משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
היי התחלתי סוף סוף להנות מרזולוציות גבוהות, אבל משהו באיך שהמשחק זז לא נראה לי שככה זה צריך להיות. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס - יש איזו סיבה, זה לא נחשב הרי משחק "כבד" לא ? - -- - -- - - עריכה: אני חושב שמשהו לא בסדר (ואני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס מסך) חזרתי עכשיו מFARCRY על הגדרות הכי גבוהות והיו כלי מידי תקיעות/קפיצות בסאונד :s05: וגם אחרי 5-10 דק' משחק פתאום הכל התחיל להשתגע - הצל ניהיה כחול, העצים היו באוויר . (ניסיתי להקתין את הPACTH לגירסה 1.3 אבח זה גם לא עזר) בבקשה תעזרו לי, המחשב חדש לגמרי - אוף . :-[ איזה נאחס יש לי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן נרשמתי לבטא ,והתקבלתי שמתי לב ששכחתי לפתוח את תיבת הדואר שלי במשך חודש בערך ומצאתי שם את זה ! דחו את הבטא בשלוש חודשים משמע דחו את המשחק בשישה חודשים ארוכים... לאוהבי המשחק,לקראו ולבכות First of all, this update is a long time coming, so we apologise for that, hopefully information will not be so scarce from here onwards. As you know, the Beta Test has been delayed due to work on the netcode not being complete. Developing a high-quality FPS multiplayer experience is a real challenge, but one the dev team at Innerloop has taken on with a vengeance! Theyve been working flat out on the code, but some QA issues, mainly with server code, have held us …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע לי היום מחשב חדש שקניתי i5 4690 16gb RAM sapphire r9 290 עכשיו הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר הפעלתי את battlefield 4 ו crysis 2 בשניהם הfps לא עולה מ20 בהגדרות Ultra יש לציין שהמסך שיש לי הוא מדגם ישן עם חיבור vga שמחובר ללוח האם אני מנחש נכון וזה מה שגורים לבעיה?(המסך שמחובר ללוח האם?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/3/19/18271702/google-stadia-cloud-gaming-service-announcement-gdc-2019
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה תנו המלצה למשחק טוב שאני יכול להוריד מ& יש לי כרטיס מסך Leadtek Quadro FX
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרק החדש (והאחרון?) בסדרה המהוללת של הידאו קוג\'ימה נראה מוכן ומזומן להשקה הרשמית בספטמבר, עם סרטון משחקיות אדיר בן לא פחות מ-40 דקות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metal-gear-solid-v-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה את המוזיקה של NFSU ואני לא יודע איך לקחת את זה מהתיקיה זה לא מוצא לי את זה או שזה כן מוצא ואני לא יודע איך לפתוח את השירים זה נותן לי סמלים לבנים כאלה אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את המוזיקה אני יודע לו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מכל הזמנים. אני שואל מכל הזמנים כי בהרבה מקרים ראיתי אנשים שנורא אוהבים משחק כלשהו ישן למרות שהגרפיקה מעט פחות סקסית אך פרמטרים אחרים עושים אותו עדיין כיף לשחק (משתנה יותר/נועז יותר/מצחיק יותר/וואטאבר). אנא היו עמי עדינים - לא שיחקתי משחק מחשב משהו כמו 3 שנים וקניתי את המומו רק בגלל שהיה בדיל מיוחד במינו ב-Black Friday ;-) אם אפשר לשמוע בקצרה למה אתם בוחרים את אותם שני משחקים אודה לכם. לגבי דרישות חומרה - לא תהיה בעייה כי בקרוב מאוד אני משדרג כנראה ל-AMD A64 X2 4400 עם 2 גיגה זיכרון, שיואץ כ-10%. תנקס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל מי שרוצה לשהשתתף לפנות אליי בטימספיק או לרשום פה: [אני משתתף] המנצח של ה-Secret Event מקבל camo מתנת רם בע"מ הפעלות תהיה בשעה 20:30 תודה מראש לכל המשתתפים
