עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DivineS,

ישר ולעניין, אני מתכוון להתחיל סדרה שבועית כל שבוע תשלחו לי פראגים וחמשת הפראגים הכי טובים יהיו בסרטון. כל מי שיש לו פראג שעשה לא מזמן וזה נמצא לו ב THEATER ב RECENT PLAYED או שהוא שמר את זה תחת ה SAVED FILMS לא מזמן שיוסיף אותי לסטים nadav555 יסביר לי איפה זה נמצא ואני כבר ימצא את הפראג לבד. דרך אחרת לשלוח פראגים היא שאתם תצלמו בעצמכם(זה רק למי שטיפה מבין ויש לו SONY VEGAS) אבל אני יקבל את הפראגים שאתם צילמתם רק אם צילמתם כמו שאני אומר לכם, אני יכין סרטון איך לצלם ולרנדר והכל למרות שהאיכות תיהיה קצת ירודה בגלל שהקובץ יצטרך ליהיות קטן כי אני לא חושב שיש פה אנשים שיודעים לדחוס סרטון. בשביל לבחור איזה חמישה פראגים יהיו אני אצטרך 5 שופטים בינתיים אלו השופטים: אני Blwz Bullet…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by Snir1012010,

אנחנו מגייסים שחקנים לקלאן חדש בשם KodKod הקלאן תג הוא KoD הדרישות הם: SPM 500 + Accuracy 15% + Lvl 55 + K/D 1.20 + הנה קישור לפלאטון : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391762210390/ דבר נוסף : אנחנו צריכים שתהיו אקטיבים כל יום!

3. המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. האם Ghost Recon Wildlands היה הכותר המאכזב ביותר של תערוכת E3 2016? אחרי חשיפה ראשונה ומרשימה בהחלט בשנה שעברה ולצד Call of Duty: Infinite Warfare שממשיך לצבור תגובות שונאות מהרגע הראשון בו הוצג, כותר הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט יצר הרבה רגשות מעורבים אצל הגיימרים עם הדגמת משחקיות מוקדמת אשר הרגישה לא בשלה ולא מלוטשת, וגם איכות ויזואלית מאכזבת שהייתה רחוקה מהתצוגה המוקדמת (למרות שהופעלה לכאורה בידי מחשב אישי מבוסס GeForce GTX 1080). האם במפיצה הצרפתית יצליחו לתקן את הרושם עד להשקה במרץ 2017, או שזה ייזכר לנצח בתור עוד כותר שהחל את דרכו בשאגה אבל הגיע אל השוק עם יללה חלושה בלבד? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/1udK1y

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by sEEdy,

טוב אז למי שמכיר ולא מכיר EES = ESL Euro Series שהוא אחד מהטורנירים הגדולים ביותר של ה ESL פורסמו עכשיו הבתים במשחק שאנחנו משחקים CoD:BO2 ובטורניר הזה יש כשלושה קבוצות ישראליות שעלו לפי דירוגים שהיו בלאדר ה A-SERIES שהשלוש עשרה קבוצות שהיו מדורגות ממקום ראשון עד 13 קיבלו הזמנות לטורניר הזה + שלושת הקבצות שהיו בטופ ארבע בעונה הקודמת של ה EES, כאמור שינו לו את השם ל Euro Series והשם הקודם שלו כפי שהרוב מכירים זה היה EMS = ESL Major Series. אלו הקבוצות הישראליות שהעפילו לEES Activation CLASSIC saevus הפרסים בטורניר הזה עומדים על כ-3000 יורו! מקום ראשון - 1500 יורו מקום שני - 900 יורו מקום שלישי - 600 יורו ACTIVATION - הקבוצה שלי קיבלנו בית קשה יחסית לפי דעתי הכי קש…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by Nahum2,

Well I want to know if there is gary mod like program for medivle like game oblivion or something? I wanna create some movies but past once not future.....

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  8. היי אנשים, אז יותר מעשור מאז ה CS הקודם החלטתי לשחק שוב מדי פעם. איפה אני מוצא שרתים ישראלים? אני כבר לא כל כך בעיניינים.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by adlanm,

אם כן האם אנחנו, היהודים נמצאים גם שם? כי שמעתי אודיו לוג של דוקטור אחד והוא אמר שאחד צעק בארמית

