משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
Minimum Specs: * CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0); * RAM: 768MB/1GB on Windows Vista; * HDD: 6GB; * Internet: 256k+; * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 9.0c with Windows XP. Recommended Specs: * CPU: Dual-core processor (Athlon X2/Pentium D/Core 2 Duo); * GPU: NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X1800XT (SM3.0) or DirectX10 equivalent; * RAM: 1.5GB; * HDD: 6GB; * Internet: 512k+ (128k+ upstream); * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 10 with Windows Vista http://www.bit-tech.net/news/2006/07/24/crysis_minimum_specs_released/ וואו איזו קפיצת מדרגה.. יאללה להתחיל להשדרג
-
- 122 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
-
לשם שינוי הדרישות למשחק הזה מאוד נמוכות. מעניין אם הוא עבר down grade או ש MASSIVE פשוט מנוסים יותר בפיתוח משחקי מחשב משאר המפתחים של UBISOFT. http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_division_system_requirements_released/1 מינימום: OS: Windows XP / Vista CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz Ram: 3GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450 מומלצות: OS: Windows 7 CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz Ram: 6GB Hard Drive: 20GB DirectX: DX11 Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קישור להודעה Minimum: OS Windows 7 or 8.1 64-bit CPU AMD quad core CPU @ 2.5 GHz Intel quad core CPU @ 2.0 GHz System RAM 4 GB Graphics CARD AMD Radeon HD 4870 NVIDIA GeForce 8800 GT Graphics Memory 512 MB Hard Drive 26 GB DirectX 10 Recommended: OS Windows 7 or 8.1 64-bit CPU AMD six core CPU @ 3.2 GHz Intel quad core CPU @ 3.0 GHz System RAM 8 GB Graphics CARD AMD Radeon HD 7870 or R9 270 NVIDIA GeForce GTX 660 Graphics Memory 3 GB Hard Drive 26 GB DirectX 11
-
- 82 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disk space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better Sound Card: Sound Blaster® X-Fi series (Optimized for use with Creative Lab…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שיהיה הרבה יותר נגיש ונוח לחברים כאן להכנס לאיזה סטיקי של דרישות מערכות למשחקי PC היות ומדי יום נשאלת שאלה כזו או אחרת בנוגע לדרישות אלה. אתחיל עם המשחק שהנשאל ביותר CRYSIS פורסמו היום דרישות המינימום לקרייסיס הידעתם שהדרישות החדשות דורשות 16GB ? Minimum Requirements - CPU: Intel P4 2.8Ghz or AMD equivalent - RAM: 1GB - Video Card: 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb) - HDD Space: 16GB - OS: Microsoft Windows [XP and Vista I imagine] - Sound Card: DirectX 9.0c Compatible http://www.crysis-online.com/?id=405
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות המערכת לאחד ממשחקי הזומבים המצופים ביותר היום, Dying Light, נחשפות, וגוררות לא מעט תלונות מהגיימרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-dying-light/
-
- 136 תגובות
- 20.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ציטוט מאתר NANA "דרישות המערכת של Doom 3 ידרשו כרטיס מסך מסוג GeForce 2 בלבד, אולם יחייבו מעבד במהירות 1000 מה"צ לפחות. המשחק מרובה המשתתפים יהיה כצפוי מוגבל למדי, ויאפשר לעד ארבעה שחקנים בלבד להתחרות זה בזה על רשת האינטרנט. Doom 3 צפוי לצאת לחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנת 2003." מה אתם אומרים הם יודדעים מה שהם אומרים או שהם סתם חירבשו בשכל?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.qj.net/Not-a-shocker-BioShock-requirements-are-hefty/pg/49/aid/97105 Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disc space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better Sound Ca…
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: London מכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדרישות מערכת של שרת Dedicated של UT2004 ? מבחינת חומרה, זכרון ורוחב פס?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
משחקיה של חברת Sega, משחקי סדרת Watch_Dogs ועוד רבים אחרים ממתינים לכם ב-Steam עם הנחות של עשרות אחוזים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נחזור לעיניינינו.... למה חשוב לעדכן דרייבריים להתקני החומרה במחשב (כרטיסי קול, מסך וכו')? הסיבה העיקרית: ניצול יכולות החומרה בצורה טובה יותר ומהירה יותר. כלומר: משחקים ירוצו בצורה חלקה יותר מהירה יותר (לא תתקלו בתקיעות או בקטיעות...דברים יראו וישמעו יותר טוב מבעבר). דבר נוסף שבגללו חשוב להתקין דרייבר מעודכן במחשב הוא התמיכה בDirectX. כלומר: דרייבר ישן לא יזהה DX חדש ולהיפך, DX ישן לא יזהה דרייבר חדש.....מה שמביא אותנו לשילוב המנצח (מבחינת כל משחק היום בשוק) של דרייברים מעודכנים וDX מעודכן. איך יודעים עם יש בעיה עם הדרייבר או אם הDX?? דבר ראשון נכנס לתוכנית הבדיקה של ה -DX (התחל - הפעלה - DXDIAG) א) בעיות בדרייבר כרטיס מסך: - הDX אמור לזהות כרטיס מסך אחד בלבד (אלא עם …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D ...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות, שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי ה…
-
- 2 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום נתקעתי בבעייה בבוס של שלב 7,ממש מרגיז אני יודע איך להרוג אותו ולא מצליח צריך כל הזמן לירות עליו נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-