משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום נכנסתי היום למשחק וגיליתי שכל השמירות נעלמו. בדקתי מאיזה פרק אני יכול להתחיל לשחק וזה הראה פרק 9 אבל עדיין זה די רחוק מאיפה שבעצם סיימתי. ידוע אם אפשר לעשות משהו חוץ מלהוריד את השמירות מהרשת? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
גיבור של "Blood Assassin וגיבור של "Fist of Stone כאילו כשאני בוחרת לוחם שיצטרף אלי חדש מה אני צריכה לשים לו כדי שהוא ישתמש ב Blood Assassin או ב" Fist of Stone"? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למשחקי FPS משחקים שכבר שיחקתי בהם:prototype,COD 4,FARCRY2,cod5,crysis,crysis warhead,left 4 dead ויש עוד שאני לא ממש זוכר אני מעדיף מישחקי יריות ופעולה או שזה אותו דבר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע איפה בתוך ה OPTIONS במשחק אני יכול לשנות רזולוציה? חיפשתי ב VIDEO SETTINGS ואין כלום. ניסיתי דרך לוח הבקרה של NVIDIA ומסובך שם לגמרי, עד שמצאתי משחקים, הוא לא זיהה תמשחק ( ), וגם אחרי שמצאתי אותו אין שם בכלל שליטה על רזולוציה ( ).....עזרה..... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בידיוק עכשיו קראתי שאחד פה קרא למשחק מסויים באורך של 8 שעות ארוך, משהו שאם היה נשמע לפני כמה שנים היה לא הגיוני ! איך זה שתעשיית המשחקים עם הזמן הצליחה להוליך אותנו שולל ובלי שנשים לב פתאום כל משחקי היריות (בעיקר) הפכו לחצי מהאורך הרגיל ! לפי דעתי דוגמה חזקה מאוד זה WANTED, איך לכל הרוחות אפשר לשחרר משחק במחיר מלא שהחברה המפיצה יודעת שזמן המשחק בו הוא 6 שעות ?! אז נכון שהמולטי היום הולך והופך יותר ויותר דומיננטי כי למה להשקיע בסולו (שמוגבל בסופו של דבר לכמות מסויימת של זמן) את הנשמה שאפשר להשקיע את אותה ההשקעה במולטי שאפשר לשחק ימים ? אני לא הכי חזק בקטע של בניית משחקים אבל ברור לי שליבנות סולו של מעל 50 שעות שלא ישעמם אותך אפילו לא לרגע, הרבה יותר קשה מאשר ליבנות מולטי …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה למצוא שם של משחק דוס, וחיפוש בגוגל לא העלה שום תוצאות, אז החלטתי לפנות אליכם. התיאור הוא משהו כזה - אתה מחזיק אקדח (ככל הנראה FPS) ויורה בסמיילים ענקיים ועננים סגולים שבאים אליך. התיאור כ"כ ביזארי ולא ברור ששום חיפוש גוגל לא העלה תוצאות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם מישהו פה מכיר את המשחק הוא יזהה לפי זה. שם המשחק יספיק לי, אבל אם אתם גם לא זוכרים ואתם יכולים להרחיב איכשהו את התיאור זה גם יהיה טוב. תודה, גיא (והחבר).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושחקתי משהו כמו 4 שלבים פתאום באמצע הוא נתקע ויצא לי מהמשחק ולא נותן לי לטעון שמירות מהפרופיל שלי אבל לעומת זאת הוא נותן לי להתחיל משחק חדש כל פעם שאני מנסה להטעין שמירה הוא קורס לי אני יעלה תמונת מסך http://img263.imageshack.us/img263/8751/problema.jpg מישהו יודע לפתור את זה ??? נ.ב עידכנתי גירסאת כרטיס מסך יש לי מעבד C2D E8400 GEFORSE GTX 260 ZOTAC הגירסא המשופרת WINDOWS VISTA 32BIT 4GB RAM המשחק יש לו את כל הדרישות שצריך ומעלה לפני זה הוא פעל טוב אני לא מבין למה הוא קורס עכשיו
