עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lader,

עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by San Sanych,

Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kenny,

היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחרונה נפוצה תופעה של פתיחת ת'רדים בסגנון של "איך המחשב הזה יריץ לי את קרייסיס?" וכו' כל ת'רד שייפתח עם שאלה מן הסוג הזה שדורשת ניבוי יינעל מידית ופותח הת'רד ייקבל אזהרה. בנוסף לכך אם ייפתח ת'רד שייגרר למצב של שאלות כאלו הוא יינעל גם כן והגוררים יקבלו אזהרה. אנא קחו זאת לתשומת לבכם בכדי שלא תהיינה אי הבנות בעתיד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זהו משחק פעולה מגוף שלישי שמתרחש בשנת 2096 שבה פלשו לכדור הארץ יצורים חמודים ולמרבה ההפתעה עלינו לחסלם ... חברת הפיתוח האורקאינית CreoTeam היא חברה חדשה (הוקמה ב 2005 ) הטריילר עדיין לא נראה גמור ולא בטוח שיצא ברבעון הנוכחי כמשוער (אולי זו הסיבה שהם מחפשים עובדים ) ע"פ הטריילר המשחק נראה כמו משהו כיפי והשילוב של נשקים חמים וקרים נראה אולי טפשי אבל לדעתי זה מיוחד. הקרבות נראים לא רע בכלל והנשקים גם כן נראים טוב: http://www.eng.collapse-game.com/cgi-bin/show_html.pl?option=weapon_list אפשר לראות בטריילר השפעות ממשחקים כמו מקס פיין/theWicher /Quake /האלף לייף-סביבות ועוד ועוד. לי לא איכפת כל עוד זה ייעשה טוב. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/34388.ht…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ברק2000,

האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SyndromE,

לא ראיתי דיון רשמי, ואני מתאר לעצמי שאני לא היחיד כאן שלא התעניין ב GRID 2 בעיקר בגלל שהחליטו להסיר את מצלמת תא הנהג. לפחות מצאתי סיבה טובה לנסות אותו - מוד פשוט שמוסיף את המצלמה המדוברת (בינתיים למספר רכבים, אבל מתעדכן בתדירות). בסך הכל מחליפים קובץ xml של המצלמות לכל מכונית וזהו. ה-cockpit הרי כבר מובנה במשחק (בכדי שנראה משהו מבעד לחלון או כשעפה הדלת), אומנם חוסך בפוליגונים, הטקסטורות ברז' גרועה, והמראות לוקות בחסר, אבל המודים האלו רק בתחילת הדרך, וגם ככה פחות מתמקדים בפנים הרכב כשנוהגים, במיוחד כשיש פילטר DOF ופנים הרכב מטושטש וחשוך. http://www.racedepartment.com/forum/resources/cockpit-cam-mod.346/ צריך להרשם בכדי להוריד, אבל זה שווה את זה. יש שם עוד מודים למ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז יצא הפאטץ' החדש 1.6, כמובן סטים לא איחר ועדכן את המשחק. אבל מה, כרגיל כבר, הפאטץ' החדש הורס לי את המשחק. אז בזבזתי את ה12 שעות האחרונות במחיקת והתקנת מודים בנסיון למצוא את המקור לקריסה שלי. המשחק קורס ברגע שאני יוצא החוצה לעולם הפתוח, ואפילו כשאני מתחיל משחק חדש. כל זה לא הלך כשהמשחק קרס גם כשהתחלתי משחק חדש *בלי מודים בכלל*, אז כבר אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו בהגדרות, נבדוק מה קורה אם אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות. ואיזה פלא! המשחק לא קורס! מיד התחלתי להעלות את ההגדרות אחת אחת ולראות איזה מהן גורמת לקריסה. מה מסתבר? ההגדרה שגורמת לקריסה היא איכות טקסטורות. ברגע שאני מגדיר אותה לגבוה - קריסה. נמוך או בינוני המשחק עובד... מה שמעצבן עוד יותר ששיחקתי עד עכשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sir f,

Lord of Ultima הוא משחק אסטרטגיה בשיטת שיווק של BF heroes (ז"א משחק חינמי בדפדפן) יש עכשיו בטא סגורה שאפשר להירשם אליה עם חשבון של BF heroes. אני רק עכשיו אנסה אותו, אז אין לי חוות דעת. מה דעתכם? בצורה שטחית הוא נראה לא רע דווקא...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rroonnii,

[ :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iyehuda,

בזמן התקנת המשחק התקנתי גם dirict x 9 אבל אני מקבל את התמונה הבאה : אולי האשמה היא בכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gal azulay,

היי שלום לכולם אני משחק ברשת בcall of duty war zone יש לי בעיה שמההתחלה הייתה קיימת עם הFPS נמוך, זה אף פעם לא יציב אבל תמיד נמוך זה יכול להיות 60 70 והמקסימום עד 120 FPS ( לפעמים יש ירידות גם מתחת ל60 אבל לכמה רגעים ומתייצב לרוב זה סביב ה100) עכשיו קצת נתונים.. הציוד שלי ברמה גבוה מאוד מסך 2K 27 אינצ' G-SYNC nvidia עם 144 hrz מחשב חדש עם כרטיס מסך RTX 2080 super מעבד amd ryzen 9 3900X זיכרון RAM 32G ועוד.. אז אני לא רואה סיבה לקבל FPS כלכך נמוך!!! ניסיתי המון טיפים דרך היוטיוב וכלום לא עזר, ראיתי גם ביוטיוב אנשים עם מחשב ומסך פחות טובים משלי עם 250 FPS יציב מאוד ממש אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GameGems,

https://www.youtube.com/watch?v=D24hFddDdl4 רק אחרי שהתחלתי לשחק גיליתי שהולכת לצאת גרסה מיוחדת בקיץ, אבל לא נורא. זה עדיין משחק אדיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DS,

נגיד שאני רוצה לקנות מוצר מחול(EBAY אמזון וכאלה) ואני מזמין XBOX והוא עולה 400/500 דולר. זה יעלה בערך 2000 ש"ח אבא שלי אומר שיש מיסים אז זאת בעיה גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DivineS,

13-4 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yossi1981,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם סטארקראפט ולקרוע אותם יש פה מישהו? יש לי נסיון של כמה חודשים בבטל נט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alon p,

היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-respawn-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c-titanfall/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לדעתי משחק ממש יפה יש קרב של KING KONG נגד TREX בדמו ממש מדהים מה שעשו שם 2 יצורים ענקיים נלחמים מומלץ להוריד!!! הנה תמונה ממה שאמרתי וזה הגיימפללי: http://cerberus.gamershell.com/screenshots/8262/190645_full.jpg ההורדה: http://www.gamershell.com/download_11055.shtml

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by simonsix,

EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.