משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הינה רשימה קצרה של כמה משחקים שהתאריך יציאה שלהם לפי האתר gamespot היו אמורים לצאת כבר אבל עדיין לא יצאו, הרשימה מסודרת מהישן ביותר לחדש, אם מישהו מכיר עידכון כלשהו נא לרשום כאן (למה עדיין לא יצא, מתי יצאו או אם בכלל התבטלו...) הרשימה: Field Ops - Mar 3, 2008 -> משחק שמשלב אסטרטגיה ויריות ממבט ראשון כאשר ניתן בכל רגע לעבור ממצב אחד למצב אחר. Dusk12 - Q1 2008 -> יריות ממבט ראשון, מודרני-עתידני. Ubersoldier 2 The End of Hitler - Jul 22, 2008 -> יריות ממבט ראשון, היסטורי. Diamon Jones Amulet of the World - Q3 2008 -> הרפתקאות, קווסט. כמו שידוע עברנו כבר את הרבע השלישי של 2008 וזה התאריך יציאה המעודכן
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פשוט מעולה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26614732&tag=sidebar;title;1
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://pc.ign.com/dor/objects/14261964/need-for-speed-undercover/videos/nfs_copchase_091708.html דומה מאוד ל MW, אני מרוצה.
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי אז כמו שבכותרת רציתי באמת לדעת האם הגרפיקה של קריזיז באמת כזאת כבדה או סתם בנו אותו לא טוב כאילו האם אפשר לייצר את אותה רמה של גרפיקה כמו במשחק ושיהיה יותר קל מחבינת הדרישות כלומר מנוע אחר או בנייה נכונה?! או הוא בנוי טוב אם סתם כבד ?חחח
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק יוצא לקראת סוף חודש הבא. מישהו יודע מתי יצא הדמו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כול, שנה טובה לכולם . הורדתי את המשחק החינמי Aces High 2, אבל כשאני מנסה להרסם למולטי, זה אומר לי לרשום גם cupon cod או משהוא כזה. מה זה הדבר הזה? איך אני משיג? דבר שני, איך עובד המולטי במשחק הזה בכלל? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה התקנתי היום את המשחק גרסת רילודד קיבלתי איתו קראק ושמתי אותו עכשיו כשאני מנסה להעלות את המשחק אני רואה את הסרטונים והפרסומות של ההתחלה ואז זה יוצא עם דו"ח שגיאות... מישהו יודע מה הבעיה? אולי הקראק לא תקין?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אולי יגרום לEA לשחרר אותו מוקדם יותר
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחקי סימולטורים טובים. גרפיקה טובה, אווירה טובה, והכי חשוב: משחקיות טובה. שיחקתי עכשיו בAces High 2 וזה נראה ממבט ראשון מצויין, אבל הכול שם מבולגן וקשה לחדשים להתמצא, אז בינתיים זאת לא נראת אופציה. אני מחפש גם יש מולטי טוב, זה גם חשוב לי מאוד. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחקי 4X4 נחמדים משהו בסגנון של SCREAMER שהיה פעם ו 1NSANE שהיו ממש נחמדים יש רעיונות מישהו מכיר משהו שיצא לאחרונה ואפשר להריץ על VISTA?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
האמת אני יודע מה עושים הבעיה היא שאני לא זוכר את ה secret answer ובלי זה אני לא יכול להתקדם לשום מקום יש משהו שיכול לעקוף את זה? חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לשרת בתוך המשחק עצמו אחרי טעינת המפה מופיעה ההודעה:punkbuster kicked player xxxxxx for 0 minutes... restriction: service communication failore: PnkBstrB.exe handshaking failed בדקתי בtask manager ועובד לי רק PnkBstrA.exe ולא שניהם ביחד (כלומר A ו-B). מה עליי לעשות כדי לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואלה אני מאבד כל רעיון :\ , בבדיקות טמפרטורות : מעבד 57 מעלות ככה כרטיס מסך 60 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 . הFPS שלי ממש גרוע היה [30 , 40] , והחומרה לא כל כך רעה [ P-D 2.8 , 2GB RAM , WINXP SP3 , GF8400GS 512MB RAM ] הבנתי שאולי הכרטיס מסך מחומם מידי וזה נותן לי ירידה , אז לקחתי תמאורר צד של הדלת [שגם ככה היא פתוחה כל הזמן] והלבשתי אותה על צלעות הקירור של הכרטיס מסך מה שנותן לי ירידה של 15~20 מעלות בקירור של הכרטיס מסך , מה שנותן לי מצב של טמפרטורות : מעבד : 57 כרטיס מסך 46~50 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 [חשוב להגיד לכם שברגע כתיבת הנושא הטמפרטורות הם כאלו , לפעמים הם פחות , למשל המעבד לפעמים 50 , הלוח אם לפעמים 37 , הארדיסקים לפעמים על 35] ... [וזה בזמן …
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
באחד המשימות צריך לגנוב טנק לוחצים על e הוא עולה על הטנק אחרי זה לוחצים על f (או על הלחץ האמצעי של העכבר) והוא פותח את המכסה של הטנק, כעת מישהו יוצא והשחקן מנסה לגנוב לו את הרימון ובשביל זה צריך ללחוץ על מקש מסוים. מה המקש? מצורף תמונה: http://up9.siz.co.il/up3/thoyd2z1mcni.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המפרט בצד<< רק לא מישחקי אסטרטגיה. אים טעיתי במקום אז תעבירו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב! האם משחק מסויים למחשב יכול להגיע בעטיפות שונות?... למשל קניתי black & white 2... וכשסתם חיפשתי בגוגל תמונות ראיתי שיש כל מיני עטיפות...[עם הבדלים קטנים...], יש לזה משמעות?... ולמה בדיסק עצמו למעלה מצד שמאל כתוב pc dvd only dvd compatible ובמשחק American McGee's Alice כתוב למעלה בצד שמאל pc cd rom מה ההבדל? האם זה תלוי בשנת היציאה של המשחק?...[כי השני ישן יותר מהראשון]... שאלה אחרונה... רציתי לקנות את המשחק של אליס אבל כתוב באתר שהוא נמכר בגרסת ה-jewel case.... מה זה אומר? http://www.freak.org.il/sg_product~0101010~3~1.htm תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1)האם SPLINTER CELL DOUBLE AGENT נחשב למשחק יותר טוב מאשר CHAOS THEORY (לפלייסטיישן 2)? 2)האם שווה לחכות לCONVICATION מאשר לקנות את ה"סוכן כפול"? 3) אשמח על חוות דעת בין המשחק השלישי והרביעי. (מי יותר כיפי לשחק, איפה יש נשקים יותר שימושיים/חדשים/מגניבים וכו')
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה למישהו שלפעמים בסצינות של הסרטי מעבר יש אי-סינכרון בין הסאונד לסרט עצמו (הסאונד מקדים את הסרט באיזה 5-6 שניות)??? אני לא חושב שזה בגלל המפרט שלי, כי המשחק רץ דיי חלק אבל עם זאת הוא דיי ישן. בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-