עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YairZ,

תלמדו מהטעות שלי ותלבשו טיטול לפני הצפייה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. לקוח במקור מ וי גימס...... אחלה משח, נראה משובח בהחלט... יש למה לצפות http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=23283&seqDownloadTypeID=4 פיזיקה מרשימה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by asus7,

איזה age of empires הכי חדש שיש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by oorlevi,

כותרת. אתם יכולים לראות את המפרט בצד. אני מאמין שאם ה 256 זיכרון הוא לא יזוז, יום ראשון אני קונה עוד 512 זה יפעל טוב איתם? תודה.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?

6. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו,אני רוצה לקנות משהו בPAYPAL... עכשיו יש לי את הויזה הנטענת שיש בה 90 ש"ח והמוצר עולה 190 ש"ח. לקחתי מאמא שלי את הויזה שלה [רגילה כמובן] אז השאלה שלי היא: אם אני קונה את המוצר זה מבזבז לי מהויזה נטענת את ה 90 ש"ח ומהכרטיס של אמא שלי זה לוקח את השאר[100 ש"ח]? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המשחק הזה הולך לצאת ב 5/11/07 באותו היום יוצאים גם GEARS OF WAR וכמובן COD4 כך שמבחינת עיתוי אפשר להגיד שיכלו להתאמץ יותר. ע"פ הטריילרים שצפיתי מדובר בעוד משחק יריות מגוף ראשון משולב בחייזרים אבל משום מה נראה לי שהוא עוד עלול להפתיע. פיתוחו והפצה -חברת Midway להתרשמות: http://stage6.divx.com/PS3/video/1217060/Black-Site:-Area-51 http://stage6.divx.com/user/Jeuxvideomax2/video/1417284/Blacksite-:-Area-51 http://stage6.divx.com/Game-Trailers---Martster/video/1423771/E3-2007-Blacksite-Area-51-Gameplay-2-HD

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by L1ron,

יש אופציה לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יתפוס ? יש לי גם כרטיס מסך מובנה שאני לא יודע עם הוא יריץ אותו ..המעבד הוא Intel I2500K (כן כן ..זה מוזר שיש מעבד כזה חזק וכרטיס כזה מעפן..) והכרטיס המובנה שאני יכול להשתמש בו הוא Intel Grapich HD 3000

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by n_aviv1,

פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, יש משחק בנייה כמו City Life או Sims City 4 שהולך לצאת? (חוץ מ-City Life World Edition כי זאת הרחבה)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Dadude,

יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RON_Xxx,

לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש למישהו המלצה לגבי מישחקים חדשים 2008-2009 בסיגנון COMMAND & CONQUER ? הכוונה למשחקים עם גרפיקה מרשימה של בניית צבאות והתקפות! ואם אפשר גם לציין אם המשחק תומך בתוכנה HAMACHI לרשת מקומית.. תודה ומקווה לאשכול פורה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, למי שיש NBA 2K15 אז שירשום כאן את השם משתמש שלו או שיוסיף: Yehonatan_M (זה לאונליין)

17. Started by HeaT-SinK,

יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tomerico,

שלום אני שיחקתי כמה ימים במשחק ועכשיו שאני מנסה לפתוח אותו הוא מציג לפניי הודעה כזאת: תכנסו לmm

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הקונסולה החדשה של סוני מקבלת עמוד משלה בחנות הצרפתית של אמאזון - שהציג לזמן קצר תג מחיר מומלץ של 500 יורו עבור הגרסה היקרה של המערכת לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by R007,

תגידו לי אפשר עדיין לקנות את המשחק deus-ex כי פשוט בזמן האחרון שמעתי עליו מלא. ומזה בא לי עליו אבל בגלל שהוא ממש ישן אני לא יודע אם עדיין אפשר לקנות אותו. מישהו יכול להסביר על מה הוא ומה העלילה????? תודה מראש, רועי :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האלן חברים אני הקראקפלייר ,הוצאתי סרטון חדש אתם מוזמנים לצפות

24. Started by liav12,

היי, אתם מכירים משחק סנוקר / פול או אחד שיכיל את שני המשחקים האלו משהו איכותי ונחמד שאפשר להעביר איתו שעות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. רציתי לדעת איך אפשר לשחק fifa 2002 או world cup 2002 באינטרנט עם משתמשים שאני לא מכיר? דרך איפה והאם זה בכלל שווה וכיף לשחק משחקים באינטרנט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.