משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קרה למישהו שלפעמים בסצינות של הסרטי מעבר יש אי-סינכרון בין הסאונד לסרט עצמו (הסאונד מקדים את הסרט באיזה 5-6 שניות)??? אני לא חושב שזה בגלל המפרט שלי, כי המשחק רץ דיי חלק אבל עם זאת הוא דיי ישן. בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או יודע מהיכן ניתן להוריד ולשחק במשחק "Battery Online" אשמח אם ישפוך קצת אור מדובר בפיתוח קוריאני והוא נראה לי לפי הגיימפליי בסירטונים כמו שילוב לא רע בין COD4 לבין MW2 או אולי בחיקוי מוצלח לבלאק אופס ;D (שאני לא ככ אוהב) לפי מה שהבנתי השם האמריקאי שלו הוא Arctic Wind וגם זה לא עזר לי למצוא הורדה שלו (אם בכלל קיימת) אולי המשחק הזה בשלבי ביטא? בינתיים נרשמתי לאתר הזה- http://vision.webzen.com/bt/ שאמור לספק את ההורדה אבל ממה שראיתי יש שם רק עידכונים הנה כמה סירטונים מהמשחק:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט Amd Athlon 64 2Ghz Abit Kv8 Pro 512 ram של ProMos (משהו ג'נרי אני מניח) Nvidia Fx 5500 128m אני מחפש משחק FPS נחמד להעביר איתו את החופשה, אבל אני לא יודע מה יעלה לי על המחשב (ראיתי את האשכול הנעוץ אבל אני לא יודע מה הדרישות מערכת של כל משחק) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהערב אני עובד ולא אוכל לשחק זה לא ימנע ממני בכל זאת לארגן סיבוב קהילתי ראשון עבור הקהילה הנהדרת שלנו פה בHWzone כמו שכולנו יודעים עכשיו, לHWzone הושקו שלושה שרתים חדשים ונוצצים, ועכשיו זה התפקיד שלנו למלא אותם! אז אני פותח סקר לגבי השעות ויאללה בואו נחליט על איזה משלושת השרתים ומתי! את הסקר עשיתי לאפשרויות מרובות ככה שתוכלו לבחור כמה שעות שנוחות לכם (או כל השעות) ואם לא יהיה תיאום רשמי לפחות יהיו תיאומים אישיים לשעות הכי "נבחרות". אני בנתיים מצביע ל21:45, אולי אוכל לחזור הביתה בשעה הזאתי או עשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.msg2613352#msg2613352
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום בבבקקקקקשששה אם מישהו יכול לתת לי קישורים להורדת התוכנות האלו כי אני חיפשתי שעות ואני לא מוצא =\ 1. the all thing eye 2. cheeting death 3. והקובץ התקנה של קאונטר לסטים וד"א אם אני רוצה להתקין dod digital paintball וכל אלה איפה אני מוצא את זה FFS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בסדר שאני שם את זה כאן. פתחתי קבוצת טלגרם לשיתוף דילים למשחקי מחשב מ-70 אחוז הנחה ומעלה. לינק: https://t.me/afgamesil הבטחתי לעצמי שאפרסם מפתח למשחק על כל 5 אנשים שיתווספו מהעודפים שיש לי ב-HB ו-FANATICAL. אז מוזמנים בכיף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני כבר כמעט עברתי אותו (לקח לי יום)! ורק רציתי להגיד לכם שזהו משחק מאד מאכזב: גרפיקה ישנה ומגעילה משחקיות ישנה וקו עלילה טיפשי ביותר! מה שכן טוב במשחק הזה זה הסרטים - הם בהחלט דבר מאד מדהים, אני אישית ראיתי אותם כמה פעמים וכל פעם הייתי אחוז התפעלות אבל בכלליות אני מאד מאד מאוכזב מהמשחק! בליזרד פישלו הפעם בגדול! הם משכו את המשחק יותר מדי וכתוצאה מכך הגרפיקה של המשחק התישנה - אולי לפני שנה המשחק הזה יכל להיות משהו! משחק מאד לא מומלץ ומאכזב!!! :-/
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה, עכשיו מה שחשוב לי, זה בעיקר משחקיות רשת נוחה, וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד.. ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמד בתודה, PuLsE.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי fm7 בmicrosoft store בלתי אפשרי לשחק בזה כי בזמן מסלול יש קפיצות קירטועים כאלה כל כמה שניות חיפשתי הרבה באינטרנט ומצאתי פתרון שאפשר לבטל חלק מהליבות במעבד דרך מנהל המשימות בזמן משחק ואז זה פועל חלק. השאלה שלי האם זה בטוח לבטל ליבות ונגיד להשאר עם 2 או 3 בזמן משחק ? אני שואל את כי אני לא רוצה שחס וחלילה יקרה משהו למעבד שלי אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שיהיה משחק פשוט ולא יותר מידי מסובך.. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שפתחתי את הפורטים הרוולנטים, אני עדיין לא מצליח לראות את ערך הפינג בבאטל-לוג. למישהו יש רעיון ? D-LINK 6850U תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוץ מאליפות הארץ שהתקיימה לא מכבר, המשחק Hearthstone יקבל עוד מאה קלפים ובדרך הופך לתופעה לכתבה: http://hwzone.co.il/hearthstone-%d7%9e%d7%90%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-