עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תיראו יש איזה משחק עתידני כזה שמשחקים רק עם העכבר ומה שאני זוכר שבשלב הראשון יוצאים מחללית ונלחמים נגד חיילים של צבא אחר או משהו כזה עם רוביי לייזר כאלה... הצורה שמשחקים זה שהשחקן מתחבא מאוחריי קיר או לא משנה מה (כמו RAINBOW SIX) ובלחיצה ימנית מכוונים תוך כדיי שאתה חושף את עצמך ולחיצה שמאלית יורים. חצי מהמשחק זה סרטונים כאלה בחלונות (נגיד פגעו בי אז רואים בחלון כזה קטן סרטון שפוגעים בי ואז זה מתחיל מהתחלה מהנקודת שמירה האחרונה.) ככה הכל.. בסוף השלב הראשון נכנסים לכזה חדר שבוא שמים לי גז מרדים ואז בשלב השני אני מתעורר במקום כזה מוזר שצריך לחפש איך לצאת ממנו. מהתחלה יוצאים מהחדר ואז יש מעלית שאפשר לרדת למטה ויש במעבר קוף שמפריע וצריך למצוא בננות כדיי שיהיה אפשר לעבור. …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by amir85,

השם הרשמי של המשחק הבא יהיה Bioshock 2: Sea of dreams Teaser והנה TEASER קטן (שיצא כבר לפני 3חודשים) שהולך לפי מיטב המסורת נותן הרבה ומשאיר הרבה יותר לדמיון: http://www.gametrailers.com/player/41898.html

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. שלום רב, רק רציתי לדעת האם אני יכול להתקין את המשחק וישר לאחר מכן להתקין את הפאץ האחרון??? 1.08 משום שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שהוא מכיל את הקודמים לו...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. היי יש מישו שמוכר סיריאל אורגינלי כמובן למשחק call of duty 4?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

רציתי לקנות FSX 2007, אבל חבר שלי אמר לי ש-2004 הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by DrStyle,

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by mc_elad,

למה כאשר אני משחק נגד המחשב ומגיע למצב שנשאר למחשב רק מלך...ישר המחשב מודיע לי על תיקו??? (זה משחק מובנה בויסטה**) **מצטער אם זו שאלה טיפשית-אני רק מתחיל בכל הנושא של השח-מט**

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  8. מדובר במשחק RPG חדש שיצא עכשיו באנגלית ( קיים כבר שנתיים בצרפתית) שבו מחסלים מפלצות ומקבלים עבור זה זהב ,בסוף כל חודש הופך כול הזהב שצברתם לכסף אמיתי $. אפשר לקבל את הכסף בשיק או בMONEYBOOKERS מנהלי אתר מבטיחים שעד סוף החודש תהיה גם אפשרות לקבל כסף ב PAYPAL משחק נחמד מאוד להעביר את הזמן,וגם מביא כסף. להרשמה- לחצו כאן מקווה שתהנו,ותרוויחו

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by Guy950,

היי, יש לי מחשב חדש שנרכש לפני כמה ימים (המפרט נמצא בפרופיל שלי) והוא אמור להיות מספיק חזק כדי לסחוב משחקים, אז התקנתי את המשחק mirror edge והמשחק משום מה ממש מקרטע לי. יש איזשהי דרך לסדר את זה או להבין ממה הבעיה נובעת?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. הורדתי את המשחק הזה לא מזמן COMMANDER AND CONQUER (הראשון) בהורדה חינמית. ואז גיליתי שיש למשחק הזה גם תוספות שיצאו חצי שנה אחרי אז חשבתי שאם אפשר היום כבר להשיג את המשחק הקודם שלו אז אולי גם אפשר את התוספות (שגם בנוי על אותו גרפיקה) השם המלא של המשחק הוא:COMMANDER AND CONQUER COVERT OPERATIONS יש דרך להוריד את המשחק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רכשתי Empire Total War. להפתעתי הרבה גיליתי שאני חייב להתקין גם Steam. אני לא סובל את התוכנה, אבל זרמתי. בהתחלה נאלצתי להתקין Steam. אחר כך נאלצתי להמתין עשר דקות עד שהוא יסיים את העדכון. בהמשך נאלצתי ליצור חשבון. ברגע שהגעתי כבר למסך התקנה גילתי ש-Steam מחייב אותי להתקין את המשחק על C. לי אין מקום על C, אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? מצאתי בסוף פיתרון. אז עכשיו, אחר כל הכאב ראש, חזרתי לבית אחרי העבודה כדי סוף כל סוף להתקין את המשחק ולשחק. אז קיוויתי. מסתבר שאני לא יכול לסיים את ההתקנה כי כבודו שלא מצליח להיכנס לחשבון שלי ב-Steam. אם זה הכאב ראש שצריך לעבור בן אדם שרכש משחק מקורי אני מצטער שקניתי אותו. הייתי יכול להוריד תוך מספר שעות מ-Torrentleech, לשים Crack ונגמר הסיפור…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by simonsix,

עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by dan9,

היי אני כרגע משחק בMedal of Honor Pacific Assault והבנתי לפי ההגדרות שאין שם AA ושאני יכל לפעיל את זה דרך הדריבר אז היכן אני בדיוק משנה חברים?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:16:23 שיניתי לזה!זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by crowbar87,

ראיתי שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות שמיקרוסופט מפעילה בהן את השירות. האם עדין אני יכול לקנות שם נקודות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. אהלן אהלן, במסעי המשעוממים באינטרנט מצאתי לי שירות חדש, מגניב וחינאמי של ID בשם http://www.quakelive.com/ נכנסים - נרשמים חינם - ובשלב זה ניתן להתחיל לשחק את המשחק האהוב Quake3 למעשה בתוך חלון הדפדפן. ניתן גם לעבור ל- Fullscreen ולהפציץ באיזה רזולוציה שבא לכם. המשחק נראה סביר ומשחק סבבה לגמרה. אני מעלה את זה מכמה סיבות: 1) זה חינם וכיפי 2) החידוש הטכנולוגי דיי הדהים אותי 3) מכיוון שהמשחק עוקב אחרי הביצועים שלכם הוא נותן לכם דירוג ומציב אתכם נגד שחקנים עם דירוג דומה. אני זוכר את הזמנים שנכנסתי לשרתים ויצאתי מתסכול אחרי כמה דקות, ובכן... פה המערכת דיי עובדת. כל משחק הרגשתי שאני מול שחקנים שהם בערך ברמה שלי. תהנו!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by simonsix,

לאלו מביניכם שנהנו מהדמו של המשחק החמוד הזה,המשחק יצא היום . אישית,אהבתי מאוד את הראשון ,מקווה שאוהב את החדש באותה מידה. הפצה: Codemasters פיתוח: Mercury Steam ז'אנר: Horror Action Adventure מס' שחקנים: 1 יציאה:Oct 23, 2007 רקע ועלילה * : אי שם באפריקה, לפני כמה אלפי שנים, הגיעו לעיר השלווה יריחו (אל קהדי) - השומרונים. טיפוסים נחמדים אחרי הכל. במהלך שהותם, בעיר, מצאו אותם שומרונים ידידותיים למדי קופסה מיסתורית. ובכן, מה עושה שומרוני ממוצע כשהוא מוצא קופסה מוזרה באמצע המדבר? כן, כן, מן הסתם עושה טעות קשה, כאשר הוא פותח אותה, ופותח למעשה גשר מעולם הרוע ישירות לעולמנו. לפתע מתחילה סופה ענקית מסביב לעיר, ובולעת את כל מי שבפנים. אאוץ'. כואב! טוב, חולפות להם כמה מאות …

• 176 תגובות
    • 17.5k צפיות
  18. זה מרתיח אותי ! אתה חוטף מכה של הייפ (במקרה שלי לגבי dow2) - מחכה ומצפה אחרי ההפפצצה הענקית שהיתה בראשון (משחק מגוון, אחלה מולטי, המון תוכן), ומה אני קורא על המשחק לאחר שיצא ? ציון כללי גבוהה, קמפיין יפה לcoop, רק 4 מפות (?!?!?!) למולטי, רק 4 גזעים, המון באגים במשחק עצמו גורמים לקריסה, ובעיות תאימות עם games for windows live. - שלא לדבר על זה שהמשחק מאוד דומה למשחקים קודמים של החברה, מבוסס על המנוע של משחק מצליח אחר... coh... אה- שכחתי - למי שמעוניין, הAI ברמה הכי קשה לא מהווה אתגר כלל (הוא ממש טיפש, אפילו שחקנים חדשים אמרו שזה ביזבוז זמן לשחק נגד הAI הגרוע !). אני מרגיש שפשוט הם היו כל כך לחוצים שהם דיחפו החוצה מוצר לא מוגמר ! וזו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, כבר אכלתי אות…

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by 246810,

זה קורה רק בCRYSIS יש לי 9600GT הכרטיס נמצא על סביבות 70 מעלות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. אני מת על המשחק

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן הורדתי את STEAM וקניתי את UT3. והשאלה שלי היא מאיפה אני מקבל את הCDKEY שלו ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. אני רוצה משחק פוסר טקסס שמשחקים באינטרנט. הורדתי כמה שמצאתי בגוגל אבל הם לא היו משהו... הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות את המשחק COD4 אז הוא קצת יקר (כמו כל המשחקים) יש מקום שמוכרים אותו בזול? (יחסית) תודה

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by mega1234,

יאללה, תתחילו להפגיז בסקרינטשוטס , אחת ההרחבות שאני הכי מחכה לה - המשחק הראשון כמו שכולם יודעים היה מעולה בוא נראה אם ההרחבה שומרת על הרמה הגבוהה.

• 102 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים