משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
עריכה, 04/05/2008: שלושה ימים עברו מהבקשה שלי לתעדוף, והיום סידרו את זה סופית. מממוצע של 400+, ירדתי לפינג שנע בסביבות ה-175 והמשחק חלק לגמרי. תוצאות: http://i26.tinypic.com/29wv6uh.jpg אני מפרסם את אותה ההודעה בכמה פורמים. רעיון נלקח מ-Calman: http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=921426 לפני שתמשיכו, בבקשה תקראו את מה שרשום בלינק שצירפתי, כדי להבין על מה מדובר בכלל. שיטת התעדוף, שמדובר עליה בלינק, אכן קיימת בבזק בינלאומי. והיא באמת עובדת בצורה מעולה, ומורידה את הפינגים מממוצע של 300-400 לממוצע של 100-150! הבעיה שלי מתחילה עם העובדה שבזק בינלאומי מבקשים כסף על השיטה הזאת, וקוראים לה במילים יפות "חבילת גיימר". במילים אחרות, נותנים לנו חבילת …
-
- 56 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי לירידה לפני שאני מגיע לאזור של הנסיכה בACT 2 ואני לא מצליח להבין את החידה הזאת עם הסמלים...איך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף מערכת הפעלה ויש לי Saveים של CRysis ואני לא רוצה שזה ימחק אז אני צריך גיבוי שלהם. באיזה תיקיה נמצאים הSAVEים ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהרצת משחקים כמו COD4 , CRYSIS וכו' המשחקים פשוט רצים לאט למרות שהגדרות הגרפיקה על הכי נמוך ודבר זה לא צריך להיות מכיוון שהמפרט שלי עונה על דרישות המערכת המבוקשות. *ניתן לראות את המפרט בצד ימין -טמפרטורת הכרטיס מסך בזמן המנוחה היא 53 - דבר שלא אמור להוות בעיה בהתחלה חשבתי שבאמת המחשב שלי לא כל כך טוב ובגלל זה הוא לא מריץ לי טוב את המשחקים בדקתי עם חבר את הדבר ולו יש גם כן את אותו כ. מסך כמו שלי7600GT ו1.5GB זכרון. אצלו קרייסיס רץ חלק גם כשכמה מההגדרות הם על מדיום ואצלי שכל ההגדרות על low המשחק בכלל לא זז. אותו דבר קורה בCOD4 הוא מפעיל את המשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות ומקבל FPS יותר יציב וטוב מאשר הFPS שאני מקבל שאני מריץ את המשחק על הגדרות גרפיקה נמוכות.…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מעניין לדעת מה המשחק שהמוזיקה שלו הכי נתקעה פה לשחקנים בראש אז נראה אם יש משחק שהוא מופיע הרבה אני אתחיל עם הפסקול של RA2 פסקול חלומי פשוט כל שניה ששומעים פשוט נפלא כיף לשחק עם המוזיקה הזו ברקע.. תמיד כיף גם לשחק במשחקי FPS עם הHell march
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש שם של משחק מאוד ישן: זה משחק חשיבה בערך, שבו יש כמה עולמות שונים, אני זוכר שהיה את מצרים ויוון (ונראה לי גם פרס אבל אני לא בטוח) ואתה להגיע לדלת בכול שלב. יש לך 2 כלים מיוחדים: רובה (שיורה מהראש שלו...) נעליים עם קפיצה גבוהה במיוחד והגנה למספר שניות. בכול מסך (יש הרבה מסכים בכול שלב) יש חרקים שונים שפוגעים בך (יש עכביש שיורד מהתקרה וחוזר למעלה, יש חיפושית שנעה ימין ושמאל, יש עטלף שטס בצורה קבועה כמו פטרול ועוד). בעולם של מצרים רוב הבעיות זה שאתה צריך לירות לתוך מכשיר מיוחד כדי לפתוח דלתות הזזה (כחולות אם זה עוזר לכם) ורוב הפעמים יש במסך משולש אדום שעם כפתורים במסך משנים את המצב שלו העולם של יוון מבוסס על הכנסת קודים, שבמסך מפוזרים הקודים ואתה צריך לגעת בהם לפי סד…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לדעתכם המשחק הכי טוב ששיחקתם בו אישית אי פעם מבחינת הקטגוריות שלכם והרצונות שלכם ממשחק. מעניין אותי לראות אם יהיה משחק שיבחר בצורה משמעותית הרבה פעמים ואם אפשר גם תוסיפו סיבה קצרה למה מבחינתכם הוא הכי טוב אני יתחיל Indigo Prophecy מבחינתי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו הסיבה היא שיש לו עלילה סוחפת ומטריפה פשוט המשחק מלא באקשן לא פשוט שמושך אותך פנימה ואתה לא יכול להתנתק ממנו לפחות אני לא יכלתי. משחק מאתגר נורא והפסקול שלו פשוט מעולה.
-
- 99 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
:yelclap: :yelclap: Street Fighter IV !!! למחשב!! הייתם מאמינים? כי אני לא! קראתי היום שCapcom חושפת באופן רשמי את הידיעה המשמחת ! המשחק שכולנו חיכנו לו - הלהיט של משחקי המכות שחוזר אחרי הרבה שנים , והפעם באופן מאוד מפתיע ומשמח לגרסת המחשב האישי (בנוסף לPS3, ול XBOX 360) זאת היא ההודעה הרשמית ! : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189749&skip=yes
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התחלתי היום לשחק במשחק הזה ...ואני חייב לציין שזה נראה כאילו EA קפצה 3 שלבים אחורה... הגרפיקה על הפנים...יש לי 22 אינץ והרזלוציה המקסימלית היא 1280X1200 או משהו דומה...המשחק לא תומך ב1050X1680 וכנראה לא תמוך בWIDE כמו איך שהוא נראה... למישהו יש פאץ' או משהו כדי לסדר את זה??????
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחקים אסטרטגיה יש לי שני גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP מעבד T545 CORE 2
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לא נתת לי להגיב בכלל, המשחק היה כלול ביחד עם הלוח אם Asus Striker II Formula - אז איזה הד ארצי ואיזה נעליים??
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [table] [tr][td]Theatre of War[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Civilization IV: Beyond the Sword[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Two Worlds[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Bioshock[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Medieval 2: Total War Kingdoms [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Loki[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Hour of Victory [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Medal of Honor: Airborne [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Stranglehold[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]World In Conflict [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Death to …
-
- 313 תגובות
- 42.7k צפיות
-