עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wallaman,

הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by simonsix,

קיבלתי לא מעט פניות מחברים כאן לגבי קניה קבוצתית למשחק. הנושא בהתהוות וכרגע נבדקים המחירים עדכונים יגיעו בהמשך. כל מי שחושב שהוא הולך להשתתף, מוזמן לעקוב

• 127 תגובות
    • 18.4k צפיות
  3. Started by nokobik,

הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by avi2014,

http://news.walla.co.il/?w=/4/958704

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניקעתי במשימה ואני לא יודע מה לעשות,אחרי שהרסתי את כול ה V2 ROCKET זה אומר לי משהו ללכת לכיוון כלשהו ושם יש רק מוקשים ואי אפשר לעבור!! נ.ב:אין לי מושג למה התמונה חשוכה כי במישחק הכול בסיידר@@

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by DS,

מה זה : Special Forces זה כולל את Armored Fury ואת Euro Force ביחד?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ForresT,

טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.

8. Started by KingYes,

יצא המשחק ראיתי.. וקצת שיחקתי בו. האם רק אצלי ההיגוי מאוד קשה ולא בסגנון (הארקדי) של The Run?

• 126 תגובות
    • 17.7k צפיות
  9. Started by Shizel,

משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by POPSTAR,

http://ps2.ign.com/articles/729/729620p1.html

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? בקשה אני צריך לדעת דחוף עים אני יכול לקנות בשביל לשחק

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  13. יש לי אותו , זה בקובץ RAR והוא שוקל 200 מגה ביט אחרי החילוץ זה שוקל 2 ג'יגה ביט זה הורדה דרך Rapidshare וזה מוריד מהר מאוד עריכה : size: 2,82 GB size (packed): 191,5 MB format: ISO language: English http://rapidshare.de/files/31392638/Nfs_Carbon_Demo.rar Password: Royal תהנו

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by MATOK,

ניסיתי למחוק את המשחק כמו שצריך דרך קונטרול פנל והיתה לי הודעת שגיאה . בקיצור התעצבנתי ומחקתי את כל התקייה ,אני יודע דבר לא בריא בכלל!!!! עכשיו אני לא מצליח למחוק את הכותרת מהקונטרול פנל כי כבר אין משחק,שוב יש לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא אותו. נ.ב :ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק שוב כמו שצריך אבל הבעייה חוזרת. חייב את עזרתכם,ומקווה שאני בפורום הנכון!!!!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by ilaysk,

אני לא יודע אך עדיין אין דיון רישמי אבל ניראה לי הזמן שהיה אחד אני סיימתי את המשחק אז מי שצריך עזרה שרק ישאל

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by עידו אור,

Loading...

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Shoko,

מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. המשחק עושה לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. אחרי שהתקנתי והכל ואני מנסה להיכנס למשחק קופצת לי ההודעה הזאת: http://up96.siz.co.il/up3/5qj0jqgiyz0m.jpg וכשאני מנסה להעביר את הקראק הוא בכלל לא מתחלף לי עם הקובץ של פתיחת המשחק תוןדה מראש לעוזרים ! *דרך אגב למנהלים לא לנעול,פתחתי נושא חדש בגלל שכשניסיתי לכתוב את ההודעה באשכול של GODFATHER2 המערכת המליצה לי לפתוח נושא חדש בגלל שהנושא לא פעיל כבר מעל שבוע.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי היום את המשחק, ומתי שאני שם את הסיראל שעל הקופסא, אני מקבל מסך של ההסכם שצריך להסכים לו, אני לא יודע אם זה חשוב אבל המסמך ריק ואז אני לוחץ agree ומופיע לי מסך שאני חייב DirectX 9.0 ומעלה, וזה כותב את האתר של ווינדוס כדי להוריד את הדיירקט איקס. אבל העניין זה שכבר מותקן אצלי directX 9.0c וגם אם לא אז התקנתי אחרי זה והדבר עדיין ממשיך להופיע.. למישהו יש מושג איך לפתור את זה :s05:

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by davidcohen,

הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. אז ככה, קניתי 6870 לאחרונה וסיימתי בשבועות האחרונים את הלהיטים הבאים Battlefield: Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2 Call Of Duty: Black ops ושיחקתי גם ב NFS HOT PERSUIT החדש. יש עוד משחקים בסגנון שהם להיט מבחינה גרפית ושווים כל רגע ?

• 92 תגובות
    • 16.2k צפיות
  23. Started by shloosh,

אררררר זאת הבעיה הכי מעצבנת עוד מאז שהיה פנטיום 133.... תקיעות כאלה מעצבנות לפעמים שזזים,פעם הראשונה שיורים , או פוגעים במישהו... מסוק מתפוצץ וכו'.... נכון שהדרישות של המשחק גבוהות מאוד,אבל חברים ואנשים אומרים שאצלהם זה פועל ללא תקיעות על ה-details הכי גבוהים. לשנינו אותו זיכרון 512ddr 333. וכרטיס מסך שלי 9700 פרו ואצלו 9500 פרו. אני רושם על הזיכרון משום שאני זוכר במחשבים קודמים שלי זאת הייתה הבעיה של התקיעות.. האם זאת בעיה של זיכרון???? כי הזמנתי עוד 256... ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by simonsix,

Assassin's Creed IV: Black Flag - פרטים ראשונים דלפו לרשת

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.