משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamershell.com/download_24042.shtml תהנו ... אני הספקתי להוריד. עכשיו השרת מלא. כניראה ישימו עוד שרתים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקור- גיימר נשמע דמיוני... אבל עם חברה כזאת זה בהחלט אפשרי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב חברים! מדובר בתוכנה הנ"ל ,אני יודע מה היא משפרת וכו' וכו' אבל אני לא יודע מתי היא משמעותית ומתי היא כן פועלת .והאם יש צורך להפעיל את האייקון שיהיה בסרגל הכלים למטה בזמן שאני מריץ משחקים? אני פשוט לא הצלחתי להבין איך כל הסיפור הזה עובד...תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
חשבתי להוריד את המשחק (הוא חינמי למי שלא יודע) ולהתחיל לשחק, הרבה זמן לא שיחקתי משחק רשת נורמלי. האם המשחק הזה טוב? אם לא, האם ישנם משחקים מאותו הסגנון ברשת והם חינמיים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לילה פיקס לכולם!! סיימתי את קרייסיס ,חיסלתי את המפלצת של ביושוק ,אני עומד לסיים את ג'ריקו (למרות לא מדברים עליו ,הוא מעולה), ההגה של המחשב שלי כבר לא עובד מרוב שחרשתי עליו עם כל סוגי משחקי המירוץ. את cod4 סיימתי 8086666 פעמים וגם המולטי מאוס, וכו' וכו' .עכשיו אני על fear combat ,הרי תמיד חוזרים הביתה בסופו של דבר. בקיצור אחרי החפירה הזאת רציתי לקבל המלצות או מידע על המשחקים החמים שיוצאים או שיצאו עכשיו ואני לא מעודכן,....חבר'ה תעניינו אותי א נ י ר ו צ ה מ ש ה ו ח ד ששששששששששש..... ד"א gow עוד מעט אצלי ..אז חוץ ממנו תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואני בשלב השני במכרה ואני תקוע באיזה קטע שאני אמור למצוא את הליבה ולהפסיק את החשמל כדי שאני יוכל לעבור על איזה שביל מחושמל ... מישהו יודע איפה זה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכם שמי תומר התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואמרו לי שאני יכול ללמוד הרבה בפורום הזה אז נרשמתי (-: ב. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלה שלי פשוט זה היה נראה הכי מתאים ג עכשיו לשאלה שלי יש לי וינדוס XP SP2 אני לא מצליח להתקין את המשחק הירוס הראשון! .... זה פשוט נכנס לCMD ויוצא אין לי מושג איך מתקינים אותו או ביכלל משחקים ישנים בוינדוס אשמח לקבח מכם תשובה (=
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש פדים שמתוייגים "Control" ואחרים שמתוייגים "Speed". לפי מה שהבנתי Control זה לאנשים שמשחקים עם רגישות נמוכה וSpeed זה לאנשים שמשחקים עם רגישות גבוהה. הרגישות של הווינדווס (XP) אצלי היא 7/11 ושל CSS היא 9. זה גבוה? נמוך? ומה בכלל ה"טווח רגישויות"? תודה. נ.ב: אשמח לשמוע איזה פדים יש לכם
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
אהלן, הגיע לידיי עותק של HALO 2, כשאני מנסה להתקין אותו זה כותב לי שגיאה בסגנון של enry point not found. זה אומר שהמשחק לא רץ על XP?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף שחקנים ב- FIFA 08. כל פעם שאני נכנס ל- Team Management זה רושם לי שאני צריך לשלוט בקבוצה אבל אני שולט בקבוצה שלי. מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המשחק אולי לא פורץ דרך אבל הוא אחלה של משחק, מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו ורק כשהגיע הבצורת התחברתי אליו מאוד.. מה שהטריף אותי זה העלילה המעולה של המשחק, ובמיוחד הסוף הטוב וטיפה עצוב שלו...מבחינת משחקיות היא די חוזרת על עצמה אבל תמיד יש רובוטים חדשים ומשונים ונשקים חדשים ועם הזמן האוייבים משתנים, הבוסים מעולים, וממש כיפים. מבחינה גרפית הוא מעולה ומספק את הסחורה בצורה יוצאת מן הכלל. עוד משהו חושב שהמשחק הזה טוב או שזה רק אני תחת השפעה של יותר מידי חום? דרך אגב הבנתי שיש משחק חדש בפיתוח, האם זה הCOLONIES? שזה מעיין שידרוג של המשחק הנוחכי? או שיש איזה משחק חדש לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה יישמע הזוי לכל הגיימרים שכאן שמסיימים משחק בתוך מספר שעות אבל תאמינו או לא אני כותב לכם את השורות האלה שניות לאחר שסיימתי את המשחק HALF LIFE 2 אין מה להגיד !!!! שיחקתי בעשרות משחקים בחיי (אני בן 31 דרך אגב ) אני עוד הספקתי לשחק במשחק האחים מאריו עוד לפני שזה הפך לסופר מאריו - שיחקתי אותו על התואם אפל שהורי קנו לי כשהייתי בן 10 עם מסך ירוק מזעזע ודיסקטים בגודל של בית וכמובן שלאחר מכן התקדמתי לתואם IBM 286 חחחחחחחח טוב די לעיניינו לא היה משחק שבו הרגשתי כל כך חלק מהאירועים וכאילו אני ממש נמצא שם כמו HL-2 שלא לדבר שכל מסך שונה מקודמו זה אולי נשמע מוזר שאנחנו כבר בשלהי 2008 ורק הרגע סיימתי משחק שיצא כבר לפני 4 שנים שזה זמן נצח בעולמנו הטכנולוגי אבל עדיי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-