משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אם אתם חובבים של משחקי פאזלים וחשיבה, בוודאי יצא לכם לשמוע על אחת משתי הסדרות המפורסמות ביותר לקונסולות הDS וה-3DS: סדרת פרופסור לייטון וסדרת פניקס רייט. כעת, שתי החברות Capcom ו-Level-5 משלבות פעולה לכותר משותף בשם Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney לקונסולת ה3DS. המשחק משלב את המשחקיות של שני המשחקים ומפגיש ביחד את שתי הדמויות לחקירה של תעלומה מסתורית שקשורה בנערה צעירה ועיר שחוקי ההגיון לא מתקיימים בה.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה הGTA החדש יהיה מבוסס על מנוע הRAGE של Rockstar אז שמתי לב שגם המשחק Rockstar Table Tenis יהיה מבוסס על אותו מנוע אז מן הסתם הגרפיקה תהיה אותו דבר.. נכון? אז חיפשתי תמונות של הגרפיקה של המנוע אז מצאתי את התוצאות האלה לדעתי שיפור גדול בגרפיקה מאז SA [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/theswarm/index.html דמו פה http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2841&id=17083
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
איגוד מבקרי משחקים (כן, יש דבר כזה) בחר את הכותרים שהכי הרשימו, הפתיעו והדהימו את אנשים בתערוכת המשחקים הגדולה שנחתמה בחודש שעבר. חלק מהתוצאות עשויות להפתיע אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a0%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את המשחק(גם הרגיל הוא אמיתי וגם חבילת ההרחבה נקנתה בכסף) ולאחר ההתקנה המשחק אינו עולה[שניהם].ההתקנה עוברת חלק בשניהם. ניתן לציין שזהו מחשב חדש שעליו לא עובד המשחק ועל הישן שלי הוא עבד. המחשב הישן שלי: P4 2.6 512RAM GeForce5700FX *את החדש אתם יכולם לראות בצד במפרט. אני חושש שזה נובע מהמעבד 3800 כפול הליבה שלי אך איני בטוח כלל. אשמח לעזרה.תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
משחק ONLINE קלאסי TRIBES1 ! אין צורך במחשב סופר חזק עבורו. הוצא חינם לקהל בעקבות השחרור הקרוב של המשחק החדש TRIBES VENGANCE ניתן להוריד חינם מ: ftp://ftp.fz.se/pub/spel/starsiege_tribes/tribes_gsi.exe פרטים של השרת הישראלי (תודה VGAMES): www.vgames.co.il TRIBES Server|15ms|213.8.254.37:28001 לפרטים נוספים ועזרה: irc.quakenet.org #TRIBES2IL תספרו לחברים! חינם.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הבעיה שלי קצת מוזרה אבל הולכת ככה: שאני טוען שמירה של משחק, השמירה עולה אבל המשחק במצב PAUSE (כתוב על המסך GAME PAUSED) . ניסיתי כל מקש אפשרי במקלדת וגם צירופים ושום דבר לא מבטל את הפאוס הזה ואי אפשר להמשיך במשחק! יש למישהו מושג איזה מקש משחרר את זה (חיפשתי ב README ולא מצאתי שם).
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי HTPC חדש (עם ATI 4770) שמחובר ל LCD 47 בסלון. למישהו יש רעיון למשחקים שיכול להיות נחמד שיהיו במחשב בסלון? (החל מטטריס ועד DIRT). תודה על העצות!
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לכל מי שיכול להבטיח שהוא ישחק לפחות 15-20 שעות הסופ"ש. בבקשה רק אנשים שלא הייתה להם הזדמנות לשחק עדיין (: עריכה: נמסרו (:
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד,לי יש כרטיס 6600nividia ואני משחק עם +50 fps:) שזה מספיק ביותר למי שמבין ורץ לי חלק. ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) או באתר ששם יש מדריכים להכל(לא נראה לי שמותר לפרסם ת'אתר) הוא נקרא סטלהזון(הפורום של הקהילה) יש שם הסברים מפורטים מההתקנה עד למשחק…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
למי שמשחק.. באקט I במשימה מס' 2 לפני שהמסוק מגיע לאסוף אותך ואת הקבוצה שלך אני אמור לעשות עוד משהו אבל אני לא מבין מה.... (המפקד אומר עוד משהו אחראי שאתה מפוצץ את הארטילריה האחרונה משהו עם להוביל איזה מישהו... לא הבנתי מה הוא אמר) אם אני הולך למסוק הוא פשוט מסמן לי את המשימה כלא גמורה כאילו לא פותח את שלב 3 עזרה מישהו?????? :s05: (ויש לי מקורי.... :-\)
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי עליו הרבה אבל מה הוא בדיוק? איזה סוג? מה צריך לעשות שם וכו'? תודה...
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם יש לכם את המשחק need for speed undercover אם יש בבקשה שילחו קישור רועי מנחם
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12285 אין ספק שהיפנים נדלקו עליו. אכן אני גם חושב ש הWII הולך לנצח ובגדול. אפילו למי שיש איזה PS3 או XBOX 360 יהיה לו בצד איזה WII מה דעתכם? גם אתם חושבים שהוא יהיה המנצח או המפסיד?
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א , ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-