משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים לרכוש את Need for Speed החדש, Battlefront החדש או Heroes 7? כעת יש לכם הזדמנות לעשות זאת עם הנחה של בין 20 ל-25 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/כמה-מהמשחקים-הגדולים-שבדרך-זמינים-בהנ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו קניתי Humble Bundle Origin שם קיבלתי לא מעט משחקים של EA ביניהם medal of honnor בימים האחרונים הורדתי אותו וניסיתי לשחק בsingle player אך אני מגיע למסך שחור והמשחק יוצא. אני שמתי את המשחק בסטים וניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך אותה בעיה חוזרת על עצמה, ניסיתי את המולטי והוא עובד מצויין אבל הסינגל לא אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני מת מישעמום ואני מת לשחק Command & Conquer Generals Zero Hour אני עושה אותי ישראל(סין) וכאילו ה''טרוריסיטים'' זה הערבים והחייזבלה וכל זה זה מה זה משחרר מוצאי עצבים טוב המשחק היה לי במחשב הזה והאיתי חיב לגבות תמשחק אז גיביתי ועכשיו שאני מנסה ליכנס יש שגיאה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחצי שעה התקנתי תמשחק Hitman Blood Money משחק ממש יפה כמו כולם בסידרה אפילו יותר טוב ובקיצור הינה צלמתי פה תהגדרות של הוידאו של הגרפיקה בבקשה: http://i18.tinypic.com/2mo80nr.jpg ועכשיו רציתי לשואל אתכם עם אפשר לשנות שם משהו בגרפיקה כדאי שאני יראה יותר טוב כי למה קנית כרטיס מסך יחסית נחמד X1950XT זה אמור להפעיל אותו בהגדרות די גבהות אז בבקש תגידו לי מה לשנות אני רוצה לשחק בגרפיקה איכותית הרבה יותר תודה מראש לעוזרים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים) הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה. למישהו יש פתרון? צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם לימשהו יש HL Cd keys שהוא הוא לא משתמש או שהוא לא צריך או שהוא פשוט בן אדם נחמד שיביא לי בבקשה ב PM=private msg plz :'(
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בילדותי היו לנו משחקי מחשב בשם "אלפי-יש לי סוד, אני קורא", "קומפי", "צרה צרורה" ו"אצטרובל". מחפשת איפה יש אופציה למצוא אותם לשימוש במחשב חדש יחסית. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התערבתי אם חבר שלי יש לי מחשב בעל כרטיס מסך HD 4870 1GB ומפרט טוב מתאים לגיימר אם אני מחבר את המחשב שלי ואת האקס בוקס שלו לאותה טלוויזיה איפה ייראו יותר טוב? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכנתי סרטון סקירה על הגליל ואיזה אביזרים לשים עליו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://gyazo.com/7176ff3c58439d05618c767b6e1be6b2.png
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-