משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר מעל שבוע אני מנסה לראות ממה נובעת הבעיה שהופיעה פתאום כך. http://i.imgur.com/0pZVtRB.jpg זאת ההודעה שמופיעה לי שאני מנסה להתחבר כמעט לכל שרת .. דרך origin עשיתי repair והורדתי PB מחדש והגדרתי אותו ועדיין הבעיה .. עזרה מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כן זה נישמע דפוק,אבל אין לי מושג לאן ללכת [אני בספינה] אני לא יכול ליפתוח דלתות והרגתי את כול מי שהיה על הסיפון?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA, כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש את הקודים אשמח מאוד אם יתן לי <לא./>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות אם Counter-Strike הראשונה אם 1.5 יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב הספק שלי זה ברק 013 השניה אם CS CZ הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין את המשחק אני הורדתי את המשחק מאימיול ושאני מתקין את הדיסק הראשון זה בסדר ושהוא גומר להתקין אותו הוא אומר לי שהוא לא מצליח למצאו את הדיסק השני זה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3 נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://community.callofduty.com/thread/200792164#.UnvQBfk_v5F please create an account and push it .. for a better cod ghosts with modtools fov and all the good things זה מכתב שpara הביא לי בשביל לפרסם בקהילה שלנו תגיבו שם זה יכול לעזור פשוט תכתבו +1 או משהו לא חייבים משהו רציני תראו שאתם מסכימים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/driving/outrun2006coast2coast/index.html אני מאוד מקווה שהמישחק יהיה טוב לא שיחקתי בגירסאות לקונסולות אבל מישחק מרוצים של סגה נישמע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הורדתי את המשחק ומשום בא כשאני בא להירשם באתר הבית שלהם אני לא מוצא את ישראל ברשימת המדינות.מה שנקרא Supported Regions http://warrock.net/supported_regions.php זו הסיבה שהוא גם לא נותן לי להירשם. למישהו יש רעיון ובכלל,אשמח לדעת אם המשחק הזה שווה הורדה. רמת המשחקיות קרובה ל Wolfenstein או שזה משהו אחר לגמרי ? ניסיתי לשחק גם ב AA אבל המשחקיות שם ,מה אגיד לכם ,מוציאה את כל החשק :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים
-
יש פה כמות מכובדת של חברה בוגרים שמשחקים, ויש לי במקרה שרת "רפאים" חסר שימוש... יש עניין לשרת כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שאלה שמועות ושום דבר לא רשמי אבל סתם מעניין – Lasgana: BF4 Lasgana: Coming October 23rd, 2013 Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr [Nirolak's Note: Since this is the one likely to elicit the most "this is fake" notes, I feel I should elaborate. Given some later points (like already have an internal demo), this seems to refer to EA's normal two year development cycle of a one year pre-production cycle with ~30-40 people and then ballooning up to 150-300 people to make the game after most things are prototyped and planned out. Visceral, BioWare, and a fair number of publishers outside EA also operate this way since it allows you to have mul…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השגיאה הזו צצה בזמן ההתקנה. הורדתי מחדש את ה ISO וצרבתי שוב בכדי לשלול בעייה במדיה ועדיין... יש רעיונות?
-
קניתי לפני איזה שעתיים את הBF2 דלוקס, ואחרי איזה חצי שעה הוא קרס לי לשולחן עבודה ללא כול הודעת שגיאה בדמו זה גם היה ככה אבל כול איזה 10 דקות ד"א, איך אני מוצא שרתים ישראליים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לשרת זה עושה רגיל אבל זה לא עובד את ה JOINING SERVER החרא הכחול(כמו מין מסך קטן כזה למטה כאשר נכנסים למשחק) הזה פשוט נעלם וזה לא נכנס למשחק ואין לי מושג מה לעשות מי שנתקל בזה שיעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי איזו בעיה באימונים ואני מחפשת מישהו שיסביר לי כמה דברים... אם מישהו משחק ויודע על מה אני מדברת אני אשמח אם הוא ישאיר לי איזה הודעה פרטית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהערב אני עובד ולא אוכל לשחק זה לא ימנע ממני בכל זאת לארגן סיבוב קהילתי ראשון עבור הקהילה הנהדרת שלנו פה בHWzone כמו שכולנו יודעים עכשיו, לHWzone הושקו שלושה שרתים חדשים ונוצצים, ועכשיו זה התפקיד שלנו למלא אותם! אז אני פותח סקר לגבי השעות ויאללה בואו נחליט על איזה משלושת השרתים ומתי! את הסקר עשיתי לאפשרויות מרובות ככה שתוכלו לבחור כמה שעות שנוחות לכם (או כל השעות) ואם לא יהיה תיאום רשמי לפחות יהיו תיאומים אישיים לשעות הכי "נבחרות". אני בנתיים מצביע ל21:45, אולי אוכל לחזור הביתה בשעה הזאתי או עשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הבא, duke nukem בכבודו ובעצמו "מאשר" כי המשחק בדרך http://www.pixelenemy.com/2010/01/duke-nukem-himself-all-but-confirms-duke-nukem-forever/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-