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מפיצה/מפתחת: RAVEN/ID/ACTIVISION אתר הבית של המשחק. תאריך שיחרור: 4/8/2009 Trailers Occult Trailer A greater evil is revealed as dimensions are torn asunder. Beyond Comprehension Trailer Rid the world of an evil beyond comprehension. Hospital Trailer Horrible things have happened in the hallowed halls of this hospital. Assassin Trailer Protect your neck--an assassin may come with chicken wire or a knife. Video Graphic Novel, little extra but Not really game related Part I: Wolf 3D The grit gets real when Hitler straps on the chain guns! Part II: The Spear The Spear of Destiny makes its mark alongside the Nazi occult. Part III: RTCW An undead Naz…
-
- 227 תגובות
- 20k צפיות
-
-
ז'אנר: Platformer פיתוח: Frozenbyte הפצה: SouthPeak Games (למחשב), כרגע זמין רק דרך STEAM. תאריך יציאה: 02.07.2009 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 מצבי משחק: Single Player ו co-op (על אותו מחשב בלבד על ידי שימוש ב GAMEPADS). אתר: http://trine-thegame.com על המשחק: Trine הוא משחק שבו השחקן יכול ליצור אובייקטים מבוססי פיסיקה ולהשתמש בהם, על מנת לעבור פאזלים מאתגרים ולהרוג אויבים מסוכנים. הסיפור מסופר בעולם של טירות גדולות ומכונות מוזרות שבו שלושת הגיבורים, גנבת, קוסם ולוחם, בקושרים אחד אל השני בדרך פלא, על ידי מכשיר בשם TRINE, במטרה להציל את הממלכה מן הרוע. ה- GAMEPLAY מבוסס על שימוש אינטראקטיבי בפיסיקה, היכולות השונות של כל דמות מסייעות לשחקן להלחם בצבא ה- un-dead ולה…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
come play Demigod with me add my hamachi add hamachi name Demigod hwzone password: hwzone מחפש מישהו שאוהב את המשחק הזה אני ישאיר הימאצי פתוח תוסיפו
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסך פתיחה של המשחק (איפה שבוחרים אם לשחק ברקיון או בגן באונד וכדומה) אחרי שאני לוחץ על רקיון, כותב את השם משתמש וסיסמא ומנסה להיכנס זה כותב לי "rakion.bin הפסיק לפעול" מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי VISTA ן W7 ובשתיהם יש לי בעיה שאן לי AF במשחקים יש לי כרטיס מסך 4670HD ועוד משהוא שאני מנסה להפעיל את FC2 ו CRYSIS על D10 המשחק יוצא וב FC2 הוא מחליף צבעם עד שהוא יוצא (רק הVISTA ) וב W7 הוא בכלל לא נכנס לD10 (בCRYSIS בFC2 הוא בסדר) וכיצור אך מסדרים\מה הבעיה? ואני לא יודע אם זה קשור אבל בכניסה לFC2 הוא אמר שצריך SP1 תודה לעוזרים ושבועה טוב
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה שיתן לי אני מת לשחק כבר וגם כל החברים שלי משחקים בזה תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אחד המשחקים המצופים השנה Publisher: Sega Developer: Obsidian Entertainment ז'אנר-תפקידים נראה טוב. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alpha-protocol/49822
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
PUBLISHER: Electronic Arts DEVELOPER: EA Canada GENRE(S): Sports, Soccer ESRB RATING: E (Everyone) RELEASE DATE: October 14, 2008 With over 250 additions and enhancements to core gameplay, FIFA 09 delivers an authentic football simulation that enables you to customize the game to suit your style and ability. אתר הבית של המשחק- http://www.fifa09.ea.com/us ביקורות- http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/fifasoccer09 סירטונים- http://www.gametrailers.com/game/10155.html *שיחקתי בדמו והוא טוב EA משתפרים גם בסידרה הזאת
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-