משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני יכול ישר להוריד את ה PATCH 1.5 (האחרון) או שאני צריך להוריד את כל הPATCHS ולהתקין אחד אחד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ForceMu צוות שרת פורס אמיו גאה להציג שרת כפול המכיל שרת קשה עונה 4.6 ובמקביל שרת קל עונה 4וכל זה בקליינט אחד! פרטי השרת שם השרת: ForceMu בעלים: טומי אורלי ושלום מתכנת: יוני השרת הקשה השרת הקל עונה 4.6 4 ניסיון 50x 9999x ניסיון מאסטר 1.5x 10x דרופ 30x 75x דרופ אקס 2000 2000 דרופ יהלומים 10% 1…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חברה למתקני סימולטור של משחקים למחשב XBOX PS3 אנחנו נשמח לשמוע ממכם את התגובות ורעיונות שלכם בנושע
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באינטרנט במשחק ואני לא יודע איך. ניכנסתי ל online אחרי זה על ירד הפאץ.ושוב נכנסתי ל online ושם לחצתי על create .ויש שם מקום אני חושב להרשם רשמתי שם משתמש ואמייל שלי וקוד שלי. עכשיו יש שם גם קוד שצריך להכניס של המשחק .השאלה איזה קוד צריך להכניס לשם הכנסתי את הקוד של הדיסק .אני לא יודע אם בגלל זה אבל זה לא עבד. מישהו יכול להדריך אותי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק כבר הרבה זמן ועכשיו אני לא מבין פתאום המשחק לא מגיב כשהבאטלוג מגיע לאינסטולינג הזה מה לעשות?!?!?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???
-
שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותר המירוצים הגדול של שנת 2018 אמור להכיל מבחר עשיר במיוחד, אשר נחשף מוקדם מהצפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוהי ביקורת דוגמא שנועדה להדגים כיצד אמורות להראות הביקורות --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "May the Force be with you" אבירי ג'דיי- אנשים מופלאים, בעלי כוחות על, רק בלי טייטס צמודות. מי לא היה רוצה להיות אביר ג'דיי, להשתמש בחרב האור ובאנרגיית ה"כוח" המופלאה של העולם? לשמחתנו, המשחק החדש(השלישי בסדרת JEDI KNIGHT והרביעי בסדרת DARK FORCES) מבית RAVEN SOFTWARE, מאפשר לנו לעשות בדיוק את הדברים האלו. בהתחלת המשחק, השחקן נמצא בדרכו לאקדמיית הג'דיי שהקים לוק סקייווקר(בנו של דארת' ואדאר AKA אנאקין סקיווקר) לאחר הניצחון על האימפרייה הגלקטית. המשחק מאפשר לשחקן לבנות את דמותו לעצב אותה- גזע, מין, צבע הבגדים ו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המנהלים פה הם בני זונות וכלבים כל הזמן אתם מעיפים אנשים יא חרות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, קיבלתי את המחשב החדש, והייתי רוצה לדעת על איזה משחק כל אחד מכם לפי דעתו היה ממליץ לי לרכוש.. כרגע יש לי באטל פילד 2, אל לייף 2 ,קוואק 4 ,והנסיך הפרסי. על איזה משחקים נוספים הייתם ממליצים??? ??? אשמח לשמוע דעתכם תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המשך לוולפנשטיין, שילוב מפתיע בין טקן לגלגה, משחק חדש מיוצרי Fruit Ninja וגיבורי העל של מארוול - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%90%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני יודע שאני לא כל כך פעיל בפורום אבל אני חובב משחקים זה המטרה העיקרית של המחשב שלי להריץ משחקי מחשב, אני חובב בעיקר משחקים כבדים עם גרפיקה תלת מימדית ואפקטים מרוצים יריות אימה, השאלה שלי היא כאזת שמתי לב שבנעוץ בתאריכי יציאה של משחקים יש משחקים שהם מודגשים וחלק לא מודגשים רציתי לדעת מה ההבדל בינהם, שוב תודה עמית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המישחק ונדהמתי לגלות שהוא בשפה זרה כלשהיא שאותה אני לא מכיר. ניכנסתי לתיקיית המישחק ושם ראיתי את תיקיית השפות, היו שם הרבה קבצי אודיו עם הסיומת .bin והשמות של קיבצי הבין היו שפות בינהם: אגנלית, איטלקית, סינית קוריאנית ועוד כמה שפות אירופה. אז מה אני עושה כדי לשנות את השפה? חיפשתי בהגדרות בתוך המישחק ולא היה שם משהו שדומה לשינוי שפה. ניסיתי להעיף מהתיקייה את כל קיבצי הבין של השפות האחרות והשארתי רק את האנגלית ואז כשניכנסתי למישחק הוא יצא ממנו ושאל אותי אם ברצוני לדווח על טעות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את ה- GTA המפורסם סן אנדרס במחשב בחדש ולאחר תהליך ההתקנה אני וחץ על האייקון של המשחק שנוצר בשולחן העבוגדה והוא רושם לי ארור של קובץ מסוים שחסר... חיפשתי אותו והעתקתי לשולחן העבודה. לאחר מכן הוא עשה זאת שוב עם עוד כמה קבצים ואני העתקתי... לאחר מכן לחצתי שוב על האייקון והוא עשה לי את ההודעה המפורסמת של ה-dont send, send to microsoft this eror... מה עליי לעשות כדי שהמשחק יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-