עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברת Epic מציגה טכנלוגיית החלקת קצוות מתקדמת במנוע שלה ומציגה יכולות גרפיקה מרהיבות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-unreal-engine-4-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מנהל סטודיו הפיתוח המפורסם של חברת Bethesda מבהיר את הכיוון עבור המשחק המסתורי Starfield לכתבה

4. אהלן חברים, אשמח לשמוע ממכם מהו המשחק (או המשחקים) הכי מדוברים ומעניינים מבחינתכם שעתידים להגיע אלינו בחודשים שנותרו לשנת 2016. אני אתחיל, ואציין את Deus Ex: Mankind Divided שבדיוק קיבל סרטון משחקיות חדש וארוך: הקודם שלו היה פשוט מעולה, וגם חדש נראה פנטסטי - נקווה שלא נתאכזב. ואם כבר מדברים על סיכוי להתאכזב: No Man's Sky הסופר שאפתני הזדהב ויושק בחודש הבא, ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליח לקיים אפילו חצי מהרעיונות המהפכניים שלו. מה איתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by demonshlomo,

לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bennnn,

היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Evil RoyBoy,

FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MINIME,

GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tomersbar,

חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Dom,

שיחקתי באובליביון אתמול. עד אתמול שיחקתי במשחק בערך חודש והוא עבד מצויין.. אתמול באמצע ששיחקתי פשוט אובליביון נכבה, הופיע מסך כחול המחשב עשה ריסטרט ומאז הוא לא עובד יותר (כשמנסים לעשות LOAD זה פשוט יוצא מהמשחק)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by enzo,

המשחק צפוי לצאת בסוף השנה. הנה ביקורת של נענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=488813&sid=127 וסרטון מדהים לדעתי: אבל לא הבנתי את העניין הזה שהמשחק השלישי לא יצא למחשב ויש קפצו מ-2 ל-4.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by חן מ,

שלום אז ככה: שלוםאנחנו לקראת חופשת הקיץ,מסתיימת כיתה יב וסוף סוף יש זמן בלי סוף למשחקים עד הגיוסאז....איזה משחקי פעולה טובים הולכים לצאת במשך חודשי הקיץ?ואני לא מדבר על מעבר לחופש הגדול,אלא על החודשים בין יוני לאוגוסטדגש על משחקי FPS,הרבה אקשן וכמה שיותר אלימותהבנתי שדמונישן שכבר יצא משחק מעולה,עוד מעט הולך לצאת PROTOTYPE,יש כבר מידע עליו ועל איך שהוא הולך להיות?סטריט פייטר החדש אני רוצה בכל מקרה למרות שזה לא ממש FPS וזהודא את דמונישן כבר יש לי על המחשב אני רק צריך להתחיל לשחק אותו וכנראה זה יקרה מחר אחרי הבחינה בספרות לא להמליץ על:XMEN,דרק סקטור...את שניהם סיימתי WANTED לא אהבתי בכלל וגם רידיק לא אז לא להמליץ גם עליהם,ועל טרמינייטור החדש גם לא להמליץ לגבי דמונישן מחר אני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liav12,

יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gal555,

אני לא יודע למה נתנו לי באן אבל יש דרך לעקוף את זה ניסיתי לשנות IP וזה לא עזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zeev86,

אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yadinS,

טוב אני מת מישעמום ואני מת לשחק Command & Conquer Generals Zero Hour אני עושה אותי ישראל(סין) וכאילו ה''טרוריסיטים'' זה הערבים והחייזבלה וכל זה זה מה זה משחרר מוצאי עצבים טוב המשחק היה לי במחשב הזה והאיתי חיב לגבות תמשחק אז גיביתי ועכשיו שאני מנסה ליכנס יש שגיאה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadav77,

יש לי בעיה שאני לוחץ להפעיל את המישחק הוא רושם לי wrong disc inserted please insert the cd/dvd מה אני צריך לעשות אני לא מבין מה הוא רוצה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DannyBoy1904,

אני צריך NETWORK ACCESS DISC ל PS2 איך אני משיג את זה בדיוק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. וגם לינק כמובן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים