עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FreePwR,

שלום, שמי יובל ואני מנהל מולטי גיימינג גדול בישראל. לאחרונה התחלנו להתרחב למשחקים נוספים ואנחנו מעוניינים להקים קבוצה גם ב- LoL . שימו לב יש כמה קריטריונים: 1)קבוצה קיימת בלבד שרצה לפחות 3 חודשים ביחד. 2)הצלחות מוכחות 3)אנשים עם ראש טוב שמחפשים לשחק בכיף ולא לעשות בעיות 4)קבוצות שמתכננות לשחק לפחות בשנה הקרובה מי שחושב שהוא מתאים מוזמן ליצור איתי קשר בצורות הבאות: 1)הודעה פרטית פה (פחות מומלץ) 2)כניסה למירק שלנו #PwR-Gaming ב- quakenet תודה יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Itamaro,

לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…

5. Started by Ron321321,

אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Posford,

שלום לכלולם. היום קבלתי את ה- PS2 שלי (הקטן). חברתי אותו לטלוייזיה אחת ורואים בסדר גמור צבעוני. חברתי לטלוייזיה שניה ששם הוא אמור לשבת רואים שחור-לבן, מה יכולה להיות הבעיה? כשאני נכנס למשחק (כל משחק) אני מקבל את ההודעה הבאה: No Memory Card (PS2) inserted in memory card slot 1. if you save game insert a momeory card (PS2) wish at least 2290KB of free space. Do you want to start? YES / NO הכרטיס זכרון מוכנס לסלוט הראשון כמובן. תודה לעוזרים. אשמח אם מישהו שמבין ב- PS2 יתמוך בי במסנג'ר\איסיקיו (מבטיח לא להציק). תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בבקשה אני צריך המלצות על משחקי מכות טובים או RPG בסגנון MU ודיאבלו.... [glow=red,2,300]אני ממש ממש אודה לכם.........[/glow]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה את call off duty החדש התקין אותו עם הקוד המשחק עבד כמו שצריך, עד שעשיתי לו יוסר חדש ב steam והעלתי את המשחק דרך steam רק שביוסר החדש כשהכנסתי את הקוד של המשחק היה כתוב שהמשחק כבר רשום ביוסר אחר עכשיו הוא לא זוכר את היוסר ולא את האימייל ואין אפשרות לשחק ביוזר החדש!!! מה עושים<?

10. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אתם יכולים להביא לי את התאריך הכי מצומצם שיש למשחקים הבאים... שאני רושם מצומצם הכוונה מחודש עד ליום , דוגמא: הכי מצומצם : 11.11.07 ,פחות מצומצם: איפשהו בנובמבר, הכי פחות מצומצם: נובמבר או דצמבר אבל תגידו לי את התאריך הכי מצומצם שהחברה פירסמה ...אם יש בדיוק את היום בחודש אבל אתם זוכרים רק את החודש אז אל תביאו, אבל אם אמרו שהמשחק יצא בחודש נובמבר נגיד אבל לא נתנו יום - אז תכתבו נובמבר טוב אלו המשחקים: Half Life 2: Episode Two Crysis Call of Duty 4: Modern Warfare Soldier of Fortune החדש !!! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yoni321,

אחים שלי אני מחפש את הפאץ בעברית למשחק רשום למעלה כדי שיהיה את כל הסרברים. לינק לאתר הבית http://www.tactical-ops.de/ אם למישהו יש לינק HTTP בבקשה דחוףף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Los,

אהלן הורדתי והתקנתי את Tropico 3 Demo ורוב הזמן המשחק רץ לי ב 30-20 FPS ולפעמים זה פחות מזה. המערכת שלי אמורה להסתדר לא רע עם המשחק GTX285+Q9450 3.2 אני מריץ את המשחק על ההגדרות ULTRA על רזולוציה לא כל כך גבוהה 1440X900. האם מישהו נתקל בבעיה או שזה בכלל באמת משחק כבד??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofir2808,

יש לי במחשב משחק שנמצא בקובץ עם סיומת MDF, דוגל הקובץ 6 ג'יגה. אני לא מצליח לפתוח את הקובץ, מישהו יודע איך אני עושה את זה? (אגב, יש לי גם קובץ זהה בגודל 8KB עם סיומת MDS) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

המפרט צד ימין ^^ <======== לא אוהב ספורט, RTS FPS קצת RPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לדעתי משחק ממש יפה יש קרב של KING KONG נגד TREX בדמו ממש מדהים מה שעשו שם 2 יצורים ענקיים נלחמים מומלץ להוריד!!! הנה תמונה ממה שאמרתי וזה הגיימפללי: http://cerberus.gamershell.com/screenshots/8262/190645_full.jpg ההורדה: http://www.gamershell.com/download_11055.shtml

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

כרגע ניתן לשחק רק ב NEXON.COM כאמור אנחנו לא יכולים לשחק, צריך KSSN. לפי אין שזה ניראה הם קרובים להוציא גירסה באנגלית ל NEXON.NET. ככל הניראה הם יעשו מה שהם עשו עם COMBAT ARMS ויחסמו את אפריקה אסיה ואירופה אבל אולי לא. אני אישית מעדיף את TRS שפתחו את המשחקים הקודמים אבל הם עובדים על משחק אחר וניראה כאילו כל הזכויות על המשחק נישארו בידי VALVE (למה NEXON???). http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0 זה ניראה כמו שילוב של CS עם COMBAR ARMS אבל ניחיה וניראה אולי אפילו נוכל לשחק בזה עוד כמה שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Instant victory allyourbasearebelongtous Instant defeat somebodysetusupthebomb ניגנבתי כשראיתי את זה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לגו ממשיכה בנסיונותיה להשתלט על העולם הדיגיטלי - הפעם בעזרת משחק חדש שמתיימר להיות גירסה משופרת ללהיט האינדי Minecraft, שמושק בהפתעה וזמין כבר עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%92%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-minecraft-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SyndromE,

לא ראיתי דיון רשמי, ואני מתאר לעצמי שאני לא היחיד כאן שלא התעניין ב GRID 2 בעיקר בגלל שהחליטו להסיר את מצלמת תא הנהג. לפחות מצאתי סיבה טובה לנסות אותו - מוד פשוט שמוסיף את המצלמה המדוברת (בינתיים למספר רכבים, אבל מתעדכן בתדירות). בסך הכל מחליפים קובץ xml של המצלמות לכל מכונית וזהו. ה-cockpit הרי כבר מובנה במשחק (בכדי שנראה משהו מבעד לחלון או כשעפה הדלת), אומנם חוסך בפוליגונים, הטקסטורות ברז' גרועה, והמראות לוקות בחסר, אבל המודים האלו רק בתחילת הדרך, וגם ככה פחות מתמקדים בפנים הרכב כשנוהגים, במיוחד כשיש פילטר DOF ופנים הרכב מטושטש וחשוך. http://www.racedepartment.com/forum/resources/cockpit-cam-mod.346/ צריך להרשם בכדי להוריד, אבל זה שווה את זה. יש שם עוד מודים למ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swisaman,

איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני יכול לקנות ב-400 מחבר אבל השאלה עם זה לא ישן כבר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.