עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by totbod1,

הקבצים של משחקי מגאסון בעבר (למי שתהה). אם מישהו יוכל לשים פה קישור לתוכנה, זה יהיה מצוין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by redead,

אני משתגע כבר.. בעיר השלישית אני מקבל משימה לקחת מטוס מהאנגר ולטוב לכיוון הים שם אני מחכה קצת ואז מגיע מטוס שאני אמור לעקוב אחרי לתוך העיגול האדום.. בחיים עדיין לא יצא לי באמת למצוא את העיגול האדום הזה השמים כולם עננים ואין לי מושג איזה גובה לטוס בכלל זה מטריף אותי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by freesoul23,

בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rbu99fm,

אם יש אתר של דמו למשחק, תשימו את הלינק...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Freakstyle,

טוב אז ככה בואו נתחיל מהתחלה בהסבר שבשביל שיהיה סדר ותבינו.. הורדתי את המשחק Roller Coaster Tycoon 3 (מי שלא יודע משחק בניה של פארקים,רכבות הרים וכו'..) עכשיו לכל משחק צריך קראק סבבה הורדתי את הקראק שלו והמשחק עובד עדיין.. עכשיו הורדתי את התוספות של המשחק התוספת הראשונה היא : "Soakked" וזה לא תוספת שהביאו לי סתם להתקין על המשחק לשנות קבצים וכל זה..זה תוספת זה בדיוק אותו משקל כמו של המשחק הרגיל בסביבות ה-700 מגה בייט, בקיצור התקנתי את התוספת הכל היה חלק טוב ויפה ביקש ממני שוב קראק הורדתי לו קראק ועבד יפה עכשיו פה הבעיה! יש עוד תוספת שהיא כאילו אחרונה שנקראת "Wid" בסדר גם אותה התקנתי הכל טוב ויפה, ואחר כך שזה ביקש ממני קראק הורדתי מכל מיני סוגים של קראקים ניסיתי מכל מיני, ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yookidoo,

העם כרטיס קול טוב יכול לתת boost משמעותי fps? עם כן איזה כ.קול מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מי שכיום בערך בן 20+, זוכר בוודאי את המשחק NEED FOR SPEED II SE. הוא יצא אחרי NFSII הרגיל והיה SPECIAL EDITION שבו נוסף מסלול חדש והכל עבר לתמיכה ב 3DFX ! מצאתי את הדמו (6 מגה מצחיקים חח) אבל אני לא מוצא בשום רשת שיתוף את המשחק(מוצא אבל אין מקורות) ולא יכול לקנות אותו מן הסתם . . . 1997, דאא. מישהו יעזור לסבא למצוא את המשחק האבוד שלו ? מצאתי VODOO 5 5500 משומש ואני רוצה לשחק איתו את ה NFSII SE. מישהו יודע איפה אפשר להשיג או יש לו? תודה מראש וככה זה נראה ב 1997 על פנטיום 166, 32 RAM ו כרטיס ה VOODOO הראשון שנכנס לעולם התלת מימד של המשחקים. זו תחילת האבולוציה. תראו את האבק, הטיפות של הגשם, הגרפיקה הכללית שהייתה בגדר הגרפיקה של UNREAL 3 דאז ב1997 על כרטיס VOODOO 3DFX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רק עכשיו שמתי לב, אבל המומחה שלנו הפך לאחראי. כל הכבוד SimonSix

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofer_mat,

בשלב האחרון אך הורגים את ALASTOR

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roes,

תעשו לי סדר בסדרת ה half-life י.... מהראשון שיצא לאחרון שיצא (תביאו את השמות) האלף לייף 2: חוף-ים אבוד / Half Life 2: Lost Coast Half Life 2 Episode One המשמרת הכחולה Half Life: Blue Shift ועוד... תעשו רשימה מהמשחק הראשון עד לאחרון (אל תגידו לי half-life1 ו 2 כי לכל אחד יצא עוד כמה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הקונסולה החדשה של סוני מקבלת עמוד משלה בחנות הצרפתית של אמאזון - שהציג לזמן קצר תג מחיר מומלץ של 500 יורו עבור הגרסה היקרה של המערכת לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה הוותיקה נכנס אל שלב הבטא הפתוחה שלו, ומעניק לכולנו הזדמנות להתרשם ממצבי המשחק המקוונים שלו שנת 2016 הייתה עד כה מרשימה לחיוב בכל הנוגע למשחקים ולגיימינג, והמגמה הזאת אמורה להמשיך ולהתפתח בתקופה הקרובה. ב-13 במאי, למשל, אנחנו אמורים לקבל אלינו את Doom החדש והמאותחל, שינסה להחזיר את העטרה של לאחר הפסקה של יותר מעשור. כל מה שראינו אודות המשחק עד עכשיו נראה מעניין וגם מבטיח למדי – ועכשיו מגיעה ההזדמנות שלנו לבחון את התוצר במו עינינו וידינו, מעט לפני ההשקה הסופית, במסגרת מבדקי בטא פתוחה אשר יחלו ביום שישי הקרוב, ה-15 באפריל. במסגרת הבטא הפתוחה, שתהיה זמינה באופן חופשי לכל מי שמעוניין בפלטפורמת ה-Steam ובקונסולות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haimon_v,

שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

בטח יעניין פה כמה אנשים לשמוע שעוד משחק DX10 נדחה לקיץ. (CRYSYS) פשוט אין שום סיבה לקנות היום כרטיס DX10.. http://www.gamespot.com/news/6166593.html?tag=latestnews;title;3 עריכה: רגע, משהו מוזר פה. קודם CRYSYS, עכשיו BioShock. את Hellgate: London גם דחו לרבעון השלישי, אם אני זוכר נכון אז תמיד דיברו על השקה של Alan Wake בקיץ 2007... WTF קורה עם DX10?!? נראה לי חשוד מאוד הסיפור הזה - בטוח יש משהו שלא מספרים לנו. אולי בעיות עם הSDK, אולי המתנה לכרטיסים תומכים בDX10.1 - לא יודע מה אבל זה מוזר מאוד. עריכה 2: אוקי, גם R600 נדחה לקיץ. עכשיו רשמית משהו פה מסריח. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228771.msg2132665#msg2132665

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Zipi-2,

שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by --Shadow--,

לא ראיתי שדיברו כאן על המשחק הזה יותר מדי, בכל מקרה המשחק נראה הרבה יותר טוב מ NFS 2015

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RON_Xxx,

לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davidcohen,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים