עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הפרק הבא בסדרת משחקי ההאקינג והפשע של חברת Ubisoft כבר נמצא בפיתוח, כך נראה לכתבה

3. Started by בלבולה,

אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by qpalzm,

המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הפרק החדש (והאחרון?) בסדרה המהוללת של הידאו קוג\'ימה נראה מוכן ומזומן להשקה הרשמית בספטמבר, עם סרטון משחקיות אדיר בן לא פחות מ-40 דקות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metal-gear-solid-v-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי בעיית בשמיעת קול במשחק gta זאת התמונה הראשונה: עכשיו כשאני מנסה להיכנס לתיקיית ההתקנה של gta ומנסה להפעיל את הקובץ: TecAudio.bat הוא מתחיל להריץ דברים. תמונה שנייה: ובסוף נותן לי את השגיאה הבאה. תמונה שלישית : מה עושים איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים. ועוד: השגיאה שבתמונה השלישית ניתנת לי גם בעת התקנת תוכנה כמו hebmaster (אולי זה בעוד תוכנות אני לא יודע כרגע זה מה שנתקתי) בתמונה הבאה מופיעה לי השגיאה בהתקנה: *תודה רבה למי שעוזר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. סרטונים טריים מעניקים לנו הצצה ל-Command & Conquer ו-Warcraft 3 בגרסתם המודרנית המשופרת לכתבה

8. Started by id3232,

שלום אני מחפש משחק סימולטור טיסה שעובד עם ג'ויסטיק מיוחד לטיסה (המוט הזה) שיעבוד על מחשב דול קור עם זכרון גיגה אבל כ"מ מובנה דיי חלש. אני מדבר על משחק בסגנון Microsoft Flight Simulator X. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא תחליף לMicrosoft Flight Simulator X שיעבוד על המחשב החלש יחסית או אולי לדעתכם הMicrosoft Flight Simulator X כן עובד על מחשבים חלשים?! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש למישהו שמות של משחקים של טרקטורונים / אופנועים / מירוצים ועוד כל מיני דברים דומים אשמח אם תעזרו לי בתודה ---------------------- שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kak,

{מצטער שהכותרת באנגלית, האתר עשה לי שטויות עם שילוב של אנגלית ועברית } כאמור יש לי radeon hd 7950. לאחרונה (חודש בערך, ניזכרתי רק עכשיו לטפל בזה...) כשאני מפעיל VSYNC במשחק ומזיז את ה"מצלמה" לאחד מהצדדים מהר, אני מקבל תחושה שהתמונה לא זזה באופן חלק, אלא יותר כמו רצף של תמונות שמתחלפות מהר. (הבעיה לא קיימת כשאני מכבה את הVSYNC) הפעלתי תוכנה שבודקת FPS וזה על 60, בדקתי דרך הסטים והמשחק מותקן כשורה. ניסיתי כמה גרסאות שונות של דרייבר לכ. מסך ואני מקבל תוצאות זהות בכל המקרים. יש לציין שאני משחק במשחק תקופה ארוכה והוא לא עשה לי שום בעיה, כאמור מדובר במשהו מהחודש האחרון. בנוסף, אני חושב שזה התחיל באופן פתאומי, מבלי ששינתי משהו במערכת (אני כמעט בטוח שהיה עידכון של הסטים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

חפשתי הרבה זמן משחק מהסוג הזה,המשחקיות נהדרת לא חסר אקשן לרגע ואני די מופתע שלא שמעו עליו. http://www.ign.com/articles/2012/02/21/binary-domain-review http://www.gamespot.com/binary-domain/videos/binary-domain-video-review-6365052/ אומנם לא מדובר ב-UNCHARTED או ב-GOW לדורותיו,אין הרבה משחקים שכאלו ל-PC ,לדעתי לא מגיע לו לקבל 7.5,אולי 8.5.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בבתסדה מצננים את הליחשושים אודות פרק נוסף בסדרת המשחקים המופתית, ומצהירים שזה יקרה רק בעוד כמה שנים טובות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מחכים-ל-the-elder-scrolls-6-זה-לא-יקרה-בקרוב/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8) WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR). המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף. ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס). תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3emi,

אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by vitalis,

שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אבירן,

שלום לכולם אחרי שכבר הבנתי שיצא פרואבולושין 2014 לפי אס פי אני צריך המלצה על המשחק,שווה לקנות אותו? יש שינויים לטובה מהמשחק של לפני שנה ושנתיים? אולי בכלל עדיף כבר פיפ"א?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/good-old-games-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ציפיתי להרבה יותר. פתאום אני רואה את הפרצוף של החייל ההוא חשבתי משהו בהגדרות לא טוב, במריו ראו ברור יותר את הפנים של השחקנים. אבל גם כשהעליתי את הרזולוציה ל 1280x1024 וההגדרות על HIGH המשחק נראה גועל נפש, והמשחק בכלל גרוע יותר. Doom משחק חזק יותר =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by godisme171,

התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by losarihetze,

הגיע לי היום מחשב חדש שקניתי i5 4690 16gb RAM sapphire r9 290 עכשיו הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר הפעלתי את battlefield 4 ו crysis 2 בשניהם הfps לא עולה מ20 בהגדרות Ultra יש לציין שהמסך שיש לי הוא מדגם ישן עם חיבור vga שמחובר ללוח האם אני מנחש נכון וזה מה שגורים לבעיה?(המסך שמחובר ללוח האם?) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

כשאתם מפעילים משחק חדש והוא שואל על איזו רמת קושי לשחק, באיזו אתם בוחרים? אני בהכי קשה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by JXK,

אני אחד שאוהב מאוד משחקים ומה לעשות שחברות הפיתוח של המשחקים דפקו אותנו בעלי ה PC וכמעט ולא מפתחים לנו משחקים טובים אולי איזה שתי משחקים טובים בשנה שזה ממש ממש מבאס המשחקים היחידים שיש בשפע למחשב זה משחקי אסטרטגיה שאני הכי לא סובל אז הגעתי למסכנה שאם אני רוצה להנות מהמשחקים החדשים שיוצאים לקונסולות אז אני צריך לקנות את אחת מהם אז חשבתי ללכת על האקס בוקס 360 ופה אני צריך את העזרה שלכם יש לי שתי שאלות 1.האם שווה לי לקנות את האקס בוקס או לחכות לפלייסטישן 3 2.האם בכלל יש מאיפה לקנות משחקים צרובים כי אם לא אז לא שווה בכלל לקנות אף אחת מהקונסולות כי 400 שקל על משחק אני לא ישקיעה עוד לא נדפק לי השכל ואם בכל זאת ללכת על האקס בוקס אז רציתי שתתנו לי קישור לאתר טוב שאפשר לקנות…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pavlik,

אני עדיין משחק במשחק GTA2 כי לא הרבה משחקים עובדים,גם כי אני ממש אוהב אותו וגם כי כבר אין לי כרטיס מסך... עברתי את המשחק הרבה פעמים,אבל זה לא העניין... בחיפושים באינטרנט ובכל מיני פורומים על המשחק,מצאתי את התמונה הבאה ולא הבנתי איך ה-GTA2 המוכר,נראה כל כך שונה... אולי מישהו פה יודע? אולי גירסה פרוצה של המשחק? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.