עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הי חבר'ה, הוידיאוים בxplay מסרבים לעבוד לי... דוגמא: http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1905/Rise-of-the-Argonauts-Review.html אני רק רואה מסך שחור ותו לא... לא הצלחתי למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים.

2. Started by lazy-bones,

אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. יוביסופט חושפת כי משחק הפעולה בניחוח ימי הביניים החדש שלה יכיל גם מצב עלילתי לשחקן יחיד, לצד סרטון משחקיות ארוך ומדמם אחד המשחקים הכי פחות צפויים שקיבלנו מהמפיצה הצרפתית יוביסופט (Ubisoft) בשנה שעברה היה כותר הפעולה האלים For Honor, שהתמקד בלוחמים אימתניים מתקופות עתיקות שמוכרים גם בעידן המודרני – אבירים, ויקינגים וסמוראים. בתחילת הדרך ההערכה הייתה כי מדובר במשחק אשר יתמקד בקרבות מקוונים ומרובי משתתפים ולא הרבה מעבר לכך, אל כעת במפיצה ובמפתחת חושפים כי המשחק יכלול למעשה גם קמפיין עלילתי מלא עבור שחקן יחיד, לצד נתח נכבד שיכוון כמובן לריבוי משתתפים – ויחד אלה הופכים את For Honor למוצר מסקרן ומרענן אפילו יותר. בתערוכת E3 2016 קיבלנו הן סרטון סינמטי…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. טוב אז ככה לפני שתתנפלו עלי ותתחילו להשמיץ אני לא נציג לא של גימספוט ולצערי גם לא של נינטנדו גם אין לי מושג איך מאריו גלקסי וחוץ מHL2-EP2 ופורטל לא יצא לי לשחק במשחקים ברשימה חוץ מדמו של COD4\וקריסיס בכל מיקרה מאריו גלקסי משחק השנה של גימספוט מכל המשחקי מחשב וקונסולות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23900 עכשיו אתם יכולים לזרוק את החיתולים המלוכלכים לבמה ;D ;D ;D

• 66 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. מה אתם חושבים? באמת מת? אין יותר מה לחדש? אחרי שWARCRAFT3 שהיה אמור להיות היורש של של STARCRAFT האגדי איכזב, לא יצאו כמעט משחקים חדשים בסגנון. אני כמובן שלא מחשיב את משחקי שר הטבעות, שהם גרועים בעליל, או את WARHAMMER40K שלמרבה הצער לא תפס קהל. נניח שאני מתכנן לפתח משחק MMO בסגנון, מה הייתם רוצים שיהיה בו? מה לא? (MMO=massive online multiplayrer)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by danamas,

אני משחק LOL כבר המון זמן ומחפש להצטרף לקבוצה של חברה רציניים, לא ילדים קטנים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by assafcohen1,

יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rambo88,

תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  10. זו בעיה מוכרת או שזה רק אני עם נטוויז'ן האלה ? אצל חבר הוא מחובר בADSL ואצלו אני תמיד רואה 140-200 מקס ברוב השרתים .....אז מה אני מפספס פה ? זה כבר מגיע למצב שאני לא יכול לשחק בכלל ... מכל שרת מעיפים אותי ישר על פינג גבוה או שזה כבר מתנתק אוטומטי ( CONNECTION LOST ) עזרה מישהו ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה

12. חנות המשחקים הכי גדולה ברשת פוצחת במיזם מבצעים גדול שיהפוך את חודשי הקיץ נטולי ההשקות להרבה יותר מעניינים לכתבה

13. חנות ה-Green Man Gaming ממשיכה להפתיע אותנו, הפעם עם מספר כותרים מהבולטים ביותר שאמורים לשוק ה-PC בשנת 2016 במחיר מוזל של 45 דולר בתחילת החודש סיפרנו לכם על המשחקים הכי מענייניםשמיועדים להגיע לפלטפורמת המחשבים האישיים בשנת 2016 לדעתנו – וכעת כמה מהם, לצד כמה כותרים מסקרנים נוספים שלא הגיעו אל אותה רשימה, מוצעים לרכישה מוקדמת בהוזלה מרשימה של 25 אחוזים, בחנות ה-Green Man Gamingהמשווקת כותרי Steam, uPlay ו-Origin. הכותרים אשר זמינים במחיר של 45 דולרים במקום 60 דולרים הם Rise of the Tomb Raider שזכה לשבחים על ה-Xbox One בסוף השנה שעברה ומגיע ל-Steam ב-28 בינואר, Tom Clancy's The Divion שיושק בחודש מרץ הקרוב, Far Cry: Primal שיושק גם הוא במרץ וגם Deus Ex: Mankind Di…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  15. בפלטפורמת הדירוג הפופולרית החליטו להתמקד בנפילות הכואבות ביותר של השנה, לפני שעוברים אל רשימת המצטיינים המתבקשתלכתבה

16. הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה

17. Cyberpunk 2077 מוכיח לנו שגם הכרזה על עותק זהב לשכפול המוני לא מבטיחה חסינות מוחלטת מדחיות של הרגע האחרון - משחק התפקידים העתידני המרהיב מיועד כעת לנחות אצלנו רק בדצמברלכתבה

18. כותר הפעולה המקוון והשאפתני של יוצרי Halo נחשף בצורה נרחבת עם מגוון סרטוני משחקיות חדשים לכתבה

19. למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בשלב שצריך להציל את dog company מהאמבוש ואחר כך להגן על השיירה ולכבוש את הכביש...אני לא מצליח להגן על השיירה ולכבוש את הכביש יש המון טנקים גרמנים והם קורעים אותי...ולא משתלם לבנות מפעל טנקים כי זה לוקח שנה וגם צריך הרבה משאבים וגם ככה אין הרבה...איך לעזאזל עוברים את זה?? אני לא מאמין שאני תקוע בשלב 3 כולה :-X

21. Started by SuperStyle,

ב GTA IV אז בהגדרות הגרפיקה אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ל HIGH ועוד דבר אחד.יש לי את הכרטיס HD4850 אני לא יכול לעלות בגלל שישמין כזה שימוש זיכרון אז כשאני מעלה עוד (יש גבול ) זה נהפך לאדום. מצאתי קובץ ל GTA IV שכשאני שם אותו זה מסדר את זה אני יכול לעלות כמה שאני רוצה אבל אז זה כותב שזה באדום ככה: http://pic.ipicture.ru/uploads/081208/xNpcXEmjJD.jpg זה לא תמונה משילי עדין לא ניסתי. אז השאלה היא אם אני מעלה הכל ל 100 יקרה משהוא לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  23. ראו הוזהרתם...הצפייה באחריותכם בלבד http://www.videogamebible.com/Videos/insane.mpeg מומלץ לשמור קודם להארד .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by natan805,

ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים