משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ההתקנה הלכה חלק... אבל שאני מעלה את המשחק אז המשחק נתקע אחרי המסך שרשום שם המשחק ואחריו אני חושב שצריך לעלות התפריט של המשחק... המשחק נתקע ועולה לי הודעה - http://img204.exs.cx/my.php?loc=img204ℑ=17go.png עידכנתי את המשחק וגם בלי עידכון לגירסא 1.3 עדיין לא פעל... למישהו יש פתרון? מפרט המחשב - מעבד intel 2400c 512 זיכרון RADEON 9700 80 גיגה XP Pro SP1
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות הגיימינג המקוונת המשווקת כותרי Steam, כותרי uPlay וכותרי Origin פצחה בהנחות משמעותיות שכדאי לכם לבחון אם מבצעי סוף השבוע של Steam עצמה לא הספיקו לכם – כדאי שתדעו כי גם חנות המשחקים Green Man Gaming מציעה בימים אלו מבצעים והנחות משלה, על מיטב הכותרים של מפיצות כמו 2K Games, סגה ו-Capcom. לפני שנתחיל, חשוב לדעת כי בכל רכישה בסכום כולל של 10 דולר או יותר, שימוש בקוד הקופון 'X' יעניק הנחה של 20 אחוזים נוספים מהמחיר המצויין באתר – ויהפוך את ההצעות למשתלמות הרבה יותר. המחירים שיוזכרו בפיסקאות הבאות לוקחות בחשבון את 20 אחוזי ההנחה הנוספים הללו. אצל 2K ניתן לרכוש את משחק האסטרטגיה הממכר Civilization 5 בגירסתו המלאה עם כל הרחבותיו במחיר של 10 דולר בלבד, א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טריילרים http://www.gametrailers.com/game/4640.html דמו להורדה http://www.gamershell.com/download_23017.shtml
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה כשאני מפעיל את המשחק אני רואה את הצלליות בצורה מגעילה במיוחד... יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon 9700pro)....הבנתי שככה זה בכרטיסים של ATI מה שרציתי לשאול זה האם יש פאטץ' מסויים שמסדר את הצלליות? תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי פאטץ' (אם יש בכלל).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לרגל יציאת "gears of war 2" בנובמבר 2008, המנוע של "unreal 3" מקבל שדרוג: http://www.gamespot.com/video/938611/6186461/gears-of-war-2-locust-swarm-tech-demo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם הגיימינג ממשיך לספק לכם הזדמנויות טובות להעשיר את ספריית המשחקים האישית שלכם חבילת Humble Bundle עדכנית זמינה לרכישה בימים אלה, ולמרות שלא כל הכותרים שנכללים בה מומלצים באותה המידה – אנחנו חושבים שבהחלט כדאי שתעיפו עליה מבט, ואולי גם תשקלו להשקיע בה מעט מהממון שלכם. כמו ברוב המקרים, גם הפעם המעוניינים יוכלו לבחור באחד מבין שלושה מסלולים שונים שיעניקו להם כותרים בזול: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה יקבלו גישה למשחק האקשן-תפקידים Sacred 3 בגירסת ה-Gold המלאה שלו, למשחק התפקידים Risen מבית חלק מיוצרי סדרת Gothic הנודעת, משחק התפקידים Risen 2: Dark Waters בגירסתו המלאה, משחק העולם הפתוח המטורלל Saints Row 2 וגם משחק הפעולה-הישרדות Dead Island, בגירסת ה-Game…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שניבאו רבים בחצי השנה האחרונה, גוגל תשיק פלטפורמת הזרמת וידאו לגיימינג משלה בקיץ לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-youtube-gaming-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%93%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכול אלה שמתים על deusEX מחר הוא יצא http://www.eidosinteractive.com/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה קניתי כרטיס מסך חדש GF4 TI4200 128DDR ויש לי בעיה בסוף ,שאני לא מצליח לשים את הTEXTURE LEVEL ב HIGH! ואפילו לMEDIUM!!! אני משחק חלק על 1200 X 1600 עם הכל על HIGH אבל את הTEXTURE LEVEL אני לא מצליח לשנות! אנא עיזרו לי! עוד בעיה ב SOF2 MULTIPPLAYER. אני מבין שהוא צריך את הCD KEY בשביל שאני יוכל לשחק ברשת.. אז איפה שאפשר לרשום את הCD KEY רשמתי אותו עשיתי VERIFY הוא רשם CDKEY VAILED כאילו שהכל בסדר אבל אחר כך הוא נעלם ואני חוזר לאותה הבעיה! :( אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי !!! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב קניתי בהמלצת הפורום לפני חצי שנה בערך מחשב יקר. את המחשב אני מנצל אבל יחד איתו קניתי HD5870 (מסך U2412M) ואני מרגיש שהוא מבוזבז אני כמעט ולא משחק לא כי אני לא אוהב אלא לא מוצא משהו שווה. אז ככה רציתי שתמליצו לי על: 1.משחק בסגנון של Red Alert 2 שלא יהיה פחות כיף ממנו מבחינת משחקיות(אפילו על חשבון גרפיקה) אם יש שילוב של שניהם אז מצויין. 2.משחק יריות בסגנון Crysis 2. BF3 לא אהבתי בכלל. ואם יש משהו שממש נהנתם ממנו בתקופה האחרונה.(לא משנה איזה סגנון) אבל חשוב שבכל משחק שתציעו שיהיה גרפיקה כמה שיותר טובה כדי לראות את האיכות בציוד החדש יחסית.(חוץ ממשחקים בסגנון red alert 2 שאם הם ממש טובים אני מוכן לסבול גרפיקה פחות טובה) יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק , המפרט שלי מפורט בצד (המעבד עודכן ל Q9950) הכרטיס מסך 8800 GTS 640 MB. ויסטה 64 ביט דרייבר עדכני:180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql המשחק עולה שאני בוחר להתחיל SOLO לא קורה כלום. הבנתי שיש איזו בעיה עם X38 בהקשר המשחק אבל לא מצאתי פתרון. אודה מאוד לפתרון הבעיה גם בפרטי. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
להלן רשימת המשחקים אשר הקונה יקבל בתוך המשתמש לאחר שהתשלום יועבר בהצלחה לפייפאל!!!! American Truck Simulator Anno2070 Assassin's Creed II Audiosurf Bejeweled 3 Bionic Commando BioShock BioShock Remastered BioShock 2 BioShock 2 Remastered BioShock Infinite Call Of Duty Black Ops 3 Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania Lords of Shadow 2 Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike: Source ועוד המון המון משחקים הם עלו לי המון כסף אך אני מבקש על כל המשתמש 2400 ש"ח הם עלו הרבה יותר אבל לרדת למ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש 2 משימות שאין בהם לאין ללכת במפה אחת אני מקבל מהקזינו והשני מהאות D(זה שבחדר כושר) שנהם אומרים לי לסוע צפונה ו.... מה עושים !!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה - אני לא מצליח לראות שרת LAN שחבר פותח ולהיפך כיביתי firewall / antivirus, פתחתי פורטיס של המשחק בראוטר - כלום לא עוזר. עם חבר אחר שניסיתי הוא ראה שרת שלי, אבל לא היה יכול להכנס בכל מקרה. יש רעיונות ? אני מבין שיש בעיות עם המשחק , מה הקטע הזה ? אם משהו מעוניין להשתתף בבדיקה, ובכלל לשחק אם זה עובד, שיכנס ל: tqit_hwz pass: 123
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-