משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני נכנס לשרת זה עושה רגיל אבל זה לא עובד את ה JOINING SERVER החרא הכחול(כמו מין מסך קטן כזה למטה כאשר נכנסים למשחק) הזה פשוט נעלם וזה לא נכנס למשחק ואין לי מושג מה לעשות מי שנתקל בזה שיעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה היה צפוי, בעצם? מכשיר הגיימינג הנייד החדש שהוצג ב-1 באפריל הוא לא זיוף אלא פרויקט אמיתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המחשב Max Payne 3 מ Play Asia ובאתר שלהם אני רואה 2 גרסאות למשחק, אחת שעולה 35 דולר http://www.play-asia.com/Max_Payne_3_DVDROM/paOS-13-71-7s-49-en-70-4h1x.html ואחת שעולה 55 דולר http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-3eo0.html מה בדיוק ההבדלים ביניהם ?! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6372201263897136586&q=far+cry
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שם לב להבדלים האלה? המשחק הישראלי ממש הרבה יותר התקפי, הם בכלל לא מסתערים, הם רק יושבים ומחכים! כמעט כל המשחקים איתם מסתיימים בהפסד של הצד התוקף.. במשחקים בשרתים זרים (בעיקר BC2) אני משיג תוצאות טובות בהרבה למרות הפינג אז אולי הגיע הזמן לנסות את מזלי ב- :DreamHack
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלנו אנחנו חברי הצוות בשלל שחקנים חדשים שלא מוכנים לכבד את חוקי הקהילה. אשכול זה נועד לכל השחקנים, ומטרתו להבהיר כמה נקודות. 1. אנחנו קהילה תחרותית. בקהילה מסוג זה אין מקום לבעיות משמעת כאלה ואחרות. אנחנו לא נתמודד עם בעיות משמעת. שחקן יוזהר לפני באן, 3 פעמים לפחות, ואם ידרוש יוכל לשוב לשרת הטימספיק להבהרת הבאן בלבד. חובה על כל השחקנים לקרוא את החוקים טרם השתתפות במשחק, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. 2. אנחנו לא נקל בעונשים שנקבעו. האדמינים הם שחקנים ותיקים, שמעריכים נכונה את מידת העונש. שחקנים שחשים שעונשם לא מוצדק מוזמנים לפנות לאדמין או מנהל בסטים, ואני אבדוק אישית את האירוע. אם לאחר ישיבת הנהלה נקבע כי העונש הוא מוצדק, העונש ישאר כפי שהוא. 3. זכותו ש…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת. גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות. אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הבעייה בבוס היא שאני מצליח לעבור את החלק הראשון שלו,ואז את החלק השני שהכל הופך לחושך כזה גם הצלחתי לעבור פשוט צריך מהר לכוון לו לראש החלק השלישי הוא הבעייתי.יש גם את הצמחים האלה שנכנסים בי עם הראש שלהם,ויש גם את היצורים הקטנים שהולכים והורגים אותי מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כתבת הגיימינג האורחת שלנו בוחרת את עשרת הכותרים שהלהיבו אותה יותר מכל בשנה החולפת אז שנת 2015 נגמרה רשמית, ועכשיו כבר אפשר להגיד שזאת הייתה שנה מוצלחת מאוד בתחום הגיימינג. עשרות משחקים מצויינים יצאו השנה, וזה הזמן לבחור את עשרת המשחקים הטובים ביותר. אז לפני שנתחיל, הבהרה קטנה: הסרטון מבוסס על דעתי האישית בלבד. אין ספק שיש עוד משחקים שהיה מגיע להם להכנס לרשימה הזאת, אבל זאת הבחירה שלי. Heroes of the Storm לא מעט חברות מנסות לרכב על גל ההצלחה של משחקי ה-MOBA, אבל רק מעטות מצליחות באמת ליצור משחק שמחדש משהו לז'אנר. אז חברת בליזארד היא אחת מהחברות הללו, ועכשיו כשהמשחק הבשיל מעט, אפשר להגיד בפה מלא ש-Heroes of the Storm היא תוספת מוצלחת מאוד לז'אנר שמביאה …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקבלתי לבטא של דרגוןשארד, והם אמורים לשלוח דיסק עם הבטא אליי, אבל זה היה לפני שבועיים וחצי... עוד מישהו בבטא וקיבל את הדיסקים/יודע מה מצבם? עריכה: טוב הם לא ממש מאורגנים, מסתבר שהתאריכים שם לא מכוונים למשהו והבטא בעצם נפתחה היום...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שיש להם את הבטא, אני אפתח שרת ונשחק היום\מחר. כל מי שיש לו את הבטא ורוצה לשחק שירשום פה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
