עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 11GnR,

אז מסתבר שעכשיו שתיקנו את הבדיקה, אני מקבל PACKET LOSS כבד (המשחק רושם שזה חמור ומראה מד אדום) בכל השרתים הגרמנים, וברוסים אני מקבל 0 PACKET LOSS ? אז זה או לשחק עם פינג 120 במקום 65, או PACKET LOSS ? מישהו שמחובר על הכבל הישן (לא דרך 014) יכול להעיד שזה גם אצלו ככה?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by SiaTex,

לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Googleness,

היי חברה, בזמנו סיימתי את המשחק בלי הDLCS, עכשיו שמתי את הלג'נדרי אדישן ואני מתכנן להרביץ את כל הקווסטים כולל החדשים. בקיצור כמה שאלות כי אני מתלבט, 1. מתכנן להכניס כמות של מודים להפוך את המשחק ליצירת אומנות יותר ממה שהוא יש איזה מוד Must Have חדש שיצא לאחרונה? 2. בנוגע לסדר של הקווסטים קראתי לדוגמא שאם עושים את המלחמת אזרחים אז פוגשים במשימה האחרונה של העלילה הראשית את הNPC המסוים (בלי ספוילרים) במשימה או שאם מסיימים את המשימה הראשית אז הדרקון בDLC של הערפדים מזהה אותך בשם אחר וכיו"ב. באיזה סדר לדעתכם הכי מעניין לעשות את הקווסטים במשחק? עזבו סייד קווסט רנדומליים בואו נחלק אותם לכמה קבוצות: א. משימה ראשית ב. אלים דאדאריים ג. DLCS ד. גילדות ה. סייד קווסט מיוחדים…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by OREN_P,

אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?

5. Started by Gal&Gal,

ד"א הם ריקים =) אף אחד לא משחק? וחוץ מזה הפינגים שלי לשרת 70 80 זה הגיוני? יש לי יותר נמוכים בגרמניה חח

6. שלום חברים ! רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS. חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080 Resolution Scale= 100 בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60 ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80 אולטרה לא רלוונטי כרגע. אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM. בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל. ממי שמ…

7. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני רואה לאחרונה אנשים משתמשים בsr338 מניול סטרייק לדוגמא: אני יודע איך לשחרר אותו ושאתה צריך לשחק במפות של נול סטרייק אבל אנשים ששיחררו אותו מישהו יודע איך?

11. Started by ASTR4L,

הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5630[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yortem,

אני מחפש משחקים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל האפשרויות שעולות לכם בראש ל-2 שחקנים מאותו מחשב. יש לי אחיינים שמחפשים תמיד מה לשחק במחשב וצריך לתת להם משהו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Monte,

הנהלת CS:GO HWZONE מאחלת חג שמח לכל שחקני הקהילה! נשמח לראותכם בשרתים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ColonelJackass,

אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת. גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות. אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by YoniDahan,

אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שבת 26/04/2014 מתחילים ב8 וחצי מסיימים ב10 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לב…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dans41,

פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום קניתי את חבילת כל ה-GTA בסטים (אחד המשחקים הוא GTA SA), יש לי שמירה שסיימתי בה את המשחק לפני כמה שנים טובות. כאשר ניסיתי להעביר את השמירה למחשב עם המשחק שהורדתי מסטים, הוא מכניס אותי לתחילת המשחק ולא לנקודה של הסוף, למרות שהוא מזהה את השמירה וכותב את שמה. יש למישהו רעיונות איך לפתור את הבעיה? עריכה: אם זה משנה אני חושב שהשמירה נוצרה על הגרסה הראשונה של המשחק, וסטים הביא לי את V3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו. בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by GooG,

שעה אני מנסה להכנס לשרת שיש 9 אנשים וכל שניה אני מקבל קיק כי שומרים מקום לשחקן אחר כל הזמן זה קורה.. אפילו שאני בTS

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by KoM,

אני ל יודע אם שיחקתם הרבה כמוני אתמול, אבל מה דעתכם על המשחק? מה אהבתם? איזו מכונית יש לכם? איזה רמה אתם? ספרו... שתפו...

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.