עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amir4x4,

בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5808 Njoy

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aGGy,

השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תמיד אם מוסיפים מודים למשחק הוא עושה ואלידציה. אבל זה לא אמור לעצור את המוד, נכון? האם יש משהו שאני לא עושה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כותר התפקידים והפעולה הייחודי והממכר זמין בחנות של GOG ללא עלות כלל לכתבה

10. Started by alergic,

התחלתי משחק חדש בשם RAKION ויש לנו Event שיותר אנשים ישחקו במשחק אם אתם מעוניינים לשחק ותשחקו בבקשה מלאו את שם השחקן שלי כ Reccomender זאת אומרת זה שיידע אותכם על המשחק. מצד אחד אני ארוויח מתנות בזכותכם, מצד שני נוכל לשחק ביחד ואסביר לכם את ה Basic של המשחק כמו כן כשחקנים חדשים תקבלו המון הטבות עד רמה 15. רק ש עד רמה 15 קשה מאוד לעלות-אז אני אעזור לינק לאתר המשחק:http://rakion.softnyx.net/ מצד שמאל יש לכם שם הכל. מקווה לראותכם במשחק שם השחקן שלי Akolis תודה מראש לכל העוזרים והמשחקים. נתראה שם D:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

CS או WOW עזרה :<> בתודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tik-Tak,

ראיתי שזה 1.37 ג'יגה זה כולל המנוע בפנים, ז"א שאני לא צריך את Half-Life 2 הרגיל? ואם יש למישהו את המשחק אז שיספר לי כמה דברים בפרטי [אני לא מבקש הורדה פירטית ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ewingum,

דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by קובידון,

שלום, ברשותי מחשב נייד בעל מעבד intel core i5-3230M 2.6GHz, זיכרון RAM של 8GB וכן כרטיס גרפי AMD radeon HD 8750M. כמו כן, מערכת ההפעלה הינה : windows 10 enterprise 64 bit האם אני עומד בדרישות המומלצות להרצת המשחק ? האם יש מצב ובו המשחק יתקע לי או שאחווה lagging ? מה לגבי fifa 17 ? אני שואל כיוון שאני מתלבט בין אם לקנות קונסולה או לחסוך זאת ולהריץ על המחשב הנייד (באם אני עומד בדרישות) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guy950,

בנסיבות מצערות אחותי גרמה לי לקנות שני עותקים של simcity Cities Of Tomorrow בטעות, אין לי אפשרות להחזיר את הסריאלים אז אני מציע אחד למכירה. אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RnG,

שלום חברים, אנחנו מחפשים מנהל קהילה ל-COD לקראת השקת השרתים וטורנירים עם פרסים. אם אתם חושבים שאתם מתאימים, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל ronen at hwzone.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הפרק החדש והמבטיח בסדרה הפוסט-אפוקליפטית דור מעבדים מרובעים מודרניים בתור ברירת מחדל על מנת לפעול לכתבה

20. Started by Devian_Game,

Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by max_cool,

אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BONO,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק NBA LIVE 2003 הוא רושם לי דוח שגיאות ויוצא מהמשחק מה הבעיה? נ.ב יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כרטיס מעפן (במפרט),עכשיו לפי מה ששמעתי בדמו אפשר לשחק עם ps 2.0 אבל במלא אי אפשר זה נכון?,ואם כן יש אולי איזה פאטץ' או משהו שמאפשר לשחק איכשהוא עם כרטיס שתומך רק בpixe shader 2.0? אגב אותה שאלה לגבי medal of honor airborne

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by R3gM4n,

באתי לכאן כנציג השרת הישראלי לBF2 (אני אדמין בו, אז אם יש תלונות, או הודעה פרטית כאן, או בפורום בVGAMES או בXFIRE או MSN) כל שחקני משחק הרשת המדהים הזה יכולים להתפקד בדיון הזה, אם אפשר, אנא בהודעה שימו את מספר המתפקד, שם (לא חייב אמיתי, אפשר כינוי), ניק במשחק (בלי PREFIX), ואם יש, XFIRE או MSN. הנה, דוגמא: 1 תמיר tnauman Xfire: tnauman פרטים על הקהילה הישראלית למשחק: bf.vgames.co.il שרת ישראלי מדורג: 213.8.254.138:16567 שרת וייב: 213.8.254.38:16567 שרת TeamSpeak: 84.94.230.165:2525 בלינק הראשון עם הפורום תוכלו לראות FAQ למשחק, מדריכים למינהם, שרת FTP לקהילה עם סרטונים של משתמשים ועוד. דיון ראשי על השרת, כולל חוקים, רשימת אדמינים ועוד כמה דברים נחמדים על השרת: http://forum…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים