משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה. בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטג…
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חברת Crytek הציגה סרטון דמו טכני, ברזולוציה גבוהה, מדור השני של מנוע גרפי CryEngine 2, שעל בסיסו מותח משחק יריות חדש מגוף ראשון Crysis. נזכיר, כי משחק יריות Far Cry היה על בסיס מנוע CryEngine. אפשר להוריד את הסרטון,המדגים את האפשרויות של מנוע החדש, http://games.cnews.ru/files/pafiledb.php?action=download&id=999
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם כבר שיחקתם בכותר הפלטפורמה המסוגנן והאיכותי Outland? אם תמהרו תוכלו לעשות זאת מעתה ואילך ללא כל עלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המפרט של הוא בצד(7600GT), ועשיתי בדל התאמה 1:1 עם רזולוציה 800*600- ועדיין בהגדרות הכי גבוהות(high quality,X8,X16) המשחק עובד בתקיעות יכול להיות שהכרטיס תקול? עריכה: איך בודקים FPS במשחקים, ואם זה שונה ממשחק שלמחשק, איך אני יכול לבדוק בDirt? תודה.
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הגיע הזמן Crysis arrives on PS3, X360 in October http://www.vg247.com/2011/09/09/crysis-arrives-on-ps3-x360-in-october/
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
גם Valve וגם Gearbox Software מתכוננות להתנסות בז׳אנרים חדשים ובלתי רגילים עבורן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ראיתי משחק כזה נראה לי יחסית חדש, שצריך להעביר כדור לתוך עיגול כחול לכמה שניות בדרכים שונות, שמזכירות את המשחק המכונה המופלאה הנוסטלגי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
כותר המירוצים המסקרן יכיל כמות מרשימה עד מאוד של רכבים רשמיים, מסלולי מירוץ ותנאי סביבה על מנת לאתגר אתכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי humble bundle ויש שם absolver שזה משחק שאני בטוח לעולם לא אשחק בו . מי שרוצה את הקוד שלו ( להפעלה בsteam ) שיפנה אלי בפרטי. הראשון זוכה .
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
תראו בתמונה נתקעתי בקטע עם השעון אני לא מצליח לשים את המחוגים במקום (חידה די קשה)
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק? הוא יפה? כי אני חושב לקנות אותו אז אני רוצה חוות דעת של אנשים שיש להם כבר את המשחק מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
יש לי XP והתקנתי כוכב כחול המשחק עולה אני עושה משימה ואז שאני לוחץ טיסה זה יוצא לי מהמסך ורושם שלח או אל תשלח. שמעתי ילדים שכן מצליחים להפעיל את המשחק על XP יש פאץ' שמתקן את זה? יש איזו דרך שניתן כן לשחק על XP את המשחק? אשמח לכל פיתרון בקשר לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני צריך את הקובץ MOHAA.exe המקורי של המשחק מדאל אוף הונור אלייד אסולט כדי לשחק בשרתים נקיים מצ'יטרים(עכשיו אני משתמש בNOCD CRACK (זה חוקי-המשך לקרוא)) קניתי את המשחק מקורי אבל הדיסקים לא אצלי ואני לא יודע מתי אני אקבל אותם חזרה אז אם למישהו יש את הקובץ ורוצה לשלוח אותו אליי אני אודה לו מאד
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הי, לא בטוח שאני בפורום המתאים..בכל זאת מנסה. מעוניין לשחק פוקר ברשת בכסף מזומן. רוב אם לא כל האתרים, חסומים לישראלים מצד אחד, ומהצד השני גם יש גם מגבלה של חברות האשראי לסליקת אתרי פוקר. הם פשוט לא סולקים. האם מישו מכיר דרך או אתר שניתן לעקוף את המגבלה? נניח VPN, Payapl, או פיתרון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
צריך savegames של השלבים השונים במשחק soldiers of anarchy לא מצאתי בעזרת google
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-