עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Guy950,

קרה לי קטע מוזר שאני חייב לוודא שזה לא קורה רק אצלי, אחרת אנשים יתחילו לדווח שאני צ'יטר למרות שאני לא. נכנסתי לשרת הארדקור ואחרי איזה 5 דקות שאני בעיקר יורה ולא משתמש ברימון, פתאום כתוב לי 4 הריגות עם רימון, ואז באותו הסיבוב היה כתוב עוד 3 הריגות עם רימון ששוב, לא זרקתי. אני אציין שבסיבוב, כמובן, היה צ'יטר אמיתי - זה יכול להשפיע? עברתי לשרת הארדקור אחר, ושוב זה קרה פעם אחת נוספת. בשרתים שהם לא הארדקור זה לא קורה לי. אז, מי יכול להגיד שזה קרה לו גם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המשחק החדש של סדרת Call of Duty יכלול מצב זומבים משלו, ואת הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare תוכלו לקבל אך ורק בחבילה יחד עימו תאהבו את זה או תשנאו – הרשת ממשיכה לגעוש בעקבות חשיפתו של Call of Duty Infinite Warfare, והנה הם הפרטים החשובים שכדאי לכם לדעת. הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare, אשר לא מהווה רימייק מלא אלא עדכון של אלמנטים שונים בהתבסס על הליבה הקיימת (Remaster), תבוצע בידי סטודיו Raven Software הוותיק, אשר הופקד גם הוא להיות חלק ממאמצי הפיתוח המאסיביים שמאחורי המותג Call of Duty, והיה זה שפיתח את מצב הזומבים והמצב המקוון של Call of Duty Advanced Warfare. מספר תמונות השוואה שממחישות כי Modern Warfare Remastered לא יוכל להציע ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kapyuval,

למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מכיר את האתר הבא:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion אבל יש לי כאב ראש מלקרוא שם את הכל....... בקיצור אני אשמח למידע על העניין....... (ראיתי פה ושם לינקים אבל הם כבר לא פעילים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חיפשתי כבר במלא אתרים ואני לא מוצא ציטים לשני המשחקים: MOH PACIFIC ASSULT POP 2

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Blue Cheese,

אני רוצה לשאול האם שווה לי עכשיו לקנות את המשחק ב 100 שקל,בזמן אחרון אין במה לשחק,ויש לי L4D1,לא שיצא לי לשחק במשחק השני,אבל נורא נהנתי מהמשחק הראשון. חוץ מזה אני שואל בגלל שאמור לצאת עדכון למשחק הראשון בעוד כמה חודשים,אז אולי לא כדאי לשים כסף על המשחק השני? ועוד שאלה,האם אנשים עדיין משחקים במשחק הראשון?כלומר האם יש לו קהילה?לא שחקתי במשחק כבר הרבה זמן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by woodk1d,

למה לא משחקים Titanfall ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by e.s,

למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground ?????

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bp9,

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MishaK,

מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by r.b.y24,

שלום קניתי את ההגה G920 של לוגיטק עם המשחק נייד פור ספיד אני לא מצליח לשחק במשחק עם ההגה אין לי את האפשרות להחליף משלט להגה ושהצלחתי לתאם הדוושות הפוכות הגז הוא בעצם הבלימה והקלאצ' הוא בעצם הגז ניסיתי לשנות דרך ההגדרות לש לוגיטק אך לא הצלחתי יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kfirbep,

אני שולח את המחשב שלי לתיקון ושם הם יחליפו לי את ההארדיסק מה שני צריך לגבות כל הקבצים שעל המחשב. הדבר היחידי שאני לא יודע איך לגבות אותו זה השמירות של המשחקים שלי,אז אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לגבות את השמירות של המשחקים כי זה מבאס להתחיל כל משחק מהתחלה..במיוחד במשחקים כמו סקיירים שהם גם ככה ארוכים.. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

צמד משחקי הכדורגל הבכירים מתכוננים להתנגשות הגדולה הבאה שלהם, כל אחד באמצעות המאפיינים הספציפיים שאותם הוא בוחר לקדם ולהבליט לכתבה

22. Started by sasasa,

נעלו אל הדיון הקודם כי אמרתי שהחוק נגד הקפצות דפוק אז נעלו את הדיון נעלבו או משהו ואמרו: ''אם החוקים לא מקובלים עלייך זו לא בעיה שלי ננעל.'' מתי אמרתי שהם לא מקובלים עלי?! הם כן רק אמרתי שהם דפוקים (דעה שלי) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? יש דרך לעשות שהחייה שלי תיהיה טובה מהר??? זה לא אפשרי להיות SOILDER ולהיות טוב?? וגם פיצצתי את החקלאות באנש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דווקא בתקופה בה נראה כי רוב חנויות הגיימינג המקוונות אימצו שיטה דומה לפרסם ולהתפרסם - מפיצת המשחקים הגדולה מסיימת את חלוקת המשחקים החופשית בפלטפורמת ה-Origin האישית שלה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים