עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בדיוק שוקל האם לעבור ל VISTA מ XP ..... יש הבדל בכלל בעין בין אם משחקים על הויסטה עם ה DX10 לבין XP עם הDX9 שיהיה שווה את המעבר...? והם בטפילד 2 עושה לכם בעיות עם הפאנקבאסטר .... ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני שוקל לקנות אחד המשחקים הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על משחק מנסיונכם (או אולי על משחק אחר בסגנון?) מבחינת משחקים מהסגנונות האלה, מאוד אהבתי סדרות Half Life ו-Prince of Persia (לפי מה שנראה, Assassin's Creed די דומה לו...) תודה!

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by matrix66,

ממש בתחילת המשחק יש קטע עם שדה כוח עם ממשק ליד אדם מת על הרצפה ניסיתי קצת לשחק עם הממשק, או לטפס מעל השדה כוח עם חביות אבל זה לא הולך... מישהו זוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by 3pac,

יש לי את המשחק KOTOR 1 וזה המשחק הrole-playing הראשון שאני משחק. יש לי 2 שאלות. בהתחלה יש בחירת דמות, מה ההבדל בין solider ,scoundrel ו scout ? שאני נלחם עם משהו ,אם אני לוחץ יותר מהר זה עוזר במשהו ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום, אני מחפש משחק רשת חדש MMORPG . חשוב לי: גרפיקה,כולל PVP.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amit1242,

היי..יש לי בעיה במשחקים..אני כזה באמצע משחק ופתאום יש לי מסך שחור ל5 שניות [הקול ממשיך] ואז חוזר. ואחרי 10 שניות שוב מסך שחור וככה כל הזמן....אין לי ארטיפקטים,ניקיתי אבק....מה לעשות? זה משגע אותי...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by uzi_sch,

כך תבנה לעצמך COMPANION CUBE מהמשחק PORTAL: 1) הורד אחת מהתמונות הבאות: גרסה למתחילים: http://greg.medding.net/blog/wp-content/uploads/2007/10/weighted-companion-cube-cutout.pdf גרסה למתקדמים: http://greg.medding.net/blog/wp-content/uploads/2007/10/1192220188409.jpg 2) הדפס את התמונה באיכות גבוהה. 3) קפל לפי המודל הבא: 4) הדבק. 5) שחק.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  10. Started by za-david,

אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Galit17,

למישהו יש מידע אולי על jericho 2? הוא ייצא?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by klayton,

Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD Memory: 1 Gigabyte Ram (XP) 2 Gigabyte Ram (Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) Hard Drive Space: 12 Gigabytes Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers ---------- Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD Memory: 2 Gigabyte Ram Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher. ATI X1800 XL series or higher Hard Drive Space:…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

הנה טריילר פתיחה למשחק החדש שיהיה מבית Swordfish Studios. http://www.gametrailers.com/player/32738.html האמת, אין בטריילר כל חידוש אבל לפחות ייצא משהו חדש שממשיך את WIC.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום הבאתי את המשחק לחבר שלי . בשביל שישחק קצת עד שהוא יקנה דיסק משלו והכלבים שלו אכלו את הקוספא ביחד אם הדיסק וכל הדיסק שבור עכשיו חבר שלי אמר כשהוא יביא לי את הכסף על המשחק . כמובן שאני לא יקח ממנו גם כי אני לא לוקח כסף מחברים וגם כי הוא רוצה את המשחק כבר המון זמן וההורים שלו לא יביאו לו שוב כסף כי הם רק קנו לו מחשב חדש עכשיו השאלה שלי זה אם אני חייב לקנות דיסק חדש או שאני יכול לקנות משומש ולהשתמש במשתמש שלי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by GbeTech,

ראיתי אותו ב.. מקומות אסורים.. אין מידע עליו ב GS או בכלל, כנראה שהוא לא יצא? שמעתם עליו משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tomerb1,

מישהו יודע אם אמור לצאת לספר גם משחק? בדר"כ המשחקים יוצאים במקביל לסרט. חיפשתי באינטרנט פרטים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שלא מתכוונים להוציא את המשחק? :s05: נקווה שיוציאו ושיוציאו אחד נורמלי באותו הזמן. החמישי היה דיי טוב רק חבל שלא עשו FREE LOOK עם העכבר זה היה כ"כ מטומטם. נ.ב למה באמת כל המשחקים החדשים כ"כ קצרים?... נ.ב 2 עדיף שיהיו קצרים ולא יעשו כמו שעשו בקרייסיס... התחלה טובה אמצע טוב סוף ממש גרוע... איפה ההיגיון בלהסתובב בתוך חדר שחור ופשוט לנחש לאן ללכת? =\ תודה

