עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כולנו מכירים את זה, משחקים קשים בצורה בלתי יאומנת, שליטה גרועה, אינטילגנציה מלאכותית מבאסת, המון באגים, חוסר יכולת לשמור משחקים, רמת קושי בלתי אפשרית. משחקים כאלה שגורמים לנו לרצות לשבור את העכבר, לנתץ את מסך המחשב, לתפוס את המקלדת ולהטיח אותה בקיר, להוציא את הדיסק של המשחק מהמחשב ולשבור אותו לרסיסים... מה המשחק שהכי תסכל אתכם? האם היה משחק שהצליח לשבור אתכם ולא סיימתם אותו מרוב תסכול (ולא כי המשחק היה משעמם)? האם היה משחק שהוביל אתכם באמת לתוצאות כאלה אלימות? (אם כן נא לתאר בהרחבה ובפירוט)

• 154 תגובות
    • 13k צפיות
  2. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. כל משחק שני שאני מתקין בזמן האחרון קורס לי אחרי כמה דקות , אני מקבל מסך שחור שמתחלף עליו הרישום digital/analog או שרשום לי 1680 *-1050* 60h refresh rate משהו כזה ואז אני מקבל מסך כחול שכביכול הכרטיס מסך עשה פאשלה , לא יודע מה לעשות עם זה אני משתגע..הכרטיס מסך בטוח לא חם יש לו accelero s2 מדובר על hd 4850

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

שלום! מכיוון שלא מצאתי שום דיון ראשי למשחק נאלצתי לפתוח תארד ניפרד. אז ההתקנה מהדיסק עברה חלק. אחרי שהתקנתי והדלקתי את המשחק (פעל טוב) ניזכרתי שיש פאטצ'ים. אז הורדתי את 1.1 ו1.1.1 והתקנתי אותם לפי הסדר, גם פה ההתקנה עברה חלק. עכשיו כשאני מדליק את המחשק מופיע שגיאה- failed to initialize render device CHECK IF YOUR GRAPHICS CARD SUPPORTS DX9.0C עכשיו המפרט בצד. DX מעודכן. דרייבר 9.6 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by yosda-boy,

אני מחכה ומחכה וmafia 2 לא יוצא! מישהו יכול להגיד לי מתי הוא יוצא? כי בכל אתר כתוב בתאריך אחר.!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  6. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. אני מדגיש שוב סימולטור. לא היה לי ממש נסיון עם משחקי מירוצים והגה לכן אני רוצה המלצות ממי שמכיר ושיחק. המשחק היחיד ששיחקתי זה היה מסדרת NFS אך הוא לא היה ארקייד זה היה PORSHE האגדי ... ולשחק איתו עם הגה היה מעוד מהנה.. אין שום הגבלה של דרישות מערכת אז תרגישו חופשי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by SyndromE,

http://www.nzone.com/object/nzone_re5_downloads.html הורדה ישירה: http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nzd_ResidentEvil5_Benchmark.exe דריבר 190.38 1600x1200 / DX10 / HIGH Fixed Benchmark בלי AA עם AAx4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Bengo5,

אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amir85,

מפיצה ומפתחת: Ubisoft, קישור ל אתר הבית ג'אנר: Action Adventure תאריך יציאה צפוי לצאת בסוף 2009. סקירה: ASSASSIN'S CREED II הוא משחק ההמשך למשחק ASSASSIN CREED ) ויהיה המשחק השני בטרילוגיה המתוכננת. מבחינת עלילה למי שזוכר מהמשחק הראשון נראה שתחילת המשחק לא השתנתה רק התקופה, המשחק מתרחש בתקופת הרנסאנס באיטליה(295 שנים אחרי עלילת המשחק הקודם), כאשר אתם תגלמו בן למשפחת אצולה (נצר שלAltair) בשם Ezio Auditore di Firenze שאביו נרצח וחיפושכם אחר נקמה יקח אותכם לאורך העלילה. נראה שהמפתחים מתבלים את המשחק ויאפשרו לכם לבקר במקומות מוכרים לכולנו ונציה, פירנצה, טוסקנה כמו גם לפגוש דמויות כמו Leonardo, Machiavelli ו Lorenzo de' Medici וכו... אתם גם תשמחו לדעת שמגוון הנשקים, ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bakshi1,

היי, אני מחפש משחק מרוצים שיעניין אותי. בינתיים לא ניתקלתי באחד, לכן אני פונה אליכם. אני רוצה משחק מרוצים שיתמוך בגיימפאד ( לא grid או dirt, יש להם בעיות בתמיכה) ושלא יהיה משעמם כמו nfs. נ.ב אם יהיה אפשר משחק שיהיה אפשר ששני אנשים ישחקו בו באותו הזמן. תודה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by mc_elad,

איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by redti,

שמתי לב שיש משתמשים שמקוטלגים כמומחים למשחקים..עם כל הכבוד מה הופך אותם למומחים ? אני גם רוצה להיות

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by amir85,

הוכרז Fallout 3: New Vegas טוב מסתבר שזה לא משהו חדש אלא שהכרזה על כך הייתה לפני 4 שנים, המשחק בפיתוח ישא את הכותרת Fallout New Vegas המשחק יפותח לא עלידי BETH ולא יהווה חבילת הרחבה לFO3, אלא יהיה משחק בפני עצמו, מלבד השימוש במנוע של FO3 והאווירה הפוסט אפוקליפטית יהיה מקרי לחלוטין עד כדי כך שBETH הגדירו אותו כSPIN OFF בסדרה (אני אמנע מלהביע את דעתי בהקשר של BETH , FO3 וSPIN OFFS ). עדין אין הרבה מידע על המשחק או יותר נכון אין כמעט שום מידע עליו מלבד הבטחה שזה לא יהיה עוד FO TACTICS או FO BOS אלא משחק RPG והמפתח המיועדת Obsidian Entertainment, אלו חדשות בהתחשב שהחברה שעבדו על FO1/2 המקורים ועזבו את Interplay לאחר פירוקה עובדים שם, כמו כן החברה היתה אחראית על מספר המש…

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. מהו המשחק עם הגראפיקה הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by night-fire,

ראיתי את המשחק הזה והוא נראה מאוד מעניין .. אבל הבנתי שהוא עולה הרבה כסף . לפי מה שהבנתי צריך לקנות כרטיס משחק שעולה לבד לחודש\שלושה חודשים וחייבים לקנות גם את דיסק המשחק הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4187&perur=1&t=15 יש אפשרות להוריד את המשחק מהרשת\לקחת את המשחק מחבר ,להתקין ורק לשלם על הכרטיס החודשי ? ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הקישור הראשון שנתתי לזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727201 תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by NAZRAK,

-המשחק האחרון בסדרה שיצא לפני... מיליון שנה בערך יהיה זמין להורדה חינמית חוקית בנוסף לכל חבילות ההרחבה: http://pc.gamespy.com/pc/mechwarrior-4-black-knight/1002584p1.html אותי זה משמח במיוחד כי אני מצאתי בזמנו רק את MW4 ורציתי בטירוף את הרחבת MERCENARIES שהלכה בכיוון האגדי של MW2: MERCS, אחד המשחקים הנדירים שסיימתי יותר מפעם אחת. -הזיכיון חוזר לחיים: http://pc.gamespy.com/pc/mech-warrior-project/1002297p1.html שימו לבל לסירטון, המסכן אשכרה מנסה להחלם במק' מסוג אטלס :'( אני בטוח שאני לא המעריץ היחיד... יאללה, שפכו ציפיות, זכרונות, אכזבות מזיכיות קודמים (הבנתי ש-3 נחשב לחלש ביותר) ומי שמעורה יותר בסיפור של היקום הזה מוזמן לחלוק מידע והשערות בכיף.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ניסיתי להפעיל צ'יטים ל Heroes III, KKND2 וזה פשוט לא עובד.. אני עושה את הכל לפי ההוראות, ובדרך הכל בסדר אבל אין תוצאות. יכול להיות שזה בגלל שאני על VISTA ?

