עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by VanHalen,

אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר. כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה. הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75 אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה. יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BAGINS,

שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alex89,

מדיי פעם המחשק ניתקע לאיזה חצי דקה או יותר. קראתי באיזהמקום שזה עובד על 3DFX (כי זה מה שהיה באותו זמן) ואין מה לעשות אלה אם לקנות כרטיס מסך ישן מה שנישמע ממש מצחיק. בכל מקרהיש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by davidcohen,

אחים שלי, הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק. בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM. אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY. תודה למי שמביא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ziv5566,

מי יכול לתת לי קודים של סימס אני צריך דחוף כסף וכל מיני דברים תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IDOnoach,

שלום. עד לאחרונה שיחקתי עם עותק פרוץ בקמפיין. החלטתי לנסות את עולם המולטיפלייר ורכשתי קופון של כרטיס amd 1 האם תהיה בעיה בזיהוי מול האתר של amd כשיש לי כרטיס ג'יפורס? 2 מה לעשות עם העותק הפרוץ? למחוק? להתעלם? תודה

9. Started by Bug2000,

מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by composite,

Worth every MB (Total size - 90Mb). Coded in Bink video. Registration needed. http://www.schroet.com/demos.php?id=2724 HF!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sgsg,

היי, יש לי שתי שאלות: 1) איך אני מפעיל את המצב של מדידת ה FPS באנריל 2. 2) איך אני מפעיל את ה Anti Aliasing?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ואל תשלחו אותי בבקשה לקרוא עליו כי כבר עשיתי את זה. האם הוא דומה ל-FAR CRY בשלבים בתוך המעבדות ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

skyRimGameJam DLC עתידיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roes,

UT 2007 יוצא בקרוב מאוד, נכון ? אם כן: יש על זה כבר איזה ידיע על תאיריך מדויק?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KF,

שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הגרסה הקלאסית של World of Warcraft מקבלת תאריך השקה - ואיתה הפתעה גדולה נוסף מאותו יקום עלילתי בדמות גרסה מודרנית ל-Warcraft 3 לכתבה

19. אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vladgi,

גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.pcsx2.net/ בקיצור למי שיש מעבד כפול ליבה יקבל שיפור ביצועים גדול ומומלץ כרטיס מסך 6600GT ומעלה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ebrami,

חבר'ה בבקשה אני חייב עזרה אני תקוע במשחק מאפיה בשלב שצריך להרוג את MORENO שאני בתוך האזור הזה שלו ויש שם הרבה מחסנים עם עצים ואיזה רכבת אחת חשודה שכל הזמן צופרת ואין לי מושג מה צריך לעשות ואיפה הוא ואיך הורגים אותו בבקשה שמישהו יעזור לי כי אני משתגע

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MadCat125,

שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.