עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם נגלה את הסיפור של העיגול הצהוב והרעב שהפך לאייקון תרבות בשנות השמונים: פאקמ לכתבה: http://hwzone.co.il/מאולמות-הארקייד-לאושיית-תרבות-הסיפור/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by L1ron,

יש אופציה לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יתפוס ? יש לי גם כרטיס מסך מובנה שאני לא יודע עם הוא יריץ אותו ..המעבד הוא Intel I2500K (כן כן ..זה מוזר שיש מעבד כזה חזק וכרטיס כזה מעפן..) והכרטיס המובנה שאני יכול להשתמש בו הוא Intel Grapich HD 3000

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הורדתי באי מיול את כל ה 3 ג'יגה של המשחק הזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק הנפלא הזה. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153278 נראה שחזרתי לשחק במשחק הזה בדיוק בזמן. אם מישהו ימצא את התמונות מהמשחק אשמח אם הוא יוסיף אותן לפה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Wheel,

אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את BO2 ואני רואה במבצע דרך סטים את גרסאת הדלוקס (דרך אגב התחילו מבצעי הXMAS ) השאלה שלי היא האם מפת הניוק טאוון זומבי תהיה זמינה בעתיד דרך DLC או משהו אחר? כי בתכלס בדלוקס לא ממש מעניין אותי שם שום דבר רק המפות הנוספות (את COD:WAW כבר קניתי עוד בזמנו). ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה בגוגל לגבי העניין הזה. אני מתאר לעצמי שהם בסופו של דבר יפתחו את המפה הזאת לכולם כדי לא להגביל את עצמם. השאלה איך יהיה אפשר להשיג אותה ומתי זה יהיה (בDLC הראשון, האחרון)? כל מידע בעניין יתקבל בברכה תודה מראש

8. Started by B.D.B,

I'm fucking speechless, I liked the part in the end (you'll see) 2004 E3 Duke Nuke'em Forever HiRes trailer (bink and BT needed)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dvir_k,

אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MrChinesePhones,

Shadow Company הוא אחד המשחקים החיינמים הטובים יותר שראיתי שהם שוט אנד ראן אי פעם בזכות הדמיון שלו לכותרים מסוימים הורדה: https://ru.4game.com/sc/play/ http://www.youtube.com/watch?v=VQDkejRK_I0

11. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by albert,

יש סיכוי, או שהוא יהיה כמו הנסיך הפרסי ודאס אקס (שלא עובדים על MX)? נ.ב: אני מת על המשחק הראשון, סתם רציתי שתדעו... ;D :-*

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. רציתי לדעת איך אפשר לשחק fifa 2002 או world cup 2002 באינטרנט עם משתמשים שאני לא מכיר? דרך איפה והאם זה בכלל שווה וכיף לשחק משחקים באינטרנט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ztahie,

אני צריך עזרה.... אני נמצא בשלב של הספינה, אני מצליח לפגוע ב 3,4 טילים במסוק עד שהספינה טובעת....(בגלל המטען שהתפוצץ) יש איזהי דרך אחרת שאולי לא עליתי עליה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yossi555555,

שאלה אם אני מפרמט את המחשב ומתקין וינדוס מחדש הSAVEGAME שלי בMULTIPLAYER נשמר לצורך הענין אני ברמה 78 חשוב שזה לא ימחק תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, (יצא לפני כמה ימים) זהו דמו למשחק סימולצייה שתוכל לשלוט במטוס ובספינה.... משחק מאוד מהנה חבל"ז, לא דורש הרבה מהכרטיס מסך, ניתן לשחק במולטיפלייר עד 8 שחקנים בחדר אני אישית נהנתי מאוד מהמשחק להורדה: http://gamershell.com/download_17456.shtml :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם 74 רכבים שונים ועלילה שנשמעת כמו סרט הוליוודי יספיקו אל מול המתחרים שכוללים מאות רבות של דגמים? לכתבה

20. איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. דווקא בתקופה בה נראה כי רוב חנויות הגיימינג המקוונות אימצו שיטה דומה לפרסם ולהתפרסם - מפיצת המשחקים הגדולה מסיימת את חלוקת המשחקים החופשית בפלטפורמת ה-Origin האישית שלה לכתבה

22. חמש וחצי שנים לאחר שהחלה, טרילוגיית StarCraft 2 עתידה להסתיים עם הגראנד פינאלה שיעסוק בגזע הפרוטוס ב-10 בנובמבר 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-הסיפור-starcraft-2-legacy-of-the-void-מקבל-תאריך-השקה-רשמי/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/assassins-creed-unity-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. התקנתי את המשחק DARK SECTOR ושאני מריץ אותו הכל עובד סבבה והסרטון פתיחה (שלא קשור למשחק-חברה שכנראה לקחה חלק בפיתוח שלו) הכל נראה מעולה. שהמשחק עצמו נפתח, התפריטים והטקסט חלקים ואין איתם שום בעיה, אבל הגרפיקה (יענו התמונה מאחורי התפריטים אבל יותר קריטי במשחק עצמו) אמממממ אני לא יודע איך להסביר את זה, הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה "לא בפוקוס", זה מן טשטוש מעורב עם מריחה כזאת של הגרפיקה וזה ממש חמור עד כדי כך שאי אפשר לשחק (אני אעלה SCREEN SHOT יותר מאוחר). חיפשתי בגוגל וכל מיני מקומות ולא מצאתי בכלל אזכור לבעיה הזאת. אבל, שמתי לב למשהו קצת מוזר: בתפריט DISPLAY (יענו וידאו\גרפיקה) יש CHECK BOX שקוראים לה "POSTROCESSING" והיא מסומנת בדיפולט. ברגע שאני מוריד ממנה את הסימון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.