עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jungle-man,

היי יש ברשותי משחק ישן שהייתי מאוד רוצה להפעיל. הוא משנת 2000 ותומך בDX7. המחשב עם XP ו DX9. כשמנסים להפעיל את המשחק לאחר ההתקנה הוא קורס. בזמן ההתקנה הוא מזהה שמותקנת גירסת DX לא מזוהה. יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sherlock1212,

מבחינת גרפיקה,משחקיות ואורך חיים(משחק קצר או ארוך) ועל מה מסופר שם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tomerico,

שלום אני שיחקתי כמה ימים במשחק ועכשיו שאני מנסה לפתוח אותו הוא מציג לפניי הודעה כזאת: תכנסו לmm

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by smelly diaper,

למישהו יש לינק של אימולטור ל PS2 בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by David Ell,

http://blogs.battlefield.com/2013/09/battlefield-4-beta-dates/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613&utm_source=fb&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613 היה די צפוי, בכל מקרה להסרת הספק (:

8. D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html

9. Started by azaz,

עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by CoinWalk,

משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.. הורדתם אותו? :-[

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק הנפלא הזה. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153278 נראה שחזרתי לשחק במשחק הזה בדיוק בזמן. אם מישהו ימצא את התמונות מהמשחק אשמח אם הוא יוסיף אותן לפה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את BO2 ואני רואה במבצע דרך סטים את גרסאת הדלוקס (דרך אגב התחילו מבצעי הXMAS ) השאלה שלי היא האם מפת הניוק טאוון זומבי תהיה זמינה בעתיד דרך DLC או משהו אחר? כי בתכלס בדלוקס לא ממש מעניין אותי שם שום דבר רק המפות הנוספות (את COD:WAW כבר קניתי עוד בזמנו). ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה בגוגל לגבי העניין הזה. אני מתאר לעצמי שהם בסופו של דבר יפתחו את המפה הזאת לכולם כדי לא להגביל את עצמם. השאלה איך יהיה אפשר להשיג אותה ומתי זה יהיה (בDLC הראשון, האחרון)? כל מידע בעניין יתקבל בברכה תודה מראש

14. Started by shtrodel,

המשחק לפי מה שאני זוכר מתחיל בטירה שבאים לגור שם זוג... קטעים שאני זוכר: האישה נשכבת על המיטה וידיים יוצאים מהמיטה ותופסים אותה... היא רואה כל מיני דברים במראה... היא רואה מישהו\X תלוי ופתאום הוא פותח עיניים... קווסט מפחיד וקטלני אני זוכר שאהבתי אותו הכי הרבה... כמובן שזה קווסט של "הצבע ולחץ" ואם יש עוד המלצות למשחקים כאלה מפחידים אבל רק בסגנון של "הצבע ולחץ" תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בנושא נמצא הבעיה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג. כתובת הטיםספיק: 212.199.164.135

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה: א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות. אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם 74 רכבים שונים ועלילה שנשמעת כמו סרט הוליוודי יספיקו אל מול המתחרים שכוללים מאות רבות של דגמים? לכתבה

19. משהו טוב שאפשר לשחק בו לא רק ברשת? חשוב שיהיה חינמי ושיהיה איכותי (גרפיקה) ומעניין. תודה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TicTacToe,

לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by day-walk34,

כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Alex89,

צריך הממלצה על משחקים קטנים כמו אלדין וכו'... לו חובה שיהיו ישנים אבל אם בכל זאת ישנים והם חינמים אז תביאו לינק תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Wheel,

אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הרבה זמן שלא שחקתי אני צריך עזרה בהגדרות ב geforce experince (אם אפשר לקבל יותר ביצועים...) הכל רץ בסדר אני משער שאפשר יותר... התקנתי את BATTLEFIELD 4 (למרות שלא שחקתי בקודמים)- ואת CALL OF DUTY GHOSTS. יש אולי עוד המלצות בסגנון? כ.מסך: GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD לוח: GIGABYTE GA-Z87X-OC מעבד: INTEL 4770K קירור אויר: SCYTHE Grand Kama Cross זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 SSD: ADATA XPG SX900 OS WINDOWS 7 64

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אוהבים לצלוף בנאצים ולחקור עתיקות במיקומים אקזוטיים? עכשיו תוכלו לעשות זאת בזול לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-tomb-raider-ו-sniper-elite-בהנחות-בחנות-של-steam/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.