משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
למה אין סרברים מישראל שיתנו פינג נאה של 40? אני רוצה לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא אקנה משחק שאני אוכל לשחק בפינגים של 100+ זה כאילו אין שום טעם לקנות את המשחק עדיף להוריד... :screwy:
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי את זה רק היום.. http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php מישהו שמע חדשות או יודע יותר פרטים בנושא-באתר עצמו לא מפורט יותר מדי..
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי עם המפרט שבחתימה שלי ועם ההגדרות הנ"ל הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על התוצאה בFPS יחסית למחשב הישן שלי נ.ב מדובר בPATCH 1.03 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום משהו יכול להסביר לי איך משחקים ברשת אני חדש בעניין ורוצה לשחק ברשת בתית וגם ברשת חוץ איך עושים את זה אין לי מושג תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך רדון 9600XT ואני קיבלתי איתו cd key של HL 2 אז אתמול הורדתי את HL 2דרך ה steam אני לחצתי על הכפתור "register a product i alrready own" ואז הוא ביקש ממני cd key אז כתבתי לו את מה שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה באינטרנט ואישר לי אבל עכשיו השאלה שלי אם אני ימחוק את המשחק ואני ירצה להתקין אז הוא יגיד לי שהוא בשימוש אז איך אני יבטל את השימוש שלו?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי יש להורדה את הדמו, גרפיקה מדהימה ........................ http://www.bigdownload.com/about/age-gate/?destination=http%3A%2F%2Fwww.bigdownload.com%2Fgames%2Fdarkest-of-days%2Fpc%2Fdarkest-of-days-demo יתרון מאוד מיוחד לכרטיסיי NVIDIA פיסקס תמיכה מלאה , עובד גם טוב על ATI. רוני
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
למרות כל ההייפ שהיה סביב המשחק במשך השנה-אפחד לא מדבר על זה שהדמו יצא בפורום.מוזר. בכל מקרה אני מוריד עכשיו את הדמו מGamershell. אני אתן את חוות הדעת שלי לאחר שאשחק.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
במקרה נזכרתי בשמועות הישנות שמפתחים או שיפתח בעתיד המשך לכותרים אלה, אין לי ממש מושג למה פתאום נזכרתי בזה אבל אכן מעניין אותי אם מישהו יודע משהו. כבוד לשני המשחקים האלה, עליהם גדלנו.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כל המשחקים פה הם משחקים נורא יפים סדרת ה GTA היא ארוכה ביותר ואם היה מקום למגה מן בזה יש פי עשר במחשב יש מגה מן1 מגה מן2 מגה מן3 מגה מןX4 מגה מן X5 מגה מןX6 מגה מןX7 מגה מןX8 ובאמריקה יש עוד את מגה מן the master1,2,3,4 ואת מגה מןX9 מגה מןX10 מגה מן X11 עד מגה מןX21
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המשחק יצא גם ל-PC או שהוא יהיה רק לקונסולות הדור הבא ?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקנתי את farcry 2 בחלונות 7 גירסת 64 ביט המשחק מתחיל לעלות ולאחר בחירת שלב ראשון כאשר המשחק עולה הוא נעלם כלא היה !! יש למשהוא פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהפינגים בארץ לפעמים נוטים להיות גבוהים, פתאום. בהתחלה הם בסדר, הם פשוט קופצים ואז "מתייצבים". שמתי לב שזה קורה בעיקר ללקוחות נטוויז'ן בכלבים, לא ב-ADSL, ולא בכבלים + ספק אחר... מוזר. התקשרתי כמה פעמים לנטוויז'ן, והם טוענים שהבעיה אצלי. מחשב מפורמט, בלי וירוסים, ספייוור, וכל הזבל הזה... גם שיחקתי עם פקודת ה-rate, לא עזר. לא כל השרת ככה, אבל הרבה. מישהו עוד חווה את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היתי מודה לכם אם היתם יכולים להביא לי רשימה של כל המשחקים הכי טובים שיצאוב בבערך 3-4 החודשים האחרונים ל-pc 8)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המיזם המפורסם מציע לכם שמונה משחקים שקיבלו ביקורות אוהדות באופן גורף ומובהק במיוחד ב-Steam - במחיר כולל של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
The Crazy Crane - PhysX Simulation Game V-0-1 סרטון (ללא סאונד): שלום לכולם. אני בשלבי פיתוח של משחק חדש. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ואולי גם הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. למשחק: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/the-crazy-crane-physx-simulation-game-v-0-1-wip
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משחק במשחק הנ"ל (ד"א - אחלה משחק) ובמשימות של העלילה הראשית מבקשים ממני לשרוף שדות קוקאין של הקרטל המתחרה. הגעתי לשדות וניסיתי כל דרך אפשרית לשרוף אותם (פצצה, פצצה בשלט רחוק, רימון, כל הנשקים ה"רגילים) וכלום. איך אני אמור אם כך לסיים את המשימה?!
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-