משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב אז זה הולך ככה...אחרי שסיימתי להתקין את המשחק ולעדכן אותו הפעלתי את המשחק(ע"פ הAUTODETECT) והמשחק לא נראה טוב... ז"א יש ארטיפקים על המסך.... הדרייברים שלי מעודכנים ואין לי את הבעיה הזו במשחקים אחרים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לפני שנה הייתי יכול להוריד ולשחק (זה חוקי לחלוטין!) ופתאום אני לא יכול?! ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הפעלתי את האוריגין אחרי איזה חודש, הוא ביקש לעשות עידכונים, הנחתי של BF4, אחרי כמה שניות אני רואה שהוא מוריד עידכון ל BC2 שהסתיים די מהר וא"ח ל BF3 4.3G, חתיכת עידכון למשחק ישן, אז היה עידכון? ואם כן מה הוא כולל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים. האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC. הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה. עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה? (בAC אותו סיפור) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו קניתי Humble Bundle Origin שם קיבלתי לא מעט משחקים של EA ביניהם medal of honnor בימים האחרונים הורדתי אותו וניסיתי לשחק בsingle player אך אני מגיע למסך שחור והמשחק יוצא. אני שמתי את המשחק בסטים וניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך אותה בעיה חוזרת על עצמה, ניסיתי את המולטי והוא עובד מצויין אבל הסינגל לא אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה הבלעדי למחשב האישי שיגיע בנובמבר נראה מבטיח מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנוסטאלגייה.... שאלה ראשונה: האם המשחקים האלה ניתנים להורדה חינם בצורה חוקית? שאלה שנייה: מאיפה? (לא אתרי שיתוף שדורשים הורדה של הפאיירוול...) אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אז לא להגיב פה בבקשה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בילדותי היו לנו משחקי מחשב בשם "אלפי-יש לי סוד, אני קורא", "קומפי", "צרה צרורה" ו"אצטרובל". מחפשת איפה יש אופציה למצוא אותם לשימוש במחשב חדש יחסית. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צוות אינדי קטן שמורכב מיוצרי משחקי Burnout הנהדרים החליט לספק לנו יורש רוחני ראוי - אך לא כולם אוהבים את התוצאה באותה המידה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בזמן האחרון המשחק TDו נתקע לי אחרי כמה דק' ורואים את התמונה לא זזה והרעש גם תקוע.. ואי אפשר לעשות כלום.. או לעשות ריסטרט או להיכנס למנהל המשימות ולסיים את הפעולה. זה לא בגלל הטמפ' של הכ.מסך כי הטמפ' יחסית נמוכה... וזה מריץ את המשחק עם 65-70FPS... מה אפשר לעשות??? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה היה ברור שההגנה של האלף לייף 2 גרועה אבל כל כך מהר להביא אותו בושה ל value קראקרים למשימה הבאה הנסיך הפרסי 2 או גוסט רכון 2 :lol: :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם לפרסם בפורום משחקים או לא, כי אם אני לא טועה שאני מפרסם בפורום Windows לגבי בעיות במשחקים מעבירים את זה לכאן (אני פשוט לא בטוח שזה ככה אם אני טועה אני מבקש סליחה חשבתי שזה מתאים לפה אם לא לפורום Windows). הבעיה היא כזאת, התקנתי את המשחק The Suffering, ניסתי להריץ אותו הכול עולה כמו שצריך חוץ מבעיה אחת, גם בתפריט של המשחק וגם במשחק עצמו העכבר זז עם "תקיעות" מהכוונה של הוא זז אבל לא בתנועה חלקה אלא עם תקיעות, מהכוונה של בתפריט פשוט העכבר זז עם תקיעות קטנות, ובמשחק עצמו שאני מנסה להזיז את הדמות הראשית היא פשוט זזה בתקיעות בגלל הסיבה של העכבר (אם אני מזיז אם המקלדת היא זזה כמו שצריך) העכבר לא עושה שום בעיות בWindows, הוא זז חלק כמו שצריך, וכמו כן בכול משחק אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-