עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכותרת אומרת הכל 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מתן דידרניק,

מישהו יכול בבקשה להביא לי serial+unlock code לGTA IV

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תמיד אם מוסיפים מודים למשחק הוא עושה ואלידציה. אבל זה לא אמור לעצור את המוד, נכון? האם יש משהו שאני לא עושה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

מחפש משחק תפקידים טוב... משהו עם גראפיקה טובה ואפקטים (לא כמו TITAN QUEST שהציעו לי ) כמובן קסמים רמות EXP וכדומה ושיהיה ארוך ומהנה... FABLE כבר סיימתי... מאז לא שיחקתי משחק תפקידים טוב (וזה היה לפני שנתיים בערך ) יש למישהו המלצה או שאני אצטרך לחכות שיצא פייבל 2 לאקסבוקס ואז יתורגם למחשב?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by quantoM,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות המון משחקים שהגיימינג יהיה מגוון כי כרגע אני דיי[טוב, רק] ממשחק FPS. אז יאללה תנו אתכם במשחקים טובים שאהבתם. משחקים שיש לי כבר בSteam: THE ORANGE BOX COD4 CS:S וזהו אם אני לא טועה אני כבר הרבה זמן לא נכנסתי לSTEAM מסיבות כאלו ואחרות. אז יאללה תפציצו ויהיה עדיף אם יהיה אותם בSTEAM ;D משחקים שאני כבר יודע שאני אקנה The Witcher GRID Mass Effect וזה כל המשחקים שעולים לי כרגע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jeka90,

כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 104952,

טוב אז ככה, יש לי אחות - היא אוהבת משחקי מחשב ( חחח אני מפתח לי בבית גיימרית קטנה) המחשק הראשון שהיא נחשפה אליו היה שר הטבעות שיבת המלך - סיימנו אותו ביחד ב CO UP ... אחרי כמה זמן נמאס לה מצאתי לה את SIMPSONS HIT AND RUN , גם אותו היא סיימה, היא עדיין נהינת מהמשחק פעם אחת, אני לא יודע איך , אני חזרתי הביתה מבית ספר ואני רואה אותה משחקת HL2 כנראה שהשארתי את המשחק פתוח היא מאוד רוצה שאני אתן לה לשחק CSS , אבל אני לא בטוח שזה המשחק בשבילה, נתתי לה לנסות חחח והיא הורידה לאיזה נוב הדשוט עם שוטגאן.... היא לא התלהבה מCSS עכשיו אני מחפש בשבילה משחק חדש לגמרי, גם שיעזור לה לפתח את האנגלית וגם שיספק לה הנאה כמו ב SIMPSONS כל תשובה תתקבל בשמחה ( חוץ מ GTA SA )

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. סרטון משחקיות חדש בן 10 דקות מתוך שלב האלפא למשחק החדש של EA ו-DICE זוכה לתגובות מעורבות ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמם-או-משעמם-סרטון-משחקיות-חדש-ל-star-wars-battlefront/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם! עודני מנסה לאתר FIFA 19 במחיר מוזל, אחד האתרים הראשוניים שקפצו לי זה האתר instant-gaming. האם האתר הינו אמין לקנייה? וא"כ, מה הפרוצדורה לכל העניין הזה? איך מורידים משם ומדרך origin בו זמנית? תודה רבה לכולם. הלינק: https://www.instant-gaming.com/en/2665-buy-key-origin-fifa-19/

10. Started by tal_levi1000,

התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OptiSTR,

המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rroonnii,

הורדה - http://games.softpedia.com/get/Games-Demo/Superstars-V8-Racing-Demo.shtml http://www.gamershell.com/download_47492.shtml טריילר - http://www.gametrailers.com/user-movie/superstars-v8-racing/317363 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. לא עברתי אפילו חצי שלב בבאטל פילד 2 באד קומפני, למרות שניסיתי המון פעמים. כשהגעתי לשני ויאטנמים שעומדים על קשר קטן ממש בתחילת השלב הראשון, וכשאני חמוש רק בסכין, הם תמיד ירו בי לפני שהצלחתי להתקרב אליהם. איך אתם עברתם את הקטע הזה??? אציין ששיחקתי במשחק הזה מזמן וזה, המשחק הראשון והאחרון שיהיה לי. סתם מעניין אותי למה לא הצחתי לעבור את השלב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by andrei21,

רוצה לקנות VR , בזמנו היה ידוע שאוקולוס היה הכי טוב, שמעתי שייצרנים עושים VR עם רזולוצייה יותר טובה? האם זה כבר אפשרי או שעדיין האוקולוס עדיף? איפה יש מקום שאפשר להתנסות ב VR?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shaul,

לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המפלצות שלי מתות ממש מהר איזה TRAITS לשים שישמור שהן לא ימותו מהר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.commonsensemedia.org/reviews/review.php?id=2997&type=Video%20Game את השורה הזאתי הכי אהבתי "It's simply too graphic, too intense and too scary for anyone under 17."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tik-Tak,

ראיתי שזה 1.37 ג'יגה זה כולל המנוע בפנים, ז"א שאני לא צריך את Half-Life 2 הרגיל? ואם יש למישהו את המשחק אז שיספר לי כמה דברים בפרטי [אני לא מבקש הורדה פירטית ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dilbert Marker,

ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע: "בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3." מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה. אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

אני נמצא פה ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי לכנסיה ומשם אני לא יודע לאיפה ממשיכים תעזרו לי :'(

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hardgore1,

הי מה ה VR הכי מתקדם היום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כותר התפקידים והפעולה הייחודי והממכר זמין בחנות של GOG ללא עלות כלל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.