משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא לעשות משימה כלשהי אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה שהמשימה נכשלה מה אני אמור לעשות בשביל להצליח במשימה ? ועוד שאלה, איך אינ מתמצא במפה הזאת, אני לא מבין בה כלום אני בוחר משימה וזה מקפיץ אותי כל הזמן למקום אחר ולפעמים הוא לא מעביר אותי לשום מקום ואין לי מושג מה רוצים ממני
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני תקוע למרבה המבוכה בשלב הראשון, אני שיחקתי בילדות עוד לפני כמה שנים במשחק השלישי וכעת במשימה הראשונה על המשימה הראשונה אני לא יכול לסיים את המשימה המזורגגת, למרות שהורדתי איזה 5 ספינות, משחתת , אחרי שהגעתי ל "איים" האלה שאח"כ הוא דורש להטביע כמה ספינות. סיימתי את שתי המשימות, וניסיתי לחזור לאחד מנמלי הבית, ללא הבצלחה, האפשרות END MISSION הייתה אפורה למרות ששתי המשימות סומנו לי בדף המפקד כגמורות . . . איך מסיימים משימה, לאן צריך לחזור?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, שמעו משהו.. התקנתי את המשחק התחלתי לשחק וזה... וזה נראה לי דיי קל... אז מישהו יודע איפה אני בודק אם זה על "קל" או "קשה" אם אפשר בכלל... כי אני רוצה על הכי קשה... בבקשה זה דחוף... תודה..
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בכוונה פתחתי עוד ת'ראד, הדיון הזה הוא במיוחד בשביל שנוכל לארגן משחקים בין חברי הפורום. המשחקים יהיו דרך הOnline כלומר למי שיש מקורי בלבד. הדרך הכי קלה להשיג את המשחק היא דרך EA Link, שמאפשר כניסה ישירה למשחק גם למי שהוריד את המשחק בדרכים פחות כשרות, בדוק, אפשר ישר להתחיל לשחק, גם בKane Edition ברשת ברגע שייצרתם את הEA ID אחרי הקניה. מי שרוצה לארגן משחק שיפרסם פה את המסנג'ר או ישלח לפרטי, אני מקווה שנוכל לארגן משחק נחמד בהקדם האפשרי. כרגע אני מוכן לארח משחקים, יש לי5mb/512kps כלומר רוב הסיכויים שאוכל לארח אפילו משחק של שישה שחקנים.
-
- 374 תגובות
- 36.1k צפיות
-
-
שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים. ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר. אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741. גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימי…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש משחק טוב עם גרפיקה טובה מטוסים סימולטור או כל סוג אחר יהיה סבבה... למישו יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשחק את המשחק על מחשב אחד 2 שחקנים?ואם כן איך בדיוק תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט שב(מפרט שלי) עכשיו שאני משחק ב Unreal II אחרי כמה דקות הוא יוצא לי ורושם לי את ההודעה הזאת מה זה יכול להיות ? מה ההודעה הזאת אומרת ? (מצטער אין לי מושג באנגלית) וגם בכללי במשחקים שיש לי על המחשב אני לא יכול לשים רצולוציה של יותר מ - 768*1024 איך זה הגיוני בכלל ומה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את המשחק,התקנתי,נרשמתי וכל החרטה הזה..שיחקתי קצת באונליין,יצאתי. עכשיו כשאני מנסה לעשות Log In הוא רושם לי או could not connect to backend server או משהו על connection timeout איך שמתחשק לו.. אני מחובר ישירות למודם והוא לא עובר דרך שום דבר (נתבים וכל החרטה הזה).. ניסיתי הכל,אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לעבוד וזה ממש מתסכל..עלה 220 שקל,בלי האונליין היה שווה להשאיר את הפרוץ..
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וזה מה שהוא רושם לי: http://www.2send.us/uploads/807fffb646.jpg אולי זה קשור לויסטה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיש בפירוש מה אני צריך כדי להריץ ג'נרלס ZH על הגדרות מקסימום בלי תקיעות עם שמונה שחקנים. המערכת שלי מימין... תכננתי לקנות 8800GTS אבל החלתתי לחכות עם כל העניין של כ.מסך. אני אמור להוסיף גיגה זכרון ו8600GTS. האם זה יתן לי אפשרות לשחק במשחק זה על הגדרות גבההת במיוחד? רזולוציה 1280X960 .
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לכם איי פי של סרברים ישראליים לCS:S? כי בא לי על משחק עם אנשים מישראל
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2007/01/10/most_wanted_2007/1.html קצת חומר לקריאה שרציתי לשתף אותכם בו רציתי גם שכל אחד ישתף את דעתו לגבי מהו המשחק שלו הוא הכי מצפה בשנה הזו וכן נפתח ככה דיון מעניין וקריא. אני אישית מצפה מאוד למשחק Bioshock, לא יודע למה אבל אני אוהב Madness בנוסף אני מאוד מצפה לקראת S.T.A.L.K.E.R שכן זהו משחק מאוד מסקרן ובעל עלילה מאוד מעניינת, לאלה מאיתנו שמכירים את הסיפור על צ'רנוביל בטח יבינו למה אני מתכוון. וכמובן שאני מאוד מצפה ל-Crysis בעיקר בגלל הגרפיקה והמנוע החדש. אה ואיך לא...GTA 4 עריכה: בנוסף, קישור מצוין בחסות LazyBoy: http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221
-
- 288 תגובות
- 54.9k צפיות
-
-
תומך בDX 10. (בסטיקי בפורום הזה) אבל הבנתי שלא יצאו עדיין משחקים תומכי DX 10. והמשחק כבר יצא לא? אפשר הבהרה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה אם קיימים המשחקים looney tunes space race ו- looney tunes racing בגירסא המתאימה לפי סי או שישנו איזה אמולטור המאפשר לשחק אותם על פי סי?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעייה עם המשחק, איך שהוא נכנס אליו המשחק פועל והכל סבבה אבל העכבר פשוט נעלם, המשחק לא קופא או יוצא, אבל העכבר נעלם, לאחר שיוצאים מהמשחק גם הסמן בוינדוס נעלם, עד שעושים ריסט... למישהו יש רעיון ? המשחק מעודכן לפאצ' 1.4, והבעייה היא גם ב-1.0...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-