עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tront,

מישהו יודע אם Saints row 2 יוצא למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. סרטון שממחיש על מה אני מדבר: האם זה קשור למשחק או לחומרה, תוכנה? תודה.

3. Started by or,

במקום כתב אני רואה מלבנים צהובים מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by qpalzm,

המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הפרק החדש (והאחרון?) בסדרה המהוללת של הידאו קוג\'ימה נראה מוכן ומזומן להשקה הרשמית בספטמבר, עם סרטון משחקיות אדיר בן לא פחות מ-40 דקות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metal-gear-solid-v-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amit123,

תגידו....אם עוד לא יצא דיירקס 10 ועוד אין כרטיסים של זה...אז זה אומר שכל התמונות והסירטונים שהם שיחררו הם עם דיירקס 9 לא? ואם לא אז איך הם עשו את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by urich,

זה או xbox ועוד משהומישהו ראה את linux למכונה שווה משהו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אבירן,

שלום לכולם אחרי שכבר הבנתי שיצא פרואבולושין 2014 לפי אס פי אני צריך המלצה על המשחק,שווה לקנות אותו? יש שינויים לטובה מהמשחק של לפני שנה ושנתיים? אולי בכלל עדיף כבר פיפ"א?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול ליקנות סילקים אני לא ממש טוב באנגלית אז הנה האתר ויש שמה כל מני אפשרויות להזמנה ... תסבירו לי איך אני קונה בPAYPAL ב CREDIT CARD ב A-CASH וב CLICK&BUY ... יש אפשרות לשלוח מזומן או משהו בלי להביא כרטיס אשראי ..... תודה רבה לעוזרים יום טוב טל...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by noiZE,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itsik2525,

איך קוראים לתוכנה שפורצים איתה את המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alexrta,

אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זה סרטון ראשון שלי אם אהבתם תנו בלייק :) https://www.youtube.com/watch?v=3gGGX7AwH54

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, מאז היום בבוקר יש לי בעיה במשחק: כאשר אני מנסה להפעילו, הוא מראה את הסרט של ההתחלה ואז במסך הטעינה, הוא נתקע באותה נקודה אחרי שהגיע לבערך שליש מהבר. אתמול לא היה לי את זה... עשיתי איחוי דיסק, סרקתי וירוס - הכל נקי, ניקיתי ספייוור + אדוור וכל הזבל הזה - המחשב נקי! מותקן הפאטץ' החדש ביותר - 1,04 ומה שהכי מוזר, אתמול הכל פעל! אנא, אם יש לכם רעיון בבקשה עזרו לי! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8) WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR). המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף. ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס). תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מי היה מאמין ? http://hanbitgame-espresso.blogspot.com/2008/10/letter-from-hgld-product-manager.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החנויות הוירטואליות G2A ו-Green Man Gaming מציעות את מיטב הכותרים של שוק ה-PC בתקופה זו במחירים מוזלים נאים מעוניינים להתנסות בכמה מהכותרים הבולטים שהושקו בחודש האחרון, או לוודא שתוכלו להתנסות ראשונים בכמה מהטובים ביותר שעוד יגיעו אלינו בתקופה הקרובה? נכון לעכשיו ניתן לעשות זאת במחירים קורצים הרבה יותר. האתר G2A שמתמחה במכירת קודים עבור משחקים בפלטפורמות ה-Steam, ה-uPlay וה-Origin מציע כעת לרכוש את Doom החדש והטרי במחיר שמתחיל מ-36.8 דולר (לעומת מחיר מלא של 60 דולר), כשבנוסף משחק הפעולה Battleborn מוצע במחיר שמתחיל ב-35.6 דולר, The Division של יוביסופט במחיר שמתחיל ב-33.6 דולר ו-XCOM 2 בעבור 32.5 דולר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by waizman,

;D אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8) הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני... צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא... קבלו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maazg,

שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by יצחק הראל,

היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Matan22494,

שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kak,

{מצטער שהכותרת באנגלית, האתר עשה לי שטויות עם שילוב של אנגלית ועברית } כאמור יש לי radeon hd 7950. לאחרונה (חודש בערך, ניזכרתי רק עכשיו לטפל בזה...) כשאני מפעיל VSYNC במשחק ומזיז את ה"מצלמה" לאחד מהצדדים מהר, אני מקבל תחושה שהתמונה לא זזה באופן חלק, אלא יותר כמו רצף של תמונות שמתחלפות מהר. (הבעיה לא קיימת כשאני מכבה את הVSYNC) הפעלתי תוכנה שבודקת FPS וזה על 60, בדקתי דרך הסטים והמשחק מותקן כשורה. ניסיתי כמה גרסאות שונות של דרייבר לכ. מסך ואני מקבל תוצאות זהות בכל המקרים. יש לציין שאני משחק במשחק תקופה ארוכה והוא לא עשה לי שום בעיה, כאמור מדובר במשהו מהחודש האחרון. בנוסף, אני חושב שזה התחיל באופן פתאומי, מבלי ששינתי משהו במערכת (אני כמעט בטוח שהיה עידכון של הסטים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by noiZE,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alexrta,

אנשים תעשו טובה תמליצו על משחק טוב שכדאי לקנות משהו שיעסיק אותי שעות חוץ ממאפיה היטמן NOLF2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.