משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת אם יש פאטץ' שיוריד מהגרפיקה במשחק Hitman Blood Money שיחקתי בדמו אבל הוא לא עובד על המחשב שלי הכי טוב, אבל המשחק עצמו יפה ונראה כיף. יביאו לי את המשחק אם אני ירצה, אבל יש סיכוי שקיים פאטץ' כזה למשחק הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך פותחים סרבר ב counter strike ד"א אני משתמש בserver extractor יש לי תוכנה לעריכת מפה(עדיין לא התקנתי יש לי על המחשב ) ועכשיו אני רוצה לפתוח סרבר משלי..... מי שרוצה לשאול מאיפה הורדתי אז czero.co.il תירשמו ואז בתפריט תלחצו על הורדת המשחק אחר-כך תיכנו לדף הראשי של האתר ותורידו תוכנת סרברים העדיפה עליכם(אני אוהב את server extractor)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש עוד RANKED SERVER לישראל חדש !!!! 212.199.36.46:16567 מקווה לראות אותכם שם :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רק עולמות וירטואליים: בעתיד תוכלו לחסל רובוטים מרושעים ולצוד פוקימונים בתוך הסלון הביתי האמיתי שלכם, תודות לטכנולוגיה החדשנית אותה מפתחת עבורנו מיקרוסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית. אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה. ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! פתחתי שרת חדש של 32 איש, כולם מוזמנים! שם השרת [Arkham] Israel Public by Ryuudo1 Israeli Gamer israel יש גם וונטרילו לקהילה: 212.150.254.9 3784 כולם מוזמנים! השרת הוא בשביל הקהילה של גיימר בעיקר אבל כמובן אנחנו לא מסננים אף אחד שיהיה בכיף! פשוט תעשו בחיפוש Israel או Israeli וזה ימצא לכם את השרת. לא לשכוח להוסיף למועדפים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=913815 :'(
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן פתחנו סרבר חדש לCall of duty 4 (פרוץ ) ***כתובת צונזרה*** כולם להיכנס למחוק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החל מה-26 ליולי אם תרצו לשחק ב-Counter Strike תהיו חייבים להשתמש בגירסה 1.6! אם אתם משתמשים בגירסה 1.5 ואין לכם חשבון Steam (המערכת של Valve) אז אכלתם אותה! :-X Valve החליטו לזרוק את רשת Won לפח, גירסה 1.5 רצה על שרתי Won ולכן עקב סגירתם היא תיעלם. גירסה 1.6 רצה על שרתי Steam! כמו כן Valve החליטו שכל אדם שברשותו Half-Life מקורי ולא פתח חשבון ב-Steam לא יוכל יותר לפתוח חשבון ע"י serial של Half-life המקורי (למעשה זה נכון כבר לחודש האחרון ואפילו קצת לפני - לכן הרבה אנשים לא יכלו לפתוח חשבון ב-Steam) ,אלא יהיה חייב לרכוש את half-Life2 או את Condition Zero ורק איתו יוכל לפתוח חשבון ב-steam(כל אלה שכבר יש להם חשבון עם Half-Life המקורי אז סבבה להם, עליהם אין השפעה ;D ) מי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ולפני שההתקנה מתחילה הוא אומר לי שאני צריך קוד של steam נרשמתי לsteam אבל אין לי מושג מה לעשות ניסיתי סריאלים ולא הצלחתי... אם משהו יודע משהו ..? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA, כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-