משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לנוחיותכם, להלן אשכול הטריידים. טופס לפרסום טרייד: אין לפרסם דאבל פוסט, אלא אם מדובר בטרייד אחר, וגם במקרה כזה- בהפרש של 24 שעות מהטרייד הקודם. כדי להיענות לטרייד, יש ליצור קשר בסטים בלבד, ולא להגיב כאן לתגובה. אם ביצעת טרייד, או שהטרייד אינו רלוונטי עוד, יש לערוך את הודעתך ולהוסיף את השורה הבאה: לא רלוונטי . שיהיה לכולם חג שמח (פסח 2014)!
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [table] [tr][td]Wartime Command Battle for Europe 1939-1945[/td][td]TBA[/td][/tr] [tr][td]Civilization IV: Beyond the Sword[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Two Worlds[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Bioshock[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Company of Heroes: Opposing Fronts [/td][td]24 Sep 2007 [/td][/tr] [tr][td]Medieval 2: Total War Kingdoms [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Medal of Honor: Airborne [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Stranglehold[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]World In Conflict [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]S…
-
- 293 תגובות
- 33.8k צפיות
-
-
אשכול העלאת תמונות מהשלב הראשון של HWzone 3VS3 Summer Cup בחסות G.Skill אשכול הקאפ השלב הראשון של הגמר מתחיל ביום שלישי 3/9 בשעה חמש בצהריים ומסתיים ביום שלישי 10/9 בשעה חמש בצהריים. במהלך הזמן הזה הקבוצות מתאמות משחקים אחת עם השנייה, על כל קבוצה לשחק שלוש משחקים. קבוצה שלא שחקה משחק אחד עד יום ראשון בשעה חמש בצהריים תודח מהקאפ והקבוצה הבאה בתור לפי סדר הרישום באשכול הקאפ תיכנס במקומה ותשחק את שלושת המשחקים שלה ביומיים האחרונים של השלב הראשון. באשכול זה יועלו תמונות של ניצחונות מהשלב הראשון של הקאפ. אדם שיספים כאן בדגובות לא קשורות ייענש באופן חמור מאוד. השלב הראשון: http://binarybeast.com/xCoDBO21309023 תמונת המצב בלינק הזה תעודכן לאחר שליחת טופס ניצחון פה…
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309124 ההגרלה + הסברים http://www.twitch.tv/omer4125/b/460293508 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו U…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל אחד בפורום שירשום כאן מזל טוב לאלדור!! בואו ננסה להגיע לעד 120! מזל טוב אלדור עד 120! תמשיך להיות כזה מנהל נחמד וחרא בן-אדם! סתם אוהב אותך נשמה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אשכול תאריכי יציאת משחקים החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Dragon Age 3: Inquisition[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Far Cry 4[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Never Alone[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 27/11/2014[/TH] [TH]Raven's Cry[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 02/12/2014[/TH] [TH]The Crew[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 09/12/2014[/TH] [TH]Lara Croft and the Temple of Osiris[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/12/2014[/TH] [TH]Metal Gear Solid V: Ground Zeroes[/TH] [/TR] [/TABLE] [TABL…
-
- 1.2k תגובות
- 426.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אשכול תאריכי יציאת משחקים משחקים ששוחררו [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TH]13/10/2015[/TH] [TH]Minecraft Story Mode: Ep.1[/TH] [/TR] [TR] [TH]20/10/2015[/TH] [TH]Sword Coast Legends[/TH] [/TR] [TR] [TH]20/10/2015[/TH] [TH]Life Is Strange Ep.5[/TH] [/TR] [TR] [TH]03/11/2015[/TH] [TH]Anno 2205[/TH] [/TR] [TR] [TH]06/11/2015[/TH] [TH]Call of Duty: Black Ops 3[/TH] [/TR] [TR] [TH]10/11/2015[/TH] [TH]Fallout 4[/TH] [/TR] [TR] [TH]10/11/2015[/TH] [TH]StarCraft II: Legacy of the Void[/TH] [/TR] [TR] [TH]13/11/2015[/TH] [TH]Football Manager 2016[/TH] [/TR] [/TABLE] משחקים הצפויים לצאת בשנת 2015-2017 [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [T…
-
- 63 תגובות
- 33.6k צפיות
- 1 follower
-
-
החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [table] [tr][td]Theatre of War[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Civilization IV: Beyond the Sword[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Two Worlds[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Bioshock[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Medieval 2: Total War Kingdoms [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Loki[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Hour of Victory [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Medal of Honor: Airborne [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Stranglehold[/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]World In Conflict [/td][td]RELEASED![/td][/tr] [tr][td]Death to …
-
- 313 תגובות
- 43.3k צפיות
-
-
החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [table] [tr][td]Tales of Monkey Island -- Episode 1[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Bionic Commando[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Watchmen: The End is Nigh -- Part 2[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Fallout 3 'Mothership Zeta' DLC[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Fallen Earth[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Hearts of Iron III[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Wolfenstein 2[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Tales of Monkey Island -- Episode 2[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Crimcraft[/td][td]RELEASED[/td][/tr] [tr][td]Mini Ninjas [/td][td]RELE…
-
- 821 תגובות
- 105k צפיות
-
-
-
כן, אני יודע שלא מומלץ לשחק FPS ממחשב נייד, ובכל זאת - אשמח להמלצה על משחק שירוץ חלק על המחשב שלי. בינתיים ניסיתי את AA3, והוא כל הזמן מכבה לי את המחשב (מה שהכי מוזר הוא שבתהליך האימונים הוא לא נכבה, רק כשאני מתחיל לשחק במולטי-פלייר, פתאום מתחילות הנפילות). המחשב שלי: Samsung NP-Q430 מפרט: CPU Intel Core i5 Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium Standard System Memory 4GB DDR3 Graphics Chip NVIDIA GeForce 310M Maximum Graphics Memory 512MB Shared קישור: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP-Q430-JU01US-specs אשמח להמלצות, (CS ירוץ לי חלק??)
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע על המלצות למשחקים למחשב הביתי שמאפשרים ל2 אנשים לשחק יחד על אותו מחשב \ מסך נגד המחשב. אני משחק את הסדרה של might and magic לאורך השנים ודי נהנה, אבל אני מחפש משחקים נוספים (פחות מעולם הספורט - יותר הרפתקאות, יריות וכו'). הדגש הוא 2 שחקנים ביחד על אותו מחשב. תודה רבה! רם
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בתור שחקן CS חדש קצת קשה לי להבין את המושגים בדיונים פה, מישהו יכול להסביר לי מה אומר מיקס? מה זה אוטו-מיקס? יש עוד מושגים שאני צריך לדעת? ואולי לפרש לי את המשפט הזה מהחוקים: "אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי" ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוהב SHOOTERS ראליסטיים. HALF LIFE 2 היה טוב. FAR CRY היה עוד יותר טוב. DOOM היה זוועה. מישהו אמר GUN? חולה על הסידרה TOTAL WAR ועל GTA בהתאם למערכת, מחכה להמלצות שלכם
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נפתחת העונה השניה של ה- Israel Madden League בקרוב מאד. הליגה מבוססת בעיקרה על שחקנים מפורום פוטבול אמריקאי בתפוז. בשל חוסר בשחקנים בתקופה זו אני פונה גם לפורום הזה לכל שחקן מאדן שמכבד את עצמו ומזמין אתכם להשתתף בליגה מושקעת מאד. יש אתר, יש מערכת סטטיסטיקה משוכללת, יש כל מה שצריך. הדרישות: 1. מאדן 08. 2. יכולת לשחק ברשת. אפשר להשתמש גם ב- Hamachi 3. רצינות - כלומר לא לפרוש מהליגה גם אם לא בא לכם אחרי כמה מחזורים או שאתם מפסידים. העיקר הכיף וההשתתפות. 4. שעה אחת פנויה בשבוע. אין לחץ, רק משחק אחד בשבוע לכל היותר. אבל מי שלא עומד בזמנים - עף. מי שמעוניין שיגיב פה וירשום דרכי תקשורת (ICQ, MSN, email). אני כבר אצור אתכם קשר. Lets play ball!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יצא מוד חדש ל unrael tournament שהוא Tactical Ops שהוא משחק יפה בסגנון CS (למי שמכיר) ולמי שלא מכיר משחק יריות :AR15:. חובה לכל אוהבי הז'אנר! http://www.tactical-ops.to/index.php?page=download
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
ה-unreal 2003 רץ דווקא בסדר... אבל מזמן רציתי להוסיף עוד 256 ddr כדי שיעבוד יותר חלק! אתם חושבים שהמחשב שלי יריץ טוב את unreal 2 בלי תוספת 256 ddr ??? ואם תוספת עד כמה השיפור יהיה ניכר????? AMD 2000 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB 333MHZ 256DDR GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 40GB MAXTOR 7200 RPM
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-