עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by (Matan77(Dlixez,

הפרו בסוני שונה הפרו שבמחשב כי שהורדתי הוא נראה חרא ובסוני הוא היה נראה יותר טוב זה הגיוני או שפשוט הורדתי הורדה גרועה ואם כן אז יש מצב להורדה טובה

3. Started by asili,

אני מת לקרוע ישראלים אז אם יש פה שחקינים שרוצים שלק עכשיו שיגידו ונשחק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MishaK,

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מנסה לשחק איזשהו משחק ומקבל הודעת שגיאה out of range.מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xTak,

שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, שהנושא העיקרי שלו הוא MW3 אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חבר'ה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/user/Ri5eClan?feature=g-upl אנחנו חדשים בפורום הזה אז אנחנו מקווים לפגוש חברה מביני עניין ונחמדים </blockquote>

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Release Date: 1/27/2010 Platforms: pcmac Publisher: Zero Point Software Developer: Zero Point Software Gamesite: http://www.interstellarmarines.com/ Genres: First-Person, Sci-Fi, Shooter לא היה אמור לצאת אתמול? נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by David Ell,

פשוט סרטון מעולה! מנוע מצוין (:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Galit17,

זה הדבר היחיד שמצאתי אבל לא רשום איך מפעילים את הקודים, מישהו יודע? Release Date : 25-03-2007 ISO By : VITALITY Release Type : TRAINER Game Genre : FPS Release Notes: For v1.0, no updates copy over the Hatred crack Unpack the trainer Run Before or during the game PAUSE the game! Enable/Disable Cheats NUMPAD1 - Infinite Health NUMPAD2 - Infinite Sprint/Stamina NUMPAD3 - Give 999999 Money NUMPAD4 - 0 Noise/Visibility Bars NUMPAD5 - Mass Kill ON NUMPAD6 - Mass Kill OFF NUMPAD7 - Infinite Ammo NUMPAD9 - Disable All Fixed and added a couple of things. I am releasing this for one reason and one reason only as the CH people have already done a fine job on this game. The reas…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DivineS,

13-4 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון 1.08 אבל משום מה המשחק לא זז לי הוא כאילו עושה טובה שאני מריץ את הבדיקה הוא נותן מקסימום 10FPS מה אני יכול לעשות? מישהו בכלל נתקע בבעיה הזאת? וכמו שאתם רואים אני חושב שיש לי מערכת מספיק חזקה להריץ את המשחק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TimoTy,

יש לי בעיה שאני משחק אני לא יכול לדבר בצאט ........... כל פעם שאני אמור לראות משהו אני רואה Cstrike_Chat_Alldead משהו כזה........... מה אני עושה?????????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי pes 2014 למחשב. אנחנו בכלל לא יודעים איך לשחק בזה. המוכר הבטיח שברשת נמצא מדריכים לזה - אז הבטיח. עולה לו כסף? שום דבר, נאדא. מישהו יכול לעזור לי בזה? מדריך בסיסי (מקשים, בניית קבוצות, תרגילים וכו'). דרך אגב, מה הקטע הזה של המשחקי מחשב שמוכרים מוצר בלי חוברת הדרכה ושולחים אנשים לחפש באינטרנט? מישהו שמע על דבר כזה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NaNdoS,

אני מקבל FPS נמוך מאוד (avg 15) שאני על 800X600X16Xall-set-to-low מישהו יכול להסביר את התופעה? ברשותי gf2 gts 32, 1g athlon, 256mb

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X_Dror,

זה מגיע.... http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=9734&postdays=0&postorder=asc&start=0 שבוע הבא כבר יהיה אפשר לשחק ב- Counter Strike:Source המלא דרך Steam

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gal241994,

יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amit123,

תגידו האלף לייף 2 ועוד משחקים שעובדים על מנונע הסורס לא יעבדו טוב עם מנוע כפול ליבה?(amd 3800 am2) והאם זה נכון שאמור לצאת לזה תיקון בקרוב ועד אז מה אפשר לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by king_mike,

באגים בGTA. האומנם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by artix,

טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Moty_p,

אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by n1kZ,

טוב אז כפי שאתם יודעים עוד מעט יוצא CoD:Ghost ואין כל כך פעילות באף משחק אז חשבנו להרים טורניר לכיף לזכר הימים הטובים טורניר 5vs5 CoD:Mw2 כל מי שרוצה מוזמן להרשם מקווה שנצליח להרים טורניר לכיף כזה לפני הקוד החדש. בהצלחה קבוצות: RiM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כנס QuakeCon השנתי מתקיים ממש עכשיו - ולצידו תוכלו למצוא הנחות על כלל כותריה של חברת האם Bethesda בפלטפורמת הגיימינג המרכזית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים