עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by FeedMe,

שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by The_Matrix,

עשיתי מפה ל-Counter Strike בשם - "Dust 2 Dust" (אתם יכולים לתאר לעצמכם כבר איזה סגנון המפה )... אז הנה הלינק: http://members.lycos.co.uk/dehost/Dust2Dust.zip למי שלא יודע, צריך להעתיק את הקובץ de_dust2dust.bsp ו-de_dust2dust.txt שבתוך הקובץ ZIP לספרייה "Half-Life\cstrike\maps\...". אשמח לקבל תגובות Have a nice shooting! :AR15:

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by Pease Brother,

מה יותר שווה ליקנות ובכלל איפו יש יותר שרתים ישראלים ואיפו יותר כיף לשחק

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by sEEdy,

טוב אז למי שמכיר ולא מכיר EES = ESL Euro Series שהוא אחד מהטורנירים הגדולים ביותר של ה ESL פורסמו עכשיו הבתים במשחק שאנחנו משחקים CoD:BO2 ובטורניר הזה יש כשלושה קבוצות ישראליות שעלו לפי דירוגים שהיו בלאדר ה A-SERIES שהשלוש עשרה קבוצות שהיו מדורגות ממקום ראשון עד 13 קיבלו הזמנות לטורניר הזה + שלושת הקבצות שהיו בטופ ארבע בעונה הקודמת של ה EES, כאמור שינו לו את השם ל Euro Series והשם הקודם שלו כפי שהרוב מכירים זה היה EMS = ESL Major Series. אלו הקבוצות הישראליות שהעפילו לEES Activation CLASSIC saevus הפרסים בטורניר הזה עומדים על כ-3000 יורו! מקום ראשון - 1500 יורו מקום שני - 900 יורו מקום שלישי - 600 יורו ACTIVATION - הקבוצה שלי קיבלנו בית קשה יחסית לפי דעתי הכי קש…

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!

7. אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by mo15da,

כשאני פותח את קובץ הWINRAR של המשחק, הWINRAR מבקש ממני קוד כלשהו כדי להמשיך בתהליך הפתיחה: לא נראה לי שהוא מבקש את הKEY של המשחק עצמו, ככה שאני די תקוע בהתקנה. מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Croopy,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by aldema,

מה לעשות פה ? זה עולה כשאני מנסה להפעיל את האלף לייף 2.(העליונה) אחר כך ניסיתי לצאת מהסטים ואז להפעיל את המשחק וזה עבד אבל כבר בהתחלה הוא עושה מעין צורות מוזרות כאלה ולא את הגרפיקה הרגילה.. ואז הוא הראה את התמונה הזאת(עם השוליים האדום) הנה התמונה :.עם הX [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by Snowolf,

יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

איך הוא?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.

14. שלום, היום אחרי הצהריים קיבלתי ליידי עותק מקורי של Enter The Matrixשחבר שלי קנה בבלוקבסטר אתמול. בעת הכנסת דיסק 2 והמשך ההתדנה, היתקבל ההודעה הבאה: Cannot copy data3: the request could not be preformed because of an I/O device error חשוב לציין כי אצל חבר שלי ההתקנה עברה ללא תקלות.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by יוליוס,

קניתי דיסק מקורי .לאחר ההתקנה כשאני רוצה לשחק מגדיר את השמירה בשם שלי ומקבל את הודעה הבאה : . unable to save - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי את הבעיה גם באנגלית ללא פיתרון : גם אם אני לוחץ להמשיך לשחק ללא שמירה , מופיע לי התמונה של המשחק ונתקע. לא ממשיך[h=1]FIFA 13 - Unable to save personal settings [FREEZE][/h] Please EA, help us. I've been searching through internet all day but i couldn't find any solution. Now i am totally frustrated. When i start game after watching that video and all, after hospitality settings and all, it says it is unable to save personal settings. 1. If i try cancel, nothing happens after that. 2. If i retry, it shows the…

16. Started by TaMiRn2,

שמתי לב(רק עכשיו :-\ ) שהשחקן שלי נורא בהיר... יש לו שיער בלונדיני עניים כחולות והוא ממש לא שזוף(כמו ארי) וגם נהיו לו מין חתכים מוזרים בפנים.... אולי זה קשור איכשהו למעשים שלי?(יש לי הילה קסומה כזאת מעל הראש...) או אולי זה קשור לזה שלא נתתי לו מספיק שעות שינה?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  17. https://www.youtube.com/watch?v=VaahmTPrc4Q&feature=c4-overview&list=UUIEVv_XFzEUvCLCjRHeDqwg

18. Started by nov123,

מה קורה לפני שנה קניתי מחשב נייד חדש דיי חזק והוא מריץ לי את כל המשחקים שאני מתקין אבכל זו לא הבעייה התקנתי במשך הזמן מאז שיש לי את המחשב את רוב משחקי COD ממודרן וורפר אחד ועד ל3 וכולם עובדים מצויין הבעייה היא כל פעם בטעינה של המשחק אני מתכוון כאילו לפני שנכנסים למשימה אז לוקח לזה לפעמים לטעון המון זמן ואז אני עושה CTRL SHIFT DEL וכזה מגיע למנהל משימות אז אני שומע ברקע שהמשחק ישר נטען וכשאני מנסה לחזור אליו יש לי מסך שחור אז בעצם האפשרות היחידה שלי לשחק היא לחכות לפעמים 10 דקות כדי להיכנס... זה קורה לי רק בקול אוף גיוטי לא באף משחק אחר והתקנתי מלא... אני ממש אשמח אם משהו יעזור לי תודה רבה:]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by DarkMoh,

123124555

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by Component,

היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  21. Started by ESC,

אני מחפש משחקי אסטרטגיה חדשים וטובים.. משהו בסגנון של גנר'לס או age of amipre ודברים בסגנון.. אם מישהו מכיר משחק טוב.. ואולי כאלה עם גרפיקה מעולה.. אז אני ישמח לקבל המלצות...

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  22. את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by SlyFox,

פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  24. המלצות מישהו?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  25. המשחק אולי לא פורץ דרך אבל הוא אחלה של משחק, מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו ורק כשהגיע הבצורת התחברתי אליו מאוד.. מה שהטריף אותי זה העלילה המעולה של המשחק, ובמיוחד הסוף הטוב וטיפה עצוב שלו...מבחינת משחקיות היא די חוזרת על עצמה אבל תמיד יש רובוטים חדשים ומשונים ונשקים חדשים ועם הזמן האוייבים משתנים, הבוסים מעולים, וממש כיפים. מבחינה גרפית הוא מעולה ומספק את הסחורה בצורה יוצאת מן הכלל. עוד משהו חושב שהמשחק הזה טוב או שזה רק אני תחת השפעה של יותר מידי חום? דרך אגב הבנתי שיש משחק חדש בפיתוח, האם זה הCOLONIES? שזה מעיין שידרוג של המשחק הנוחכי? או שיש איזה משחק חדש לגמרי?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים