משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
פרק ראשון בסידרה החדשה שהתחלתי עם יש קצת בהתחלה בעיות בסאונד אז תגיבו ואני יתקן. חשוב שתידעו שכמובן הכול בהומר ומקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=aquWxUoaAXY
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פרק שני של הסידרה זומבים וחברים! מקווה שתהנו (:http://www.youtube.com/watch?v=RT89dlC2y0s
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בציר המבצעים היומי בחנות של וואלב: סדרת ביושוק במחירים מצחיקים, Lords of the Fallen בשליש מחיר, משחק אינדי מהולל בדולר וחצי והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam/
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש שם של משחק מאוד ישן: זה משחק חשיבה בערך, שבו יש כמה עולמות שונים, אני זוכר שהיה את מצרים ויוון (ונראה לי גם פרס אבל אני לא בטוח) ואתה להגיע לדלת בכול שלב. יש לך 2 כלים מיוחדים: רובה (שיורה מהראש שלו...) נעליים עם קפיצה גבוהה במיוחד והגנה למספר שניות. בכול מסך (יש הרבה מסכים בכול שלב) יש חרקים שונים שפוגעים בך (יש עכביש שיורד מהתקרה וחוזר למעלה, יש חיפושית שנעה ימין ושמאל, יש עטלף שטס בצורה קבועה כמו פטרול ועוד). בעולם של מצרים רוב הבעיות זה שאתה צריך לירות לתוך מכשיר מיוחד כדי לפתוח דלתות הזזה (כחולות אם זה עוזר לכם) ורוב הפעמים יש במסך משולש אדום שעם כפתורים במסך משנים את המצב שלו העולם של יוון מבוסס על הכנסת קודים, שבמסך מפוזרים הקודים ואתה צריך לגעת בהם לפי סד…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס מסך Voodoo1 , יש לו GTA1 הישן תחת ממשק דוס , הוא רוצה את הGTA שהכינוי שלו היה ג'יטיאיי בחושך? שהיה הGTA2 אני חושב. אם יש למישהו מושג על איזה GTA אני מדבר אז שיתן תגובה עם השם המלא והאמיתי שלו שאני אוכל להשיג אותו. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היה פעם לפני כמה שנים טובות משחק שתפס חזק, היה פעולה עם משטרה ויריות. משהו קטלני לאללה, מסתובבים בעיר משטרה ונלחמים בפשע, משחק ממש טוב וישן, מישהו זוכר את שמו? נראה לי משהו Cap...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן, מצאתי תמונה שלי בן 7 משחק במחשב.. היא מצורפת לכאן. מצטער על הרזולוציה פשוט רציתי תמונה גדולה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני זוכר ששיחקתי במשחק ישן ואני לא מצליח להיזכר איך קוראים לו. במשחק היה לך כהן שיכל לבנות מבנים אשר עלו משאבים. כדי להגיע למשאבים בונים גשרים. היו מבני הגנה והתקפיים. המטרה היא לתפוס את הכהן של היריב ולשם אותו בתוך מתקן עינויים בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שם של משחק ישן (תחילת שנות ה-90) שבו הדמות הראשית היא קוף. אני לא זוכר הרבה פרטים מלבד שהיה צריך לאסוף יהלומים וללכת\לקפץ על גגות של בתים. זהו משחק פלטפורמה SIDE-SCROLLING, והיה רץ במערכת הפעלה DOS. ניסיתי למצוא בפורומים ייעודיים אך ללא הצלחה, אם למישהו זה מצלצל אני אודה מאוד... תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש שניים... אחד זה משחק שעוד שיחקתי בו כשהיה חלונות 3.11 אתה מתחיל את המשחק בפגישת עסקים בסאונה ואז כשאתה מגיע אתה רואה שם גופה ושומע משטרה ובורח.. אתה צריך למצוא את הרוצח.. הדבר היחידי הנוסף שאני זוכר מהמשחק הזה הוא שיש איזה קטע שבו אתה צריך לשרוף פח אשפה אחרי שזרקת פנימה דף נייר עם קוד לאיזה לוקר שתגיע אליו יותר מאוחר.. אם מישהו מוצא את זה הוא המלך שלי..! משחק שני זה משחק שאתה כלב בלש.. וחוץ מזה אין לי מושג בקשר לפרטים עליו. גם משחק מאוד ישן, אתה כלב ויש כלבות זונות וכאלה יש מצב למשחק ישראלי לא בטוח... תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 13.01.2007 בשעה 16:25:54 שניהם קוואסטים
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול לנסות לעזור לי לזהות את המשחק הזה.. אני פשוט לא זוכר את השם.. זה היה איזה דמות אחת..משחק כמו בסגנון QUEST ... לא זוכר הרבה.. היה גשם כל המשחק נדמה לי ..היו שם ילדים באיזה גן שאם היית מרביץ להם הם היו קוראים לאח שלהם ומפוצצים אותך... היה שם מעבורת שהיה אפשר לקחת.. היה לו חברה .. שהוא יצא מהבית היה שם דרקון על גיבהה שכזאת שהיה צריך לקנות משהו כדי לטפל בו... מישהו זוכר משהו כזה? משחק תלת מימדי..דיי ישן.. מקווה שתוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב זה ישמע קצת מצחיק אבל יש משחק שאני שנים כבר מנסה להיזכר בשם שלו.. משחק מאוד מאוד ישן! ואני זוכר רק את הקטע הראשון שלו... זה היה סוג של משחק אימה ואני זוכר שמשחקים בנאדם מגוף שלישי ומנסים למנוע מזאב להיכנס לבית ע"י חסימת דלתות, חלונות וכו' אני יודע שזה מעט מאוד אבל אם מישהו יודע משהו בבקשה תשתפו אותי אני מת לדעת איך קוראים למשחק הזה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שם המשחק המדוייק ע"פ התמונה הבאה? ואם אפשר לציין את דרישות המינימום של המשחק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כן אני לא פאן בוי של נינטנדו וגולם אני לא רוצה לגנוב לך את העבודה אבל שוטטתי ב VGAMES וראיתי ששמועה רצה ש Zelda חדש בפיתוח. http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=13053
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מודר מוכשר מביא אל העידן המודרני את גירסת הקונסולה הייחודית של משחק הפעולה האלמותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלושה מכותריה של המפיצה הצרפתית עבור המחצית הראשונה של שנת 2018 יגיעו באיחור קל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 2 followers
-
-
היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה בהרבה משחקים אני מקבל את הרושם שזמני הטעינה שאני מקבל הם לא סבירים. הFPS בד"כ יושב יפה על קצת מעל 60 ובביצועים הכל אחלה. מצד שני, כשזה נוגע לטעינה של 'שלבים' זה יכול לקחת המון זמן, ובMW2 זה פשוט בלתי נסבל. אחרי כל הוידאו הסבר אני מוצא את עצמי על משהו כמו 30-40% ואז יש לי משהו כמו 5 דקות מתות. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-