משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאן זה דיון שכל אחד עם קבוצה בהאטריק יוכל לכתוב באיזה ליגה הוא ונוכל לדבר על המשחק.. נראה כמה מפה משחקים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש בביתי XBOX ONE ומחשב שמחוברים באמצעות כאבל לתשתית הוט וספק הוט נט - מהירות עד 500 מגה. כאשר מנסים לשחק יחד Squads במשחק, יש לאגים שלא מאפשרים משחק בכלל ובסוף המשחק מתנתק (חשוב לציין שלפי מד הפינגים - הם נראים דיי יציבים). כשמשחקים לחוד אין את אותם לאגים . NAT הוא OPEN גם במחשב וגם ב-XBOX. פורטים קודמו. STATIC IP קיים גם במחשב וגם ב-XBOX. איך אפשר לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%a4%d7%a1%d7%95-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-square-enix-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%a7%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1280X1024 פשוט תענוג חברים .. אתם לא יודעים איך רואים יפה הכל עם HDR יפה כזה ב ומפות סרף כבדות .. יש 30 FPS DE_TRAIN 30 - 60 FPS! זה טוב ? RADEON X1950 והמעבד מגביל אותי קצת בהרבה 4600+AMD DUAL COCRE כל ליבה 2530.. MHZ
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק ויש לי 2 נקודות בתפריט של ה skill-ים. יש שם skill-ים עם מנעול, כאלו שכבר יש לי וכאלה שהם בלי מנעול אבל כשאני רוצה לקחת אותם אני לא יכול ... מה הם ? צריך אולי עוד נקודות בשבילם ? ואם כן, איך אני רואה כמה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מישהו הצליח להתחבר ב Pro Evolution 2018 לשחק ברשת (אונליין)? קניתי את המשחק וממש אכזבה, זמן עלייה ארוך מאד בPC (במחשב מאד חזק) והאונליין שונה מהגרסאות הקודמות ולא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות קריאה של מספר ערכים על משחקי וידאו פופולרים בויקיפדיה האנגלית, התברר לי כי בארה"ב וייתכן מאוד שגם בבריטניה, גם העיתונות הכללית (שאצלינו בארץ העיתונים שנכללים בה, כוללים בין השאר את ישראל היום, ידיעות אחרונות, מעריב והארץ), ולא רק עיתונות הגימינג, מפרסמת ביקורות של משחקי וידאו ומדרגת אותם. דוגמאות למשחקי וידאו שקראתי בויקיפדיה האנגלית שקיבלו ביקורות ודירוגים ע"י העיתונות הכללית בעולם: 1. GTA IV: קיבל ביקורות מהדיילי סטאר הבריטי, וכן מהניו יורק טיימס. המגזין Empire שהוא מגזין קולנוע ולא גיימינג, הרחיק לחת ונתן לו ציון 5 כוכבים. 2. Modern Warfare 3: הדיילי טלגרף הבריטי דרג את גרסאת ה-Xbox 360 של המשחק ב-5 כוכבים. נתקלתי במשחקים נוספים בויקיפדיה האנגלית, שאינני זוכר אי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני עד היום משחק ברשת ב RED ALERT 2 C&C , , אבל ה AOE3 הוא אסטרטגיה 3D , ולא ממש נוח , כמו כל המשחקים החדשים שיוצאים היום , , יש למישהו המלצה על משחקים דומים ? וטובים ?... כמו RED ALERT 2 \ כי לצערי כבר לא ייצאו משחקים בסגנון הזה מבחינת גרפיקה .. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק זומבי קטן ונחמד. המשחק די קצר, לא לגמרי מהונדס טוב מבחינת איזון, ועדיין משום מה מאוד כיף. השליטה בדמות טובה(גם עם שלט XBOX וגם עם מקלדת עכבר), הריגת זומבים עם הנשקים היא פעולה מהנה. שווה את הזמן, ואולי גם את הכמה גרושים שהוא עולה. IGN נתנו לו 5.4, אבל הקהל נתן לו 8.2 כי הוא מהנה. http://www.youtube.com/watch?v=L2yR7LlIa4c
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משחק ומורידים לי חיים אז אחרי כמה שניות החיים שלי מתחילים לעלות ולא שמתי קודים האם זה אמור להיות כך??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שניסה את המשחק מדוע בתפריט של המשחק המשימות המהירות לא ניתנות לבחירה אלא רק המערכות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד רוצה לשחק במשחק Crysis 2 אבל לפני שהורדתי אותו נזכרתי במשהו שמאוד היה לי חשוב לשאול המסך שלי, הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024 ואני חושב שהמשחק לא יעבוד עליו. תוכלו להגיד לי אם אני יוכל לשחק במשחק או לא?? פשוט אין לי סבלנות לשחק בו כבר . תודה מראש לעוזרים בדבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה השגתי תמשחק המלא! יש לו 3 tutorials לא משחק כבד בכלל ועוד מעט אני ישים גם ss's לפי שעתי הוא קצת מסובך אבל פחות מהראשון!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-