משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/news/36970.html סתם, כי נראה לי שזה טוב יחסית ל RPG שכולם כל כך סבלו ממנו, כולל אני..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רשום ב RELEASE NOTES שהם הכניסו שמה את המוד של ה"זמן קליע". אבל בכל מסמך הם לא רשמו אפילו פעם אחת איך מפעילים את זה! אני לא מוצא איזה כפתור הם קבעו כדי להפעיל את האפשרות הזאת! צירפתי את ה RELEASE NOTES עריכה: מצאתי את הכפתור. למי שרוצה לדעת (לא נראה לי הרבה לפי התגובות בת'רד ) זה הכפתור M. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חלק מכם בטח זוכרים שפעם היה פה דיון על בוחן המחשבים הגדול (והכיפי), שכולל תמונות מ40 משחקים וצריך לזהות אותם. בואו ננסה למלא את בוחן ההמשך: http://quiz-em-all.com/quizzes/3-computer-game-quiz-2/ זיהינו 32 מתוך 40. 1. Yes! Commando 2. Yes! X-COM: UFO Defense 3. Yes! Another World 4. Yes! Dune II: Building of a Dynasty 5. 6. Yes! Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon 7. 8. 9. Yes! Turbo outrun 10. Yes! Pitstop II 11. Yes! Myst 12. Yes! Katakis / Denaris 13. Yes! Full Throttle 14. Yes! The Settlers / Serf City: Life is Feudal 15. Yes! Cannon Fodder 16. 17. Yes! Flashback 18. 19. Yes! Lode Runner 20. Yes! Street Fighter II 21. Yes! Command &…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למה המשחק לא עולה לי?? אני מגיע לקטע שאני לוחץ start new game הוא מתחיל לטעון ובערך ב רבע לפני הסוף הוא קורס... קרה למישהו??
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1007862 צריך רק להגיב שם ולהכנס להגרלה |: מבטיחים עוד קודים בקרוב אז כדאי שתשימו עין אפשר להגדיל ככה את הקהילה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בMarvel - Ultimate Alliance ויש לי שני שלטים אני רוצה לשחק במקלדת וחבר שלי בשלט איך עושים שאפשר לשחק ביחד?תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק בעזרת דיימון טולס.. אבל זה פשוט לא עובד. זה קובץ ISO. יש למישהו רעיון? זה קורה לי כבר עם כמה משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שם המשחק המדוייק ע"פ התמונה הבאה? ואם אפשר לציין את דרישות המינימום של המשחק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק) תודה.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לחבר שלי יש סימס 2 ויש לו קצת בעיות כשהוא משחק יש לו כל מיני קוים כאלה ואפקטי צבא שקופצים לו ככה מוזר ואי אפשר כל כך לשחק ככה... מישהוא שמע אל זה משהוא??? מישהוא יכול לעזור??? תודה מראש לעוזרים.!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבוע סוף סוף סיימתי את ההתלבטות בין SC ל C&C ל COH ורכשתי את COH. עד עכשיו שיחקתי בקמפיין ונהנתי מאוד (אני בשלב 7). אתמול חבר שלי בא אלי וביקש לראות את המולטיפלייר מאחר והוא שוקל לרכוש את המשחק ולו איכפת רק מהמולטיפלייר. (אני תכננתי לשחק בו רק אחרי שאסיים את המשחק) ניסינו להתחבר- ונתקלנו בבעיה. כמעט כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת לא הצלחתי. גם אחרי חצי שעה של נסיונות לא הצלחתי להתחבר למשחק. פתחתי את הפורטים בנתב, ד"א. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה הורג אותי. בכל הביקורות שיבחו את המולטיפלייר (גם לי הוא חשוב) ואני לא מצליח לשחק בו כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש הבדל בין המשחק: GTA Vice City Stories לבין ה GTA Vice City הרגיל?? אני מדבר על גירסאות ה PS2!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-