עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המבצע החדש של מפתחת הליבות הגראפיות יספק לכם בחירה חינמית בין Assassins Creed Syndicate ל-Rainbow Six Siege, אם תבחרו לקנות כרטיס GTX 970 או טוב ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/תמיד-לפנק-קנו-כרטיס-מוביל-של-nvidia-וקבלו-כו/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sd1,

היי יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי 5 כל פעם שאני עושה במשחק RESUME GAME אז המסך מגיע להתחלת המשחק ואז הוא יוצא ורושם לי הודעה DIREXT EROR ממה הבעיה הזו יכולה להיות? אני מיואש כבר יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ns,

אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15: ok my icq is :161371997

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ranrubin1,

שלום.. כשאני משחק אחרי בערך רבע שעה לפעמים יותר לפעמים פחות פתאום המסך ניהיה שחור וכל המחשב שלי נתקע, רק ריסטארט עוזר.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי אס העלתי את מהירות המאוורר שיתקרר אך ללא הועיל. ברשותי מחשב חזק r9 280x i5 ככה שהמחשב הוא לא הבעיה.. שאלה נוספת בקטנה על דרך באיזה דמות עדיף לשחק? באיזה יש נשקים יותר טובים ופחות? ומה הנשק הכי טוב במשחק? או לפחות נשק מומלץ באסולט?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by djelectric,

עוד לא פתחו דיון מסודר, אז אני אפתח. לכל מי שלא היה מעודכן בחודשים האחרונים, Epic עושה זאת שוב אחרי 6 שנים של מנוחה מ-Unreal Tournament 3. בחברה ניכר ש-UT3 לא קיבל את ההצלחה לה איחלו, וזה קרה ככל הנראה מהדרך בה המשחק תוכנן. לכן, הצוות בהנהגתו של סטיב פולג' (הגאון שמאחורי ה-AI ב-UT הראשון) חוזר שוב עם משחק UT חדש, יש אפילו לוגו חדש שנחשף רק לפני כמה ימים. Unreal Tournament הוא משחק יריות בגוף ראשון שידוע כדגל נוסף בחזית של מה שקוראים לו גיימינג במחשב האישי. ככה לפחות הוכיחו UT99 ו-UT2004. https://www.youtube.com/watch?v=Fjh1IdJ4-XM גם אחרי עשור הוא פשוט נראה מעולה בשונה מאלו, ובמסקנה מתוצאות UT3, החליטה Epic ש-Unreal Tournament (נטול תוספות, זה השם) יהיה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אני נגרר לטיול משפחתי (סתם לישון רחוק מהבית אם שואלים אותי) ויש ספק אם יהיה אינטרנט. חוץ מזה אשתי לא סובלת את league of legends . ברמה התאוריתית אני יכול להשתמש בחבילת הגלישה של הנייד (יש לי עוד 1.5GB וחודש הבא יהיה לי עוד 2) . למחשב לא צריך להיות בעיה גדולה להריץ דברים ואפשר להתפשר על ההגדרות . יש י 7720 של Dell עם 650GT 2GB (בערך חזק כמו 550ti ) . משחקים כבר יש לי ערימה ענקית. אספתי המון עם הזמן. מבחינת סוג המשחקים אני לא מתלהב מ FPS, מעדיף RPG ואסטרטגיה (בעיקר בתורות אבל זה לא בדיוק נכון היום) , אני משחק עכשיו LOL. אוהב משחקי בסגנון minecraft,dwarf fort, terraria .אתמול קניתי FTL כי חברים שלי טוענים שהוא ממש טוב. משחקים שונים ומשונים זה סבבה. אני גם אוהב rogue like .…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by EnerGy,

שלום! אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר מכן הקתנתי את BF2 ואת הפאטץ 1.41 ואני מקבל שגיאת patching failed. ניסיתי להוריד מחדש, להתקין מחדש ועוד כמה דברים שקראתי כמו למחוק את הTEMP אבל שום דבר לא עזר :'( יש הצעות ?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by Mingi,

כבר דיי הרבה זמן שאני לא מצליח להפעיל את הSteam כי הוא נתקע לי בקטע שאני מפעיל אותו והוא מנסה לעשות Update ולא מצליח... ממה זה יכול להיגרם העניין הזה? ואיך פותרים את זה? * עשיתי פירמוט למחשב והורדתי קובץ התקנה חדש וזה עדיין לא עובד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ColonelJackass,

אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת. גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות. אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם ובוקר טוב. כפי שידוע לכולם, שנת הלימודים כבר בפתח והילדים כבר מתכוננים ללימודים. רקע הבקשה: בת דודה שלי (בת ה-8) מתכוננת לשנת הלימודים החדשה. אני מגיע ממשפחה דוברת רוסית, לכן נושא הלימודים הוא נושא מאוד קריטי. לצערי (ולצער רבים אחרים) בימינו הטלוויזיה הוא פח זבל שמטמטם את הדור הצעיר ללא הבחנה. בת דודה שלי מבלה רוב הזמן אצל הסבא והסבתא שמלמדים אותה קריאה ושינון של שירים וחרוזים וצפיה בסרטים איכותיים (רק איכותיים). הבעיה היא כשהילדה מקבלת זמן פנוי, היא מבלה בצפיה בסרטים המצוירים ותוכניות ילדים חדשות (והם ממש עושים נזק). זה הגיע לשלב כזה שהילדה רואה סרט איכותי (משנות ה-80) לילדים, שהיא ממש אהבה, אבל אחרי 10 דקות כבר לא זוכרת איך קוראים לגיבור הראשי. או שאחרי…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. משחק התפקידים הפופולרי והמוצלח ינחת ב-Steam בתחילת השנה הבאה, ועתיד לאתגר גם את המערכות העדכניות והעוצמתיות ביותר לכתבה

15. Started by bneli,

מישהו יודע איך אני מתחבר לחדר שם? המשחק הוא עם ההרחבה + עדכונים ואני לא מבין למה זה לא מחתחבר לי אני רוצה לשחק שם עם חבר שלי ברשת.. אז אנחנו פותחים חדר(כל הפורטים פתוחים אצלנו בראוטר..ואני מכבה את החומת אש שאני מפעיל תתוכנה ועדיין אני לא מבין למה זה לא עובד לנו וגם איזה IP אני אמור לרשום כדי להתחבר ולשחק איתו ועם אחרים ברשת..ואז לעשות "JOIN" הקטע הוא שהצלחנו לפני יומיים לשחק(רשמתי את האייפי שלו חבר שלי וזה איכשהו נתן לי להתחבר...וגם עוד אנשים שיחקו איתנו(אבל שוב איך הם שיחקו..?הם לא יודעים את האיפי שלו...יש איזה איפי לחדר שצריך לרשום ואני פשוט לא יודע אותו? אני משתגע כבר ... בבקשה תעזרו לי :s05:

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

http://seanism.com/dlarea/pafiledb.php?action=watch&id=103 :lol: די מזכיר לי את עצמי רק שאני ב TO ובעברית...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by YoniDahan,

אהלן, אני לא מצליח להיכנס לשרת במשחקים BF3/4 דרך דפדפן EDGE. תמיד שהפעלתי את המשחקים הוא הפנה אותי אוטומט לדפדפן IE ושם לא הייתה לי בעיה. ניסית להיכנס היום ומשום מה הוא לא הפנה אותי לIE, אלה פשוט פתח לי את הבאטלוג בEDGE. בזמן שאני מנסה להיכנס לשרת הוא מבקש ממני להתקין Plugin על מנת לשחק במשחק, כשאני מבצע את ההתקנה בכל זאת אני לא יכול להיכנס לשרת. עושה רושם שהPlugin פשוט לא הותקן. כרגע אני משתמש בדפדפן EDGE בשוטף ואני מעדיף להשתמש רק בו, ולהימנע מלהתקין דפדפן אחר (הוא פשוט נוח לי). מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT ברצף של משחקים חדשים. GEARBOX הכריזו על משחק חדש בסידרה ומשנים כיוון. המשחק החדש יהיה פחות רציני ובעל חוש הומור שדומה לשמחקים האחרים של GEARBOX. המשחק יהיה דומה מאוד לסרט Inglourious Basterds, המפתחים ב GEARBOX כניראה ראו את הסרט ואהבו חלק מהרעיונות. המשחק יכלול 4 דמויות מה שמרמז על 4 PLAYERS CO-OP למרות שלא היה אישור לזה. הטריילר מ E3, לא INGAME אבל בכל זאת יפה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלפתי את הראם שלי כי הייתי צריך יותר , בפעם הראשונה שנכנסתי לbf3 מאז קיבלתי kick תוך פחות מדקה. ההודעה אומרת משהו על תמונת זיכרון לא זמינה (אני מצרף תמונה). מישהו יודע מה רוצים ממני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imac,

מעצמת ההייטק ישראל איך זה שאי פעם לא התטבענו את חותימנו בתחום תעשיית משחקי המחשב? זכור לי שהיה משהו אבל כנראה לא זוכר. אני יכול להבין לפני עשור, היום יש מנועים שאפשר להתבסס עליהם כגון unigine או unity שמקלים על התהליך בהרבה. אשמח לשמוע דעותיכם בנושא, לי אין את הידע הטכני אחרת כבר הייתי עושה. אתם יכולים לדמיין? משחק FPS Single Player Campaign סתם זורק רעיון על חייל שבורח משבי מלבנון...

22. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  23. השאלה בכותרת - נועד לפתור ויכוח שלי עם בן דוד.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  24. אולי למישהו יש מיותר או משהו

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
    • 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.