עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dan9,

אני שואל באמת?? http://www.reloaded.org/index.php

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום. לפי מה שהבנתי NBA 2K9 לא מציע משחק מרובה-משתפפים על גבי הרשת (online multiplayer), אלא רק על אותו המחשב (offline). האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by huber,

בהחלט מבצע מעניין. אם לא היה לי את רב המשחקים כבר הייתי הולך על זה: http://store.steampowered.com/sub/1134

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

הוא מראה לי את התמונה הזאת: וככה זה יכול להישאר שעות. מה עושים ? :'(

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן. התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעות שגיאה (מצורפת תמונה). בהתחלה את ההודעה הקטנה ואז את הגדולה. מה הבעיה? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shnozlid,

אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by fish123,

לאחרונה יצאו כמה כותרים לWWII, כמו Brothers in arms וCall of Duty 5, אבל מה באמת עדיף? יש גם את סדרת באטלפילד ועוד הרבה משחקים, אז איך אני אדע מה הכי כיף ומה כדאי לשחק? נ.ב. קיבלתי את Brothers in arms החדש limited edition אבל אני לא יודע אם כדאי לשחק בו, מה אתם מציעים לעשות? ;D

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by naoriko,

נתקעתי במשחק שיפרתי את האוטו כמה שאפשר עשיתי את כל כל כל המשימות לא נשאר כלום לקחתי את האחרון האחרון שאני יכול לקבל שיפרתי אותו בכל בצבעים ואין לא נפתחות משימות ואני רק ב-47% של המשחק...! מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dante123,

אהלן. לרוב שאני מפרמט אנ ילא יכול לשחק בהם לאחר הפירמוט. אני מניח שזה מכיוון שהמשחק גם מתקין קבצי הפעלה בנבכי כונן C. מישהו יודע איך אפשר לגבות אותם כך שאם אני אחזיר אותם לאחר הפירמוט אני אוכל לשחק כרגיל?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by mor873,

Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. ביעקרון המישחקים שאני רוצה שיעבדו לי ממש חלק וברזולוציה סבירה הם far cry 2 gta 4 nfs uncover זה המיפרט מעבד אינטל c2d e7200 כרטיס מסך ati hd4859 1g זיכרון 2g

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by alexbmw,

מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by sha1823,

ניסיתי את המשחק על וינדוס xp 64bit על הגדרות הכי גבוהות רץ חלק אחרי זה התקנתי ויסטה 64 ביט שמתי את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רץ לי חלק אבל יש כאלה תקיעות קטנות כאלה מעצבנות עדכנתי את כל הדריבים שמתי את הfix של ati הכל ושום דבר כאילו יש בעיה עם להפעיל את זה על ויסטה המחשב שלי הו א e8500 3.8ghz 4 גיגה ראם hd4870 512mb תעזרו לי ואגב אם אפשר את הגרסה האחרונה של הfix ל ati והורדתי גם את הדרייבר החדש לכרטיס מסך הגרסה 8.11 לא יודע אם הfix כלול שם

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by simonsix,

אקטיביז'ן אישרה שהפרק הבא בסידרה - COD5 יצא בשנה הפיסקלית של 2009 שנה פיסקלית בארה"ב זה מה 1 לאפריל (2008) ועד ל 31 למרץ (2009) יוספו גירסאות מיוחדות ל WII ול PS2 ועדיין לא ידוע אם המשחק יעסוק במלחמה מודרנית או היסטורית, לאור ההצלחה של COD4 קשה לי להאמין שהם יחזרו למלחמה היסטורית. אם היו שואלים אותי, הייתי רוצה לראות משחק שיעסוק בכאוס שמתרחש בדרום אפריקה לשם שינוי . http://www.totalgaming.co.uk/games/story.php?id=1433 http://news.spong.com/article/14774?cb=966

• 346 תגובות
    • 37.7k צפיות
  20. Started by guynemni,

שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כמה זמן זה דואר אקספרס??

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by verynoti,

אני מאמין שיש פה כמה שחקנים של המשחק הזה, פשוט הורדתי את גרסת ההדגמה ורציתי לשאול 1. האם למשחק יש שרתים בכל העולם או שיש כמה שרתים ראשיים? ואם כן לאיזה מתחברים חברה מהארץ? 2. האם המשחק סובל מלאגים ? 3. אם אני מתחיל לשחק אני ישר משלם? ואם תוכלו לשפוך עוד מידע אני אודה לכם פשוט אני בודק בגרסת הדמו ושם יש שרתים רק בארה"ב וכל הזמן לאגים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by shmelo,

http://www.gamespot.com/pc/action/theswarm/index.html דמו פה http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2841&id=17083

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. Started by redti,

מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by Tanya,

אני מחפשת משחק רשת חדש לשחק בו. שיהיה מושקע ושיתעדכן...[איוונטים וכ'ו...]... משהו בסיגנון Lineage, אבל בחינם...[לא מוכנה עדיין לשלם על משחקי רשת]. שהדמויות ייראו כמו אנשים אמיתיים ולא דמויות חמודות מידי. שיהיו הרבה אופציות לשחק בהן, פשוט אחד שיהיה שווה לשחק בו...[אגב, מה אתם אומרים על Knight Online?]. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים