עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Almog Miron,

אהלן חברה ! האם יש פה קהילה של Leauge of legends? אנשים שמשחקים יחד , וכ'ו ? אני משחק כמה חודשים כבר ועניין אותי לדעת.. כי ראיתי כמה ישראלים כבר בפנים ואני משחק עם כמה חברים .. אם כן - VenusGod אני בשרת EUwest ותגיבו את שלכם בכיף נראה אולי יצא פה משהו חח

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by Jar with me,

שלום יש לי שתי שאלות בקשר לUT , ליד איפה שמצויין הפינג מצויין גם FPH , מה זה המדד הזה? מה הוא צריך למדוד? האם מעל 400 זה טוב או לא טוב? ועוד שאלה , שאני משחק אני מרגיש שהעכבר לא זז מספיק מהר ולכן התגובה שלי לאוייבים היא יותר איטית , שיניתי את המהירות של העכבר במשחק , אבל זה שינה רק את המהירות של העכבר בתפריט של המשחק ולא במשחק עצמו יש משהו לעשות?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  4. בדיזינגוף סנטר היחידה בעולם אחרי ניו יורק כבוד לישראל לא? קניתי חולצה של דונקי קונג: אנשים משחקים במסך 100 אינץ' במשחק מאריו חדש שיצא: מאריו קפץ מהמסך לביקור:

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by chandler,

סתם שאלה, יש פה גאטר אחד ביום, ועשרות אנשים בטיאס שסתם יושבים.. (וגם הגאטר היחיד הזה מתנהל בשרת פרוץ............) אז..

6. (RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by yuval1101,

היי, אני יודע שה-trackmania זה חינמי, לפחות גרסאות מסוימות הן כן, ויש לי אחת אבל די משעממת, אני רוצה לסוע במכוניות שטח כאלה ובחול, איזה גרסה תתאים לי ( אם יש חינמית כזאת בכלל )? תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  8. מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום... אתמול הייתה לי בעיה בDungeon Siege, שבעיקבותה המחשב קרס ועשה ריסטרט במהלך המשחק... תיקנתי את הבעיה על ידי התקנת Catalyst 3.5... קניתי את חבילת ההרחבה לNWN, ועכשיו המשחק לא עולה... ניסיתי להתקין מחדש... מה שקורה זה שלוחצים על PLAY, מופיעה "העין", ואז שום דבר לא קורה... עכשיו אני צריך להתקין שוב 3.6? ואם אני ארצה לשחק DSעוד פעם לחזור ל3.5? הדרייורים של ATI יכולים לשגע פילים. מה אני יכול לעשות? עידכון: בדקתי ואני רואה שהמשחק עולה רק עם המקורי, למה אני לא יכול לשחק עם הצריבה שהכנתי? אני לא רוצה שהדיסק ישרט או יתפוצץ. המשחק המקורי לא עשה בעיות שהכנסתי דיסק צרוב שהכנתי........... יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by dude1001,

אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  13. בשבוע שעבר קניתי מחשב חדש, אני לא משחק כמעט בכלל (הסבר בהמשך) אבל מתחשק לי משהו כייפי כזה כדי להתרשם וגם לבדוק את היכולות שלו בגרפיקה של משחקים חדשים (למרות שקניתי מפרט פשוט שלא מיועד בכלל למשחקים וגם לא ל-OC. המפרט מצד ימין). אמנם רשמתי שאני לא משחק, אבל אני מוציא המון זמן על משחקים "מנקי ראש" כאלה, שבעיניכם בטח הם לא נחשבים משחקים - כל הממכרים למיניהם סוליטר עכביש, Luxor אני מאוד אוהב, באבלס ומשחקי "יציאה מהחדר" ברשת. בעבר אהבתי מאוד קווסטים, ואת כל סדרת "מורטל קומבט" (האחרון שהכרתי היה MK4 ב-99). יש המלצה לכמה משחקים שמתאימים למחשב ולי? משהו לא כבד, אבל עם גרפיקה נחמדה אולי אפילו קווסט אם יש תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by cool zero,

חיפשתי בעמודים הראשונים(3) ולא ראיתי לינק לזה אז אני מבקש פה שוב למישהו יש לינק ל-UT2003? בתודה מראש cool zero

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. Started by coorva,

אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  16. החנות המקוונת שמלווה את חבילות ה-Humble Bundle פוצחת במבצעי סוף קיץ הכוללים כמה מציאות מפתיעות, ואפילו מציעה לכם משחק אינדי עדכני ללא עלות כלל לכתבה: http://hwzone.co.il/אל-תפספסו-מבצעים-נאים-ומשחק-חינם-בחנות/

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  17. עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by zvkel,

לא מצאתי בחנויות לא מצאתי מאיפה להוריד help me

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by bbking,

שלום 1) איך אני נרשם למשחק? 2) האם אפשר להתקין את הפאצים במקורי? 3) למשחק עדיין יש תקיעות, איך מסדרים? הכרטיס מסך מעודכן 4) איך אני מוריד עדכונים במקורי? תודה

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/stalker-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  22. כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by Dark Respect,

ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by noam_m,

לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  25. Started by אוהד זרקי,

הורדתי את התוכנה origin והתקנתי אותה וזה פותח לי את המסך שרושמים בו את השם משתמש ואת הסיסמא אבל זה מראה שהוא טוען מלא זמן ולא קורה כלום (מחשב חדש win10)

דיונים חדשים בפורומים