משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע האם הגירסה הזו תומכת בגיפורס fx? כי עושה בעיות בעת הפעלה ומעניין אותי לדעת אם זה בגלל הכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קצת נמאס אחרי כמה זמן, יש כמה מפות נחמדות אחרות שאפשר לגוון בהן. או שאני היחיד שמרגיש ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו קניתי Humble Bundle Origin שם קיבלתי לא מעט משחקים של EA ביניהם medal of honnor בימים האחרונים הורדתי אותו וניסיתי לשחק בsingle player אך אני מגיע למסך שחור והמשחק יוצא. אני שמתי את המשחק בסטים וניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך אותה בעיה חוזרת על עצמה, ניסיתי את המולטי והוא עובד מצויין אבל הסינגל לא אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק player unknown battle ground, אני משחק את המשחק על very low בכל ההגדרות ועדיין כמות הfps נעה בין 70-50, לרוב מתחת לשישים. ראיתי את הדרישות מהמחשב וחוץ מהמעבד אני מעל כל הדרישות המומלצות . לשם השוואה אני משחק במשחק watch dogs 2 ושדרישותיו יותר גבוהות על אולטרה ורץ לי חלק מעל שישים fps .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר החדש בסדרת המפוארת שהיה אמור להגיע אלינו בפברואר הקרוב מתוכנן להיות מושק כעת רק בחודש אוגוסט, במטרה לספק תוצר מלוטש ואיכותי עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מקצה-שיפורים-נוסף-deus-ex-mankind-divided-נדחה-בחצי-שנה/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לוחץ להפעיל את המישחק הוא רושם לי wrong disc inserted please insert the cd/dvd מה אני צריך לעשות אני לא מבין מה הוא רוצה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים טלאי לפיפא 2006 או 2007 עם שדרן בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על פי דיווחים מהרשת, מיקרוסופט מתקרבת לסיום מגעים בכדי לקנות את Mojang AB, חברת האם של המשחק הפופולארי מיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהזכירו את הבעיה הזאת כבר בפורום, אבל לא מצאו פיתרון (?) כשאני נכנס לAA אז אני רואה את המשחק מטושטש, למה זה? כל הכתב מטשטש וכזה חרא. יש לי רדאון 8500 (וכל הפרטים האחרים במפרט המחשב...) התקנתי את הפאץ כבר. בבקשה תעזרו. ??? :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2 ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.net זה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים 56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערך נ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-