עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by michael_brosh,

הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by DJ GuyGIvant,

גם אני תקוע בספלינטר סל בשלב השני של התחנת משטרה בחלק שבו אני צריך להיכנס לתחנה (אחרי מציאת הגופה)... יש לי את הקוד וטיפסתי על הפח ההוא ואני אמור לרדת במדרגות שם ואמורה להיות שם דלת ששם אני צריך להכניס את הקוד שיכניס אותי לתחנת המשטרה... אבל... אין שם שום דלת שבה אפשר להכניס קוד \ לפתוח... מה עושים?!?! הנה אני פה... יש לי פה שתי דלתות אחת מימין ואחת משמאל ובשתיהן אי אפשר להכניס קוד\לפתוח...

3. Started by orlevi_85,

כותרת.. אני חייב סיריאל למשחק Heroes Of Annihilated Empires תודה!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  5. שלום אני יודע שאסור לדבר על ווארז וכאלה אבל זה ממש לא..קיבלתי מבנדוד שלי משחק ...Brothers In Arms הדרך לגבעה 30...ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המשחק כשהדיסק לא בפנים... גם בנדוד שלי רוצה לקחת את המשחק חזרה ואני עוד רוצה לשחק בו...אז יש אוליי איזו תוכנה שמאפשרת להפעיל את המשחק בלי הדיסק? תודה מראש..ושוב זהו לא ווארז או משהו .חוקי חוקי יש לו עותק חוקי פשוט התקנתי אצלי והוא רוצה אותו פתאום חזרה...

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה התקנתי את ההרחבה החדשה למשחק טיטאן קווסט אבל כשהתחלתי לשחק בה משום מה אני מתחיל מחדש את טיטאן קווסט עצמו ולא את הקמפיין החדש של ההרחבה! יש לכם מושג למה? :s05:

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by er0101,

איך אני מוודא שהמשחק רץ אצלי בDX10? צריך לעשות משהו? המשחק בכלל יכול לרוץ נורמלי על 8600GT?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  8. כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by Galit17,

הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]

10. אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. עברתי כמה שלבים ופתאום הוא קופץ לי לשולחן עבודה מישהו יודע מה בעיה ???

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. כל המשחקים פה הם משחקים נורא יפים סדרת ה GTA היא ארוכה ביותר ואם היה מקום למגה מן בזה יש פי עשר במחשב יש מגה מן1 מגה מן2 מגה מן3 מגה מןX4 מגה מן X5 מגה מןX6 מגה מןX7 מגה מןX8 ובאמריקה יש עוד את מגה מן the master1,2,3,4 ואת מגה מןX9 מגה מןX10 מגה מן X11 עד מגה מןX21

13. Started by kookie,

karma זה המנוע הפיזיקאלי שבו משתמש ut2k3 , אפשר לשם לב לזה בעיקר שמעיפים מישהו, יש פה תוכנת הדגמה קטנה (כך לפחות לפי חברי שמצא את זה) , זה מראה חדר עם מלא חפצים שער כדור רגל וסל, כדורים שולחנות מה לא, אפילו שלוחן פול עם כדורים ומקלות. ואפשר לשחק עם כל זה ולראות פיזיקה פחות או יותר מציאותית. http://www.mathengine.com/Files/ActorDemoV101.exe ממש נחמד ;D

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by M.G.,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק אסטרטגיה טוב שיצא לאחרונה? משהו בסגנון Warcraft 3, או Age of Empires 3?

15. Started by amiel18,

שלום לכולם! אךך עוד טורניר יוצא לדרך וכרגיל כיף לפרסם אותו! אנחנו רק עוד 2 טורנירים לפני טורניר הרבע מאה שבו נחלק פרסים ממש ממש ממש ממש שווים וכדאי לחכות. כמו כן אנשים חשוב מאוד שתמשיכו להתחרות ולהתמודד ולהרוויח נקודות כדי לקבל דירוג גבוה כי בקרוב הדירוג הזה ישפיע על משהו חשוב מאוד בנוסף לפרס שהזוכה יקבל בסוף השנה שהוא יקר ערך בפני עצמו. אז כמה דברים חשובים לפני כן. 1. אתר z33k נתן לנו להפוך להיות טורניר קבע באתרו מה שאומר יותר חשיפה לטורניר וסבירות גבוהה שיותר ישראלים שלא מכירים את הקהילה אבל כן משחקים באתר z33k כמו אלעד 'Gutow' גוטו שהשתתף והגיע למקום הרביעי בטורניר יצטרפו לרשימת הטורנירים. בנוסף הטורניר יופיע עם לוגו ממש גדול כמו כל הטורנירים היוקרתיים באתר …

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. Started by n9555,

יש לי steam, ובתוכו כוללים משחקים כמו cs:s ו day of defeat עכשיו כשאני ניסיתי להתחבר לשרתים ב cs:s אז אני מתחבר לשניה כך שאני רואה רק לשניה את מהלך המשחק ואז זה ישר חוזר לי לרשימת שרתים וגם ככה ב day of defeat מה לעשות? (יש לי אינטרנט של 012)

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  17. המיזם המפורסם מציע לכם שמונה משחקים שקיבלו ביקורות אוהדות באופן גורף ומובהק במיוחד ב-Steam - במחיר כולל של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה

18. כן אני חולה משחקי סימולטור של מטוסים ברשת . שותפים למשחקי F/A-18 ו- falcon 4 יתקבלו בברכה...

19. Started by Coca Cola,

זה תוסף או משחק בפני עצמו? לפי מה שאני יודע זה משחק אבל באג כותבים שזה תוסף עכשיו אני מבולבל לגמרי http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=969&main=1 אני רוצה לקנות אני כבר מת לשחק בזה מלא זמן לא שיחקתי FPS, כמו כן, הד ארצי הודיעו שיורידו את המחיר ל50 ש"ח (חחח מתי זה יהיה? )

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני יודע אני מיושן... אבל עד שחבר שלי יביא לי את 3 אני מסתפק בזה עכשיו לשאלה... נתקעתי במקום אחד, משימה 3 או 4 (Kirov Park Meeting) אני משחק לפי המדריך הזה: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2_d.txt אבל כשאני צריך לעלות מהביוב להרוג את הנהג של המכונית השנייה (אחרי ששמתי את הפצצה על המכונית הראשונה), הוא לא נמצא שם הוא אמור לעמוד מאחורי הבניין ולהשתין אבל הוא פשוט לא נמצא שם

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  21. מי שיכול בבקשה שיענה לי מה הסיסמה לניד פור ספיד אנדגרונד 1!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by yotam360,

איזה משחקי דפדפן אתם מכירים??? אני מכיר מפקד צבאות, ogame, הגורל (שזה משחק דפוק) ועוד כמה ששחכתי. אז אם אתם מכירים תנו את הלינק לאתר בבקשה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by Vidati,

אז ככה אני רוצה לקנות משחק פעולה למולטי, שיחקתי בCOD6 סינגל, שהיה מש טוב אבל איך הוא בתור מולטי? האם בעיית הדדיקייטד סרברס מפריעה מאוד? אני רוצה משחק שאני יכול לשחק הרבה זמן, אני גם חושב על באטלפיילד החדש שהבנתי שהמולטי שלו ממש טוב.. ומהעם CRYSIS? המולטי שלו שווה?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.