עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?

2. Started by Royz,

שלום.אליפות אירופה לנבחרות בקלאנבייס מתקרבת, ונבחרת ישראל מחפשת שחקנים חדשים.המשחקים באליפות מתרחשים אחת לשבוע, בשעות הערב, ואנחנו נשחק בשרתים אירופאיים. הדרישות למעוניינים (לפי סדר החשיבות): 1) יכולת לשחק בקבוצה - לשחק לפי הטאקטיקות, לעזור לחברים בזמן המשחק, והכי חשוב - לפעול למען הקבוצה במקום למען הניקוד האישי (KDR וכו'). 2) יכולת משחק אישית - לדעת לשחק חכם וברמה גבוהה (אין קשר בין ניקוד בשרתי Ranked ו-KDR לבין רמת משחק). 3) רצינות ומקצוענות - להתעדכן מדי יום (לפחות) במה שקורה עם הקבוצה, לבוא לאימונים (וכמובן למשחקים) ולנסות לדאוג לכך שתהיו זמינים ליותר משחקים. 4) להיות זמין ב-IRC וב-Teamspeak במשחקים (רצוי עם מיקרופון). 5) לשחק כמה שפחות (עדיף בכלל לא) בשרתים ישראליים …

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  3. החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by blabla600,

הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by t d,

שלום, לפני זמן קצר שיפרתי את המחשב שלי, השינוי הגדול היה radeon 9800pro במקום mx 440, התקנתי את need for speed underground ואני ממש נהנה ממנו עכשיו, בעיקר שיש לי סופסוף את אפקט הmotion blur. הקטע היחיד שמוזר לי שם זה שאת אורות הneon ששמים בתחתית האוטו אני לא רואה, ני מתקין חדשים ופשוט לא רואים אותם... למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by r6900,

מאיפה אני יכול להשיג sims 2 חוץ מקאזה ואימיול????????????? :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים הרכבתי וקניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp הבעיה שלבני משחק ישן בשם rayman 2 שבשום פנים איני מצליח להתאימו כראוי. כל נסיונתיי לשנות את הגדרות התאימות אינם עוזרים ובלתי ניתן לקרוא תפריטי המשחק ומלל נוסף שהמשחק משתמש בו להדריך את השחקנים. המלל יוצא ענק, מרוח, מטוטש ולא ניתן לקריאה. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by roie13,

שלום,אני צריך ממכם המלצה על משחק יריות באינטרנט שלא דורש סיריאל או כסף בכל צורה שהיא משהו בסגנון של אמריקס ארמי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by LaCostE,

פירמטתי את המחשב,הסורס נשאר. בהתחלה היה לי "התוכנית חייבת להיסגר" ולדווח או לא. הורדית את הדיירקטX הכי חדש ,עדכנתי דרייברים של הFX. עכשיו הוא מגיע לפתיח של המשחק,ואז המסך יוצא וקופץ ואני מקבל תהודעה הזאת- http://img162.imageshack.us/img162/2522/css6jr.png http://img162.imageshack.us/img162/2522/css6jr.png תודה מראש. *****אחרי שעשיתי את כל העדיכונים למחשב,והתקנתי תכרטיס קול ששכחתי :ם**** לנעול !

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

כשאני מתקין את המשחק בסוף ההתקנה מופיעה לי הודעה error 1628 אם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ויכול לתת לי הסבר ופתרון אני הודה לו מאוד . תודה.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by navk2,

1. אני משחק על הכול נמוך AA מופעל ועל רז' 800*600 אבל לא ב- full screen זה סביר למערכת שיש לי ? והמשחק רץ על 20-30 תלוי איפה אני נמצא... 2. קיים איזה פאטצ' שמוריד את הצללים לגמרי ? ואם כן אתם חושבים שזה יעזור ? 3. אני רמה 8 לוחם (warface) ויש לי את המיומנות של שתי חרבות רמה 4 ויש לי גם את הקסם שמעל זה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא אמור לעשות שב- 3% מההתקפות שלי (שיש עליי שתי נשקים) ההתקפה שלי תיהיה +50% אבל בכל זאת אם אני עם נשק אחד זה יותר חזק מאשר שני נשקים ...

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by bilbo,

אני קצת לא מעודכן .. אפשר לקבל רשימה של משחקי DX10 ?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  14. שלום חברים! יש SALE באוריג'ן עם 50 % הנחה על BF 3 ו BACK TO KARKAND. המחיר הוא באירו אבל 50% הנחה הופך אותו לאטרקטיבי יותר ( בחישוב שלי $32 לגרסה רגילה ו $9.90 ל DLC)

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

קניתי (מארצות הברית) את המשחק HALF LIFE 2 :holiday collection 2006 וכשאני מתחיל להתקין הוא מבקש ממני cd key פתאום נופל לי האסימון... אין cd key בשום מקום על האריזה...גם לא על התווית מחיר או משהו כזה... בתוך האריזה יש כמה מדבקות אבל אני בספק אם זה שם...אם מישהו יודע מה אני יוכל לעשות אני ישמח לעצה...

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by wooper,

1.איך עושים את המשימה של הגלידה כי כל פעם שאני מחלק (ואני יודע שצריך להגיע ל50 )המשטרה מוציאה אותי מהרכב ואני מגיע הכי הרבה ל30 גלידות 2.אני במשימה של הסטודיו לצילום ואני לא מצליח להמריא במטוס אם אני עושה קדימה הוא רק זז ולא ממריא איך ממריאים תודה לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by razoli,

כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by fargoth,

http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=191&ref=0&id=496

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by FPSbanana,

אני רוצה לבנות מפה לסורס יש לי את הבסיס לבנות מפה אבל אני צריך לדעת איך עושים TELEPORT ןPUSH למישהו יש אתר עם מדריכים????

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. Started by Sango,

שלום רב, אני כבר איזה שעתיים מחפש משחק שהיתי משחק בו לפני המון זמן... המשחק מאוד דומה ל Disasteroids אבל היתה שם אפשרות לשחק עד 4 שחקנים וזה היה מאוד כיך לשחק בזה אם מישהו. היה אפשר לירות בחללית של שחקן אחר ואז הוא מתחיל לנוע מהר ומאבד שליטה ואם נתקע באסטרויד - מתפוצץ .

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by 104952,

כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Pease Brother,

שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by kissrocknroll,

:nixweiss: לא כיף לשחק בסרברים של 94-78פינג

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by yuval1324,

במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים