עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by etay93,

שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  2. לא זכור לי אפילו לא משחק אחד שיורד בו גשם ! ישמצב שזה בגלל שחושבים שזה סתם יכביד ? ומישהו ראה סירטון/תמונה מקרייסיס שיורד שם גשם ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Rise<3,

אז הגעתי סוף סוף ל300 סאבים ביוטיוב אז החלטתי לעשות תחרות עריכה אז כולם מוזמנים לנסות להיכנס לתחרות!! בהצלחה לכולם !

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  5. הכותר שינסה לשנות את כל מה שהכרנו אודות סדרת Total War מקבל תאריך השקה מיועד, ואנחנו מחזיקים אצבעות שלא יאכזב לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לקרב-של-חייכם-total-war-warhammer-מגיע-באפריל/

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by hagai-,

למישהו יש איזה פאטץ שמאפשר לשחק ברשת? כי כרגע לאחר ההתחברות אני מיד מקבל הודעת שגיאה - CD KEY Invalid.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by Gosha,

הטריילר אם חשבתם ש-FEAR מפחיד...

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by Motix,

כל המשחקים עובדים לי על 1920 1080 והמשחק הזה לא. הוא נותן רק 1650. דריברים של הכ.מסך מעודכנים ati hd5850 איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למדתי לשחק שש-בש ואני רוצה שתמליצו לי על איזה משחק שש-בש איכותי

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. בין אינספור המשחקים שהופיעו בתערוכת E3 השנתית, בלטה ההתעניינות הנרחבת גם במחשבים האישיים - מצד סגה, EA ומיקרוסופט לכתבה

12. Started by teddy85,

היום החלתתי להעלות את כל הסאונד של LBA 1 לאיפוד שלי :DJsmile:(מזל שאני לא זורק את המשחקים הישנים שלי) וכשחיפשתי כיסוי אלבום למשחק נתקלתי בכתבה הזאת http://www.adventure-eu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=212&Itemid=29 אני יודע שהיו הרבה נסיונות בעבר ליצור את המשחק אבל זו כתבה די חדשה (פחות משנה) ולפי איך שהיא כתובה לא נראה שזה מעריץ שסתם מפיץ שמועות גם מה שכתוב די נחמד ונשמע הגיוני אז מה אתם אומרים על זה

13. מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by naoriko,

אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by mic,

אוהבים, לא אוהבים? נהינתם ? משחק טוב, אמיתי? שווה משהו?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  16. קניתי רידון 9700 של ATI והמשחק לא עובד לי !!!! מה לעשות ??

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by יוסי111,

שלום ובוקר טוב...... יש לי שאלה אני קניתי תמחשב שלי לפני חודש בדיוק וזה המפרט שלי: מעבדE6600 קור טו דו 2 כרטיס מסך X1950XT 256MB החדש שתומך בווינדוס וויסטה! וגיגה זיכרון.... רגיל של קינג סטון דואל צ'נאל... עכשיו ראיתי כמה משחקים כמו אנריל 2007 שהוא תומך כרטיסי מסך DX10 אז למשל הוא לא יפעל אצלי על הגדרות גבוהות וזה לא יפעל חלק וגם קרייסס???? וגם כמו כול המשחקים שיצאו במהלך החודשים הקרובים של שנת 2007 שזה שנה מלאת משחקים טוביםםם תודה לעוזרים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by NIRAN,

צריך CRACK ל MTX MotoTrax

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by iatia,

מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Incomplete,

תצביעו!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  21. אהלן, אני מוכר עותק מקורי של המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 סגור ואטום בניילון בקופסא שלא נפתחה מעולם! (הסידיקיי לא בשימוש!) המחיר הכי זול בארץ לבוא ולקחת!!! המחיר שאני דורש הוא 150 ש"ח בלבד לעותק אחד! מסנג'ר: john92@012.net.il פלאפון: 0542263678

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. לא השתמשתי בחשבון שלי הרבה זמן ושכחתי את הסיסמה. לצערי בכדי לחדש סיסמה צריך לזכור את הנתונים הפרטיים שהזנת... זה היה מזמן ואני לא זוכר. בכדי לפתוח Ticket אני צריך להתחבר לאתר שלהם. בקיצור, טימטום גמור. מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר בכדי לשחזר את הסיסמה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by soldier,

קניתי כלפני חודש כרטיס מסך של AMD קיבלתי שתי קודים של CRYSIS3 וBIOSHOCK . אכשיו שבדקתי מאיל גיליתי ששלחו לי שתי נוספים LOL עם מישהו מעוניין ליצור קשר אישי . מי שיוצר קשר ראשון זוכה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by AlexG Respect,

אממ.. יש לי ת'משחק כבר די הרבה זמן.. חצי שנה בערך.. שיחקתי בו אתמול.. והיום כשאני באתי להיכנס למשחק הוא פשוט לא עולה.. כשאני לוחץ להיכנס למשחק, יש אנימציה של העכבר כמה שניות.. שהמחשב חושב.. וזהו, ואז זה פשוט מפסיק "לחשוב" ונשאר בשולחן העבודה.. אני לא מבין למה זה קורה..=/ המפרט של המחשב אם זה משנה: כרטיס מסך - ATI RADEON X600PRO 128MB PCI-E 512MB זיכרון.. 120GB מקום.. 3.0Ghz מהירות.. תודה מראש, אלכס.

25. בחברה נחושים להמשיך ולטפח את האלטרנטיבה שלהם ל-Steam, אשר תקבל באופן בלעדי חלק גדול ממשחקי ה-Xbox המובילים בעתיד הקרוב חנות האפליקציות של ענקית התוכנה עבור חלונות 10, ה-Windows Store, הצליחה להכעיס חובבי גיימינג רבים בתקופה האחרונה, כשהפכה לבית הרשמי של כותרים בולטים כמו Rise of the Tomb Raider (שזמין גם ב-Steam לשמחתנו) ו-Gears of War: Ultimate Edition – והפגינה כמה וכמה חסרונות ובעיות טכניות מהותיות, שהעלו דז'ה-וו די שלילי לשירות ה-Games for Windows Live הידוע לשמצה, שהיווה פלטפורמה נוראית למשחקים מסויימים לפני כמה שנים ונסגר לבסוף בקול ענות חלושה. בשל העובדה שחנות האפליקציות עושה שימוש בארכיטקטורת ה-UWP (ר"ת Universal Windwos Platform) החדשנית של מיקרוסופט, ש…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.