משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המהדורות המשופרות של Mafia 2 ו-Mafia 3 לא ממש עומדות בציפיות ומייצרות יותר בעיות מתוספות - סיפתח שאינו מעודד במיוחד לקראת ההשקה המתוכננת של הרימייק עבור המשחק המקורי בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. דיברתי עם TMS והם הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? מפרסם גם בחומרה, כי שם סביר שקנו כרטיסים לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כל מה שצריך לעשות זה להירשם https://www.g2a.com/gr/davidd9@gmail.com דרך הלינק הזה כל אחד יביא את הלינק שלו נעשה מערך חברים גדול ביותר וככה כולנו נהנה מהנחות לדעתי מנהל הפורום יעשה אנשי קשר בנעוץ נוסיף אחד את השני ושכל אחד קונה זה נותן לאחר אם אנחנו נהפוך לקבוצה גדולה כולם יכולים להרוויח ראיתי בפורום בחול שעשו את זה מה אתם אומרים? בסוף מקבלים לינק דומה לזה שאפשר לשלוח https://www.g2a.com/r/gamesells
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי יובל ואני מנהל את הגאדרים והאיוונטים בקיהלת ה BattleField . כידוע לכם יש עוד מעט חופש גדול אנחנו רוצים להעביר איתכם את הזמן בכיף. יש לנו הרבה רעיונות לאיוונטים שונים *אבל זה לא מספיק* ! אנחנו רוצים לשתף אותכם בדיון. איזה איוונטים הייתם רוצים שיהיו בקהילה. תציעו לנו הצעות ורעיונות לאיוונטים! תוכלו להגיב פה וליצור איתי קשר בשרת ה TeamSpeak. תודה. יובל-MrStereo
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעדיף כאלה שהם לא shooters, מהסיבה שהם מתחילים לשעמם אחריי כמה זמן. אני יותר בקטע של קוואסטים והרפתקאות, בסגנון dreamfall, משחקים שיש בהם הרבה דיאלוגים כאלה שמקדמים את העלילה נו אתם יודעים למה אני מתכוון, תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חשבתי שאולי יהיה יותר כיף אם נוכל לשחק בסרברים לא ישראלים ביחד ונוכל לעשות גם משמות ביחד ובשביל לעשות זאת כיתבו את השם משתמש של אוריגין שלכם ונוסיף אחד את השני :xyxthumbs: אני: Yotambae
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי שסדרת Battlefield זכתה להצלחה מרשימה כשבחרה לחזור אל העבר, נראה שגם במותג המתחרה מתכננים מהלך דומה שיזכיר לנו איך ומדוע הוא קיבל את שמו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק ההתגנבות שעבר למודל חודשי ינסה לצבור תאוצה עם מעבר לאיטליה, לאחר השקה לא ממש חלקה בחודש שעבר קיבלנו קאמבק לאחת מסדרות המשחקים הפופולריות ביותר של Eidos לשעבר, ו-Square Enix Europe כיום – Hitman, שאותחלה מהפן העלילתי וגם הפכה ממשחק יחיד לסדרה של פרקים קצרים שאמורים להגיע אל השחקנים על בסיס חודשי. למרות שהיו הרבה כוונות טובות מאחורי כל העניין, ההשקה של פרק הבכורה לא הייתה מרשימה במיוחד עם מגוון רחב של בעיות טכניות ובעיות ביצועים אשר הכעיסו מאוד את הגיימרים (המשחק עומד גם עתה על 53 אחוזים של ציונים חיוביים בלבד בפלטפורמת ה-Steam), וגם המבקרים לא כל כך התרשמו מהתחושה שהם מקבלים רק חתיכה קטנה מהמשחק הכולל, עם המתנה בלתי מבוטלת עד שהפאזל יושלם וניתן …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק האקשן-תפקידים האהוד זוכה לחיים חדשים ומפתיעים, למרות שהמפתחת המקורית אינה קיימת כבר קרוב לעשור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
האנשים שהחזירו לחיינו את סדרת Shadowrun נהנים מהצלחה גדולה חדשה בפלטפורמת הקיקסטארטר, הפעם עם כותר טקטי שמבוסס על המותג אשר בהשראתו נוצרו הסדרות MechWarrior ו-MechCommander לכתבה: http://hwzone.co.il/הקאמבק-הגדול-של-הרובוטים-הענקיים/
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בואו להכיר כמה מהפרוייקטים השאפתניים ביותר שיצרו מעריצים אדוקים בהתבסס על משחקי הוידאו האהובים עליהם, אשר נקברו בטרם עת בשל בעיות משפטיות שונות ומשונות כשמשחק מצליח להכנס ללב של קהל הגיימרים ולרכוש לו קהל נאמן של מעריצים, תמיד תמצאו כמה מוכשרים מביניהם שינסו להביע את האהבה הזאת ביצירת תוכן נוסף משלהם. במקרה שלנו, זה מתבטא כמובן גם בפיתוח של משחקים – שיכולים להיות כל דבר בין משחק שמוסיף תוכן חדש לסדרה, לבין רימייק ואפילו דימייק, יצירת משחקים חדשים כאילו יצאו לפני שנים. בעבר כבר יצא לנו לדבר על כמה משחקי מעריצים מוצלחים במיוחד (ואתם מוזמנים לבדוק אותם אם עדיין לא הייתה לכם ההזדמנות), אבל לצערנו לא כל משחק מעריצים זוכה לראות אור יום. כיוון שמדובר ביצירה שמבוס…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המשחק הבא של הסטודיו הפולני המפורסם ביותר יהיה כותר עתידני בעולם פתוח ובגוף ראשון - והטריילר הטרי שלו יצליח להלהיב כמעט כל חובב גיימינג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הקהילה שלנו כבר מגיעה ל50 איש הכניסות רק ממשיכות להגיע רוצה להצטרף למהפכה?..... lineage II l2-il.no-ip.info
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com תודה לכול הנירשמים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, שנים כבר שלא נגעתי במשחק.. התחלתי לשחק בבטא 6 איפשהו ב 1999 נראה לי, והפסקתי לשחק בזמן הצבא כ 6 שנים אחרי. באותה תקופה שיחקתי השם, טוב אתם רואים.. Kenny[tdf]. בכל מקרה, לפני כמה שנים רציתי לשחק קצת פה ושם, וכל שרת שנכנסתי היה מלא בשחקנים עם aimbot וכו'. יש שרתים נקיים? מה צריך לעשות כדי לשחק בהם? קצת מידע יהיה נחמד, תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
פעם אני זוכר הייתי מת על הקווסטים, כל האפשרויות רגילות, בלי תלת מימד, בלי כל מני שטויות, עלילה ממש טובה! תראו היום, בעצם אני כבר לא זוכר איזה קווסטים יש היום, יש היום כל מני אסטרטגיות שנמאס מהם. למשל אני יכול לתת דוגמאות לקווסטים ישנים שממש אהבתי : שוליית המכשף 1-2 , באד טאקר, אי הקופים 1-3 ועוד. אף אחד לא חשב שזה לא עדיף? זה שיש היום אמצעים לעשות משחקים כאלה זה לא אומר שזאת חובה! הקווסט האחרון שאני זוכר שיצא הוא אי הקופים 4 שלדעתי הוא גם לא משהו, למרות שיש לו עלילה אבל זה ממש מעצבן עם התלת מימד!!! מה אתם חושבים?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-