משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בגרפיקה של ספלינטר סל, יש בגים כאלה. למשל במקום לראות קופסא הם הפרטים המלאים שלה אני רואה כל מיני פסים שחורים עליה ... מישהו יודע מה הבעיה ?! יש לי Msi GF 4 ti-4400 ו
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
זה כותב לי שאין קובץ ישן ,או שהוא לא מצא את הקובץ :s05:
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על כל אלא שמוכרים cd key דרך EBAY??? שווה משהו כי פעם קניתי ואחרי איזה חודשיים קיבלתי באן מפאנק באסטר שאומר שעוד משיהו משתמש באותו מפתח אז רציתי לדעת אם עוד משיהו פה התנסה עם זה ולא הצליח או שזה סתם מזל גרוע ומישהו הצליח לגנוב את שלי כי סה"כ אני דיי מרוצה מהמשחק אבל חבל על הכסף אם זה סתם רמאות
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני אמור לעבור את השלב שבו עלי להתחמק ממכוניות בכביש .הגעתי לסוף אבל תמיד דורסים אותי כי לא יודע לאן לגשת
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כותרים עדכניים בסדרות Resident Evil, Devil May Cry ו-Street Fighter ממתינים לכם בעלות של כמה דולרים בודדים לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקיה-של-capcom-בחבילת-ה-humble-bundle-העדכנית/
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
חיייב עזרה... איפה תקיית השמירה של המשחק? אני רוצה לעשות ReInstall אבל שלא ימחקו לי השמירות
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כתבתי עכשיו את זה מהסרטונים שיש לי על המשחק © כל התמונות לקוחות מהסרטונים ((((התמונות יצאו גדולות מידי אז כדי לראות את הכל תלחצו מאפיינים ותעתיקו את הכתובת))))) בין יתר הטכנולוגיות החדשות של CRYTEK למשחק החדש Crysis המנוע נקרא CryEngine 2 (ההמשך של המנוע של FarCry) Dynamic Day\Night Cycle - מעבר ראליסטי בין יום ללילה הכולל אורות תנועה של שמש ירח כוכבים והכל עם שקיעות מדהימות ---------------------------------------- Fully Interactive Enviroment - סביבה פעילה לגמרי עלים זזים אם הולכים לידים אם אתה יורה נוצר חור עצים יכולים ליפול בתים נהרסים הכלל ---------------------------------------- Sunrays + Diffuse Transmission - קרני שמש החודרות דרך הכל וראליסטיות כאיל…
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קודם כל העיצוב של הסיביבות נראה מדהים!מגוון!וקטלני ביותר... שמתי לב ששופר הAI של האוייבים מה שבולט בסרטון הגיימפליי ה5 כאשר רובוט רודף אחריך סביב הבית,בצורה כל הגיונית ואמיתית... כל הקטע שזה ביערות גם מגניב..זוהי יכולה להיות סיבה לדחיית המשחק כי לוקח זמן לעצב שטח כזה גדול... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הפרק השלישי בסדרה המצליחה של From Software וגם התואם מבית קאפקום, Dragons Dogma, מקבלים דרישות חומרתיות רשמיות לגירסאות ה-PC אם אתם אוהבים משחקים מאתגרים ומלאים במפלצות, החודשים הקרובים אמורים להיות חיוביים מאוד בשבילכם עםDragon's Dogma: Dark Arisen, משחק ההרפתקאות-פעולה של קאפקום שנוחת סוף סוף במחשבים האישיים לאחר כשלוש שנות בלעדיות בקונסולות, ובעיקר עםDark Souls 3 שמבטיח לספק אקשן מאתגר ומלוטש יותר מאי פעם. האם המערכת שלכם תוכל להתמודד עם הצמד-חמד הזה? התשובות לפניכם. על מנת להפעיל את Dragon's Dogma, שמיועד להתחיל להימכר דרך פלטפורמת הסטים ב-15 בינואר, תזדקקו לכל הפחות למערכת מבוססת חלונות ויסטה או מערכת חלונות עדכנית יותר (אין ציון אודות הדרישה לגירסת 64 ביט,…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני בשלב נדמה לי האחרון, הזה שאתה בבית כלא ומקבל פטיש שאתה צריך לעשות איתו 2 פעולות, ותמיד באים אליך אנשים שפשוט לא נגמרים. אותי זה ייאש כי אני לא יודע איך לעשות תהוצאה להורג כמו שהם מבקשים ואני הורג והורג וזה לא נותן רמזים. מישהו סיים תמשחק ויודע מה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני משחק ומשום מה כל בניין עולה לי כפול ממה שרשום.. הנה דוגמא עם תמונות: אני רוצה לבנות בניין שעולה כמו שמתואר, באי יש לי את כמות המשאבים המתאימה ואפילו מעבר לזה.. http://www.siz.co.il/view/eomn4d2minm2.jpg.htm ברגע שאני לוחץ על הבניין כדי למקם אותו זה מראה לי שאין לי מספיק משאבים, זה כאילו מוריד לי את העלויות של הבניין ומראה לי את המצב החדש.. אבל בעצם דורש כפול.. פה לדוגמא יש לי כפול ממה שדרוש בהכל חוץ מאבנים.. שם יש לי 24 במקום 28 (14 המחיר המקורי). http://www.siz.co.il/view/tzddk3jcdjzn.jpg.htm ואז אני בעצם צריך להביא משאבים כפולים כלומר 28 וזה מוריד לי את כולם..
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן. אני לא משחק הרבה, אבל לאחרונה החלטתי לשחק בכמה משחקים, ביניהם בקרייסיס 2 ובבולטסטורם. בשני המשחקים אני נתקל בבעיה מוזרה שאני מתקשה להבין את המקור ושפוגעת בהנאת המשחק. בכל אחד מהמשחקים תוך כדי הריצה של המשחק המסך משחיר ואז חוזר (כאילו מנסה לשנות רזולוציה) בבולטסטורם זה קורה פחות, בקרייסיס 2 זה קורה כל כמה שניות. זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. אני מניח שהכרטיס מסך אולי פגום? זכרונות דולפים? הדרייבר מעודכן להכי אחרון. וינדוס 7 אשמח לעזרה המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המשחק (מקורי וחדש) מארה"ב המחשב שלי עונה על כל הדרישות המצויינות בחוברת ההוראות הדרייברים שלי מעודכנים ויש מספיק מקום בדיסק הקשיח בעת ההתקנה ממש לקראת הסוף של הדיסק האחרון המשחב נתקע בעת העתקת קובץ AVI, ניסיתי להתקין את המשחק מספר פעמיים ובכל פעם הוא נתקע באותו מקום ואני נאלץ לעשות RESET מאחר והמחשב לא מגיב ואם אני מנסה להפעיל את המשחק כמו שהו הוא הותקן אני מקבל את ההודעה: FULLSCREN MODE NOT FOUND מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-