משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם ניתן עדיין להרשם לתחרות? אם כן האם אפשר לשחק לבד או שחייבים קבוצה?? והאם יש שם קונסולות/מחשבים אן שצריך להביא מהבית??
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם אסור לדבר על זה אני מצטערת אני פשוט סקרנית לדעת אם הסרבר זה כמו של WOW ואז זה בלתי אפשרי לפרוץ.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר לפני 3 שנים במגזין WIZ רשום שיוצא בקרוב המשחק, אני מזה שמחתי, משחק כזה טוב, ועוד המשך, תלת מימד.עד היום עוד היו כל מני פרסומות שיוציאו את המשחק. הנה היום באתר AVAULT.COM אני רואה הכינו כבר כתבה למשחק, זאת אומרת הוא אמור לצאת, אז מה שאני רוצה לשאול זה אם אתם חושבים שהוא ייצא, או יתעכב(כמו תמיד) ?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מראש את plants vs zombies garden warfare 2 זה עולה 60 יורו אני לא מתכוון לקנות ביורו יש לי כרטיס ויזה נטען דולרי ובטח לא בשביל 60... האם עדיין אפשר לקנות עם VPN באיזה צורה בדולרים ושיעלה לי פחות? כמה יעלה לי המשחק הזה בשיטה הזאת. ואם אפשר מדריך. והאם יש אפשרות שזה יסבך אותי ימחקו לי את המשחק או החשבון וגם האם המשחק יהיה בספרדית או משהו? התחלתי להתעסק עם VPN מקסיקני הגעתי לסל קניות עם המשחק ב 39.99 דולר אבל אני לא מאשר כי הכל בספרדית וגם לא ברור לי שזה משוייך לי לחשבון אוריגין הקיים איך זה עובד קנייה באוריגין? אני מקבל קוד לאימייל שאיתו קניתי? ואז מאקטב אותו באוריגין שלי? מ…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תראו, חיפשתי את המשחק הזה בכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי.. עכשיו האם כדאי לי לקנות אותו בסכום של 100 ש"ח? האם הוא שווה את זה לדעתכם?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
-
האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
CDKEY כמו בCS וכו'? או שאני פשוט יכול לקנות את המשחק ולשחק בMP?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני גיימר מגיל די צעיר 10 ומשנת 95 שחקתי בהרבה משחקים טובים אבל כמובן שפספסתי כמה משחקים מאוד טובים בדרך :-\ (fallout ו myst) אז אני פונה אלכם כדי שתגידו איזה משחקים טובים פספסתי אני לא סובל FPS (חוץ HALF LIFE המקורי) וגם לא מרוצים (חוץ מ GTA אם זה משחק מרוצים בכלל) הדבר הכי חשוב לי במשחק הוא הכיפיות במשחק סאונד קורע לב (כמו LBA) אלילה ואווירה . גם חשיבה ואתגר הם דברים רצויים גרפיקה ממש לא עושה לי את המשחק ליפה (כמו למשל ההבדל בין OBLIVION ובין MORROWIND ומורווינד משחק הרבה יותר טוב) אני לא מדבר רק על משחקים ישנים אני גם מתכוון למשחקים חדשים שיש בהם את היופי כמו שהיה ל LBA בשביל לחסוך זמן ודיבורים שחקתי ב: כל משחקי בליזארד כל משחקי WESTWOOD LBA 1/2 elder scroll settel…
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה בטעות פרסמתי את זה גם בציוד היקפי אז תסלחו לי....
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים. ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר. אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741. גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימי…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם צריך CD KEY מקורי בישביל המישחק Midnight Club 2 ???
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם צריך dvd בשביל להפעיל משחקי ps2 ו box על המחשב? אני רוצה תשובה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כי עם צריך ליקנות אז אני לא מוצא אותו בשום מקום... באתר הרישמי גם לא כתוב כלום :s05:
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-