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  17. כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by oren99,

http://www.gamespot.com/pc/adventure/overclocked/index.html?tag=topten;all;title;4 בדרך אלי, נראה משחק ברמה. טריילר קטן: http://youtube.com/watch?v=Z5pWjer3Nz0

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. סימתי את המשחק הראשון ורציתי לדעת אם הבנתי טוב את העלילה . אז תגידו לי אם זה נכון : דליה מקריבה את הבת שלה אליסה כדי לזמן את אלוהים. אבל חלק מהנשמה של אליסה ברחה וזאת בעצם צ'ריל (הילדה המאומצת של הארי) בסוף רואים את את צ'ריל שהיא בעצם בגוף של אליסה ,והאליסה האמתית זה זאת על הכיסה גלגלים . אחרי זה הם משתלבים כדי לזמן את אלוהים ,אחרי זה הכל מובן. ובלי ספולרים ל3 בבקשה כי עוד לא שיחקתי .[br]פורסם בתאריך: 15.04.2008 בשעה 16:45:05 אפשר בבקשה תשובה ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by DarkMoh,

כרגע אני יכול רשמית להכריז שאני מכור ל-Steam. הורדתי המון מודים ואני מתרשם כל פעם מחדש מאיכות ההפקה שלהם. מי שלא הבין על מה אני מדבר, כל בעלי חשבון ב-Steam שיש בו משחק המיוצר מ-Valve בטכנולוגיית המנוע Source יכול להוריד מודים שמשתמשים שונים הכינו ולשחק בהם בחינם. מה שמעניין אותי זה באיזה מודים אתם משחקים, ואם יש לכם המלצות למודים שונים. אני אתחיל בפירסום כמה מהם: Insurgency מוד פנטסטי המתמקד על לחימה של צבא ארה"ב כנגד כוחות טרוריסטים. המוד מתמקד בTeam Tactics בניגוד למשחקים שונים שצצים לכם בראש [CS], וכאן כדי להצליח צריך לעבוד בקבוצה, לקחת מחסה ולהשתמש בשכל שלכם. פה, בניגוד לרוב המשחקים, אין מד חיים ורוב הזמן תמונות מירייה אחת או שתיים. תמונות: http://www.insmod.net/medi…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dan9,

לפני מספר ימים עשיתי את מה שהיתי אמור לעשות עוד ממזמן.... לסיים פעם אחת ולתמיד את המשחק המהולל ומשובח FAR CRY לפני בואו של של ההמשך כמובן.. בכל פעם ופעם שניסיתי לשחק במשחק המחשב שהיה לי לא היה מספיק חזק בשביל להריץ אותו עם כל האופציות והפילטרים ומשחק כזה שווה להנות מכולו ולא לטעום כמה אחוזים ממנו! לאומת זו אחי סיים אותו עוד בזמנו (עוד באותה תקופה שP4 וFX5200/ATI9600 היו להיט ) היום לא חסר לי מפרט חזק... ואפילו גם המחשבים הפחות חזקים יריצו אות בלי שום בעיות.... איזו גרפיקה נכון יש את קריסיס ואת COD4 והם באמת שייכים לליגה אחרת של ימינו (בגרפיקה בכל אופן) אבל!!! זה משחק בן 4 וקצת והוא שם בכיס הקטן משחקים אחרים של היום בלי לדבר בכלל.... ממש יצירת פאר!!! עולם אחר …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  22. אהלן אנשים... לא מזמן נזכרתי באיזה משחק ישן יחסית שסבא לי רוצה על המחשב שלו, שיהיה לנו ולקטנים במשפחה מה לשחק שבאים אליו בחגים וכאלה... [אין מצב המחשב שלו תומך קרייסיס.. ]... אני לא זוכר את השם שלו, אבל זה היה על איזה יצור עם ראש כזה שהלמעלה של הראש שלו ארוך מאוד... איזה חייזר כזה או משהו... העלילה איפשהו בתוך חללית אם אני לא טועה, ויש לי אסוציאציה של 3 אותיות באנגלית בתור השם של המשחק.. משהו עם DK או משהו כזה.... אבל לא בטוח... אני לא זוכר לא מצאתי בגוגל כלום... אשמח אם מישהו זוכר/מכיר =]...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by wow,

תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. ניסיתי לעשות כל מני מדריכים של קהילות בחו"ל אבל זה לא ממש עובד... למישהו יש ניסיון עם זה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by [NOS],

שלום כולם , לאחרונה מצאתי את העצמי משחק הרבה GTA2 (כן כן , ישן אבל כיף בטירוף ) אחרי העידכון האחרון של הווינדוס המשחק פתאום זז לאט , יכול להיות שזה בעיה ב directX ? בבקשה תעזרו לי , אני לא יכול לצאת מהבית וGTA זה מה שמחזיק אותי שפוי

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים