משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש למה לצפות: הכירו את המשחקים הגדולים והמעניינים ביותר שיגיעו אלינו במהלך השנה הקרובה שנת 2016 הגיעה, וזה הזמן להתחיל להתלהב ולהתרגש ממנה – במיוחד אם יש לכם חיבה ואהדה למשחקים וגיימינג. שנת 2015 הייתה שנה איכותית בהחלט עבור השחקנים, ואנחנו כאן כדי להזכיר לכם שגם 2016 מסתמנת כבעלת פוטנציאל מכובד מאוד. הנה הם הכותרים הגדולים והמדוברים ביותר לשנה הקרובה, נכון למה שידוע כרגע. לפני שנתחיל את הרשימה, נצהיר כי HWzone הוא אתר אשר מתמקד בראש ובראשונה בגיימינג במחשבים האישיים, ולכן הכותרים שיגיעו תיכף הם משחקים בלעדיים ל-PC או כותרי מולטי-פלטפורמה אשר יגיעו גם ל-PC, ולא משחקים אשר בלעדיים לקונסולה זו או אחרת. בנוסף, רשימה זו לא כוללת כותרים המיועדים ספציפית לפלטפורמת מצי…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם Valve וגם Gearbox Software מתכוננות להתנסות בז׳אנרים חדשים ובלתי רגילים עבורן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בואו לגלות מה הם משחקי המובייל המושקעים והמוצלחים ביותר שנוצרו ממש כאן, בארץ הקודש תעשיית משחקי המובייל היא אחת מתעשיות המשחקים הפורות ביותר שיש כיום. ולשמחתנו, יש לא מעט מפתחים ישראלים עם דריסת רגל בחנויות האפליקציה שמשנה לשנה מתמלאות ביותר אפליקציות כחול לבן. אז לכבוד יום העצמאות, הנה פרק מיוחד שמוקדש כולו למשחקים שפותחו בישראל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9C%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%A1/
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עבור מחשב שהוא מכיל SLI של TITAN, וכמובן מעבד סופר מהיר ומומהר ו SSD וזכרון סופר מהיר (DDR3) ועוד ועוד קיצר "מחשב חלומות". אני רוצה משחקים הכי הכי דורשניים גרפית משהו שבאמת יהיה "וואו" שירוץ ברזולציה גבוהה עם הכל על ULTRA HIGH ועם פילטרים מלאים וכו'.
-
- 400 תגובות
- 37.3k צפיות
-
-
היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לגלות מה הכי שווה לקנות או להוריד חינם לאייפון ולאנדרואיד שלכם בימים אלה? התשובות בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
בואו להכיר את היצירות שהפכו את השנה שזה עתה הסתיימה למשוכללת, מעניינת ומהנה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למה לחכות: גם השנה הקרובה אמורה להיות עמוסה ביצירות דיגיטליות מתקדמות ומסקרנות במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית ה-PlayStation מתחילה במהלכיה להגדלת הבאזז סביב שנת הגיימינג החדשה עם רשימה של 23 כותרים שלא כדאי לכם להתעלם מהם - בין אם יש בבעלותכם PS5 ובין אם לאלכתבה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, אבל נראה שהשנה הולכת להיות מוצלחת לא פחות, ואולי אפילו יותר. בואו לגלות מהם 20 המשחקים שהם המעניינים והמבטיחים ביותר אשר אמורים להגיע אל החנויות השנה שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, ולא היה בה כמעט חודש שלא יצא בו לפחות משחק מקורי ומעניין אחד. לשמחתנו, נראה שהשנה הזאת הולכת להיות מוצלחת לא פחות. כמה מוצלחת אתם שואלים? ניסיתי להרכיב רשימה של עשרה משחקים, ופשוט לא הצלחתי כי היו יותר מדי! אז במקום זה, קבלו רשימה משודרגת של 20המשחקים שלדעתי הם המעניינים ביותר שהולכים לצאת השנה, וגם זה אחרי שנאלצתי לוותר על לפחות עוד עשרה משחקים אחרים שנשארו בחוץ. Doom נפתח את הרשימה עם