עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mrraz,

האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)

2. Started by natan805,

כולל x4 aa ברזולוציה 1680 על 1050

3. Started by OR2OOO,

אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. אין לי מושג איך להפעיל משחק במולטיפלייר ברשת הביתית... לא מצאתי הגדרות לנטוורק במשחק. הרשת שלי בנוייה בתצורת שני מחשבים שמחוברים ע"י כבל מוצלב. מה שניסיתי זה ככה- באחד המחשבים פתחתי את מסך המולטיפלייר, יצרתי משחק (עם ההגדרות והכל, ככה שהגעתי למפה כשאני נמצא באחת הקבוצות {אדומה \ כחולה}) במחשב השני ניסיתי לרענן את מסך המולטיפלייר, בלי לראות שום משחק שאני יכול להיכנס אליו... מישהו יודע מה אני צריך לעשות \ עושה לא נכון? תודה, בז'נגלו. במידה וצריך, אעלה תמונות מהמשחק.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שמותאמים לג'יסטיק תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  6. החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by iem,

שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by IG,

מישהו יודע מתי אמור לצאת ההמשך למשחק הזה?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

שלום לכולם אני וחברי מנסים לשחק במשחק nfs mw ברשת lan דרך התוכנה hamachi הצלחנו להתחבר אחד לשני אך כשאנחנו נכנסים למשחק ומישהוא מאיתנו פותח סרבר השני לא מוצא אותנו אם מישהו יודע למה אני אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. יש לי התקנה של פולאאוט עם קצת מודים וקווסטים שהם מודים. המשחק הוא מסטים. איך אוכל להעביר את השמירות שלי להתקנה נקייה של חלונות?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by maor5,

שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?

14. החבילה החדשה של מיזם ה-Humble Bundle מאפשרת לכם לקבל את המיטב של סדרות המשחקים Company of Heroes, Total War ו-Dawn of War במחיר של 12 דולרים או פחות שבוע חדש בפתח – ואיתו עוד חבילת משחקים נהדרת ומשתלמת מאוד מבית מיזם ה-Humble Bundle הפופולרי, שממשיך להפתיע אותנו. כעת, החבילה מתרכזת במיטב משחקי האסטרטגיה אשר נמצאים בבעלותה של חברת סגה (Sega) היפנית, אשר הפכה לכוח עולה ומשמעותי מאוד בסצינה הזאת כשרכשה את המפתחת האמריקאית Relic. מי שיבחרו לשלם דולר אחד בודד או יותר, יזכו לקבל חבילה נהדרת עם המשחק Company of Heroes ושתי חבילות ההרחבה שלו, המשחק Warhammer 40,000: Dawn of War ושלושת חבילות ההרחבה שלו, המשחק Medievil 2: Total War וחבילת ההרחבה שלו, המשחק Rome: Total Wa…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. תמונה חדשה אשר משווה בין תצלום לתוצר שנבנה בעזרת מנוע ה-Fortsbite 3 תשאיר אתכם עם לסת שמוטה, ומבהירה את הכיוון השאפתני מאוד של פרק האיתחול לסדרת המשחקים הוותיקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרק-החדש-של-need-for-speed-מתיימר-לספק-לנו-היפר-רי/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. המבצעים העדכניים בפלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר לצלול אל העולם המקוון של סדרת The Elder Scrolls בחינם, ולבנות אימפריה בחלל בעבור פחות מארבעה שקלים לכתבה

17. Started by Tanya,

הי. האם זה כמו Warcraft?... קונים את הדיסק ומשלמים כל חודש? תודה.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  18. אני לא מוצר שמה בשום מקום אפשרות לשנות את הרזולוצייה וגם תכונות צליל כמו EAX ,DOLBY DIGITAL וכו.. אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך עושים זאת! ועוד שאלה! יש לי הגה של LOGITECH וכשאני משחק איתו במשחק הנ"ל הפדלים משום מה לא עובדים!!! ואני צריך להתניע עם כפתור שבצד! איך אני מקנפג את ההגה במשחק הזה!!?? תודה מראש.

19. מפרט כולל כרטיס גרפי: AMD Althon 4200 Dual-Core HardDisk-250GB 16MB KG RAM-Corsair 2GB nVidia GeForce FX7600GT (המפרט המוצג הוא מפרט אך-ורק של רכיבים פנימיים במחשב) האם אני יכול להריץ את המשחק למרות שכרטיס מסך זה לא מדויק לפי הדרישות?(על גרפיקה מקסימלית ורזולוציית 1024X786 לפחות) תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  20. נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by avivperets,

BattelField Bad Company יעבוד אצלי? טוב אז ככה אני רוצה לדעת עם זה יעלה אצלי?? המערכת שלי: Machine name: ENRIKO Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100216-1514) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7383 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Page File: 817MB used, 3126MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unico…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by DORAZABI,

איכשהו נדפק לי הפרופיל ואני לא מצליח לשנות את הCONTROLS במשחק....מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש אבל הפרופיל נשמר לי ואיתו הבעיה...ניסיתי שוב למחוק תמשחק ומחקתי כל זכר....גם מהתוכניות וגם מהתיקיות במחשב שלי....אבל עדיין אני שוב מתקין והפרופיל נשמר..למה זה קורה?<

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by jean-paul,

מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.