משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להמליץ למשחקי מחשב בזאנר המירוצים והאסטרטגיה כרטיס גרפי radoen 1950x pro בכבוד רב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
זה גם קרה לי בהרחבה של BFME2 שבנוי על אותו תכנות... אפילו שהתקנתי את הקראק ואף ניסיתי לעדכן לגרסאות שונות, המשחק מסרב לעבוד.... מזתומרת מסרב לעבוד? כשאני לוחץ על הEXE או נכנס למשחק בכל דרך אפשרית, אכן אולה מסך הטעינה שלו, הריבוע שעליו לוגו המשחק, זה יכול לטעון עד מחר והמשחק לא יעלה, ובנוסף אם אני יוצא ממנו בקונטרול+אלט+דיליט אני מקבל ארור שהקובץ game.dat פגום. המוזר הוא שבC&C: TB זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכוונה היא לאתרי אינטרנט - לא בא לי להתחיל לחפש חנויות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הורדתי פאץ' לPES08 אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו... זה קובץ PHP תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אלה השגיאות שאני מקבל: חייב לציין שהטמפרטורות מצויינות בזמן המשחק - 40 מעלות ללוח אם, 34 למעבד, 60 לכרטיס מסך. * הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים שיש. * אין מה לעדכן באתר של מייקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ אישור על כך שאני מסכים לתנאים הוא פותח לי חלון שאני צריך לעדכן את הדיירקט x עידכנתי אותו והוא עדיין פותח לי חלון לעדכן אותו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. שיחקתי לפני הרבה זמן ב monkey island 3 ו monkey island 4 וב grim fandango וממש אהבתי אותם. מישהו מכיר משחק טוב בסגנון ובאותה רמה?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק Frozen Throne יש לי רשת אלחוטית כשאני פותח חדר ב-local network (lan אז אח שלי לא יכול להיכנס לחדר שפתחתי וכשהוא פותח חדר אני יכול להיכנס למה יש לי את הבעיה הזאת במחשב?? :'( ואני חוזר שוב אני מוחבר איתו ברשת אלחוטית ביתית LAN אני חייב עזרה אני אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה וזה לא עזר לי תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היה לי פעם משחק של סנטה אני חושב, שצריך לאסוף נקודות ולהתחמק מאויבים, זה היה בדו מיימד כמו דייב, והיה אפשרות לבנות שלבים. אני זוכר שהלבנים שם היו בצבע אדום והיו גם מדרגות נעות, והיה איזה קטע עם מקלות סבא (זה נראה לי מה שהיה צריך לאסוף) מישהו זוכר את השם? ???
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש משחקי אופנועים ,לא חייב מרוצים אני מעדיף שתהיה עיר שיהיה אפשר להסתובב בה עם האופנוע למרות שגם תחרויות זה בסדר.. שיחקתי כבר בMotoGP 07 ובTest Drive Unlimited אין עוד משחקים טובים בדור שלנו ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ויש כמה בעיות במשחק שרציתי לשאול לגביהם: מה הסיפור עם השמירות ואיך מתקנים את הבעיה? למה שיורים במשיהו הדם נראה לא אמיתי כזה שחור אדום כזה לא ריאליסטי..? מה עושים עם הבאגים שזה יוצא מדי פעם מהמשחק? יש תיקון? תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שבשנה שעברה הוציאו את Star Wars: Empire at War, משחק RTS מבוסס סדרת מלחמות-הכוכבים, חוזר סטודיו Petroglyph, אשר הוקם בשנת 2003 מיוצאי סטודיו Westwood המפורסם, עם משחק אסטרטגיה חדש - Universe at War: Earth Assault. המשחק החדש, שאין לו שום קשר עם Star Wars, יופץ על ידי Sega ויצא למחשב האישי לקראת סוף השנה האזרחית. המשחק החדש, שאמור להיות הראשון מני רבים בסדרת הדגל החדשה של הסטודיו, עוסק בפלישה של תרבות חייזרית בשם "ההיררכיה" לכדור הארץ. "ההיררכיה" משעבדים את הגזע האנושי לעבודה במכרות, כשרק השחקן יכול להסיר את עול העבדות ולהחזיר מלחמה. Universe at War נשמע בהתחלה כמשחק RTS סטנדרטי למדי, אך יש בו נופך טקטי דינמי במיוחד שהופך אותו לשונה: כל היחידות במשחק ניתנות לשינוי וש…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האתר גיימספיי פירסם את עשרת משחקי הפיסי הטובים לשנת 2007 http://goty.gamespy.com/2007/pc/index.html קלעו כמעט במדויק לבחירות שלי בחירות של אתרים נוספים יעודכנו כאן IGN פירסמו את רשימת משחקי השנה שלהם http://bestof.ign.com/2007/pc/22.html נבחרי השנה כדלקMן: משחק הפיסי של השנה הוא -Bioshok משחק האקשן -Gears of War משחק הירייות מגוף ראשון -BIoshock משחק הפאזל של השנה-פורטל משחק המירוצים-DIRT משחק התפקידים- The Witcher משחק האסטרטגיה- World in Conflict גרפיקת השנה-קרייסיס משחק הרשת -WIC המשחק cod4 לא הגיע למקום הראשון באף קטגוריה
-
- 156 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
אני מחפש DEMO של משחקים שירצו לבד - כלומר שהמשחק ישוחק בעצמו במין לופ שחוזר על עצמו, מאיפה ניתן להשיג DEMO שכזה ??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המפרט בצד... הדמו עבד מצויין הכל על MAX 1280*1024 אבל המשחק עובד פשוט גרועה... לממממה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק כרגע ב HL2 E2 אורנג בוקס.ממש בהתחלת המשחק כאשר אני רואה את הוידאו הראשון ביחד עם אלכס על המסך לאחר תיקון החשמל המשחק לאחר דקת וידאו על המסך נתקע ויוצא למסך של וינדואס.מישהו נתקל בבעיה הזאת??? אפיזוד 1 עבר ממש חלק. ???
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יוצאים עדיין קווסטים? אם כן, אז יש לכם המלצות לקווסט? ובכלל - אני מחפש משחקים טובים אבל שיהיו גם ארוכים יחסית (ולא כמו המשחקים שיוצאים לאחרונה שמסיימים אותם תוך יומיים). לא חובה משחקים שייצאו לאחרונה, אפשר גם ישנים יותר (רק לא משחקי תפקידים). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר לא יכול לחכות לכותר השלישי בסדרה האדירה הזו! ללא ספק זה אחד המשחקים היחדים שניתן לאמר עליהם "מרגשים", עלילה עשירה, דרמטית ומציאותית ממדרגה ראשונה, משחק שגורם לך לחשוב על מה שקרה לאיש הזה כאילו הכרת אותו במציאות...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-