קצת נוסטלגיה שמקבלת אתחול – דום. ואני לא אשקר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742646,00.html :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חנות המשחקים המקוונת של המפיצה הגדולה מציעה מחירי מבצע קורצים על כותרים טריים כמו FIFA 16 ו-Star Wars Battlefront אחרי שהחליטו לפנק אותנו עם Need for Speed Most Wanted חינם אין כסף, ב-EA החליטו להרחיב את מצב הרוח הנדיב שלהם גם לכותרים עדכניים יותר – עם מספר ימי מבצעים על משחקים בולטים מההיצע שלהם בשנתיים האחרונות. את מיזם המבצעים מובילים כותר הכדורגל FIFA 16 ומשחק הפעולה Star Wars Battlefront, אשר הושקו שניהם רק לפני כמה חודשים ומוצעים כבר עתה בחנות ה-Origin במחירים של 24 יורו ו-30 יורו בהתאמה. שימו לב כי שימוש בשירות VPN עשוי לאפשר לכם לקבל מחיר טוב עוד יותר עבור הצמד הזה – בדולרים אמריקאים או במטבע בעל ערך חליפין זול עוד יותר. ב-EA ממשיכים להרגיש נד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כמו COD2 FEAR או אפילו רימן3 אז המשחקים נתקעים לי אחרי 30שנית+- הוא ממשיכים ולפעמים הם לא ממשכים ואני חייב לחבות את המחשב מהכפתור..... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז מה לדעתכם הם המשחקים עם הsoundtrack הטוב ביותר עד עכשיו? כדאי לצרף לינק
-
- 129 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
במקרה שלי שהיה לי קומפאק בשנת 1999-2000 תכלס אחד הטובים היה טומב ריידר 2 ואם מישהו יכול להזכיר לי אך קראו למשחק עם הילד שיש לו רובה ברקים שהוא יורה על יצורים מגעילים שחורים, ומאדלאל אוף אונר אחד הטובים עם השלב האחרון שיש מין רובטים כאלה לא קשורים יותר מאוחר האלה היו הטירה הנאצית אנריל טורנמנט! ו יש עוד עוד משחק שהיה קצת חשיבה עם מין יצור ירוק שמפליץ והורג יצורים שהעבידו אותו ואת בני מינו חח אני רע בשמות...
-
- 145 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בסרטון הזה אני יציג בפניכם את המשחקים שהכי הרשימו אותי לטובה בכנס הE3 ,מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=Vp2XHLZxCek
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
ובכן בשלשוה ימיןם האחרונים שיחקתי ב Project Eden וב Return to Castle Wolfstein... אני חייב לומר שאני מאוכזב! כן, שמעתם נכון, מאוכזב. למה, אתם שואלים? אני אומר לכם למה. דוגמא ראשונה: אני משחק לי ב PROJECT EDEN... בין המשחקים היותר טובים ששיחקתי בזמן האחרון... אפשר לקרוא לזה הקווסט של הדור החדש... הוא לא ממש קווסט אבל זה המשחק הראשון שבו הייתי באמת צריך לחשוב (וגם ממש נהנתי לעשות את זה)... העלילה מעניינת ביותר, הדיאלוגים מענינים (למרות שהקרטר, הכושי (צבעוני) במשחק נשמע כמו איזה דרומי מטומטם), המוזיקה מגניבה, ואפילו צורת הלחימה הקצת מתסכלת הייתה מהנה במבט לאחור... אבל מה? הסוף! המפתחים לא יודעים לסיים משחק! יש להם עלילה מנצחת ואלמטנים נהדרים, ומשחק חשיבתי ומרתק... אבל הם מ…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול להשיג משחקים שבחנויות יש רק לסוני להשיג אותו למחשב נגיד -teken 3
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אופנת חידוש המשחקים מהעבר נמצאת בשיאה, ואנחנו כאן בכדי לספר לכם על עוד כמה פרוייקטים שלכל חובב גיימינג ראוי לחלום עליהם לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפרק האחרון בסדרה - מבוסס על משחקים שקבלתי מכם ומהצופים ביוטיוב