מפתחי הכותר הייחודי Rime הצהירו כי יסירו את הגנת הקבצים המוכרת במידה וזו תיפרץ - ונאלצו לעמוד במילה שלהם הרבה יותר מהר מהמצופה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש איזשהי אפשרות לשנות את הממשק חזרה לאנגלית, אולי להוריד איזשהו patch או משהו כזה..? מישהו מכיר אפשרויות נוספות? תודה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הצלחה ביקורתית ומסחרית גדולה למשחק התפקידים הטקטי החדש ששואב את השראתו ממיטב קלאסיקות סוף שנות התשעים ותחילת המילניום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%91%d7%97%d7%95%d7%aa-pillars-of-eternity-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%95-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש משהו מוזר כי בדקתי בגימספוט והמישחק אמור לצאת רק בספטמבר... http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203 ככה שיכול להיות שיפתרו בעיות עד אז טוב אז בואו נתחיל מהבעיות 1-הידית לא זוהתה לגמרי והיה בילבול בידית האנלוגית וגם ששמתי ידית רגילה של PS2 היתה אותה בעיה 2-הרטט לא ניתמך 3-התפריט דפוק בישביל PC 4-אני לא משחק אם עכבר במישחקים כאלה אבל לפי מה שהבנתי גם הוא לא ניתמך טוב הבעיות שצינתי הם בעיות חמורות ואני שיחקתי בשילוב של הליכה אם המקלדת והתנועות אם הכפתורים של הידית אני גם ישתמשתי בציטים כי אין סיכוי שאני יסבול סתם ביגלל שליטה גרועה וככה יכלתי לעבור תמישחק בזמן נורמלי בכל מיקרה המישחק עצמו מאוד מגניב ויש כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ביגלל שעבר זמן מהדיון הרשמי ורק כרגע סימתי תמישחק אז אני פתחתי דיון חדש אז ככה אני ציפיתי שהמישחק של הכבידה יהיה רוב הזמן במישחק ומה שהיה זה שיש מקומות שיש תכבידה אבל רוב המישחק סטנדרטי לגמרי וחבל מישחקים עם כבידה היו בעבר בחלקים קטנים של מישחקים מסוימים כבר הרבה שנים ואני ציפיתי לחידוש הרבה יותר גדול וזה לא קרה חוץ מיזה יש תבעיה הנפוצה של חוסר גיוון במישחקים מהסוג הזה ומהר מאוד האויבים חוזרים על עצמם וככה גם הנשקים והטקסטורות שזה מעצבן הרכב היחיד שהיה במישחק היה די אידיוטי וחבל שלא עשו יותר רכבים ושיהיו יותר כיפים טוב לדברים הטובים סך הכל המישחק מהנה ואני אוהב את זה שלא צריך לישמור כי אחרי שניפסלים יש תעינין הדי דפוק של הרוחות אבל לפחות מחזירים תדמות לאותו מקום ב…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פשוט יצא מכל פרופורציה לדעתי. אני רואה עכשיו את הקומנטרי של ג'ק-פראגס יחד עם אנדרז, באמת שני שחקני באטלפילד מצויינים, יושבים ארבעים דקות ומשוחחים למה באטלפילד 4 כזה לא כיף להם וגרוע ואיך הם שיחקו בו פחות מבאטלפילד 3 ואיך הנטקוד לא טוב ואיך ההיט-רג לא טוב וברקע ארבעים דקות של גיימפליי שבו ג'ק טוחן כרגיל את כל השרת ונהרג אולי 5 פעמים... אז נכון, תגידו שככה הוא עורך את זה, כי מה הטעם להראות את המשחקיות הפחות טובה, אבל זה קצת מחליש את הנקודה, לא ? אני מבין שיש במשחק בעיות. גם לי היו כל מיני בעיות עד לפני כמה חודשים, אני מאמין שיש אנשים שעדיין יש להם בעיות, אבל בחייאת ראבאק. אנחנו לא בעידן שקונים בו קופסא עם דיסק והמשחק גמור ואתה לא שומע יותר מהמפתחים חוץ מגג שניים-שלושה פ…
-
אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להכניס תוספות למשחק, אני שם תתוספות בדיוק איפה שצריך והם פשוט לא מופיעים (אני מדבר על sabers וכו') למישהו יש מושג בזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-