משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
שהגרסה המקורית יצא בזמנו יצא לי לשחק רק בגרסת הWII שהייתה די פושרת אין לי מושג איך גרסת הHD אבל בקרוב אני יוכל לנסות אותה בזכות הגרסה הזאת שיוצאת עוד כמה ימים למחשב לאנשים ששיחקו במשחק בגרסת הHD זה לא יתן הרבה סך הכל אותו משחק אם כמה שלבים נוספים ואולי תוספות קטנות אחרות אבל אני שמח שזה יוצא גם לPC הפעם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי תמשחק COD MW2 ב STEAM ועכשיו כנראה מבטלים שם תמולטי פלייר אני רוצה לבטל תהזמנה בSTEAM הזמנתי תמשחק דרך פייפל PAYPAL יש למישו מושג איך אני מבטל?!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זאת שאלה ששאלתי את עצמי לאחרונה (אם אני לא בפורום הנכון , אשמח אם תוכלו לכוון אותי) רצ"ב כמה לינקים לכמה מה- Intro-ים הטובים ביותר בכל הזמנים (ללא סדר מסוים). אני לא אומר שהם הכי טובים , פשוט זה מה שעלה לי בראש... תוסיפו לרשימה! Street Fighter VI - Wing Commander IV - Return To Castle Wolfenstein - Civilization IV - http://www.youtube.com/watch?v=3Bn8vjgs1Y8 GTA Vice City - http://www.youtube.com/watch?v=n0BvYVhncPw Star Control II - Dune II - NFS Most Wanted - NBA Live 98 - http://www.youtube.com/watch?v=yH3LsnU5wX8
-
- 80 תגובות
- 7k צפיות
-
-
עבודה של מח"ט או משהו בסגנון...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ז'אנר: Survival Horror פיתוח המשחק: Zombie Studios הפצה: Konami Digital Entertainment Inc. מנוע: Unreal Engine 3 תאריך יציאה: 23 Oct 2009 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 על המשחק: "שלום, אני רוצה לשחק משחק" אתם מוצאים את עצמכם בתוך חדר לא ידוע וחשוך, אתם מרגישים טעם של דם בפה ומשהו כבד מחובר לכם לגולגולת. לפתע אתם רואים טלויזיה ישנה נדלקת ודמות מזוויעה של בובה צצה על המסך. אחרי מונולוג קצר אתם מגלים שאתם משתתפים במשחק אכזרי שבו אתם צריכים לצאת ממלכודת שיכולה לתלוש לכם הראש מהמקום. במשחק שמבוסס על סדרת סרטי האימה של המסור, אתם תשחקו אתם הבלש דויד טאפ שאיבד את שותפו בסרט הראשון כאשר נתקל בjigsaw, בסרט אנחנו רואים את טאפ אחרי שאיבד את שפיותו גם בגלל מותו של שותפו וגם ב…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא טרופיקו 1 ולא מצליח, מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג?(בין אם להוריד או בין אם לקנות)...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת. רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית... לקנות כשיצא הCOD החדש או לחכות לBF ואז לקנות את הטוב מביניהם? בוא נאמר שההתלבטות העיקרית שלי היא בגלל שBF כמובן עדיפים במשחק רשת וזה יתרון עצום מבחינתי כי אחרי שאני אסיים את הSINGAL PLAYER של COD אני אצטרך אולי להסתפק במשחק רשת לא ברמה גבוה.... מה אתם אומרים? (ולא זה לא אפשרות לקנות את שניהם)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
GTA2..משחק קליל כיף ו...חינמי. את המשחק אפשר להוריד מכאן: http://downloads.moomoo.co.il/download.php?i=77 המשחק קליל גם מבחינה תכנית ומאפשר אירוח שרת על אחד ממחשבי השחקנים (עד 6 שחקנים) ברקע מדברים בסקייפ\ונטרילו, המטרה להרוג בשלל דרכים את שאר השחקנים, כל הריגה שווה לנקודה, משחקים עד מספר מסויים, בדרך כלל 30. כל המעוניין לשחק שירשום כאן או ישלח לי הודעה פרטית. המשך יום מהנה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק heroes 3 complete ואני רוצה לשחק בו ברשת עם אנשים מהעולם ושאני נכנס כדאיי לשחק ברשת זה יוצא מהמשחק ומכניס אותי לאתרים לא מובנים! בבקשה צריך עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה שאנחנו לא היחידים שהחליפו עיצוב עכשיו אני רק צריך למצוא דרך לגנוב להם את סרטון הפלאש של דיאבלו שרץ ברקע ולהפוך אותו לדסקטופ שלי
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ברור לי מדוע לא נפתח עדיין דיון למשחק המצופה הזה אולי לא נחשפנו אליו מספיק וגלגלי ההייפ שלו בארץ לא משומנים אבל, בענף הגיימינג בעולם יש ציפייה רבה למשחק הזה. בצדק. מדובר במשחק שאפתני של חברת פיתוח מצויינת שהולך להביא לנו שימוש ביותר מ 600,000 נשקים! Release Date: 10/20/2009 Publisher: 2K Games Developer: Gearbox Software Engine:Unreal Engine 3 Genres: First-Person, Shooter אתר הבית: http://www.borderlandsthegame.com/ טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/borderlands/5366 הפורום הראשי (אך הלא רישמי) : http://www.borderlandsforums.com/borderlands-t3.html wikipedia- לחץ כאן רקע המשחק עצמו מתרחש בעתיד, בעידן שבו בני האדם מטיילים בחלל בחיפושים אחרי משאב…
-
- 121 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
הי לכולם. בעיקבות מספר ארועים חזרתי לשחק SC, אחרי שניייייים שלא נגעתי במשחק... התוצאה: גיליתי שאני מעפן לגמרי. מחשב מנצח אותי ב1:1 (!). מישהו יכול לתאר לי התחלה של משחק עם כל אחד מהגזעים? (מה הסדר שבו אני צריך לבנות בתחילת המשחק...) תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עם המעבד הקודם שלי הייתי מקבל 38-39 פריימים לשניה ועם המעבד החדש (q9550) אני מקבל 58 פריימים לשניה הבדל משמעותי הייתי רוצה לדעת כמה אתם מקבלים ועם איזה מערכת?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אני סיימתי את שני הכותרים הקודמים האם כדאי להתקין את המשחק למרות הבאגים שקראתי בביקורת שהמשחק יצא או שעכשיו יש עדכונים שתיקנו את הבאגים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי מכמה חברים ונדמה לי שקראתי (ואפילו מנסיון אישי שלי חברות כמו VALVE והמשווקת של HALF LIFE שמות באגים במשחקים לא חוקיים שמתוצרתן) אז רציתי לדעת אם חנות כמו STEAM שכולם מדברים עליה (אם מישהו יודע בבטחה) לא שמה SPYWARE או כל מיני באגים במחשב דרך משחקים שהיא מוכרת. אני פשוט רוצה להתחיל לקנות משחקים חוקיים, או אם אתם מכירים חנות יות ר טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה ל NFS הכי טוב לפי דעתכם שיעלה על X1950 512MB. (שאר המערכת מצויינת) אני מדבר על 1080p אם אפשר. כמו כן מבקש המלצה לCSI הכי טוב OVERALL שיצא לפי דעתכם (גרפיקה, קושי, וכו' )
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי Call of Duty 4 + patch 1.4-1.7 וכשאני נכנס למשחק רשום לי 1.0.525 וגם לא מצליח להוסיף שרתים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-