עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה

2. Started by ALÞHA,

3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PfvPF3B6DrQ אני מאוד מאוד מרוצה ממנו , מעולה לCOD

4. Started by ns,

לדעתכם Radeon HD6950 1 gb על מסך 23 אינץ או 22 אינץ יריץ את המשחק מעל 100 אף פי אס על הגדרות גבוהות עם אנטיאליאסינג?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה

6. Started by mor873,

קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכל בכותרת. הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Black Mesa, היצירה המרשימה שהעניקה לאחד ממשחקי הפעולה החשובים בהיסטוריה מראה ותחושה מודרניים אך נותרה ללא נקודת סיום במשך שנים - מעניקה לנו תאריך השקה לשלבים החברים לכתבה

9. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=913815 :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by swaninja,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יקירn95,

הורדתי את המשחק ולפני שההתקנה מתחילה הוא אומר לי שאני צריך קוד של steam נרשמתי לsteam אבל אין לי מושג מה לעשות ניסיתי סריאלים ולא הצלחתי... אם משהו יודע משהו ..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by haKo$,

חברים איך ניתן לשנות את השם המשתמש קרי הכינוי שלי בBF? לקראת הBF4 אני רוצה כינוי חדש ולא את הכינוי של מBF3..תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shoko,

דרישות מערכת: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+ 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce 6600 / ATI Radeon® X1300 DirectX® 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+ 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForc…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ב-Ubisoft החליטו לחשוף את הרימייק המקיף הראשון שלהם למשחק מהעבר - Prince of Persia: Sands of Time האגדי, שזוכה להתנגדות ולכתף קרה כבר מהרגע הראשוןלכתבה

15. Started by SOLIDUS SNAKE,

CHEAT HINT שיטה SAVE משהוא עזרו לי בבקשה נ.ב. השיטה עם הלעצור אחרי השלט לא עבדה לי או שלא הבנתי נכון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by drorhazan,

היום בשעה טובה קניתי את GTA San Andreas, לאחר שהוספתי 512MB RAM למחשב שלי. היו לי 2 אפשרויות: לקנות את המשחק באריזה המקורית (קרטון עם ספר ומפה באנגלית והדיסק בתוך הספר), או לקנות את המשחק באריזת DVD רגילה עם חוברת מתורגמת לעברית. המשחק הוא אותו משחק, כמובן, וגם המחיר הוא אותו מחיר. בלי לחשוב פעמיים, לקחתי את האריזה המקורית. עכשיו אני קצת עצוב שלא חשבתי פעמיים ואולי הייתי לוקח את האריזה החדשה, כי אולי זה יותר נוח להוציא את הדיסק מהקופסה ולא מהספר. מה אתם אומרים? אילו אריזות אתם אוהבים? יש גם את הקטע של האריזות המקוריות של המשחק מול אריזות Xtreme/Best Of או כל אריזה של סדרת משחקים מוזלים אחרת. האם בכלל איכפת לכם מאריזות המשחקים שלכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stone cold,

אחד מהמישחקים הגדולים של הPS3 ל2007 היה אמור להיות VF5 אבל אחרי איבוד בילעדיות על מישחקים גדולים אחרים סוני איבדה גם בילעדיות על VF5 והוא יצא גם ל360 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12875 אז מה עוד מסמר בארון של הPS3 ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש עוד RANKED SERVER לישראל חדש !!!! 212.199.36.46:16567 מקווה לראות אותכם שם :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DarkMoh,

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asafasaf29,

למי יש מידע בקשר למשחק הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SPONER,

אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by רוני רו,

היי בדקתי את המישחק עם 2 כרטיסים שונים על אותו מחשב , לאחר בדיקה עם כרטיס 4850 ATI המישחק קירטעה על אותם הגדרות רזולוציה . לאחר בדיקה עם NVIDIA 9800GT המישחק עבד חלק על אותם הגדרות , מדוע זה כך?? בבדיקה עם משחק TIME SHIFT הATI עבד עם כל הפילטרים חלק , לעומת הNVIDIA 9800GT שנעלצתי להוריד רמת פילטרים כי המשחק קירטע , מבקש את תגובתכם . רוני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.