משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משחק ואשמח לעזרה. אני צריך הסבר לגבי העמוד שבקישור. https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/interstitial תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני בדיוק רוכש מחשב חדש שהולך להיות חזק מאוד ויוכל להריץ כל משחק כבד שיש היום. בזמן האחרון די התרחקתי ואני לא מעודכן בכלל במה שהולך בעולם הגיימינג, והדבר היחיד בערך שעניין אותי זה Watchdogs. בכל מקרה אני צריך המלצות למשחקים, לא באמת משנה אם הם כבדים או לא, אבל משחקים טובים שיעבירו את הזמן, לא מעניין אותי הז'אנר, באמת שהכל תופס, העיקר שיהיה משחק שמעביר זמן וכיף לשחק בו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הטריילר החדש למשחק הפעולה בכיכובו של ריקו רודריגז יאיר לכם את החדר עם אינספור פיצוצים מרשימים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סרטון-המשחקיות-של-just-cause-3-כולל-יותר-פיצוצים/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קהילת HWZONE היקרה, בזמן הקרוב עתיד להיפתח משחק דפדפן ישראלי חדש -קארדניה. אני מנוע מלתת פרטים על המשחק, אך דרושים טסטרים מנוסים במשחקי דפדפן. קארדניה- בנוי מצוות פיתוח בעל ניסיון של מעל 5 שנים בפיתוח משחקי דפדפן ואסטרטגיה. ישנם 100 מקומות מוגבלים לטסטרים, בשיטת כל הקודם זוכה. לפרטים נוספים: קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באמצע המשחק עושה לי ריסטרט עם הג'יפורס 2 אם איקס 400 וגם עם הג'יפורס אף איקס 5200
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~127541,00.html SUNNYVALE, Calif. -- August 12, 2008 --AMD (NYSE: AMD) today announced that it has entered into an agreement with Blizzard Entertainment® that will allow AMD to bundle Blizzards best games across all ATI Radeon graphics products, to deliver a superior gaming experience
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שיחק ב braid של גרסת המחשב איך המשחק? בגרסת ה xbox הוא קיבל ציון גבוה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Humble Indie Bundle חוזרת עם עוד חבילת משחקים מעולה במסגרת "שלם כמה שתרצה" https://www.humblebundle.com הפעם בחבילה: Rochard Shatter S.P.A.Z Torchlight Vessel ואם לשלם מעל הממוצע: Dustforce
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים משום מה אינני מצליח להיכנס לביקורות הווידאו של IGN. אני מצליח להעלות את מסך הפתיחה, מבקשים ממני להזין תאריך לידה לויידוי גיל הולם, אבל השדות עצמם לא מופיעים כפי שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי מהביקרות הבאה: http://www.ign.com/videos/2010/09/29/castlevania-lords-of-shadow-video-review?objectid=14275421&show=HD יש למישהו רעיון למה זה קורה? ד"א, ניסיתי גם ב FF וגם ב IE, דרייברים מעודכנים, פלאש מעודכן וכו.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת איך חשבו על הדמות של מריו, ולמה הוא דווקא שרברב איטלקי? בסרטון הבא תגלו את כל התשובות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול - האם יש אפשרות לשחק "קו - אופ" משותף עם עוד שחקן בגירסת ה - PC - על אותו מחשב? כלומר - שני שחקנים, אותו מחשב, 2 מסכים שונים. ? חוץ מזה - אשמח סתם להמלצות שמאפשרות משחק לשני שחקנים על אותו מחשב... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-carmageddon-reincarnation-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי קישור לחבילת הרחבה של גרסה 9.0.4 אני חושב שהיא בחינם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז זהו, זה מתקרב ... תאריך הShowMatch עם WhiteRa נקבע ל10 לחודש בשעה 8בערב תהנו SECTORIX.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגרסה הקלאסית של World of Warcraft מקבלת תאריך השקה - ואיתה הפתעה גדולה נוסף מאותו יקום עלילתי בדמות גרסה מודרנית ל-Warcraft 3 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה פשוט לנסות אותו לפני שאני מחליטה לקנות או לא. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-