עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

אחים שלי, חבר שלי הביא לי STEAM ואצלו הSTEAM תופס ג'יגה ומשהו במחשב ופועל ממש טוב ובסדר. ואצלי זה תופס פחות מג'יגה והוא לא נותן להכנס למשחק. קראתי באיזה פורום על הבעיה הזאת ואמרו לי שבאמת הקאונטר לא מותקן וצריך להתקין אותו ואז התיקייה תגדל לגודל המתאים והמשחק יפעל אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע איך להתקין אותו [לאיפה צריך להכנס בתוך הSTEAM ומה צריך לעשות] בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מאוד מעניין, ממליץ לקרוא http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/05/ubisoft-drm-piracy-interview/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ztahie,

אני צריך עזרה.... אני נמצא בשלב של הספינה, אני מצליח לפגוע ב 3,4 טילים במסוק עד שהספינה טובעת....(בגלל המטען שהתפוצץ) יש איזהי דרך אחרת שאולי לא עליתי עליה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Debugger,

הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CoinWalk,

משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.. הורדתם אותו? :-[

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1280X1024 פשוט תענוג חברים .. אתם לא יודעים איך רואים יפה הכל עם HDR יפה כזה ב ומפות סרף כבדות .. יש 30 FPS DE_TRAIN 30 - 60 FPS! זה טוב ? RADEON X1950 והמעבד מגביל אותי קצת בהרבה 4600+AMD DUAL COCRE כל ליבה 2530.. MHZ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zloof,

שלום לכולם במשחק zloof אתם מקימים עיר על מפה אמיתית של העולם אתם יכולים לבנות כלכלה! ולהלחם בערים אחרות בעולם אני ועוד צוות ישראלי פיתחנו את המשחק-) אני באמת אשמח אם תיכנסו לנסות אותו כתובת: www.zloof.co.il המשחק לא עובד באקספלורר תודה רבה מור זלוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ביקורות מלהיבות לפרק השלישי בסדרת The Witcher, דרישות מערכת גבוהות עבור אמצעי המציאות המדומה המבטיח ותאריך השקה רשמי למשחק החדש של טים שייפר - כל זאת ועוד מחדשות הגיימינג החמות של השבוע החולף בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c-oculus-rift-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9c-the-witcher-3/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/

11. Started by RDS,

יש משחק השקעות אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו... קאשלו... משהו כזה... במשחק אתה משקיע, מרוויח\מפסיד כסף..... אפשר את השם המדוייק שלו באנגלית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by noambar,

assassins creed יגיע גם למחשב ולאקס בוקס 360!!! (רישמי) http://pc.ign.com/articles/729/729414p1.html http://xbox360.ign.com/articles/729/729877p1.html הולך להיות משחק סוס!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jungle-man,

היי יש ברשותי משחק ישן שהייתי מאוד רוצה להפעיל. הוא משנת 2000 ותומך בDX7. המחשב עם XP ו DX9. כשמנסים להפעיל את המשחק לאחר ההתקנה הוא קורס. בזמן ההתקנה הוא מזהה שמותקנת גירסת DX לא מזוהה. יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חולמים לראות את Scalebound או Quantum Break גם במחשבים האישיים? הבוס הגדול של Xbox מצהיר שזה עשוי להתגשם, אם כי מקווה שלא תפתחו ציפיות שווא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הלהיטים-החדשים-של-מיקרוסופט-עשויים-לה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חברה התחלתי לשחק במשחק אחרי שהעברתי כמה מאות שעות על Rome (אחח, איזה משחק) וחשבתי על ת'רד של קרבות ממש גדולים שהשתתפתם בהם (וגם ניצחתם ). אם אפשר print screen. רק מקווה שיש הרבה אנשים שמשחקים פה אז אני אתחיל: הם עשו לי מצור (מיצרו?) על הטירה, בטירה היה 400~ איש. להם היה קו מלא (1000+) הבאתי תגבורת של 200 איש ותקפתי אותם ישירות, משום שלא היתה לי טירת אבן אפילו (טירה שלא הספקתי לפתח אותה, רק חומת עץ מסכנה). ידעתי שאם הם יתקיפו את הטירה שלי עם אייל ניגוח לא יהיה לי סיכוי (בקרב הקודם הייתי 400 על 300 והם קרעו לי את התחת עם אייל ניגוח (לא בצורה הזאת ;D)). התחלתי את הקרב, וראיתי שאני שולט רק על 300 חיילים והAI שולט על ה415 האחרים (אינטלגנציה-AI<נעל). הAI והאויבים נעמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mega1234,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053402

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liav12,

היי, אתם מכירים משחק סנוקר / פול או אחד שיכיל את שני המשחקים האלו משהו איכותי ונחמד שאפשר להעביר איתו שעות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WarMachine,

היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

החבילה נקראת חזרה לנורמדי והיא כוללת הוספת מפות סוגי צבאות ועוד מעניין לא !!!!! אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה !!!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IlanF,

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים