משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הורדתי באימיול את המשחק brain.bin ניסיתי להפעיל אותו באמצעות cue maker ו daemon tool אך ללא הצלחה- המשחק מותקן על המחשב אבל כשאני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעת שגיאה שהדיסק לא תקין.... יש למישהו קראק למשחק או רעיון אחר להפעיל אותו? יש לי קצת ניסיון עם הפעלת קבצי iso אז לא נראה לי שטעיתי בהפעלה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה לעלות את כל קבצי ה .INI שיש בתיקיה SADA-OFFLINE/SYSTEM כי שיחקתי שמה בקבצים כדי לעשות WINDOWED ובטעות נחקתי אותם :\ ועכשיו המשחק לא עולה ואין לי כוח להתקין מהתחלה אז מישו יכול בבקשה ?[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 15:03:00 תודה על העזרה חברה !!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מצאתי איזה קישור להורדה של ה TECH DEMO לא יודע מזה העם מישהו ניסה אותו ? הנה קישור :http://www.gamershell.com/download_18983.shtml FALLOUT3 הולך להיות משחק התפקידים הכי טוב של 2008 לדעתי ,וואי כמה זמןם עבר מ 2 חחח אין עדיין תאריך יציאה רשמי אז מה שנשאר זה לחכות באסה .(מתישהו ב 2008 ) הנה אתר הרשמי של המשחק : http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
משחק דיי כיפי לדעתי בסגנון '"ירה כפי יכולתך" תוך כדי המשחק משחקים ב3 דמויות שלכל אחד מהם סוגי נשקים שונים, יש אפשרויות לשידרוג. כמו כן משחקים באחד החלקים האחרונים של המשחק ברובוט. בהחלט מומלץ בתור משחק קליל שמעביר את הזמן בכיף.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
סוף סוף נפטרתי מהמחשב הישן שלי שנמצא אצלי מכיתה ג' ... היום קנו לי מחשב חדש , אני לא מבין כלום במחשבים , אני רק מתקין משחקים ומשחק , אבל במחשב הקודם שלי 90% מהמשחקים שנסיתי להפעיל לא עבדו :-\ ,סוף סוף הגיע אליי המחשב אחרי המתנה של שבוע כל השבוע התרגשתי וסוף סוף קיבלתי את המחשבב אז יאללה תמליצו על משחקים חדשים שיצאו בזמן האחרון!!!!!!! זה החומרה של המחשב שלי : תגידו לי אם זה טוב או לא העיקר מפעיל את המשחקים החדשים של היום כי זה מחשב חדש !! Pentium D 2.4GHz 512RAM Geforce 6200
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות half:life:orange box האם זה כולל את half life:counter strike
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני זוכר לפני מלאן שנים היה לי משחק פורמולה שהייתי אוהב לשחק, אבל מאז כניסתם של הקונסולות המשחקים האלה נעלמו מעולם המחשב (או שפספסתי אותם). ידוע לכם על משחק כזה או אם יש משהו מפותח?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אמנם המשחק קיבל ביקורות גרועות מאוד בהשוואה לEE2. אפילו בתחום הגרפיקה. אבל רציתי לדעת אם בכל זאת למישהו יצא לשחק ומה דעתו על הכותר החדש?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תודה . כל פעם המשחק נתקע אצריך לכבות את המחשב. אין שום הודעה אבל היה לי פעם אחת את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים מצאתי אצלי בבית קופסא סגורה של המשחק ששחכתי ממנה לגמרי . התקנתי ונתקעתי באיזה שלב ואני צריך את עזרתכם אז ככה הגעתי לחדר במעבר הזמן וקיבלתי כוח להחזיר את הזמן אחורה לאיזה 8 שניות ואחרי כמה דקות התקדמתי והגעתי לעוד חדר מעבר בזמן אבל או לא פועל ואני לא יכול לחזור אחורה בגלל שאין שם אפשרות לרדת למטה (חשוב לציין שאני בתחילת המשחק ) מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הגענו לסוף השנה האזרחית של 2007 עוד מעט ימטירו עלינו מצעדים שונים של בחירת משחק השנה ותוצאות. השנה היתה מבורכת ביותר במשחקים ובעיקר בז'אנר FPS אם אתם סוברים שלשני משחקים מגיע התואר ,יש לכם אפשרות להצביע פעמיים. מענין אם נצליח לקלוע לדעת ה"מומחים" בהמשך.
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בסביבות 2000-2001. במשחק יש רכבת, היא יכולה לנוע בשלוש מהירויות קדימה ואחורה ויכולה לעצור. המטרה של המשחק היא לסיים משימה כמו להוביל קרון מסויים למקום מסויים בכמה שפחות זמן. בעקרון זה משחק חשיבה אבל אני לא יכול להזכר איך קוראים לו. בפתיחת המשחק אם הזיכרון לא מטעה אותי יש 2-3 צפירות של רכבת. זה בעצם כל מה שאני זוכר מהמשחק. אם מישהו מכיר משחק שדומה אפילו קצת למתואר בבקשה שיגיב. תודה רבה מראש. אני רוצה להדגיש שזה לא סימולטור מסוג כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המשחק שיצא ב 1995 ע"י LUCASART? משחק הרפתקה הכי טוב ששיחקתי. הסיפור העלילה הגראפקיה בזמנו, הסאונד, ההתחברות אל הדמות הראשית. פשוט יצירת אומנות! ניסו לעשות לו 2 המשכים אבל הפסיקו את הפיתוח שלהם באמצע בשנת 200 ו 2003. אני לא מבין למה הפסיקו זה היה משחק כל כך אדיר , אולי בגלל שאי אפשר לשחזר את ההצלחה ורוצים לשמר את הנוסטלגיה. חבל שאי אפשר להריץ אותו על המחשבים של היום אלא רק דרך דוס או WIN 95.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-