עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YoniDahan,

שלום חברים, יש פה שחקני PARAGON? מי שלא מכיר את המשחק (וחבל שכך), מדובר במשחק MOBA. אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, האמת משחק ה-MOBA היחיד שאני משחק באופן קבוע. אני אישית משחק במשחק מאז 2016 שהוא הוצע בתשלום ל-BETA מוקדמת. אני יכול לומר שהמשחק עבר המון תהפוכות מאז שיצא והשתפר מקצה לקצה באופן קבוע כמעט כל חודש! היום המשחק ב-BETA פתוחה ככה שכל אחד יכול להוריד ולשחק בו. מי ששיחק במשחק בעבר הרחוק יותר ונטש אותו כי הוא לא היה מאוזן, אני יכול לומר לו שהמשחק מאוזן באופן כמעט מושלם. כמובן שהבעיה היחידה במשחק..למען האמת בכל משחק MOBA, שחייב שיהיה שיתוף פעולה מושלם בין חברי הקבוצה! ולצערי לפעמים אתה "נופל" על כמה חבר'ה שאין להם מ…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. בואו נעשה משחק מידי פעם (: אני מנהל שרתים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by superbijo,

כותרת חברים

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IlanF,

הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

משחק אדיר ששיחקתי בו בבטא שנפתחה בתחילת 2014 משחק כבר מעל חודש והמשחקיות אדירה וכיפית !!! מישהו כאן משחק ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

יש קהילה למשחק Company of Heroe?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by EpoXi,

שלום חברים, רציתי לדעת אם ישנה קהילה פעילה למשחק CSS? שיחקתי פעם 1.6 והבנתי שהוא דיי מת לכן אני שואל על Source. חיפשתי CD-KEY זול לקנייה ומצאתי את זה: http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=630 מכירים את האתר הזה? הוא אמין? תודה על העזרה =]

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. יש לי בעיה בGTA עם הסאונד ושמעתי שאפשר לסדר את זה , אז חיפשתי בפורום ולא מצאתי..... אז אם קיים קזה דבר תשלחו לי לינק בבקשה יש לי גרסאת די.וי.די(קנוי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by miim17,

יש קוד לעבור עיר ב GTA3?

11. Started by N82,

יש קודים למשחק Age of Mythology ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. איך מפעילים את זה? מה המשמעות של ENTER? מדובר על סוניפלייסטישן Grand Theft Auto: Liberty City Stories Cheat: Infinite Ammo Enter CIRCLE, SQUARE, L1, L1, TRIANGLE.

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by GodOfGames,

הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by liav12,

יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  15. ברשת, אני מת להשים את ידיי על אחד כזה

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by sherlock1212,

אחרי כמה חודשים שלא שיחקתי באתי לשחק ואני רואה שהשרת הישראלי היחיד שהיה נעלם. יש מצב שרק בחיפוש זה לא מצא את זה? יש למשהו את הip למקרה שעדיין יש שרת כזה?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by asili,

אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. חשבתי אולי לקנות סורס ואני רוצה לדעת אם יש הרבה שרתים ישראלי כמו בקאונטר סטרייק הרגיל

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Works4me,

די נמאס לשחק בחו"ל עם כל הפינג הגבוה הזה .....אני כנראה יורה בדמות של מישהו שנמצא כבר מאחורי הגב שלי ודוקר אותי עם סכין ( כולם כמו סופרמן שם ) תשובה זריזה יאללה חברה בואו נרים פה משהו !!! הגולש ...

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. אחרי שE3 די מתה לאומת מה שהיא הייתה פעם חשבתי שרק טוקיו גיים שואו נישארה אבל היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17061 ואם חברות כל כך חשובות בטח יהיה מעניין דרך אגב רשמתי בפורום הזה ולא בקונסולות כי חלק מהחברות מפתחות גם למחשב וגם לקונסולות

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  21. איך אני פותח תקבצים האלה ? ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by nivz,

אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. במסך שכתוב: Press Enter צריך להקיש ת'קודים אני כותב שם וכלום לא קורה http://www.igames.co.il/cheats/view_cheat.php?Cheat_ID=2383

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים