משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי! רוצים לנסות חדר בריחה בחינם? נרגש לשתף אתכם במשחק חדש שיצרתי שיכניס אתכם לחדרו של פסיכופת מטורף. המשחק בעברית, ברוח משחקי ההרפתקאות של פעם, זמין למשחק דרך הדפדפן (לא דורש הורדה\התקנה) ולוקח כ-30דק‘ לסיום. האם תצליחו להימלט בזמן? אם הצלחתם, שתפו בתגובות כמה זמן לקח לכם תהנו! יום טוב, יהונתן הלינק: https://planariastudio.itch.io/psycho-room
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפתחות חינם Steganos Online Shield VPN (לא פרוץ) המפתחות חוקיים כוללים תמיכה ניתן לחבר 3 מחשבים על כל מפתח (ווינדוס,אנדרואיד, IOS) ינתנו על פי בקשה בלבד. רישיון לשנה\12 חודשים , ללא הגבלה של כמות נתונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר ה-24 בסדרה המפורסמת של EA Games מקבלים קדימונים עדכניים וגם דרישות מערכת רשמיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה המקוון הפופולרי מעוניין להגדיל משמעותית את הקהילה שלו ב-PC בשנה השניה לקיומו, כך נראה - ומוענק חינם לגמרי ולתמיד במהלך השבועיים הקרובים עבור כל אלו שירצו בכך לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/3/19/18271702/google-stadia-cloud-gaming-service-announcement-gdc-2019
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב כולם, יש לי "בעיה".. אחי הקטן רוצה לשחק במשחק אך הוא איך לומר SUCKS! מצד אחד אני לא רוצה למנוע ממנו לשחק אך מצד שני אני לא רוצה גם שיהרוס לי את הסטטיסטיקה. אז רציתי לדעת אם ניתן לפתוח פרופיל נוסף, משתמש שני למשחק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר הגיימינג הישראלי Vgames מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1167030 אני כבר מזמן ראיתי שיש משחקים באתר שניראה מוזר שמאפשרים הורדה שלהם לדוגמה Donkey Kong Country שנינטנדו מוכרת בVC של הWII ונינטנדו גם ככה לא תומכת במחשב Ridge Racer 64 King of Fighters 97 ועוד חברות יפניות לא נוהגות להוציא משחקים בחינם אבל אמרתי אולי עשו איזה הסכם או משהו או שאולי החוק בארץ מאפשר את זה אבל כניראה שלא לפחות לפי אוולה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי War craft 3 ואני לא יודע מה לעשות! כשאני עושה Install הוא אומר לי להכניס ת'דיסק של warcraft! מה לעשות? משהו יכול להדריך אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגעתי למקום תת קרקעי עם דלת פלדה ומנעול קומבינציה אלקטרוני אני מכניס את הקוד שקבלתי "1234" והוא לא משפיע על הדלת! http://guides.ign.com/guides/480467/page_9.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? סרטון חדש שלי בCOD 4, פראגים שצילמתי אתמול ועשיתי איזה 3 פראגים של NS בראונד אחד מקווה שתואהבו תעריכה, ותנו בסאב ובלייק שבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שעה משתגע פה.. מה עושים? על מה ללחוץ? איך משחקים בקיצור? אין איזה "אימונים" שמסבירים איך לעשות הכל? יש לי גיימפאד.. כמובן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהבתם את מלכודות הפיראטים המקוריות עליהן סיפרנו לכם בשבוע שעבר? הנה תשע מפתחות נוספות שהחליטו להתנקם באופן בלתי צפוי באלו שבחרו לשחק ביצירותיהם מבלי לשלם פיראטיות של משחקי וידאו היא תופעה שפוגעת בראש ובראשונה במפתחי המשחקים. ולמרות שלהלחם בה זה כמו להלחם בתחנות רוח, המפתחים עדיין מוצאים דרכים שונות להקשות על חיי הפורצים, ולפעמים הם סתם נמצאים במצב רוח טרולי במיוחד ומנסים להשתעשע על חשבונם. בשבוע שעבר סקרתי עבורכם שמונה משחקים שהמפתחים שלהם לקחו את הרעיון הזה צעד אחד קדימה והטמינו הפתעות שונות בגרסאות הפרוצות של המשחקים שלהם. אבל הם לא היחידים, אז הנה עוד כמה דוגמאות של מפתחים יצירתיים במיוחד. Alan Wake נתחיל הפעם מחברת Remedy, שאמנם החליטה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-