משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מחפש משחק טוב אקשן או התגנבות ניסיתי לוסטפלנט יש לו משחקיות כלכך גרועה שמחקתי אותו אחרי 5 דק' moh וביושוק סיימתי תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גם אני התלהבתי מהמשחק או יותר נכון מההייפ סביבו אבל הנה ק התחלתי לשחק ומה אני אומר התאכזבתי קשות נכון הגרפיקה מדהימה יש אווירה מגניבה אבל בתכלס באתי לשחק לא לראות קולנוע ופה המשחק פשוט נופל קודם כל ה AI של היצורים פשוט נפילה אפילו בדום 1 היה יותר אינטיליגנציה הם סתם רצים לקראתי וצועקים ומה שאני צריך לעשות זה לדפוק להם כדור בראש ומה זה השטות הזו שאי אפשר למות זה מוציא את כל העוקץ אוקיי אז תוקפים אותי 20 ספלייסרים אז אני אהרוג אחד ימות יקום לתחייה ישארו לי 19 איפה פה הכיף אין לי שום סיבה להתאמץ ולהרוג את כולם (מי שזוכר את המפלצת בהאלף לייף בעולם של החייזרים מבין, לקח לי המון זמן לחסל אותה אבל זה היה כיף ) יש הרבה רינונים על העלילה אבל ראבק העלילה הזו הייתה ב1001 מש…
-
- 59 תגובות
- 7k צפיות
-
-
עוד 9 ימים מעכשיו זה מגיע! שיגיע ה 25 נשים לינקים להורדה של הדמו מכל האתרים הפופולארים ועד אז,בואו נתחיל את הספירה לאחור עוד 8 ימים,ו23 שעות!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את האימונים (רק התחלתי) ואני באימונים של ה RUSHING והוא אומר לי לעשות CUT RIGHT וכאלה דברים חלק מהם אני מצליח בלי בעייה וחלק אני לא מצליח בכלל למישהו יש מדריך למשחק ? אני לא מצליח לעשות JUKE RIGHT זה מראה לי את הסימון של ה כפתור ימין במקלדת אבל לא קורה כלום שאני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
It appears a Crysis Beta was released recently for Fileplanet subscribers only. The first beta round has closed, but there are three more batches of keys and some of them may be for non-subscribers so stay tuned. Update: You will also be able to obtain a free beta key via InCrysis. לכל מזילי הריר למשמע המילה קרייסיס ,יש עוד 3 הזדמנויות לקבל סידיקי לבטא: http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/temp_closed.aspx בהצלחה
-
- 55 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לתוכנה ולוחץ על המשחק BATTLEFIELD 2 (משחק מקורי) אני מקבל את ההודעה הבאה ולא יכול לשחק.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מבקש שמישהו ששיחק בהרחבה של המשחק המצוין הזה שירשום לי מה מתרחש בהרחבה של המשחק מבחינת עלילה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
במשימה הראשונה אומרים לי שאני צריך להגיע לקומה הראשון באזור של החניה, ואחרי שהרגתי את כולם בדרך, בכניסה שאני ממשיך לרדת יש כמו מחסום כזה, וחרשתי את כל החניה 700 פעם, אין שום דרך אחרת, איך עוברים את זה? תודה מראש, קורל.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חזרתי לשחק במשחק ושכחתי איך שמים את החתול על הM16... מישהו זוכר? תודה ;D
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום למי שמכיר ולמי שלא... יש משחק אוןליין שנקרא 2MOONS (האתר הרשמי: http://2moons.acclaim.com/) המשחק הוא כרגע בגרסת OPEN BETA יש לי בעיה קטנה עם החיבור לשרתים שלו. במשחק עצמו יש כזה מד שמראה את חוזק\מהירות החיבור שלך לשרתי המשחק והחיבור שלי לשרתים שלו תמיד איטי ואז קורה שאני מתנתק מהשרתים באופן רנדומלי. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שאלתי משתתפים אחרים במשחק ואף אחד לא יודע... אם אני מדבר מספרים אז לאחד מאלה שדיברתי איתם היה 64MS ולי זה בין 500-700MS (כאשר המספרים האלה מייצגים זמן תגובה מהשרת ו- MS=MILISECONDS כלומר כמה שהמספר נמוך, יותר טוב) לא ידעו מה להגיד לי ואז אחד השחקנים אמר לי לבדוק אולי הפיירוול מגביל את הגישה מהאינטרנט לשרתים של המשחק אז בדקתי והוספתי את המ…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המוד הוא של פרנצ'סקו The Elder Scrolls IV: Oblivion Francesco's New Items/Creatures v4.3b Mo איך אני מפעיל את המוד? מישהו ניסה ויודע? זה נראה מוד פצצה עם בערך 1200 תוספות של נשקים מגינים וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-