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משחק המירוצים שהושק רק לפני כחודש יקבל המשך, במידה והשחקנים יבחרו לממן אותו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9d-project-cars-2-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהבתם את מלכודות הפיראטים המקוריות עליהן סיפרנו לכם בשבוע שעבר? הנה תשע מפתחות נוספות שהחליטו להתנקם באופן בלתי צפוי באלו שבחרו לשחק ביצירותיהם מבלי לשלם פיראטיות של משחקי וידאו היא תופעה שפוגעת בראש ובראשונה במפתחי המשחקים. ולמרות שלהלחם בה זה כמו להלחם בתחנות רוח, המפתחים עדיין מוצאים דרכים שונות להקשות על חיי הפורצים, ולפעמים הם סתם נמצאים במצב רוח טרולי במיוחד ומנסים להשתעשע על חשבונם. בשבוע שעבר סקרתי עבורכם שמונה משחקים שהמפתחים שלהם לקחו את הרעיון הזה צעד אחד קדימה והטמינו הפתעות שונות בגרסאות הפרוצות של המשחקים שלהם. אבל הם לא היחידים, אז הנה עוד כמה דוגמאות של מפתחים יצירתיים במיוחד. Alan Wake נתחיל הפעם מחברת Remedy, שאמנם החליטה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, המשחק אמור היה להיות סטייל Dungeon keeper - אתם משחקים את ה-bad guys, בונים מאורה תת- קרקעית, ממלאים אותה במלכודות, מאמנים חיילים, מוציאים אותם למשימות ומחסלים את הטובים... Dungeon keeper 2 היה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי (נראה לי ששיחקתי בו יותר מב-starcraft), אז חיכיתי ל-Evil Genius בקוצר רוח. לצערי, Evil genius לא מספק את הסחורה. החל ממשימות שלא תמיד ברור מה רוצים ממני בהן, דרך minions טפשים כמו נעליים משומשות (הם ירוצו ישר לתוך המלכודות שהם בעצמם בונים, לא ישיבו אש אם יורים עליהם כשהם בדרך לאנשהו, לא שומרים גם במקומות שאני פוקד עליהם...) וכו'. בסה"כ המשחק די טוב והוא מעסיק אותי לא מעט שעות בשבוע האחרון, אבל אני מאוד מאוכזב שהוא לא מגיע לקרסוליו של…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ההמשך של המשחק הראשון שיצא: Operation Flashpoint. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין המשחק הראשון לשני? שיפורים (חוץ מנשקים) ? גרפיקה ? משהו? או שזה רק משימות המשך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסוף בכלל לא היה מובן לי. וזה אמור להיות סוף עצוב??? זה הפעם הראשונה שאני מסיים משחק ויש סוף לא טוב :'( מישהו יכול להסביר לי מה קרה בסוף?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם חלוקת המשחקים On the House ממשיך עם משחק האקשן-תפקידים הזכור לטובה מסוף המילניום, ועם חבילת DLC נוסף עבור כותר ה-Battlefield האחרון שהושק עד עתה מפיצת המשחקים EA ממשיכה במינוף פלטפורמת ה-Origin שלה, הפעם עם חלוקה חינמית כפולה – של משחק התפקידים הקלאסי Nox, ושל חבילת DLC בשל Getaway עבור כל בעלי משחק הפעולה Battlefield Hardline. Nox הוא משחק "תואם דיאבלו" שפותח על ידי סטודיו Westwood הנודע לפני יותר מ-15 שנים, ועוסק בבחור צעיר מהעולם המודרני האמיתי שלנו שמוצא את עצמו בעולם פנטזיה מקביל בו עליו לסייע במאבק מול כוחות הרשע. לא בטוח שלכותר החביב הזה תהיה היכולת לספק היום אפקט דומה לזה שהוא סיפק כשרק הושק, אך כאשר הוא מוצע בחינם (עבור כל מי שפתחו לעצמם משתמש ב-Or…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 512 DDR וכרטיס מסך X800GTO אני מחפש משחק יריות וזה... כמו helo ן doom נגיד.... אבל שיהיה משחק חדש יחסית ומה אתם חושבים HALFLIFE יעבוד אצלי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player.php?id=20463&type=wmv&pl=game הטכנולוגיה החדשה נראית משכנעת. 20GB של טקסטורות ובכל זאת חיית ביצועים. תקשיבו למה שמסביר ג'ון קרמאק בסרטון. כרגיל, מאז המנוע הראשון של ID Software הם תמיד היו כמה צעדים לפני כולם. רק שהפעם לא מקפחים אף אחד - Mac, PC, PS3 ,Xbox 360 ד"א, עם כל הדיבורים על המנוע של Unreal3, שהיה אמור להחזיר תשובה לזה של-Doom3 ( ) , החברה מ-id לא מביטים אחורה. אני "גדלתי" על המנועים שלהם ובכל פעם הופתעתי מחדש, אפילו שהציפיות היו גבוהות מהרגיל. תענוג.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק עובד אבל אין אותיות ובמקום זה רואים מלבנים\ריבועים ריקים. החץ של העכבר מחובר לריבוע שחור. חבר שלי טוען שלAMD + DirectX 8 + Windows XP ישנם בעיות תאימות, האמנם? :-\ ??? ממה הבעיה במשחק יכולה להיגרם? מחוסר עדכון של WXP, אולי? :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-