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by shmel,

עוד מכוער-ריור בדרך ! ובתגובה - מיקרוסופט תתן בחינם את הקודם בסידרה ! http://ve3d.ign.com/articles/news/48939/MechWarrior-4-To-Be-Re-Released-For-Free

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. יש לי בעיה במשחק prototype וגם ב GTA IV בהגדרות המקשים מופיעים לי סימנים של ג'יבריש ועברית במקום אנגלית וגם בטיפים שנותנים ב GTA בשחור למעלה יש סימנים וכאלה במקום המקש שעליו אני אמור ללחוץ... בחיפוש יש לזה תשובה שהיא לשנות בהגדרות שפה- תכניות שאינן יוניקוד את אזור המערכת ל ארצות הברית, הבעיה שאם אני שם אנגלית אז המירק מופיע בג'יבריש במקום עברית וגם שאני שם על איזור המערכת USA אז שאני נכנס לפרוטוטייפ זה כותב לי שהכניסה למשחק מוגבלת לי בגלל הגיל שלי או משהו WTF... זה משהו עם parental control הבנתי... בקיצור איך אני עושה שלא יהיה לי את הג'יבריש במשחקים מבלי לפגוע במירק או מבלי שיתערב ה parental control (למרות שאני משתמש אדמיניסטרטורי והשירות הזה בכלל מכובה ועדיין איכשהו מג…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  21. המטרה העיקרית היא שהמשחק יהיה ברשת כך שלא יהיה קצר. אני מוכן לרכוש בארץ/חו"ל אך לא מ-steam (הסיבות לא חשובות, העיקר שהעותק יהיה בידיים) מחיר מקסימלי כולל משלוח $40 המשחק שנמצא כרגע על הכוונת שלי הוא L4D, שמעתי עליו רק דברים טובים ובמיוחד על המשחקיות שלו ברשת. יש לי את Prototype לכן הוא אינו אופציה, מה שכן- הוא מאוד כיפי. שניהם משחקי "אימה" אבל זה ממש לא הז'אנר היחיד שאני אוהב. בד"כ אני לא אוהב משחקים חשוכים מידי כמו FEAR (ממש לא אהבתי אותו), אבל שמתי עין על L4D בגלל שהוא נראה קליל יותר ומאוד מעניין (בעיקר עניין העבודת צוות) לשחק בו מולטי. וכמובן אם צפוי לצאת משחק מעניין בקרוב אז אשמח לשמוע גם על זה. תודה מראש(:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guypld,

משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by idoli,

הורדתי משחקים והם היו ככה.. rzr-ltrc.001 עד מספר מסוים זה משתנה לפי גודל המשחק... ויש גם את הקובץ rzr-ltrc.sfv עכשיו השאלה שלי איך אני פותח את הקבצים האלה כדי שאני יוכל להתקין... תודהההה מראששש....

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by KingRaptor,

התקנתי את המשחק והכל עובד. הורדתי את הפאצ'ים והתקנתי אותם ברצף. אז ניסיתי לשחק (גירסא 1.21) וקיבלתי את ההודעה: Conflict with emulation software והמשחק לא עולה. המשחק הוא מקורי והותקן מהדיסק - כשהתקנתי רץ ברקע Daemon Tools (אם הפרט הזה עוזר) מה אפשר לעשות? בנוסף ראיתי שהרבה שרתים רצים על 1.1XXXXX מלא גירסאות ביניים של 1.1 - אני צריך להתקין את הגירסא הספציפית בשביל לשחק בהם?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים