משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי משחק בסטים שנכנסתי לבטא שלו והוא פועה לי בספריה ולאחר שמחקתי אותו אני לא רוצה שהוא יהיה שם איך אני מוחק אותו ככה שאני לא יראה אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הגעתי למקום תת קרקעי עם דלת פלדה ומנעול קומבינציה אלקטרוני אני מכניס את הקוד שקבלתי "1234" והוא לא משפיע על הדלת! http://guides.ign.com/guides/480467/page_9.html
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה
-
כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/34801.html
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה... אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה? אבל יש שאלה שמאד מציקה לי.. RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד? במשחק הבא לא יהיה אותו? כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי זה במהלך התקנת המשחק, יש לי את שני הדיסקים, וכשזה מגיע ל 100 אחוז במהלך ההתקנה זה פותח את ההודעה הזאת: http://img502.imageshack.us/img502/6343/247cl.jpg אני מכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ על "OK" זה פותח לי עוד פעם את ההודעה שאני צריך להכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה, מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב? חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם... כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים" תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס .. מה לעשות? רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה בטח בעיה מוכרת, ההתקנה עברה טוב, אבל אין במשחק שום בנינים כבישים ואנשים, הכל שקוף, יש למישהו פתרון? לגבי המחשב- לא חזק כלל אבל הוא מריץ נהדר את GTA V.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קיים המשחק הזה בכלל??? יש לי תמונה שלו בגלל זה אני שואל אם יצא: http://img103.imageshack.us/img103/247/diabloiii9tu.jpg בדקתי גם באתרי סיקורים היה רשום עליו אבל בלי תוכן...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם Tony Hawk 3??? אתמול הוא יצא לחנויות שמעתי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Injustice, Tekken ונוספים מספקים עדנה מחודשת לז'אנר שכמעט נעלם לו מעולם הגיימינג המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל? מקווה שזה המקום.. אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים.. האם עם ציוד כזה יעבוד: core i5 geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3 gskill 4gb memory 2000mhz לוח אם שם gigabyte p55m האם זה מספיק ואני יכול להרגע?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-