משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות בקשר לUT , ליד איפה שמצויין הפינג מצויין גם FPH , מה זה המדד הזה? מה הוא צריך למדוד? האם מעל 400 זה טוב או לא טוב? ועוד שאלה , שאני משחק אני מרגיש שהעכבר לא זז מספיק מהר ולכן התגובה שלי לאוייבים היא יותר איטית , שיניתי את המהירות של העכבר במשחק , אבל זה שינה רק את המהירות של העכבר בתפריט של המשחק ולא במשחק עצמו יש משהו לעשות?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק קוד 4 כל כמה זמן המחשב קופא ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש המחשב לי חזק ומצליח להריץ את כל המשחקים וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ועוד כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט ושום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי משחקים ישנים ואני רוצה להפעיל אותם במחשב והם פועלים או מהר מידיי או לאט מידיי יש איזה קובץ או משהו שמסדר את זה???
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טיזר חדש מחברת Ubisoft עשוי להצביע על תקופת הזמן ההיסטורית שאותה נחווה במשחק הבא בסדרת Assassin's Creed, אי שם בשנה הבאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ACTIVISION הודיעו על סגירת הסטודיו שעמד מאחורי PROTOTYPE, Scarface, The Simpsons: Hit & Run, Hulk, חלק מסדרת Crash Bandicoot וזוג משחקי Mario שיצאו למחשב. http://kotaku.com/5922129/prototype-creators-shutting-down המפתחת שנפתחה ב 1991 הייתה המפתחת האחרונה של ACTIVISION שלא עבדה על COD או משחקים שמבוססים על סרטים. הסטודיו לא יסגר לגמרי אבל גם לא יפתח משחקים יותר, במקום זה תשאר שם קבוצה קטנה שתעזור בפיתוח של מפתחות אחרות. עצוב לראות מפתחת כזו (וגם את RAVEN שלא במצב הרבה יותר טוב) במצב כזה בזמן שמפתחות כמו Beenox ו FreeStyleGames נהנות מיחס שונה למרות הזוהמה שהם הוציאו בשנים האחרונות.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עשיתי ב-70$ עכשיו אני רוצה לקנות TF2 יהיו מבצעים בקריסמס על משחקים? אם אתם כמעט בטוחים תגידו איזה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני הורדתי כבר את הפאטש', יש את האפשרות של לשנות מקשים. אני לוחץ על משהו לשנות, והוא פותח לי הודעה "Press any key" ואני לוחץ על איזה מקש שלא יהיה והוא נשאר באותו מצב.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי תמישחק הזה " BIOSHOCK "... קראתי בדיונים שהוא מישחק טוב עכשיו שאני מתקין אותו הוא בסוף עושה לי " Download Auto Patcher " ? אני לא יודע מה זה יש לי אינרטנרט 3 מגה והוא כל הזמן אומר לי " Chack your Internet " משהו כזה ........... המישחק הזה עלה לי הרבה כסף עם יש פיתרון לבעיה הזאת תגידו לי או שאני יחזיר תמישחק ? מה אתם אומרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כרגע סימתי את מקס פין 2 (שוב...התגעגתי). חשבתי להתקין את המוד שנקרא Mission: Impossible - New Dawn, הבנתי שהוא בין המוצלחים. http://newdawn.paynereactor.com/index.html יש עוד כמה שעות הורדה אז חשבתי אולי בינתיים אני יברר קצת מידע מישהו פה ניסה אותו? ההתקנה מסובכת? כמה זמן משחק הוא נותן? אגב מקס פיין 2 כל כך יותר טוב מכל משחק אקשן ששיחקתי בו בשנתיים האחרונות וגם בלי מנוע מדהים, לדעתי הוא נראה מספיק טוב בשביל לצאת גם היום.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שמעתי עליו הרבה אבל מה הוא בדיוק? איזה סוג? מה צריך לעשות שם וכו'? תודה...
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני חדש ומקווה להשתלב בפורום מי משחק פה בקונטר סטריק ברשת ??? יש לי סרבר מי שלי אם מישהו רוצה לשחק
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לכתוב ברקורד במשחק קאונטר סטרייק ? רשום: <record <demoname> <cd מה לרשום בתוך כל אחד ??? עזרה!!! תודה לפותר השאלה.
-
-
היי סרטון ראשון שלנו אשמח לתגובות בונות למי שלא עובד
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-