עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המשחק זז מהר מדי למרות שהפריים לימיטר פועל, מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה

5. שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by michaelsko,

שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

http://www.idsoftware.com/ הרשמה לבטא: http://www.quakelive.com/ עוד פרטים: http://kotaku.com/357987/iga-and-id-team-for-free-web+based-quake-live

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DJO,

שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Itamaro,

לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DXT,

הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by coch,

בוקר טוב לכל אלו שהתגעגעו ל New Vegas - יש חדשות משמחות.. מוד שעבדו עליו שנים סוף סוף זמין. נראה מעולה, מקבל פידבאק מעולה ברשת ואני מפנה לזה את הסופ"ש הקרוב בוודאות. זה קמפיין חדש לגמרי שהוא בעצם Prequel שמתרחש אחרי האירועים של המשחק השני. לא צריך להוסיף מעבר לזה כדי לא להרוס למי שמתכוון לשחק. ממליץ בחום לכ הגיימרים הצעירים שלא יצא להם לשחק ב New Vegas לרכוש את המשחק ולשחק בו.. פנינה אמיתית ולדעתי שנות אור טוב יותר מ Fallout 4 מכל הבחינות. California יהיה פתוח חינם לכל מי שמתקין את Vegas, כמוד נפרד. שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shual,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LIgor86,

שלום, אני מחפש משחק FLIGHT SIMULATOR ממש טוב אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by CheeseBud,

שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. כמה כסף מוציאים בארץ הקודש על משחקים בשנה, וכיצד סכום זה משתווה אל המדינות הגדולות? רשימה חדשה מגלה לנו את התשובות לכתבה

19. הורדתי את התוכנה PPJOY , שנותנת להגדיר גויסטיק וירטואלי כך שמופיעים 2 שחקנים בהגדרות השליטה , אבל עדיין אני לא מצליח להגדיר את השחקן השני , למישהו יש מושג מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם חברת Ubisoft הלכה רחוק מדי הפעם? משחק הפעולה המקוון החדש והחמדני שלה זוכה למקלחת קרה באופן בלתי רגיל לאחר השקתו הרשמית לכתבה

21. Started by TheDiesel,

שלום נכנסתי לאתר הבא https://hwzone.co.il/main-games/חדש-שחקו-ב-counter-strike-global-offensive-חינם/ והחלטתי לרכוש את המשחק Counter Strike: Global Offensive עכשיו לאחר ביצןע ההעסקה מופיעה לי ההודעות הבאות: מה זה אומר ההודעות האלה ואיך אני מקבל ומתקין את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by cb,

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר 4 G ראם i5 של אינטל ו465GTX 1G RAM אני מריץ את המשחק על ULTRA המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'... לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר... ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק! מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מורטל קומבט העשירי, GTA 5 למחשב, שלל משחקי תפקידים והרפתקה מוזיקלית קסומה - כל זאת ועוד במדור שמרכז עבורכם את כל המשחקים הכי חמים של השבוע למחשבים, לקונסולות ולמכשירים החכמים שלכם! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-gta-v-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-mortal-kombat-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DivineS,

13-7 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים