משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד. מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
משהו פה משחק MOHAA ברשת שיגיד לי באיזה יום ושעה אני יפתח SERVER אני יכול להחזיק עד ארבעה איש עם ADSL ארבעת הראשונים שירצו לשחק ישחקו. :D :D :D :D
-
היי לכולם באתר http://www.techpowerup.com/downloads/Games/ אני השתעממתי ולחצתי סתאם על השם של משחק Cellfactor Revolution והורדה מוכן תוך חצי שעה ואז התקנתי ת'המשחק ומוכן ,נכנסתי לשחק והגרפיקה ממש מהממת בדיוק בדיוק כמו CRYSIS ממש מוגזם כמו DX10 ויש בו רובוט כמו בCRYSIS וגם נשקים אותו דבר בדיוק אחת שאהבתי זה הגרפיקה ממליץ לכם להוריד ת'המשחק זה מלא Cellfactor Revolution עם כ.מסך מסדרת גי'רפוס 8XXX (אפשר גם מסדרת 7XXX) הלניק: http://www.techpowerup.com/downloads/544/Cell_Factor:_Revolution_Full_Game.html
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב בשדה התעופה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/681/zxcxxxjw7.jpg מה עושים שם איך מתקדמים?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בכל משחק, כשנכנסים להגדרות הגרפיות יש אפשרות להוסיף\להסיר פילטרים (מסננים?). הבנתי שהמטרה היא לתת למשתמש אפשרות לשחק עם היחס של איכות תמונה\עומס על כרטיס המסך (יעני כמה שהתמונה טובה יותר הכרטיס מתאמץ יותר והמשחק עלול להתקע אם מדובר בכרטיס חלש מדי). בקיצור, לא הצלחתי להבין מה שייך לאיזה צד: ככול שאני שם יותר פילטרים עם מכפלה גבוה יותר האיכות של התמונה תעלה או תרד, העומס על הכרטיס יגבר או יקטן? אשמח גם להפניה למקום שנותן הסבר לגבי טיבו של כל פילטר, כמעט בכל משחק מדובר בקבוצת אותיות בלי הסבר מה הם עושים...
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כמה דברים 1. איך אני יודע באיזה גובה אני? Feet ? איזה שעון יש איך קוראים לו 2. איך אני יודע לאן לטוס בדיוק אחרי ההמראה ? אני מתכוון בדיוק של למצוא מסלול מסויים בעיר אחרת ולנחות ישר עליו 3. בהתחלה שאני ממריא, יש פעמים שצריך לנסוע למסלול, איך אני יודע איפה הוא? יש כמה טיפים למשחק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מסתבר שאני די מכור למשחק אבל מה? הוא מקרטע אצלי במחשב ויש נפילת פריימים די גדולה מכל תזוזה... אמנם לא ציפיתי ליותר מדי מהמפרט שכתבתי למטה אבל אשמח לעזרה. המשחק עבד סביר עד עידכון שיצא לא מזמן וכנראה העלה את הדרישות של המשחק נראה לכם שיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהחליף מעבד/כרטיס מסך שיכול לשפר את המצב? מצחיק שהמפרט הזה מריץ חלק CRYSIS 3 /Assassin's Creed IV: Black Flag / ועוד בסגנון עם גרפיקה יותר מכובדת בהרבה. בנתיים מה שניסיתי ללא הצלחה: להתקין על SSD, למחוק זבל/קבצים מיותרים/הגדרות גרפיות עד למטה/תוכנת בוסטר של RAZER amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה...
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אין לנו פורום אסטרטגיה אז אני ארביץ כאן למי שלא מכיר Dawn of war הוא המשחק הראשון בסדרה אשר יצא לפני איזה 8 שנים, יצאו לו 3 הרחבות שהאחרונה שבהן נקראת Soulstorm, זאת ההרחבה האחרונה והיא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם 9 צבאות מתוך הפלגים בעולם המשחק של WH40K. ההרחבה היא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם כל הפלגים במשחק במצב הסינגל פלייר (מפת סטייל טוטאל וור לייט + קרבות בזמן אמת עם בניית בסיסים), במצב המולטי ניתן לשחק עם 2 הפלגים של ההרחבה ואם קניתם את המשחק המקורי + 2 ההרחבות תוכלו לשחק עם כל ה9. מה עושה המוד? קודם כל המוד מוסיף בגרסתו המלאה 3 צבאות חדשים: Beasts of Chaos \ Daemon Hunters \ Tyranids אותם ניתן לשחק במולטי או סקירמיש ומשדרג בצורה פסיכוטית את כל 9 הצבאות…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן הורדתי את STEAM וקניתי את UT3. והשאלה שלי היא מאיפה אני מקבל את הCDKEY שלו ?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
patch 1.21 for BF2 יום שישי הזה מרץ 10 http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=748834#post748834
-
emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אך המשחק נגמר עם כל הדברים וכל ההפתעות
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את Just Cause 3 דרך steam - המשחק הותקן והוא רץ מעולה, הבעיה היחידה היא שאני מקבל שגיאה "square enix servers unavailable" בתחילת המשחק (בחלק של חוף הים) - החלפתי כבר 3 ספקי אינטרנט והשגיאה זהה, אני מצליח לשחק במצב של OFFLINE וזה מספיק אבל אני תוהה אם עוד מישהו חווה את התקלה. תודה מראש על תשובות בנושא. Just Cause
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש משחק שייראה וירגיש כמו משחקים בסרטים/ספרים. כלומר, שבו האויבים חכמים, ההתנהלות מרגישה באמת חופשית והמכניקה וה-AI מרגישים טבעיים. אני מוכן לוותר על גרפיקה פוטוריאליסטית בשביל זה, אבל שלא תהיה דו ממדית ושהעולם יהיה פתוח או לפחות לא מוביל אותך במסלול מסוים. אחד מהמשחקים שאהבתי והזכיר לי את הרמה הזו הוא THIEF 2 בגלל שבו ההרגשה של משחק התגנבות הגיעה לרמות חדשות. למשל: הייתי רוצח מישהו ונמלט בתוך בית, אז עברתי פינה והתחבאתי מאחורי דלת פתוחה. שומרים הגיעו אחריי ולא ראו אותי ודיברו בינהם "לאן הוא נעלם? הוא היה פה הרגע!" משום מה, כיום מתמקדים במראה הרבה יותר מכל דבר אחר והמכניקות של משחקי התגנבות או עולם פתוח כמעט זהות אחת לשנייה האם אתם מכירים בין אלפי המש…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-