משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שלא יודע יש חדרים של "משחקים כללי" בקהילה של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community. אז מי שרוצה לפתוח חדר של משחק אתם מוזמנים להיכנס לראות. וגם להכיר ילדים שמשחקים באותו משחק ,ואפשר לפתוח חדר של משחק שאתם רוצים. הסרבר של שרת הדיבור הוא 212.199.164.135:9910 אז כנסו ותנהו וחג שמח לכלום!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מהי המפה המועדפת עליכם אם גם יש פרוט למה אז בכיף אני אוהב RAID מפה כיפית לארוך וצורכת TEAMPLAY ותזמון קבוצתי. דיון פורה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו מישהו יודע איזה סיגנון מישחק יהיה : Darkstar One לפי זה - זה ניראה כמו שילוב סיגנונות של STAR WARS וSTAR TRAK מחוברים ביחד טוב וגם יצא או עומד לצאת הדמו ככה שמי ששיחק בדמו בבקשה תיתנו ביקורות על הדמו שנבין איך המישחק בקיצור איזה סיגנון המישחק באמת? ואיך הדמו? דרך אגב הדמו שוקל איזה 900+ מגה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע לאחרונה יצא דום 3 הגרסה המשופרת ,היא כוללת את דום 1 את דום 2 בפורטים את דום 3 עם כמה שינוים ,העיקרי שבהם יותר תאורה ואת ההרחבה של דום 3 למעשה חוץ מדום 64 שעומד בפני עצמו (יצא לN64 בזמנו ) מקבלים פה את כל המשחקים החשובים בסדרה אולי לא יהיו את כל השלבים ,אין לי מושג עם זה כולל את ההרחבות של הישנים ,אבל העיקר פה את דום 1-2 אף פעם לא יצא לי לעבור אז התחלתי לאחרונה את דום 1 את 3 עברתי בזמנו ,אבל אני יעשה אליו עוד ריצה אחרי 1-2 ,גם לא שיחקתי בהרחבה בכל מיקרה זה יצא כמשחק מוזל ,40$ בקונסולות ו30$ בסטים אז החלטתי לפתוח דיון על זה מבחינתי באופן מפתיע דום 1 עדין כיף לשחק ,ניסיתי לשחק בו לפני שהמשחק הזה יצא עם דום 95 אבל השליטה שם לא משהו והיתי צריך לתקן …
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הWII יוצא היום ביפן ולפי זה- http://wii.ign.com/articles/748/748727p1.html זה אולי ההשקה המוצלחת ביותר של קונסולה ביפן וקצת תמונות- ציטוט קטן מהכתבה מה לא עושים בישביל להשיג את זלדה בהשקה :lol: בכל מיקרה עידכונים בהמשך ובקרוב גם ההשקה האירופית שלערכתי תיהיה הרבה יותר רגועה עריכה-דיווח מגימספוט- http://www.gamespot.com/news/6162631.html?tag=latestnews;title;0
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אנשים שקוראים לאנשים שקונים משחקים פראיירים, צריכים להתלות מהבייצים. צביעות לשמה, אם זה לא שווה את הכסף שלך, זה לא צריך להיות שווה את הזמן שלך. ואם זה כן שווה את הזמן שלך, אתה צריך להיות מודע שלכל דבר יש מחיר.
-
- 227 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
היום יצא לי ליקרוא את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985 כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות 1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב ומנוי LIVE זה בתשלום 2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק כל המסחור הזה אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב סימתי תמישחק לPS2 בעיקרון יש גם גירסה לקוביה שיצא לפני ו+- באותו איכות (לא שיצא לי ליראות אבל לקוביה הגרפיקה אמורה להיות קצת יותר טובה אבל אין עלילת בונוס) המישחק היה אמור לצאת גם לPC אבל אחרי הפורט העלוב של DMC3 יכול להיות שהם ביטלו תפרויקט כי בסך הכל אותה חברה שעשתה תפורט של DMC3 אמורה היתה לעשות תפורט של RE4 ככה שההפסד לא גדול בכל מיקרה זה מישחק ענק בהתחלה לקח לי זמן ליתרגל לגרפיקה המיושנת של הPS2 וגם האויבים בהתחלה לא מחדשים כלום אבל שממשיכים אם המישחק מתחילים ליתמכר וליראות דברים חדשים כולל: נשקים חדשים ושידרוגים לנשקים הקימים\אויבים חדשים\בוסים\סביבות חדשות וכו המישחק גם לא נותן לכם הרבה מצבים של עודף תחמושת ואני יודע שזה נישמע קשה או דפוק אבל צריך לכוון…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משחקי פעולה מגוף ראשון! פעם Wolfenstein 3D, 1992: כיום Crysis 2, 2011:
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-