עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by דניאל52,

http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by tzolerguy,

מה אתם אומרים על כל אלא שמוכרים cd key דרך EBAY??? שווה משהו כי פעם קניתי ואחרי איזה חודשיים קיבלתי באן מפאנק באסטר שאומר שעוד משיהו משתמש באותו מפתח אז רציתי לדעת אם עוד משיהו פה התנסה עם זה ולא הצליח או שזה סתם מזל גרוע ומישהו הצליח לגנוב את שלי כי סה"כ אני דיי מרוצה מהמשחק אבל חבל על הכסף אם זה סתם רמאות

3. Started by jepe,

במשחק עצמו הדמויות אמורות לדבר באנגלית? או שהן מדברות איזה שפה לא מובנת ורק התפריטים הם באנגלית? כי כשאני משחק זה נשמע כאילו הן מדברות ג'יבריש :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  4. יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  5. הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. Started by EITANL,

בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by dante123,

אהלן. לרוב שאני מפרמט אנ ילא יכול לשחק בהם לאחר הפירמוט. אני מניח שזה מכיוון שהמשחק גם מתקין קבצי הפעלה בנבכי כונן C. מישהו יודע איך אפשר לגבות אותם כך שאם אני אחזיר אותם לאחר הפירמוט אני אוכל לשחק כרגיל?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אהלן, לאחרונה שמעתי על משחק אימה שיצא לפני חודשיים בשם Penumbra: Black plague הבנתי שמצד הביקורות הרשמיות המשחק קיבל ציונים צוננים למדי, ועם זאת, מצד השחקנים, כולם מהללים ומשבחים אותו. רציתי לדעת האם המשחק הזה שווה בדיקה? הוא טוב? מפחיד?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  10. זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.

11. Started by goma,

יצא הדמו של Earth& Beyond ?????? אני חייב לדעת ואם כן אולי תביאו לי גם לינקים יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by Googleness,

אין לנו פורום אסטרטגיה אז אני ארביץ כאן למי שלא מכיר Dawn of war הוא המשחק הראשון בסדרה אשר יצא לפני איזה 8 שנים, יצאו לו 3 הרחבות שהאחרונה שבהן נקראת Soulstorm, זאת ההרחבה האחרונה והיא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם 9 צבאות מתוך הפלגים בעולם המשחק של WH40K. ההרחבה היא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם כל הפלגים במשחק במצב הסינגל פלייר (מפת סטייל טוטאל וור לייט + קרבות בזמן אמת עם בניית בסיסים), במצב המולטי ניתן לשחק עם 2 הפלגים של ההרחבה ואם קניתם את המשחק המקורי + 2 ההרחבות תוכלו לשחק עם כל ה9. מה עושה המוד? קודם כל המוד מוסיף בגרסתו המלאה 3 צבאות חדשים: Beasts of Chaos \ Daemon Hunters \ Tyranids אותם ניתן לשחק במולטי או סקירמיש ומשדרג בצורה פסיכוטית את כל 9 הצבאות…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by tombraider,

איך משנים רזולוציה במשחק G.B.R Special Commando Unit ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. משחק המירוצים שהושק לקונסולות בסוף השנה שעברה יסיים מקצה שיפורים ארוך במיוחד בעוד כחודש מהיום, ויגיע גם אל עולם ה-PC עם הבטחה לתמיכה במאפיינים מתקדמים Need for Speed המאותחל של EA Games הוא אחד הכותרים המעניינים ביותר שיגיעו למחשבים האישיים בחלק הראשון של שנת 2016 – וזאת למרות (וגם בגלל) שכבר הושק עבור הקונסולות בסוף השנה שעברה, תוך שהוא מקבלביקורות קרירות יחסית, על אף הנסיון להחזיר את המאפיינים הבולטים של כמה ממשחקי הסדרה האהובים ביותר מהעבר. כעת, במפיצה האמריקאית מצהירים שמשחק המירוצים השאפתני יושק לפלטפורמת ה-Origin שלהם ב-15 במרץ, כלומר בעוד קצת פחות מחודש מהיום. לצד מספר תמונות עדכניות, בחברה אישרו כי גירסת המחשב האישי תכלול אפשרות להרצה בקצבים של מעל…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by David_Beckham,

http://www.gamershell.com/download_16174.shtml חיכנו לזה הרבה זמן ! הגיע הזמןןן :) :)

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  16. אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by --Shadow--,

http://bf3blog.com/2012/02/weird-battlefield-3-glitch-features-giant-recon-soldier/

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by HilaX3,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על משחקים בעלי גראפיקה טובה? לא משנה לי כ"כ מה למרות שאני מעדיפה יריות, משחקי טיסה ובמיוחד משחקים שסובבים את מלחמת העולם השנייה. אם אפשר בבקשה את השמות המלאים ולא 'COD' כי אני מחפשת תמונות, תודה מראש! משחקים שלבנתיים המליצו לי בעבר ויש לי אותם - Crysis, Residente evil 5/4 Prototype

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by jean-paul,

מישהו יודע אולי איך אני אמור לעבור את השלב שבו עלי להתחמק ממכוניות בכביש .הגעתי לסוף אבל תמיד דורסים אותי כי לא יודע לאן לגשת

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. איך אני מגיע למצב שאני יכול לזרוק ארגז עזרה ראשונה, זה קשור למשימה combat medic ? אם זה כן קשור למשימה הזו אז מה אני עוד צריך להשלים לא ממש הבנתי... העתקתי לכם את הנתונים שלי ...השלמתי את ההחייאה של 100חברים לצוות, 44 מתוך 100 מפקדי צוות, ולא הבנתי מה השאר? 100 ו-100..Combat MedicObjectives Revive 100 team mates100 / 100 Revive 100 squad mates44 / 100 Get 200 team heals0 / 200 Get 200 squad heals0 / 200

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

אהלן. אני לא משחק הרבה, אבל לאחרונה החלטתי לשחק בכמה משחקים, ביניהם בקרייסיס 2 ובבולטסטורם. בשני המשחקים אני נתקל בבעיה מוזרה שאני מתקשה להבין את המקור ושפוגעת בהנאת המשחק. בכל אחד מהמשחקים תוך כדי הריצה של המשחק המסך משחיר ואז חוזר (כאילו מנסה לשנות רזולוציה) בבולטסטורם זה קורה פחות, בקרייסיס 2 זה קורה כל כמה שניות. זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. אני מניח שהכרטיס מסך אולי פגום? זכרונות דולפים? הדרייבר מעודכן להכי אחרון. וינדוס 7 אשמח לעזרה המפרט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. נמאס לשחק נגד המחשב, רוצה אויב אמיתי ;D המסנג'ר שלי: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  23. eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  25. משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים