משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את המשחק קאונטר סטרייק סורס ויש לי FPS לא טובים בכלל יש לי p. 1.8ghtz 512 rdram (800htz) i850 ATI radeon 9800xt איך זה שאני מקבל רק 50 FPS בממוצע? אפילו אני מוריד את כל ההגדרות במשחק ל LOW 800X 600 עדיין FPS נמוך... יש רעיונות? אולי איזה פקודות שאני לא יודע עליהם בקונסול או משהו...
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה נוספת וגם סט של הנחות בחנות של Steam ממתינים לכם ממש עכשיו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק הוא משחק מרוצים אומנותי "אבסטרקטי" קטן ופשוט. בעקרון המשחק הוא "Pay what you want" ז"א שהוא חינמי ויש אפשרות לשלם עליו כל סכום שרוצים. אם תמונה שווה אלף מילים, הסרטון הבא שווה הרבה יותר. דף הבית: http://www.proun-game.com
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הסטודיו החדש של שניים ממקימי Vigil Games זוכר להצלחה בקיקסטארטר עם כותר חדש ומפתיע שיקרא Battle Chasers: Nightwar ויהיה מבוסס על קומיקס שיצר אחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/המשחק-החדש-של-יוצרי-darksiders-הוא-בכלל-rpg-בסגנון/
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pages/profile/video_player.php?user=anthonyr1&id=dSExxDes5bsNuDM&page=2 אני מכיר את השם/מותג כבר לפחות 3 שנים, ושמעתי עליו המון, אבל עדיין לא הזדמן לי לראות משחק שלו. הוא משחק מדהים, ועושה דברים כמעט בלתי אפשריים (לעשות frag למישהו כשהוא באוויר, עם שוט-גאן!). תראו ותהנו.
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
יש לי התקנה של פולאאוט עם קצת מודים וקווסטים שהם מודים. המשחק הוא מסטים. איך אוכל להעביר את השמירות שלי להתקנה נקייה של חלונות?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אנשים, הורדתי את הGTA הראשון מהאתר שלהם רציתי להעלות כזת זכרונות אתם יודעים... בקיצור אני מתקין הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק והוא עובד כאילו זה דום 3 על פנטים 166MHZ תקיעות לא נורמליות... איך זה יכול להיות ? יש לי מחשב חדש 66000GT AMD3000 1024DDRAM הכל מעודכן ומתוקן כמו שצריך... מה אפשר לעשות חבר'ה ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום וברכה, קיבלתי סידיקי והצבתי אותו, היה רשום לי שהסידיקי הזה מאושר, אך אני רוצה לבדוק שוב פעם אם הסידיקי הזה אכן מאשר לי כניסה ל-B2K... איך אני בודק זאת?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי הזון אני צריך עזרה במשחק אני התקנתי אותו הכל בסדר הגעתי עד למשימה ה4 והמשחק בעמצע נתקע לי ועם אני לוחץ אסקייפ אז אני חוזר לוינדווס עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח 2.8 intel 1024 ddr Leadtek 6600 GT 128
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק pro evolution sccer 6 אבל יש לי בעיה עם הבעיטות... המקלדת יותר מידי רגישה ולחיצה הכי קטנה וכבר המד של החוזק מגיע עד הסוף והכדור עף ... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את הרגישות של המקלדת או דרך אחרת לסדר את זה!!! תוד מראש
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
המשחק פועל חלק על HIGE אבל האורות נמרחים איזה אופצייה צריך לבטל http://img455.imageshack.us/img455/9776/nfs2gw.jpg http://img227.imageshack.us/img227/5315/nfsop2gp.jpg http://img227.imageshack.us/img227/834/cssop3zk.jpg
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום,אני צריך ממכם המלצה על משחק יריות באינטרנט שלא דורש סיריאל או כסף בכל צורה שהיא משהו בסגנון של אמריקס ארמי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל יש לי בעיה במנג'ר מוד אני עם מנצ'סטר יונייטד ואני מחפש בהעברות את מסי בכל דרך אפשרית ואני לא מוצא אותו.. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-