משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה המפרט שלי הוא ntel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 2GB 2*2GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אבל בשינוי הגדרות של המשחק הוא רושם "your computer not meet the minimum specifications necessary to run this software" למה אין מצב שזה נכון כי הדרישות יותר נמוכות מהמפרט שלי. בsetting הוא לא נותן לשנות את הגרפיקה רושם"the setting cannot be reflected due to the video cards specifications…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איפה נמצאות כל השמירות שאני שומר? אני שואל בגלל שקניתי מחשב חדש והתקנתי את הWIC אבל יש איזה בעיה עם המחשב וצריך לפרמט, ולא בא לי להתחיל את כל הקמפיין מחדש. האם יש דרך למצוא את השמירות שלי ולהעלות אותם על דיסק, דיסק און קי וכדומה? תודה לעוזרים עריכה: לא משנה כבר הסתדרתי... אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק במולטיפלייר של TDU בגלל שהוא לא מעדכן לי תפאטץ'.. שאני לוחץ על עדכן כעת אז הוא מעביר אותי לאתר מוזר בשם none.com (שהוא בכלל לא קשור למשחק..) אשמח לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לא מוצא את האשכול שהיה פה לפני הרבה זמן ! תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל באובליביון גם HDR וגם AA ביחד?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את דיסק המשחק שקניתי (COD4) לדיסק ריק. ניתן להעתיק את הדיסק המקורי? או שיש הגנות של היצרן אני יוכל לשחק דרך הדיסק שאליו העתקתי את המשחק?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: amd athlon 3000 OC@2200 MHZ 7600GT @ 640GPU @ 770MEMORY 1.5GB ram 400MHZ creative Audigy 2ZS 250 GB MAXTOR אני משחק בהגדרות הכי גבוהות ל-XP חוץ משיידר על מדיום, רזולוציה 800-600, עובד חלק לחלוטין לא משנה איזה סצנה. (חלק בשביל המחשב שלי זה 25=40FPS יציב) כמו שאתם מבינים אני לא גיימר כבר ומשחק לפעמים, ככה שFSP בשמיים זה לא מה שמפריע לי. אחרי חצי שעה של משחק, מתחילים להיות תקיעות לא נורמליות. הFSP יורד ל-2~3, ועולה חזרה. מידי כמה שניות יש תקיעה של 5 שניות או יותר. מפריע ביותר . רק מתי שאני יוצא מהמשחק ומפעיל מחדש את המחשב הבעייה נפתרת לעוד חצי שעה של משחק. אם אני רק יוצא מהמשחק בלי להפעיל מחדש, הבעייה נפתרת ל10 דקות בערך. אני משחק כשכל הדברים סגורים, כולל הexpl…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המשחק TDו נתקע לי אחרי כמה דק' ורואים את התמונה לא זזה והרעש גם תקוע.. ואי אפשר לעשות כלום.. או לעשות ריסטרט או להיכנס למנהל המשימות ולסיים את הפעולה. זה לא בגלל הטמפ' של הכ.מסך כי הטמפ' יחסית נמוכה... וזה מריץ את המשחק עם 65-70FPS... מה אפשר לעשות??? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הסבר מהEVENT LOG Activation context generation failed for "D:\Games\bioshock12\Builds\Release\Bioshock.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis. מה עושים.? ניסיתי להתקין את המשחק מחדש גם בD וגם ב C .. לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם.. סוף סוף אני משחק במשחק מאפיה זה פעם ראשונה... אבל המפה של המשחק פשוט גרועה.. איך אני יודע לאן אני צריך להגיע חוץ מהמפה שיש לי בכפתור TAB זה לא כזה עוזר לי... זה מסובך אני לא יודע מה לעשות הינה תמונה אני ממש ממש בתהחלה: פאק משום מה לא מצליח לצלם... ק'יצר מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי? [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 22:28:33 HILP עזרה לעזור פליז?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להגיד לי מה משמעות בחירת האופציה HW mouse במשחקים (למשל ב- starwars) כשאני בוחר את האופציה הזאת - משום מה העכבר שלי לא מתפקד (עכבר אופטי פשוט של microsoft). תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש. דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950pro חשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר. בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
במילה אחת: אכזבה! פורסמו הזוכים בתחום "Special Achievement" ויש 22 קטגוריות. אף זכיה של The Witcher , אפילו לא מועמדות. איך S.T.A.L.K.E.R. נכנס לקטגוריה של "Most Surprisingly Good Game" וThe Witcher אפילו לא מועמד? מחר יפורסמו הזוכים בDubious Honors למחרת הזוכים בGenre Awards לאחר מכן (אחד בכל יום) הפלטפורמות, משחק השנה, בחירת הגולשים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-