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by Snowolf,

יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by jepe,

במשחק עצמו הדמויות אמורות לדבר באנגלית? או שהן מדברות איזה שפה לא מובנת ורק התפריטים הם באנגלית? כי כשאני משחק זה נשמע כאילו הן מדברות ג'יבריש :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  15. המוד הכי מושקע שיצא איי פעם לBF2 סוף כול סוף מגיע ביום שישי הזה Friday 14th December, 2007 at 19:00GMT אני על סף התעלפות אבל מחזיק מעמד ומאוד שמח שסוף סוף ההרגשה של BF המקורי תחזור אלי!!! אפשר כבר עכשיו למצוא הורדה של המוד הזה בטורנט אבל הוא יהיה מוגן בסיסמה שרק ביום שישי יגידו לנו מה הסיסמה למוד(קובץ ZIP או RAR). ככה שכדי כבר עכשיו להוריד שלא יהיה לחץ ביום שישי. תהנו!אני יודע שאני יהנה 110% מהמוד הזה! אתר ראשי: http://forgottenhope.bf1942files.com/main.php?lang=english טורנט להורדת המוד: http://80.190.246.101:6969/torrents/Forgotten+Hope+2.0.rar.torrent?64A61245F17B91D91709BA848AE22DE42FB340EA נ.ב זה מוד בחינם והוא חוקי[br]פורסם בתאריך: 13.12.2007 בשעה 00:02:31…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  16. נמאס לשחק נגד המחשב, רוצה אויב אמיתי ;D המסנג'ר שלי: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by FeedMe,

שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Shto,

הורדתי אתמול את המשחק שחבר המליץ לי, ונראה ממש מעניין... אבל כרגע אני נמצא בדילמה כמו רוב המשתמשים החדשים, איזו דמות לבחור? בתור שחקן לשעבר של UO האגדי, אני מכיר את הבעיה של לבחור דמות מתאימה שתעשה את עבודתה כמו שצריך. בעיקרון, אני אוהב קוסמים וקשתים, הבעיה איתם שהם או חלשים או מורכבים מדי למשחק (לא יודע ממש איך הם עובדים במשחק הזה), אבל לרוב הם מתוסבכים ודורשים המון מיומנות, ידע, שיקויים, סקרולים וכדומה. לעומת לוחמים, שלא ממש דורשים יותר מדי התעמקות או "מצרכים", ורק צריכים מגנים טובים ונשקים, ואז נשאר רק לרוץ לתוך אמבוש ולרסק את כולם בכל מקרה, עברתי על כל מיני כתבות שונות, סרטונים, קראתי המון תגובות בפורום הרשמי של המשחק ועדיין לא הצלחתי לג…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by The_Matrix,

עשיתי מפה ל-Counter Strike בשם - "Dust 2 Dust" (אתם יכולים לתאר לעצמכם כבר איזה סגנון המפה )... אז הנה הלינק: http://members.lycos.co.uk/dehost/Dust2Dust.zip למי שלא יודע, צריך להעתיק את הקובץ de_dust2dust.bsp ו-de_dust2dust.txt שבתוך הקובץ ZIP לספרייה "Half-Life\cstrike\maps\...". אשמח לקבל תגובות Have a nice shooting! :AR15:

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by WarMachine,

האמת היא שהשעה 3 בלילה ודי משעמם לי ובמקרה תפסה את עיני רשימה מעודכנת של המשחקים שעתידים ליפול עלינו בשלושה חודשים הקרובים אז מרתי לעצמי למה לא לפתוח איזה דיון. ולעניין,שראיתי את חודש ספטמבר פשוט נדהמתי מכמות הכותרים האיכותיים שאמורים לצאת בו,פשוט לא ייאמן,כל כך הרבה משחקים איכותיים שממש יהיה קשה לבחור מה לקנות! ( או במקרה של הרבה מאיתנו מה להוריד ) נתחיל עם 09/09 : Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (PC) המשך למשחק המדהים שכבש מאות אלפי שחקני רשת נלהבים בזירת הלוחמה (הדי צפופה האמת) של מלחמת העולם השנייה. ההמשך אמור להביא המון כלי נשק חדשים ומגוונים ,כלי רכב רבים , מטוסים חדשים , בינה מלאכותית משופרת וקוד רשת משופר וכמו כן גם מצב משחק חדש. http://www.tothegame…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה

22. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  24. CD Project RED פרסמו סרטון של 48 דקות משחק מתוך Cyberpunk 2077. מראה על הקצה מה מצפה לנו מהמשחק שעדיין נמצא בפיתוח ולא הוכרז תאריך יציאה. מוסבר בסרטון שזהו עדיין משחק בפיתוח ולכן יכולים להיות שינויים שיתווספו כשהמשחק יצא וגם הגרפיקה ועוד הרבה דברים יכולים להשתפר עד אז. לדעתי נראה ממש טוב גם מבחינת המשחקיות וגם איך שזה נראה כרגע. Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by דניאל52,

http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......

• 6 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים