עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AvielGames,

מה המצב אנשים ! כאן אביאל בקומנטרי חדש ! אז הקומנטרי יעסוק בחברה טובה ומתוקנת ועל חברה שאפשר לחיות בה כמו שצריך אז בבקשה בלי קללות העלבות וכדומה כי אינלי כוח לריב פה עם אפחד. צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=_PMiVUsN4Mo&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

זוהי הרחבה למשחק?מוד? משהו מכיר

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. החנות של GOG, חנות ה-Humble Store וגם יוביסופט מספקים לכם תעסוקה לימים הקרובים - ללא תשלום כלל לכתבה

4. התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  5. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!

7. אשמח גם שתסבירו לי את העניין פה: http://www.direct2drive.com/2/7191/product/Buy-Call-of-Duty-4-and-5-Bundle-Download כתוב "This product is only available for purchase in the United States, Canada and Mexico only WTF? למה? זה הורדה בכלל... הם לא שולחים לי שום דבר. מה הקטע? יש עוד אתרים בסגנון D2D שאפשר לקנות סריאלים ולהוריד את המשחק מהאתר?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by nim901,

אתם מכירים פקודות שאפשר לרשום בקונסולה ? לדוגמא קוד שמראה את ה FPS ? (סתכלו בתמונה מתחת לזמן)

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by AngelFire,

האם אני יכול לשחק ב Starcraft ברשת ביתית? תודה.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  10. לכל מי שיכול להבטיח שהוא ישחק לפחות 15-20 שעות הסופ"ש. בבקשה רק אנשים שלא הייתה להם הזדמנות לשחק עדיין (: עריכה: נמסרו (:

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  11. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד,לי יש כרטיס 6600nividia ואני משחק עם +50 fps:) שזה מספיק ביותר למי שמבין ורץ לי חלק. ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) או באתר ששם יש מדריכים להכל(לא נראה לי שמותר לפרסם ת'אתר) הוא נקרא סטלהזון(הפורום של הקהילה) יש שם הסברים מפורטים מההתקנה עד למשחק…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Does anyone knows what are the official requirements ? Thanks!

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  13. השאלה בכותרת, תודה (:

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by victor17,

כל פעם שאני ניכנס לאיזשהו סרבר .. אחרי כמה דקות מעיפים אותי עוד ליפני שאני מספיק לשחק .. ואני יודע שזה ביגלל הפינג .. אבל אני לא יודע איך ליגרום לפינג להיות נורמלי !!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  15. הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  16. קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by DOGMA,

הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by smootskin,

הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Henry55,

המשחק היחיד שראיתי שיש לו 3d מובנה כאופציה בתוך המשחק , וניסיתי את ה3d קצת , והעיניים שלי פשוט לא יכולות לעמוד בזה אפילו לשנייה , שזה מוזר , מכיוון שאני רואה סרטים בתלת מימד כל הזמן , ולא הרגשתי בסרטים שום אי נוחות , אפילו לא קטנה. הקטע עם הרזולוציה קצת מבאס (720p בתלת מימד...) , אבל זה היה ידוע לי שזה יהיה ככה. יש למישהו פה ניסיון עם המשחק הזה בתלת מימד או משחק בכלל בתלת מימד?? יש היום מסכים שיש להם את האופציה ל1080p בתלת מימד?? (לא ממש קשור , אבל על הדרך...)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  20. אמיתי??? http://pcgalaxy.co.il/grand-theft-auto-5-comes-earlier-than-expected/ איך בא לייי

21. Started by ETB,

אני תקוע בשלב האחרון, אחרי שעשיתי סריקת עין לגרוזיני, באים שכירי חרב ומכסחים לי את הצורה. אין תחמושת ואין כוח. איך אני עובר את החרא הזה???

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by SHAY951,

הבעיה שלי קצת מוזרה אבל הולכת ככה: שאני טוען שמירה של משחק, השמירה עולה אבל המשחק במצב PAUSE (כתוב על המסך GAME PAUSED) . ניסיתי כל מקש אפשרי במקלדת וגם צירופים ושום דבר לא מבטל את הפאוס הזה ואי אפשר להמשיך במשחק! יש למישהו מושג איזה מקש משחרר את זה (חיפשתי ב README ולא מצאתי שם).

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by athi,

אני משחק Microsoft Flight Simulator X אבל המישחק מאוד מסובך אתם יכולים להגיד לי איך זזים עים ההגה ומה הם המקשים והאים יש לזה מדריך?.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by roylu,

מחפש משחק טוב גרפיקה יפה

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by Or ei,

האם יש לאנריל טורנמנט פונט ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.