עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gal,

היי, קניתי את המחשב לפני יומיים (המפרט בצד ימין) ולא מצליח להפעיל את המשחק בכלל, האם פיספסתי משהו? כשאני מנסה להפעיל הוא מראה לי 50 אחוז בCPU ולא עולה.מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by carbon1,

נתקעתי במשחק FEAR אני לא יודע מה לעשות http://www.zix.co.il/viewer.php?id=12290633098.JPG

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  3. Started by שלומו,

שלום לכולם, צירפתי תמונה של סימס 2, שבו פתאום בזמן משחק יש שבירה של התמונה. מן קטעים הרוסים פתאום. המערכת ההפעלה שלי: ויסטה באנגלית כרטיס מסך: NVIDIA 6600 GT חיבור: AGP בדקתי בעוד שתיי מחשבים אחרים עם כרטיסי מסך: NVIDIA 7600 GT. 1 ATI 9600 XT. 2 ועם הכרטיסים האלו הכל עובד חלק אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה. שלומו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. כותרת תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by עמיר,

העמוד הראשי שלהם http://blizzard.com/

• 71 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אני צריך ללכת למכונת ירייה הראשונה לרסס את כולם ואחרי זה את הבוס מול. ואחרי זה לרוץ למכונת ירייה השניה ולרסס שום את אלה שבאים ואז את הבוס זה התהליך ? או שלא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 320MB עם הדרייבר FireWire, הגירסא החדשה ביותר. הבעיה היא שלאחר שהתקנתי את המשחק הוא רשם לי שגיאה כשניסיתי להפעיל אותו, שחסר קובץ DLL מסויים. הורדתי את הקובץ הזה מהאינטרנט ועכשיו זה רושם לי שגיאה אחרת: שחסר הקובץ "d3dx10_33". אני לא מוצא את הקובץ הזה באינטרנט ולא יודע מה לעשות... האם יש את DX10 להורדה? וכן, יש לי את ויסטה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. קבלתי את המחשב סוף סוף קבלו SCREENSHOT מגוסט ריקון בהגדרות הכי גבוהות (גם במסך רחב) פשוט תענוג [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. <<< System Summary >>> > Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0) > Chipset : SiS 645DX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM ) > Video Card : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 [NV17.2] > Hard Disk : HDT722516DLAT80 (165 GB) > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N > CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-ROM GCR-8520B > DVD-Rom Drive : IO7544Z GOV866T SCSI CdRom Device > Monitor Type : ProView Technology - 16 inchs > Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter > Operating System : Mic…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

אני בא להיכנס לתוכנה שפוחת קלאן ומופיעה לי השגיאה באה ניסיתי להתקין מדחש אך לא עזר אשמח לקבל עזרה ממכם..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by carbon1,

אני משחק במשחק fear ולקחתי חיים ואני לא יודע איך להפעיל את זה במשחק עם מישהו יודע על איזה מקש ללחוץ כדי שיתמלאו חיים אז תגידו תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by BigDragoon,

ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום ישנה בעיה ב CELL-FACTOR שאני בא להפעיל את קובץ הפעלת המשחק הוא אומר שבגלל שאין לי כרטיס פיזיקה אני לא יכול להריץ אותו והבנתי שכן אפשר לשחק אותו ב8800 איך??? תודה. ארי[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 21:46:11 סליחה הוא פועל ורץ חבל על הזמן

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

אל תשאלו בבקשה למה אני משחק בזה - אין לי תשובה ואני משועמם.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אני מפעיל והוא נותן הודעת שגיאה.... המחשב שלי לפי דעתי מתאים לדריש Intel Pentium 4 650, 3400 MHz 1024 MB DDR2-533 DDR2 Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GS 256 MB מישהו יודע אולי למה זה לא עובד לי?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Domovoi,

אני רוצה לכבות את הצללים במשחק מישהו יודע איך? במשחק אפשר לשים את הצללים על low ו high אבל אי אפשר לכבות. יש אולי פקודה או משהו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע איך אפשר לשחק במשחק חוץ מהסיפור המובנה אני יודע שאפשר לבנות מפות אבל למי יש כוח לזה... יש אתר שאפשר להוריד ממנו מפות?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by ag43,

קיבלתי את ההרחבה של FEAR ואני רוצה לשחק בה. כששיחקתי במשחק המקורי הייתי עם מסך CRT 17 ולכן שיחקתי ב1024X768. היות שעברתי למסך LCD שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024 רציתי להעביר לרזולוציה זו וגיליתי שהמשחק לא תומך בה. משיטוט קצר ברשת גיליתי שצריך לערוך ידינית את קובץ הSETTINGS.CFG אבל אם אני עושה זאת המשחק לא עובד. הוא לא מנסה אפילו להטען. כאשר אני מחזיר לרזולוציה המקורית המשחק נטען ללא בעיה. מישהו יודע כיצד להגדיר את המשחק כך שיעבוד ברזולוציה זו? ברזולוציות האחרות המשחק נראה נורא.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by snaidis,

יש פה מישהו שמשחק? איך המשחק בכלל והאם הוא שווה את ההורדה של ה 1.77 GB(המשחק חינמי למי שלא יודע)?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים